|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo
2.10.2012 11:40:48   
Anoniman
Dok dobiješ vezu, i bebac će se ukakati user posted image

(odgovor članu pandina)
  Direktna veza do poruke: 1151
2.10.2012 12:27:27   
Mery78
ima hipp-ova kasica jabuka sa sargarepicom koja moze od 4+, meni od nje Magi kako kao luda, e ad, ipak pitaj strucna lica sve je od bebe do bebe user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1152
2.10.2012 13:20:10   
pandina
Imam tu kasicu. Samo ne znam smem li obe namirnice odjednom, posto nisam davala nista ni od povrca ni od voca.

Ovi iz halo bebe su pospavali.

(odgovor članu Mery78)
Direktna veza do poruke: 1153
2.10.2012 13:24:46   
Mery78
ma sto mu ne bi dala, ne znam ja bi da sam na tvom mestu i nemoj se cuditi kad ti posle te kasice stolica bude narandzasta....

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1154
2.10.2012 13:30:42   
pandina
Da razblazim sa mlekom (mojim) ili onako direktno da mu dam?
Vidim da u frizideru moze da stoji 3 dana posle otvaranja. Kako da zagrejem posle kad je izvadim?
Verovatno je glupo pitanje, ali bolje da pitam user posted image

(odgovor članu Mery78)
Direktna veza do poruke: 1155
2.10.2012 13:41:41   
Mery78
mislim da je ostavis na sobnoj temperaturi ili u mlakoj vodi zgrej, nemoj je blaziti, kasicicom ga lepo nahrani,pojesce celu user posted image ukusno je touser posted image

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1156
2.10.2012 13:45:23   
pandina
Hvala, Mery!

Evo, konacno dobih halo bebu. kazu da ne prestajem sa pahuljicama bez obzira na stolicu kad sam vec pocela, a da novo ne uvodim bar 5 dana. Preporucuju samo masazu, pa ako ne bude kakio jos koji dan, videcemo sta cemo.

(odgovor članu Mery78)
Direktna veza do poruke: 1157
2.10.2012 13:48:22   
Mery78
ok, probaj tako user posted image masaza i rejanje trbe je ok, imas u apotei one male termofoncice za grceve,lepo greju, meni su pomogli, to jest mojoj bebi user posted image

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1158
2.10.2012 14:44:24   
Yula

IZVORNA PORUKA: Mery78

Yula nemam sta da te shvatim pogresno ni da se ljutim, e ovako....cerka od 15 god, sikila je samo 3 meseca, posle dam je dohranjivala sa bebe lakom i imala sam katastrofu, stolica tvrda, ona vristi,ja je odvedem kod lekra oni mi kazu da ce umreti jer je gladna, meni pukne film, dovedem je kuci i skuvam kravlje mleko,dete cuti i spava....nema algergije ni nicega, nikad u zivotu je ni grlo nije zabolelo, mislim da je samo dva puta imam temperaturu u zivotu,prelezala je sve moguce boginje i eto....naredovala je lepo i izrasla u lepu devojku,,, Sin 9 god,sikio je 6 meseci i sam ostavio kad sam pocela da mu uvodim kasice ali je alav bio i jeo je jako puuunooo,ni on ne zna za doktora,kravlje mleko je poceo u tom 6-om mesecu...i sad cerkica 4 meseca, nisam imala mleka vise, kuvam joj griz, puding, pirincane pahuljjice, bareni krompiric sa malo mleka, barene sargarepice, kompote od svog voca...napreduje lepo, njene slike imas u albumu,e sad ni jedno dete mi nije bilo malokrvno nikad, stvarno nikakve bolesti , nista, da li je to to dece same....jer znam puno dece koja su mazena i pazena pa imaju hronicni bronhitis ili astmice user posted image opet kazem, mozda preterujem u hrani ali ni jednog trena nisam videla nezadovoljstvo kod dece i grceve i nesto sto im smeta, ti slobodno pitaj sta zelim, pa svi mi imamo razlicita misljenja,ja nikog ne savetujem da ovako hrani svoje dete kao ja moje,ovde smo da razmenjujemo misljenja i iskustvauser posted image

Hvala ti na odgovoru, puno mi znaci.

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Mery78)
Direktna veza do poruke: 1159
2.10.2012 14:45:35   
Yula
Pandina, izvini, nemam nista da ti posavetujem sto ti zene vec nisu rekle.

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 1160
2.10.2012 15:50:59   
jabukica
Pandina, jel piješ hipov čaj za dojilje, on ti je dobar za to kad beba nema stolicu, ili probaj da joj daš malo čaja od kamilice, to je nas patronažna savetovala jer Tijana po dolasku iz porodilišta nije kakila dva dana, ali nismo joj davali je se sve rešilo kako sam počela da pijem čaj.

