|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
8.9.2012 10:00:02   
lalojedac
evo sad su nas zvali,u ponedeljak u 7 i 15 da budemo kod njih....imam tremu...dace Bog da bude nesto za zaledjavanje!!!

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 251
8.9.2012 12:03:21   
Jole84
Lalo držim palčeve jakoooo user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 252
8.9.2012 16:16:55   
razdragana
lalo drzim ti pesnice da sve bude ok.ponesite malo vise para da date na zaledjavanje spermica bice i njih,ali ne gubi nadu.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 253
8.9.2012 20:36:47   
lalojedac
joj nadam se da ce biti,sta ti je ironija,pre sam kukala kad smo imali milion a sad bi sve dala da imamo bar taj milion. Hvala vam na lepim zeljama,javicu vam,naravno cim saznam rezultate,prosli put su nas poslali kuci a sutradan nam javili da je 0 i da nisu zaledili nista i ukljucili mu hormonsku terapiju.

(odgovor članu razdragana)
Direktna veza do poruke: 254
9.9.2012 11:54:13   
Mali Makac
Bice sve u redu, samo opusteno i pozitivno razmisljaj. Mi idemo krajem septembra i potpuno te razumem sstvoju strepnju. Zelim vam mnooogo srece.

Direktna veza do poruke: 255
9.9.2012 12:39:57   
lalojedac
hvala vam...znate kako mi je ali trudicu se da mislim pozitivno i da verujem da ce sve ispasti dobrouser posted image

(odgovor članu Mali Makac)
Direktna veza do poruke: 256
9.9.2012 13:49:02   
mala zeka
Lalo puno srece sutra,navijam za vas!I nista se ne brini bice puuunnnoooo plivaca!Sigurna sam!Cekam ujutru lepe vesti!

Direktna veza do poruke: 257
9.9.2012 18:15:11   
*Maki*
Lalo uz vas sam,sretno i samo pozitivne misli!!user posted image

(odgovor članu mala zeka)
Direktna veza do poruke: 258
9.9.2012 23:04:45   
plačljiva
Lalo srećan put draga user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 259
10.9.2012 7:28:15   
daca77
Lalo, drzim palceve da sve protekne u najboljem redu user posted image

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 260
10.9.2012 17:03:12   
mala zeka
Hej Lalo,kako je bilo?Cekamo te...user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 261
10.9.2012 17:12:54   
moja ciklama
lalouser posted image

(odgovor članu mala zeka)
Direktna veza do poruke: 262
10.9.2012 18:45:12   
lalojedac
evo me zene,hvala vam na podrsci,divne ste...bili smo jutros,uradio je spermogram i rekli su da ce rezultati biti sutra,medjutim oko 3 su nas pozvali da nam saopste da su nam prvi spermatozoidi zaledjeni user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo odusevljeni,posle 5 godina krenulo nam je,hvala Boguuser posted image
rekli su da jos 4 puta ode da da materijal da bi skupili jos da bi nam uradili vto,kazu da imamo odnose normalno ali na svake 2 nedelje apstinencija 5 dana pa da ode da da uzorakuser posted image user posted image user posted image
eto hvala Bogu imam lepe vestiuser posted image

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 263
10.9.2012 19:01:35   
dunja RR
Bravo Lalojedac, sjajna vest, navijamooooo! user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 264
10.9.2012 19:40:19   
gradinar
Bravo Lalo!!! Samo napred!!! Mi cemo nadam se od decembra na VTO, samo da nam nalazi do tada budu u redu. Veliki pozdrav i user posted image

Direktna veza do poruke: 265
10.9.2012 20:26:42   
Bebana17
Jao, Lalo, pa to su odlicne vesti! Drzim fige da sto pre skupite dovoljno za vantelesnu i da sto pre dobijes svoju user posted image

(odgovor članu gradinar)
Direktna veza do poruke: 266
10.9.2012 20:26:52   
imperial
Bravo lalo,krenulo je na bolje,daće Bog da se tako i završi,navijamo user posted image .Koliko to treba da se skupi da bi bilo dovoljno za VTOuser posted image ,ako samo nek se skuplja:)

(odgovor članu gradinar)
Direktna veza do poruke: 267
10.9.2012 21:31:12   
plačljiva
Drage moje,pošto nam je država kakva jeste,i pošto ću ko zna kada stići na red za VTO...Ja i mm smo odlučili da iduće godine idemo u Leskovac...user posted image  Moje pitanje je koliko se čeka na konsultacije tj.prvi pregled,a koliko na postupak vto?user posted image

(odgovor članu imperial)
Direktna veza do poruke: 268
10.9.2012 22:30:46   
Alexis79
placljiva super sto ste se odlucili za Le.
A vreme cekanja niko ne moze da ti kaze sad za sledecu godinu ,jer zavisi od guzve kod njih kao i perioda u kome zoves.
Oni ne rade jul i avgust i to moras da imas u vidu kao i to da ne rade oko N.godine i Bozica.
Mislim radi klinika i terapije se odvijaju ,ali nema konsultacija jer su doktori na odmoru tamo negde do 10-tog januara.
Ja sam u julu zvala za prve konsultacije i zakazano mi je za septembar ,ali samo zato sto nisu radili tad kad sam zvala.
Ja sam se u septembru dogovarala sa njima za njihov prvi slobodni termin za punkciju i Et  i to je bio januar.pa smo shodno tome krenuli sa procedurom u novembru sa prvom menst.
Zavisi vreme cekanja od mnogo stvari

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

Direktna veza do poruke: 269
10.9.2012 22:58:08   
plačljiva
hvala Alexis puno user posted image  Zvacu ih sledeci mesec...Kako si mi ti?Da li se vidi pol?

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 270
10.9.2012 23:06:19   
razdragana
lalo jel sam ti rekla sta ce da bude nek je sa srecom skupi ce se dovoljno za vto nista nebrini kad je od nule doslo do spermica bice tu jos materijala samo nemo da odustajete.placljiva meni je zakazana konsultacija za 10 dana od poziva a kada smo otisli oni su nam radili jos i neka ispitivanja,zato nebrini neceka se dugo na pregled ali za sam prozes vantelesne do zavisi od tebe kad prikupis rezultate pa posle toga jedno 2 meseca bar je tako bilo kod nas vecine koji smo cekali.

Direktna veza do poruke: 271
11.9.2012 7:17:30   
pari
Koliko sad košta ceo proces vto?
Mi se polako spremamo za vto i trenutno razmišljamo gde bismo...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu razdragana)
Direktna veza do poruke: 272
11.9.2012 9:34:45   
daca77
Lalo, i ovde ti cestitam od user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 273
11.9.2012 10:24:12   
makina
Rade oni konsultacije i pred Novu god,ja sam prosle god isla prvi put na pregled 28. decembra ali sa spremnim rezultatima i odmah smo u februaru poceli sa terapijom i 8. marta je uradjen et.Odlicni su svaka im cast,

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 274
11.9.2012 16:17:09   
mala zeka
Lalo cestitam,super vesti bas sam se obradovala!!!!!!!jel su mu punkcijom nasli ili samo spermogram?koliko ih je bilo?jedva cekam detalje da mi das malo nade....kiss!user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Letovanje
micili

Sa koliko meseci bi poveli bebu na pore?

manje od 3 meseca (12%)

sa 6 meseci (27%)

sa 9 meseci (26%)

tek sa godinu dana i vise (34%)

Ukupan broj glasova: 129

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here