|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dekoracija zidova i sobe
7.6.2012 19:03:37   
Alexxa
Vi ste kupili tonere i boju? Nisu vam oni mućkali željenu boju? Čime si farbala? Četkicom?

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 326
7.6.2012 19:04:35   
Sanchy
Ili mislis da probam sa punom disperzijom??nesto mi pade napamet mozda bi mogao i auto lak?on se ne razliva ,samo kako to posle skinuti pre narednog krecenja?

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 327
7.6.2012 19:09:45   
Sanchy
Mm vec kreci belom a tonere sam kupila isto u uradi sam pa mi je on to smuckao u casice ali ne valja....jedino sto je dobro ispalo je kao pecat od sundjera kupis ja uzela morski konjic i zvezdu i onda umocis u boju pa na zid,to mi je lepo ispalo iznad prekidaca za svetlo u decijoj ali ovo sa sablonom uzas....

(odgovor članu Alexxa)
Direktna veza do poruke: 328
7.6.2012 19:10:01   
red3lilu
Sanchy imaš li negde fotku onoga što želiš da napraviš?

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 329
7.6.2012 19:21:57   
Sanchy
Nemam,a sad kuckam sa telefona posto lezim stomak me nesto zaboleo pa rekoh da odmorim, ako budem mogla slikacu kasnije pa cete videti kako bi trebalo da izgleda,treba da pakujem knjige iz one sobe sto je sledeca na redu za krecenje a to ne mogu nikom da prepustim totalno mi poremete raspored:):)

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 330
7.6.2012 19:30:09   
Anoniman
Od bele teško da se tonerima dobije bilo koja intenzivna boja. Isto kao na likovnom, dodaš belu temperu kad hoćeš bleđu nijansu. Jake boje se rade punim disperzijama sa PROVIDNOM A NE BELOM bazom.

Nešto kao naš narandžasti zid:

user posted image

ovaj kremkasti je krečen polu a narandžasti punom disperzijom. Prvo smo bili kupili dve kantice i ispalo pastelno, kad je mm pogledao, vidi da su pogrešno zamešali, jednu sa providnom osnovom kako treba a jednu sa belom, to malo bele je sve upropastilo. pravili su nam još dve sa providnom da izvade grešku.

(odgovor članu red3lilu)
  Direktna veza do poruke: 331
7.6.2012 19:32:37   
red3lilu
Odmaraj, a kad budeš u mogućnosti postavi sličicu...
kad pomislim, mene tek sve to čeka, a nisam ni za šta, ne samo da nemamo još sobicu za bebca tj. spavaću (odlučili smo da beba neće biti sa malim u njegovoj sobi )mi još treba i krov da menjamo, moraću na par dana i da se preselim kod mojih...
ja imam zamisao kako bi izgledao jedan detalj oko bebinog krevetića, pošto će biti u spavaćoj sobi sa nama u početku
LEPTIRIĆI
namučih se da postavim fotku al mi ne ideuser posted image

< Poruku je uredio red3lilu -- 7.6.2012 19:42:41 >

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 332
7.6.2012 21:44:14   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: maslackic

evo ovdi ima delova za sat KLIK svasta sam ja napravila u kozicinoj sobi ali fiksirano za zid pa je ostalo da se baba pati da skine user posted image a sad mi se ne mili da zid diram..lepim samo stikere joji imaju malo povrsinu sa lepkom

