|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
27.8.2012 14:39:09   
razdragana
konsultacije kod stojkovica su 5000.din sam proces vto je oko 3000.evra nije za sve isto jel zavisi kako ko reaguje na terapiju pa moze da bude vise a i manje.neceka se dugo kod stojkovica tj.bar mi nismo dugo cekali 10 dana oni su sad na odmoru tako da zakazuju odma,gleda i ginekolog toga dana ultra zvuk a zavisi sta je kod koga u pitanju mada mogu da urade oni dosta toga samo ako ste vi raspolozeni za saradnju,inace jako su ljubazni mada nije sve toliko tacno u minut kad je zakazano posto dasta ima pacijenata pa da sve ispostuju tako ako idete sa nekim ciljem onda imajte malo strpljenja i razumevanja jel ima dosta nervoznih sto dalaze pa bi sve u minut sto naravno nigde to nije moguce.srecno svima mislim da smo u pravim rukama,mada je sudbina kljucni faktor u svemu bar ja tako mislim.

(odgovor članu imperial)
Direktna veza do poruke: 226
27.8.2012 16:25:14   
*Maki*
Imperial draga,mnogo ti hvala za informacije :)

Razdragana, hvala draga za odgovor, videla sam da je na njihovom sajtu IVF 165 000 a ISCI 210 000.Interesuje me koliko sada koštajaju sami postupci znači bez terapije,jasno mi je da sve zavisi od terapije.Znam da je svaka zena posebna prica :)
Što se tiče čekanja,meni to nikada nije problem jer znam da su prebukirani i da je prosto nemoguce da sve bude u minut tacno,jako sam tolerantna user posted image

(odgovor članu razdragana)
Direktna veza do poruke: 227
27.8.2012 18:09:16   
razdragana
maki ja neznam to posto je jel ja treba tek da krenem sa postupkom ako si videla na njihovom sajtu cene to je to a znam da su mi rekli da je terapija oko 1000 evra znaci sam postupak je oko 2000 jel ima tu i pracenje stanja na ultra zvuk da vide stanje jajnih celijaa sto se vade hormoni to se naknadno placa

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 228
27.8.2012 19:30:26   
*Maki*
Sve znam sve mi je poznato sta se radi,svaka zena je posebna prica,ne mora da znaci da ce tebe kostati 1000 e terapija to vec zavisi kako ce ti jajnici reagovati i kojom ce brzinom folikuli rasti.Hvala ti draga i ljubim te,zelim ti srecu! ;)

Direktna veza do poruke: 229
28.8.2012 19:54:33   
makina
E da propustila sam jos jednu nulu 300000 din.Problem su bile god,manjak jajnih cel,jedan spontani,dve neuspela inrauterine insiminacije i teratozoospermija,ali hvala bogu ispalo je dobro. Ne treba gubiti nadu,zelim svakom da uspe kao meni

(odgovor članu imperial)
Direktna veza do poruke: 230
28.8.2012 19:58:05   
makina
Zaboravila sam jos jednu nulu.Problem su god,manjak jajnih celija,dve neuspele IUI,jedan spontani pre dve god i teretozoospermija,ali na srecu je uspelo iz prve sto svima vama zelim.

(odgovor članu imperial)
Direktna veza do poruke: 231
29.8.2012 8:26:09   
mala zeka
cao devojke,samo da vam se javim!Salljem veliki zagrljaj svima user posted image
Kod nas nista novo,od jula mm pije tribestan 6 tableta dnevno i profertil i to nam je sve od terapije.Sada cekamo da prodje vreme,odnosno 3 meseca pa da vidimo sta nam kazu u Leskovcu...mada znamo da nas ceka biopsija.
Razdragana ako mozes da mi napises svoja iskustva sa biopsijom u LE,koliko sam shvatila tvoj muz je tamo radio?Ja se jako brinem....A inace sto se tice tribestana muzic kaze da se nekako cudno oseca,kao da ima puno snage i da je stalno "naelektrisan"user posted image  Ja se nadam da je to bar neki znakic da mu deluju tabletice i nadam se da cemo malo uticati na taj prokleti testosteron...
Ako neko ima iskustva sa biopsijom u LE-napisite mi sve sto znate...

(odgovor članu makina)
Direktna veza do poruke: 232
29.8.2012 12:16:52   
lalojedac
i mene zanima biopsija jer i nas ceka,ne znam za taj lek ali znam da se od menopura moj muz strasno znoji i bas mu se oseca taj znoj sad,ovako nista ne oseca...videcemo jos tri ture da primi i idemo u Le,nadamo se konacno boljim rezultatima,mislim,red bi bio,svaki put su sve gori i gori,e da nam je onaj stari milon,kaze Stojkovic napravio bi nam fudbalski timuser posted image ali eto iz nekog nepoznatog razloga i pored svih dobrih lekova mi smo otisli u nulu.

