Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 30.1.2019 10:09:40
|
|
|
|
dejana007
|
Ja sam izgleda kreten. Ginekolog me pitao za epidural a ja nisam htela. I sad se bas mislim. Drugi porodjaj. Mada prvi bio brz i naravno bolan ali podnosljivo. Zato i sad nisam htela epidural. Mada znam da nije svaki porodjaj isti. Videcu dal sam pogresila
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 30.1.2019 11:10:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nato, bitno je da se odradi vreme krvarenja i koagulacije (ako se dobro secam). Mislim da je to retko da nisu dobri rezultati. Dragce, dva puta sam primala epidural. Nisam imala takvo iskustvo. Proveri sa dr.
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 18.2.2019 22:37:46
|
|
|
|
Rosita
|
Dejana, ne postoje dobre reči kojima bih opisala dobrobiti epidurala. Niti jedna loša stvar. Evo, viknula bih ŽIVEO!!!! Poštujem svačiji izbor. Ali strah je neosnovan.
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 18.2.2019 22:53:08
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Dejana, ne postoje dobre reči kojima bih opisala dobrobiti epidurala. Niti jedna loša stvar. Evo, viknula bih ŽIVEO!!!! Poštujem svačiji izbor. Ali strah je neosnovan. Amin☺️
|
|
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 19.2.2019 22:36:55
|
|
|
|
Maza76
|
Zenice drage kako do epidurala jer sam cula da nema dovoljno anesteziologa..konkretno u Betaniji
|
|
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 19.2.2019 22:57:37
|
|
|
|
bubulence
|
Mazo odakle si? Gde vodis trudnocu?
|
|
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 20.2.2019 14:14:20
|
|
|
|
Sarav
|
Da, naravno!
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 20.2.2019 19:02:43
|
|
|
|
Maza76
|
Bubulence pozdrav draga..zivim u Gardinovcima u Sajkasu vodim trudnocu ali sve sto treba dalje idem za Betaniju
|
|
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 20.2.2019 19:09:15
|
|
|
|
bubulence
|
Mislila sam da mozda vodis negde privatno u NS. Vidi, koliko sam obavestena od nekoliko poznanica koje su se poradjale u poslednjih 6 meseci, epidural je i dalje tesko dobiti. Treba da se poradjas preko dana a i tada prednost imaju one koje imaju vezu... Ne znam kakve su ti finansijske mogucnosti, mozda da odes privatno kod nekoga ko radi i u Betaniji pa probas da se dogovoris... To je i moj plan jer su bez toga tako male sanse za epidural
|
|
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 20.2.2019 19:48:45
|
|
|
|
Maza76
|
Bubulence citajuci svasta nsto na forumima i ja sam razmisljala da tako uradim ..imala sam dva tesla porodjaja a imala 20 godina manje..a sada i srce aritmije i pritisak i svasta nesto pa bih je i platila..samo moram.naci nacina da je dobijem ..a cula sam da moze doci i privatni anesteziolog da ti da epidural samo sto to jos moram proveriti ..a odakle si ti draga
|
|
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 20.2.2019 19:56:49
|
|
|
|
bubulence
|
Kazu da sada vise ne moze da dodje privatni anesteziolog, to sam procitala pre par dana, ne znam da li je tacno... Ja sam do pre par godina zivela u NS, sada sam u Odzacima i iako pripadam Somboru, ici cu u betaniju da se poradjam. Bas zbog epidurala, u Somboru ne postoji uopste kao opcija, u NS mogu bar nekako da se ''snadjem''
|
|
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 20.2.2019 20:01:05
|
|
|
|
bubulence
|
Mazo ako imas aritmije i pritisak, zar onda ne treba da ides na carski?
|
|
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 21.2.2019 11:37:25
|
|
|
|
Maza76
|
Ma za carski je jako tesko ide se na komisiju pa ako ti odobre..za sada nisam po njihovon za carski ..trenutno sam u 6mesecu trudnice imam jos vremena ali bih na vreme da se pripremim i saznam kako sta gde...cmokic za tebe..kako ti guras
|
|
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 21.2.2019 11:52:12
|
|
|
|
bubulence
|
draga, pisem ti pp
|
|
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 22.2.2019 21:34:16
|
|
|
|
Sanidej
|
Sve u dogovoru sa dr, ja lično nisam dobila epi. Ima dobrih ali i loših strana. Zavisi dosta od toka porođaja, brzine otvaranja, ima dosta faktora koji uticu na odluku..
|
|
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 4.4.2019 7:50:06
|
|
|
|
mirana1
|
Meni je epidural odlicno prosao. Zadovoljna sam.
|
|
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 4.4.2019 14:10:13
|
|
|
|
Sanidej
|
Pisite vise na ovu temu: gde ste se poradjale, da li ste imale dogovor o epiduralu sa anesteziologom pre porodjaja..cini mi se da je bio dostupniji dok se placao.
|
|
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 12.7.2019 6:48:53
|
|
|
|
MimaKos
|
Nisam imala nikakkav dogovor ali sam imala srecu, zaista svakom preporucujem epidural od srca!
|
|
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 12.7.2019 9:33:15
|
|
|
|
doramar11
|
Naravno da.
|
|
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 12.7.2019 10:39:59
|
|
|
|
MimaKos
|
Ni jangorem neprijatelju ne bih savetovala bez epidurala, kada sam provala, prvi put sam bila bez i uzasno iskustvo, stvarno, sto da boli kad ne mora
|
|
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 12.7.2019 11:05:47
|
|
|
|
Duškić
|
Veliko da
|
|
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 12.7.2019 11:09:22
|
|
|
|
doramar11
|
Po meni je suludo muciti se, epidural je dostupan sada svima.
|
|
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 12.7.2019 11:21:44
|
|
|
|
MimaKos
|
Ba stako bez epidurala je pravo mucenje
|
|
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 12.12.2019 19:52:17
|
|
|
|
Anoniman
|
To je sjajna stvar, ja bih svakome preporucila
|
|
|
|
RE: Epiduralna DA ili NE 12.12.2019 19:53:27
|
|
|
|
Khaleesi
|
Da da 🤣
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
ImeMaja85bgdDa li vam se svidja ime Viktor?Da (
58%)
Ne (
42%)
Ukupan broj glasova: 207Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!