Mery78
|
Yula nemam sta da te shvatim pogresno ni da se ljutim, e ovako....cerka od 15 god, sikila je samo 3 meseca, posle dam je dohranjivala sa bebe lakom i imala sam katastrofu, stolica tvrda, ona vristi,ja je odvedem kod lekra oni mi kazu da ce umreti jer je gladna, meni pukne film, dovedem je kuci i skuvam kravlje mleko,dete cuti i spava....nema algergije ni nicega, nikad u zivotu je ni grlo nije zabolelo, mislim da je samo dva puta imam temperaturu u zivotu,prelezala je sve moguce boginje i eto....naredovala je lepo i izrasla u lepu devojku,,, Sin 9 god,sikio je 6 meseci i sam ostavio kad sam pocela da mu uvodim kasice ali je alav bio i jeo je jako puuunooo,ni on ne zna za doktora,kravlje mleko je poceo u tom 6-om mesecu...i sad cerkica 4 meseca, nisam imala mleka vise, kuvam joj griz, puding, pirincane pahuljjice, bareni krompiric sa malo mleka, barene sargarepice, kompote od svog voca...napreduje lepo, njene slike imas u albumu,e sad ni jedno dete mi nije bilo malokrvno nikad, stvarno nikakve bolesti , nista, da li je to to dece same....jer znam puno dece koja su mazena i pazena pa imaju hronicni bronhitis ili astmice opet kazem, mozda preterujem u hrani ali ni jednog trena nisam videla nezadovoljstvo kod dece i grceve i nesto sto im smeta, ti slobodno pitaj sta zelim, pa svi mi imamo razlicita misljenja,ja nikog ne savetujem da ovako hrani svoje dete kao ja moje,ovde smo da razmenjujemo misljenja i iskustva
|