Maslackic, da li bih mogla da uzmem otisak Markove šakice u ovom beolinu?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 333
7.6.2012 21:45:52   
malenac76
tixy sobica je predivnaaaa user posted image user posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 334
7.6.2012 21:46:52   
Ana RR
Tixy, imamo isti krevetac user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 335
7.6.2012 21:53:02   
New Mom
Tixy, prelepo izgleda!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 336
7.6.2012 21:59:00   
red3lilu
heheh, a ja mislila da je Tixy postavila slike sa nekog sajta za uređenje doma :)
Tixy svaka čast, sličice svakako zaslužuju da se nađu na takvom mestu jer je sobica profi urađenauser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 337
7.6.2012 22:20:45   
IVA 11
Sanchy, najbolje je da ti toniraju boje u prodavnici boja i lakova, jer ti je jedino tako boja moze biti postojana i prava boja koju zelis, imas i spektar boja pa po njemu gledas. 5 tonera da stavis boja ce ti se razlivati. A profesionalno toniranje ti je najskuplje do 5 e.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 338
7.6.2012 23:10:38   
Odri Hepbern
Tixy sobica je savrsena! Bebce ce uzivati! I ja moram da smislim kako cu srediti kutak oko kreveca.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 339
7.6.2012 23:46:45   
Sanchy
Iva znam za to,uzimali smo za sobe,osim za dnevnu,tu smo se malo vise otvorili:)....kum mi je moler pa sam po savetu Gae nabavila punu disperziju i sad cu da probam ako mi se ni to ne svidi,bacam sablone i jurim stikere,ne mogu da se nerviram....

(odgovor članu Alexxa)
Direktna veza do poruke: 340
8.6.2012 18:19:45   
Anoniman
Kako je prošlo sa disperzijom?

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 341
9.6.2012 22:20:20   
Anoniman
sanchy, imas specijalne sundjercice kojima se ta boja nanosi preko sablona. Pogledaj neko uputstvo na YT.

Kupila tri satna mehanizma po 120 din komad sa crvenom sekundarom :)

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 342
9.6.2012 22:34:48   
Sanchy
Sa disperzijom je dobro ispalo,jaca boja a i kum mi je rekao da moram da tapkam cetkicom da se ne bi razlivalo i dobila sam to sto sam htela ali to sam samo probala na zidu predvidjenom za krecenje ne znam jos da li da saram zid sa tim sablonima ili da kupim neke lepe stikere....ili da probam sa sablonima pa ako mi se ne dopadne onda kupim stikere i zalepim preko i mm me ubije sto sam upropastila zid ha ha....e znam za te sundjercice kupila jedan sa morskim konjicem i zvezdom i stavila iznad prekidaca u bebinoj sobi i super je ispalo...

(odgovor članu Alexxa)
Direktna veza do poruke: 343
9.6.2012 22:43:14   
Anoniman
Ima li gde mehanizama sa srebrnim kazakhkama (srebrne boje ne sastava user posted image )

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 344
9.6.2012 22:54:58   
Anoniman
Sanchy, pogledaj OVO To bi trebalo da ti pomogne. Te boje koje koristis samo za sablone ne moraju biti te koje si kupila. U hobi centru (ovom ili nekom drugom) ima toliko toga sto moze da se iskoristi. Da sad ne davim, idi do njih sve ce ti lepo objasniti.

Gae, vidim na slici da su imali, ali juce je bilo samo sa crnim i antickim kazaljkama. Ja sam utrcala na sekund, a sestra je ostala sa devojcicama u kolima tako da nista nisam stigla da vidim. Samo da pitam i nemaju vise, divan decoupage paprir kao cipka.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 345
10.6.2012 15:05:43   
pandina
Tixy, mnogo mi se dopada! UZivace i beba!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 346
21.9.2012 23:50:22   
madre
tash, sta si na kraju uradila sa zidovima u sobi?
mi smo konacno zavrsili bogijevu sobu, postavicu sutra sliciceuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 347
21.9.2012 23:56:55   
Anoniman
ništa. user posted image obojila 2 zida u zeleno, 2 u narandžasto i gotovo. dogodine menjam nameštaj, biće vreme da M izađe iz krevetca, a L će trebati pisaći sto. Kad to potrpam, onda ću videti šta ću sa stikerima.

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 348
28.9.2012 14:02:43   
madre
evo mi smo ovako dekorisali zid u bogijevoj sobi user posted image
okrecili u plavo, pa nacrtali travu i polepili njemu omiljene junake i avioncice...
ovo u levom gornjem uglu je ta cuvena lampa sunce zbog koje sam isla cak u budimpestuuser posted image to je inace plafonjerka, ali sam je ja zamislila bas tu gde stoji, pa ju je mm prepravio u lampicu.
user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 349
1.10.2012 14:55:44   
bulka
madre prelepo je!
Gde ste kupili Mikija i Paju?

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here