Verus
|
Sad kad zivim vec 4 mesec sa svekijevcima (a pre toga sam zivela na hiljade km daleko), da i ja nesto kazem Generalno je OK, da ne gresim dusu. Pomogne mi kad treba, kupi nam sta treba (kao dok su tu da oni kupuju, a ne mi, iako meni to smeta, ali NECE drugacije), itd. E sad, meni ide na zivce sto je pasivno-agresivna. Ne znam kako da objasnim nego primerom. Npr. ne pita me koliko ili sta je Helena jela, nego me pita "jel Helena rucala?"> A ne jbt nisam je nahranila! I ide mi na zivce sto se previse petlja, tj. dominira decom, sto meni licno ne prija. I uvek je extra energicna, i cici i slicno, a ja volim oko i sa decom veoma mirno, stalozeno. Onda, kaze Heleni "ljubavi" i "sine". Meni to bas nije normalno? Kako da je "stavim na svoje mesto" a da je ne uvredim? Ponavljam, nije losa zena uopste, i uvek je na mojoj strani umesto na sinovoj, tj. na strani je stvarno onoga ko je u pravu, jer razume koliko je zenama teze u zivotu... Znaci, treba mi savet, realan, dobar, i neki pristup pun taktike. Ona i 2 sestre su ostale same kad joj je bilo 10 tak godina a ocuh i majka su radili u Nemackoj. Brinule su se same o sebi, i evo, za ovo vreme sto je proucavam, vidim da joj je ostalo to da bi da bude voljena i uvek u centru paznje. Jos uvek mazi po glavi i u krilu cerku od 30 godina, i cmace non stop ovdu od 19 godina i zove je "moja beba'> Meni to nije krsteno. NE ZELIM da tako debilno tretira moju decu. H je non stop zvala mala beba, i ja sam namerno pocela da joj govorim da je velika i pametna devojcica, a Oli je mala beba i ona mora da brine o njemu i bude dobra. Eto ukratko, mogla bih do sutra da razglabam. Hajde sada malo pomoci i saveta od iskusnih
|