|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Epiduralna DA ili NE
13.9.2012 21:41:36   
nink
Hvala bice devojcica,i ja sam vec ugovorila sa anestezilog i isto smatram da treba ici kod proverenog..Meni je ovaj bio na drugom porodjaju i ja sam prezadovoljna....

(odgovor članu bice devojcica)
Direktna veza do poruke: 1326
13.9.2012 21:42:56   
bice devojcica
A gde planiras ti da se porodis?

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 1327
13.9.2012 21:47:11   
jovicaa
tiziana ja bih volela jako da me moj gin opet porodi, ali da li oni dolaze od kuce kada krene?
ne bih opet na dogovoren porodjaj za mene je to bilo vrlo nasilno iskustvo. a ne bih ni da zapadnem nekom nesvetu pa da me unakazi, naslusala sam se raznih prica.

don't shit where you eat :))

Direktna veza do poruke: 1328
13.9.2012 21:48:11   
bice devojcica
Jovice,sta si odlucila jel uzimas epidural?

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1329
13.9.2012 21:52:39   
jovicaa
ja cu da ga dogovorim, problem je samo sto u nasoj bolnici praktikuju da se dogovori dan kada ces da te porode da bi ga dobila, a ja ne zelim to.

don't shit where you eat :))

Direktna veza do poruke: 1330
13.9.2012 21:55:45   
bice devojcica
Jao,pa to je uzasno,kako mozes da znas kad ces se poroditi. A skroz si u pravu,da te otvaraju na silu bas ne ide

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1331
13.9.2012 21:59:36   
nink
U visegradskoj...Moj anestezilog dolazi onog trenutka kada me ostave u bolnici takav je dogovor....Ja sam oba puta porodjena uz indukciju,ja za drugacije i ne znam....Mislim i da ce me ovaj put ostaviti tako ali ja se ne plasim cim krenu prvi bolovi izazvani indukcijom i busenjem vodenjaka odmah dobijam epidural,tako je bar bilo na drugom porodjaju...

Direktna veza do poruke: 1332
13.9.2012 23:46:56   
Zemunka85

IZVORNA PORUKA: bice devojcica

Yemunka se porodila u zemunskoj,znam da je dosta pisala o doktorima tamo..

user posted image

Direktna veza do poruke: 1333
14.9.2012 8:26:12   
Tiziana
U Frontu tvoj doktor moze da dodje (naravno ako hoce i ako si u takvom dogovoru sa njim) ali to se placa klinici 40 000din. SVako od njih ima prava da dodje mimo radnog vremena par puta u toku meseca,a da to klinika ne naplati.E sad cini mi se da si ti spominjala Visegradsku, za to zaista namam pojma.Nekkao su se sve zene oko mene poradjale u Frontu kao i ja.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1334
14.9.2012 8:33:12   
Tiziana
Nema na cemu! Ja ni u jednoj trudnoci nisam citala niti ucestvovala na bilo kom forumu i onda sam pred kraj druge trudnoce probala da nadjem neku informaciju i nailazila sam samo na neke strasne i uzasne price i odmah bi iskljucila forum. Zato sam resila da nekada negde napisem i svoja iskustva koja su bila odlicna,da zene znaju da se i takve stvari desavaju!!!
Potpuno te razumem da si preplasena. Mene je muz zezao da sam nakon poslednjeg pregleda pred porodjaj kod dr trcala za njim kroz ordinaciju i prestravljena mu postavljala milion i jedno pitanje. NE znam kakav ti je dr koji ti vodi trudnocu,ali pitaj ga sve sto te zanima. Moj dr je jedan sjajan lik, hoce sve kao debilu da ti objasni i sto puta ako treba, ziasta se zauzima za svoje pacijentkinje,bilo da je u pitanju trudnoca,porodjaj,pobacaj,ma sta god,u svim situacijama se pokazao kao veliki profesionalac,a nas puno drugarica ide kod njega,i imale smo svakakve probleme...

