Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 8.10.2012 11:04:50
|
|
|
|
mihi
|
Mene je moja juče iznervirala zove i nešto me pegla bezveze i meni ništa ne kaže a starijem sinu je već izdala naredbu da dođemo na slavu obavezno. E ja onda kažem mužu. Slušaj ove godine ćemo da slavimo napraviću ručak za kumove i moje roditelje a sledeće godine širimo i zovemo širu ekuipu. E muka mi je više svake godine ista priča. Ovo je teže za mene ali nema veze nismo mi mali imamo svoju kuću, mm otac je umro i počinjemo mi da slavimo.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 8.10.2012 11:26:27
|
|
|
|
boba 11
|
Mozete Vi slobodno da slavite,moji svekijevci su zivi ali mi slavimo u svojoj kuci.Na rucak idemo kod njih a vecera je za moje roditelje i kumove i neki uzi krug rodbine.Pitali svestenika on odobrio oni se nisu bunili i sad slavimo.Tako je najbolje kad imas sredstava i zivaca .Meni je bilo najteze kad sam se porodila pre tri godine u junu a slava u oktobru,ali pomogli su mi svi.Cak mi sveki odnese sudove da opere u masini,da se ja ne mucim
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 8.10.2012 11:27:11
|
|
|
|
boba 11
|
IZVORNA PORUKA: Macaki deverova zena je jetrva, a muzevljeva sestra je zaova. Uvek brkam ti pojmovi
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 8.10.2012 17:28:29
|
|
|
|
mihi
|
Dok je svekar bio živ išli smo kad slava padne vikendom, pri tom oni nemaju druge goste osim nas. Sad sam rešila da ja slavim u svojoj kući a svekrva nek slavi u svojoj i kraj. Ma nije mi teško mama će mi pomoći, nešto ću ja kolače i torte naručim i eto.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 8.10.2012 18:04:52
|
|
|
|
boba 11
|
To je moja pokojna baba radila mojoj mami ,svake srede sa pijace dovuce neku komsinicu oko 8 sati na kafu mojoj mami. Ja bi moju ubila
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 8.10.2012 18:09:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ako im se druzi , nek ih vode kod sebe kuci! A ludim od tih sto sedaju na decije stvari u garderobi u kojoj su malopre brisali autobusko sediste.... jos kad im kazes ispadnes "babaroga", fan staklenog zvona i ostale gluposti.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 8.10.2012 18:14:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Zašto bi iko u tuđoj kući sadao na dečiji krevet pa u bilo čemu?
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 8.10.2012 18:15:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Da se seljacki izrazim - A?
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 8.10.2012 18:21:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa osim ako sveki ne reši da se isprsi i kupi vam veći stan i plati dobrog arhitektu da ga sredi i opremi da... Ako bi se pak isprsila za gorepomenuto, možda bih je i poslušala...
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 9.10.2012 11:41:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro se slazemo , malopre je svratila i donela mi ciniju sa cvarcima od divlje svinje kaze malo su tvrdji , e zivote zabavan si
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 9.10.2012 11:43:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ću se samocitirati IZVORNA PORUKA: Trt Milojka Slažemo se odlično. Ona mene slaže da sam joj draga, a ja nju slaaaažem u mislima pod neke vence i florove sa natpisom "poslednji pozdrav". Ljuuubaaav, ljuuuubav je toooooooo...
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 9.10.2012 12:13:15
|
|
|
|
mihi
|
IZVORNA PORUKA: Trt Milojka Ja ću se samocitirati IZVORNA PORUKA: Trt Milojka Slažemo se odlično. Ona mene slaže da sam joj draga, a ja nju slaaaažem u mislima pod neke vence i florove sa natpisom "poslednji pozdrav". Ljuuubaaav, ljuuuubav je toooooooo... E lude ste stvarno
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 9.10.2012 12:59:48
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Dobro se slazemo , malopre je svratila i donela mi ciniju sa cvarcima od divlje svinje kaze malo su tvrdji , e zivote zabavan si daj meni cvarke od divlje svinje
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 9.10.2012 13:24:10
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Ja sutra idem kod moje i to bez mm na sedam dana,javljam utiske kad se vratim ,prvo cu joj cim stignem uvaliti decu jer moram na devojacko Stigla sam,fenomenalno sam se provela,da sam ostala jos koji dan ubedila bi me da se doselim tamo,ujutru skuvana kafa,spremljen dorucak dok cuva decu kuva rucak,priprema veceru a ja za to vreme spartam sa jetrvama po gradu,ma sve najbolje o mojoj sveki,da mi pozivi jos sto godina
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 9.10.2012 13:54:47
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: ninicak Pa ako im se druzi , nek ih vode kod sebe kuci! A ludim od tih sto sedaju na decije stvari u garderobi u kojoj su malopre brisali autobusko sediste.... jos kad im kazes ispadnes "babaroga", fan staklenog zvona i ostale gluposti. ja iz tog razloga ujutru skidam posteljinu sa bogijevog kreveta i stavljam prekrivac ne volim cak ni on da skace po krevetu u stvarma koje su za napolje, a kamoli neko drugi.
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 9.10.2012 13:55:44
|
|
|
|
madre
|
LJ, bas si nedostajala
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 9.10.2012 13:59:54
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: ninicak Da se seljacki izrazim - A?
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 10.10.2012 8:59:04
|
|
|
|
Yag
|
IZVORNA PORUKA: mihi IZVORNA PORUKA: Trt Milojka Ja ću se samocitirati IZVORNA PORUKA: Trt Milojka Slažemo se odlično. Ona mene slaže da sam joj draga, a ja nju slaaaažem u mislima pod neke vence i florove sa natpisom "poslednji pozdrav". Ljuuubaaav, ljuuuubav je toooooooo... E lude ste stvarno Lol lude ste skroz al vas razumem upotpunosti
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 10.10.2012 13:02:46
|
|
|
|
M.mama
|
Kao da je nemam, svekrva je samo na papiru. Hocu reci da je ostavila mm kad je bio malen.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 10.10.2012 13:27:55
|
|
|
|
Anoniman
|
M.mama
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 10.10.2012 13:33:41
|
|
|
|
M.mama
|
Al zato mi svekar legenda...
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 24.10.2012 21:02:01
|
|
|
|
sanjalica978
|
Ja nemam pojma kakva je moja. Upoznacu je tek za vikend. Dolazi nam u goste.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 24.10.2012 22:36:27
|
|
|
|
Anoniman
|
sanjalice, srecno! ja sa mojom u poslednje vreme imam bas otvoren odnos. sto bi znacilo da joj govorim otvoreno kako se osecam.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.10.2012 10:33:44
|
|
|
|
adulence
|
moja sveki i ja se fino slazemo ona je relativno mlada tako da nema bapske fore,voli da mi kuva , to dobro radi i ja juako volim da jedem to sto ona spremi,e sada jatreba za mesec i po da se porodim pa cemo videti kako ce se dalje ponasati...
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.10.2012 10:48:24
|
|
|
|
Olga75
|
mojoj svekrvi je danas rodjendan
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?