Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 14.12.2019 13:01:07
|
|
|
|
Dragce86
|
Ja sam za oba porodjaja koristila i verujem da je bilo lakse nego da je islo bez njega, ali sada imam cesto probleme sa kicmom i bolovima, ne znam da li ima veze to ili prosto teret i sedenje
|
|
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 14.12.2019 13:18:22
|
|
|
|
Slavkic
|
Ja nikako nisam za sva 3 sam bez epidurala i super sam prosla
|
|
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 14.12.2019 17:23:07
|
|
|
|
Dragce86
|
Bravo, Slavkic, svaka ti cast!
|
|
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 14.12.2019 17:26:25
|
|
|
|
emicaa
|
Zivio onaj ko je izmislio epi.Zasto se patiti.Ja sam oba puta bez,i dan danas mi je krivo zbog toga
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 14.12.2019 17:42:58
|
|
|
|
Slavkic
|
Hvala ja stvarno nisam ni osjetila porode za 10 minuta sve bilo gotovo
|
|
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 14.12.2019 17:44:23
|
|
|
|
Dragce86
|
Ja sam bogami imala prvi bas tezak, jedva se porodila, malo falilo na CR da idemo hitno, tako da ko zna kako bih bez epija izdrzala, a drugi je isto bio brz i meni za 20-ak min.
|
|
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 14.12.2019 17:54:10
|
|
|
|
Slavkic
|
Ma sve je individualno ali ako ne mora bolje bez njegs
|
|
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 15.12.2019 14:07:57
|
|
|
|
vocicana
|
Slavkic, slazem se. Ako je sve u redu, hajde ti isplaniraj kada ce porodjaj da krene, pa isplaniraj i epidural, kako da ne. Apsolutne i direktne indikacije za CR i ostle bezbolne porodjaje se zna koje su. Zena je predodredjena da donese bebu na svet i agonija traje ali cim bebac napolje, sve prestaje. Zar nije tako? Ostalo, ok, nisam pristalica da se zena maltretira po 20 sati i kozi se od bolova, ali ako je sve u redu, ne bih dala da mi kicmu bodu pa da znam da cu 10 transfuzija primiti nako porodjaja da cu biti nikakva narednih mesec dana. To su bre igle i vrlo opasni pristupi, invazivni sto se kaze.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?