< Poruku je uredio jabukica -- 2.10.2012 15:52:12 >

Sve što raste htelo bi da raste, neka raste i treba da raste... Duško Radović

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 1161
2.10.2012 23:10:07   
Mery78
Yula, nema na cemu, slobodno me pitaj, ja cu uvek reci sta i kako sam radila ili radim,drago mi je da je nekom od pomoci user posted image
Jabukice, ja imam extra dobro iskustvo sa hipp-ovim cajevima, svi do jednog su dobri, mi (beba) se zadrzala na caju od kmorace, super je skroz i lepo ga pije a pritom ne zasiti je,a ne moze da joj skodi jer pise da je blag i da se daje bebicama od prve nedelje zivota,tako da od mene i mog ikustva veliki plus za hipp-ove cajice user posted image

< Poruku je uredio Mery78 -- 2.10.2012 23:12:39 >

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 1162
3.10.2012 7:20:32   
jabukica
ne znam kakvi su ti za bebe, nisam ih još davala maloj, ja sam mislila na onaj za dojilje koji ja pijem. Verovatno su i oni dobri user posted image

Sve što raste htelo bi da raste, neka raste i treba da raste... Duško Radović

(odgovor članu Mery78)
Direktna veza do poruke: 1163
3.10.2012 10:02:39   
Mery78
Jabukice i taj sam koristila i super jeuser posted image

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 1164
3.10.2012 23:42:13   
pandina
Ja pijem taj čaj skoro od porodjaja,ali neredovno, skuvam kad se setim.
Danas sam pojačala.

Mi se još nismo ukakili, to je već tri dana...
Dadoh mu danas i šljivu u kašici i ništa.

(odgovor članu Mery78)
Direktna veza do poruke: 1165
4.10.2012 0:03:23   
Yula
A jesi li razmisljala o caju od kamilice, cujem da je mnogoj deci poogao?

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1166
4.10.2012 0:23:28   
Mariya
Pandina, mi smo od od tih pir. pahuljica dobili prolivuser posted image , a puno mama mi je reklo da su prestale da daju te pahuljice bebcima jer steze stolicu. (ja vise nikad nisam kupila nista milupino, dok sa drugim proizvođačima nismo imali problema)
Meni je patronažna rekla da u probamo blago zaslađenu kamilicu - na 1dl ide 1 kašičica šećera. Ja sam davala samo kamilicu. I nama uvek deluje sokić, onaj juvitanin. U suštini, treba da je nešto malo zaslađeno.

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 1167
4.10.2012 18:47:51   
pandina
Yula,Marija poslušala sam vas. Sa apetitom je popio kamilicu sa malo šećera. Čekamo...

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1168
4.10.2012 20:21:50   
Yula
I ja sam procitala more zalbi na Milupine pahuljice, i ja bi ih izbegavala.

Pandina, drzimo vam palceve!

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1169
5.10.2012 9:18:14   
pandina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ukakili smo se sinoc! Zestoko je bilo. Vristao je kao lud, prepala sam se! Mislim da je izbacio sve sto je jeo pet dana.
Kako je posle toga bio raspolozen bolje da ne pricamuser posted image

Hvala zene!

Ne znam da li smem da nastavim sa pahuljicama. Mislim da nije rec bas o Milupi nego pirinac kao pirinac steze stolicu. |A preporucuju ga kao prvu cerealiju za bebeuser posted image U nedoumici samuser posted image

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 1170
5.10.2012 9:24:23   
minna
user posted image mozes da predjes na kukuruzne pahuljice ako ste ove jeli vec par dana...

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1171
5.10.2012 9:34:57   
pandina
Minna, ti si pominjala da ti se isto desilo sa pirincanim. Je li to bilo samo do prve stolice ili svaki put kada ih je jeo.
Jesu li kukuruzne dozvoljene sa 4 meseca?

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 1172
5.10.2012 11:52:14   
minna
Kod nas je problem bio samo prvi put, nekoliko dana nije kakio, mislim da mu je samo trebalo malo dok se stomacic nije navikao. Posle nismo imali problema sa pirincanim pahuljicama.
Sad gledam na netu da su pirinac-kukuruz 4+, ali ne mogu da nadjem sliku ovih kukuruznih da proverim, trebalo bi da mogu i one.

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1173
5.10.2012 12:48:40   
pandina
Mozda i nema posebno kukuruz, nego samo kombinacija.

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 1174
5.10.2012 13:06:51   
minna
Da, izgleda da ne postoji, samo u kombinaciji, bar milupa nema. Onda sam mu ja dala te par dana posle pirincanih i na dalje je sve bilo normalno sto se tice kakeuser posted image

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here