Direktna veza do poruke: 1335
14.9.2012 8:38:41   
Tiziana
Sad sam videla da si ti iz Zrenjanina! izvini...moras da proveris sa doktorom da li dolazi ili ne ako krene porodjaj u 'nevreme'..
Ja sam drugi put strasno zelela da izbegnem to 'nevreme', jer me je prvi put do zadesilo i znam kako izgleda, a ovoga puta sam imala dete sa kojim sam morala i da se organizujem i odvedem ga negde,zato sam po svaku cenu zelela to da izbegnem. Prosle godine u ovo vreme sam vec isla na pregled svaki drugi dan u cik zore,samo da bih izbegla to 'nevreme' :-)

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1336
14.9.2012 8:50:22   
bice devojcica
Moj dr je,da kazem ok,ali nije preterano zainteresovan za objasnjavanje, a to mene bas izludjuje jer ja se inace bojim porodjaja,a njemu je cini mi se,sve to rutina vec. Zato se premisljam da li da idem preko njega ili da prosto samo zakazem razgovor sa nekim od tih boljih anesteziologa,pa da znam na cemu sam,bas nisam pametna... Tako i ja citam zastrasujuce price po internetu i tako sva isprepadana ispitujem svakakve glupostiuser posted image

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 1337
14.9.2012 9:05:44   
Tiziana
Ako ides privatno kod njega onda ga izmaltretiraj da te odvede i upozna sa anesteziologom!

Direktna veza do poruke: 1338
14.9.2012 9:08:19   
Tiziana
Ja nisam sigurna kako se zakazuju razgovori sa anesteziolozima.Oni su ti tamo svi u poprilicnoj ludnici!:-) Ja kad sam se drugi put porodila doveli su mi u sobu jednu nasu pevacicu koja je cekala da joj se oslobodi apartman,koja se spremala za c.rez i dosao je dr Pashtar da se dogovore o tipu anestezije koji ona zeli. Ali njega je doveo kod nje dr Mikovic.

Direktna veza do poruke: 1339
14.9.2012 9:17:41   
Tiziana
Bice devojcica kad ti je termin?

Direktna veza do poruke: 1340
14.9.2012 9:36:14   
bice devojcica
15.novembar.. Jel jos rano da panicim,jer sam vec pocela?

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 1341
14.9.2012 9:50:40   
Tiziana
Ma nemoj da panicis, zaista sve to uopste nije tako strasno.Prirodno je da se plasis, i ja sam,lagala bih da kazem da nisam, ali kad prodje sve to shvatis da nije bilo razloga za strah.ziveo onaj ko je izmislio epidural!
A za anesteziologa je rano. Tek kad udjes u 9.mesec onda mozes da pokrenes sve to.Do tad niko nece da prica o tome.

Direktna veza do poruke: 1342
14.9.2012 9:54:13   
bice devojcica
A znaci da se ja javim otprilike kad udjem u 36.nedelju. Ako izaberem recimo tog dr Pashtara,ja placam regularno frontu 17hiljada,a koliko njemu treba da dam? Mozda je glupo pitanje ali ja stvarno nemam pojma

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 1343
14.9.2012 10:05:21   
Tiziana
POkusavam da napisem privatnu poruku ali ne ide. Ako platis 17000,onda deo ide anesteziologu,deo klinici.A ako se drugaciej dogovorite,onda sve ide anesteziologu.

Direktna veza do poruke: 1344
14.9.2012 10:06:36   
bice devojcica
E,ne znam sto ne moze da posalje pp,a mislim da mi je bolje da dogovorim sa njim jel da?

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 1345
14.9.2012 10:12:31   
Tiziana
Mislim da ti finansijski dodje na isto. Koji ti dr vodi trudnocu?

Direktna veza do poruke: 1346
14.9.2012 10:15:09   
bice devojcica
Jel ti stigla pp?

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 1347
14.9.2012 10:23:34   
Tiziana
ne

Direktna veza do poruke: 1348
14.9.2012 10:24:39   
bice devojcica
Dr Radojevic,jel znas ko je?

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 1349
14.9.2012 14:51:52   
Tiziana
Ne znam ko je taj doktor/ili doktorka. ides privatno?

Direktna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here