(odgovor članu mala zeka)
Direktna veza do poruke: 233
29.8.2012 12:25:19   
razdragana
mala zeka moj muz nije radio biopsiju u leskovcu nego punkciju i tu su mu nadjeni spermatozoidi tako da je biopsija radjena u bolnici u kg.to se radi pod totalnom anestezijom ali je posle toga malo bolna nista strasno kaze moj muz,a sto se tice punkcije ona se radi bez anestezije iglom se traze spermatozoidi ali je malo bolna ne toliko to su reci mog muza ja neznam kako mu je bilo samo je posle toga osecao svremena na vreme bol,posto ste vi pod terapijom sacekaj te da prodje vreme pa idite prvo na punkciju jel ako ima tu rezultata onda je bespotrebno raditi biopsiju jel je to zadnja svar u nalazenju spermatozoida kaze stojkovic.srecno

Direktna veza do poruke: 234
29.8.2012 17:01:08   
mala zeka
Razdragana moj muzic je u julu radio punkciju u Leskovcu nakon mesec dana menopura i nazalost nista nije nadjeno.Dr Markovic nam je rekao da na jesen dodjemo na biopsiju,pa se zato raspitujem.A zasto je vama radjena biopsija u kragujevcu ako ste punkcijom dobili materiajal?Gde u Kragujevcu ste to radili?
Lalojedac drago mi je da se borite i bockate,zelim vam puno srece i da vam terapija uspe!Mm nije osecao nikakve promene od menopura,nikakvo znojenje...nista!Mozda je to znak da na tvog deluje?!Daj boze da usper!

Direktna veza do poruke: 235
29.8.2012 17:33:06   
lalojedac
daj Boze zeko!!! njemu su hormoni poremeceni i bas se strasno znoji od kad se bocka.Mozda je to znak da delujeuser posted image

Direktna veza do poruke: 236
29.8.2012 23:32:26   
razdragana
zeka radjena mu je biopsija u kg pre nego sto smo otisli u leskovac na pocetku lecena sterliteta,pa ako vi je doktor tako reko onda se pridrzavajte toga nece da pogresite.radena mu je biopsija u bolnici gde je proveo 2 dana lezanja zbog pripreme i treci pusten kuci,a mislim da treba i neke preglede da uradi pre biopsije kod interniste,krvna slika i kod anesteziologa zbog anestezije bar je to moj muz radio jel je to jedna vrsta operacije.

< Poruku je uredio razdragana -- 29.8.2012 23:37:57 >

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 237
30.8.2012 12:43:18   
razdragana
e drustvo moju ja sam se nadala da ce mozda spebo da udje u program vto o budzetu ali nema nista sad sam dobila mejl od klinike gde su me obavestili da nisu dobili dozvolu.sta ti je nasa drzava samo finansira svoje ljude.

Direktna veza do poruke: 238
30.8.2012 12:59:21   
imperial
E bas bezveze i ja sam se nadala da ce da udju u taj program.Ma tacno se to znalo,Stojkovica niko ne voli,jos plus je sad njegova stranka izgubila,tako da se ovo i ocekivalouser posted image

Direktna veza do poruke: 239
30.8.2012 13:13:35   
daca77
A bas sam se i ja nadalauser posted image

(odgovor članu imperial)
Direktna veza do poruke: 240
30.8.2012 21:25:33   
lalojedac
svi smo se nadali,ali naravno da mu ne daju jer bi izgubili pacijente,normalno da bi svi isli u Le. Inace meni je konacno stigla user posted image i jos nedelju dana menopura i idemo u Spebo,nadam se pozitivnim vestimauser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 241
30.8.2012 21:44:48   
mala zeka
Daj boze lalo,drzim vam fige da uspete user posted image ...cekam lepe vesti!

Direktna veza do poruke: 242
30.8.2012 21:58:59   
17 joka
zao mi je sto ova klinika nije prošla tender,
Lalo nadam se na ce terapija uspetiuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 243
31.8.2012 22:15:03   
lalojedac
hvala zeneuser posted image i ja navijam za sve vas i da sve budemo lepe trudnice i da dobijemo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 244
31.8.2012 22:30:23   
Sanjica26 RR
user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 245
2.9.2012 22:20:41   
lalojedac
jos ova sedmica i gotovo bockanje,ne znam da li sutra da ih pozovemo da zakazemo,jer verujem da ce biti guzve? vec me hvata trema od rezultata,nadam se da ce konacno biti poboljsanjapa da mozemo na vtouser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 246
3.9.2012 7:54:48   
daca77
Lalo, navijam za dobre rezultateuser posted image

Direktna veza do poruke: 247
4.9.2012 18:27:28   
lalojedac
zene kad da zovem u Le da zakazem,u cetvrtak primamo poslednji menopur i rekli su nam da odmah posle idemo kod njih da se ne gubi vreme ali ja pretpostavljam da su zatrpani poslom sad zbog odmora pa me malo strah kad ce moci da nas prime? inace muz mi je za rodjendan kupio i onaj vodic kroz vantelesnu pa cim odmorim oci od ispita pocinjem da citam...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 248
4.9.2012 22:21:40   
mala zeka
Lalo ja sam zvala da zakazem kada je muzic primio poslednju inekciju i primili su nas nedelju dana nakon toga...nista ne brini,nece nista promeniti ako sacekate malo jer su to hormoni...navijam za dobre rezultate!

Direktna veza do poruke: 249
5.9.2012 11:16:36   
lalojedac
zvali smo ih sad,rekli su u subotu da pozovemo ali najverovatnije da ce nas u ponedeljak primitiuser posted image

Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

ime za djecaka
jabudic

svako mi se svidja, s tim sto mom muzu vise prva dva, a meni ostatak :)

Stefan (14%)

Lazar (18%)

Marko (21%)

Matej (20%)

Jovan (21%)

Ukupan broj glasova: 271

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here