Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.8.2012 0:16:45
|
|
|
|
buba m
|
Ne slušaj druge! I nama svi govore: Gde ste požurili, mladi ste (ja punim 30 uskoro, mm 33 godine), opustite se pa će se desiti, što malo ne odete negde.... da poludiš. Vreme prolazi i niko ga neće vratiti. Ne treba čekati ništa nego crpiti sve mogućnosti.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.8.2012 0:18:12
|
|
|
|
dunja RR
|
Ako pokušavate više od 1 godine, sigurno postoji neki problem, ne mogu ni doktori sve da otkriju, a potencijalnih uzroka je mnogo ... Problem može i proći, možda je trenutni i onda dođe do prirodne trudnoće (dok se sve skocka) ... a VTO pomaže u takvim situacijama jer se biraju najbolji spermatozoidi, stimulišu se jajnici ...na vama je da odlučite. Srećno u svakom slučaju!
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.8.2012 0:22:04
|
|
|
|
imperial
|
Zato smo i odlučili da od nove godine krenemo sa postupkom pa kako bude,uradili smo dve insem.naravno ništa i vreme je da se krene dalje
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.8.2012 6:47:28
|
|
|
|
pari
|
i kod nas je slična situacija...kao nema konkretnog problema ali evo prošlo 3 godine... Mm nema savršen spermogram ali nije ni loš...kod mene kao sve ok...isto uradili jednu inseminaciju, spremamo se sad za drugu u septembru ali nam lekarka kaže da sad već treba da se spremamo za vto jer je suviše vremena prošlo... samo još kako izabrati kliniku? na svakoj klinici ima i uspešnih i neuspešnih primera...
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.8.2012 9:36:32
|
|
|
|
razdragana
|
pari sve sto te zanima mozes mejlom da pitas spebo dobices odgovor za svako pitanje ali doktori su na odmoru tako da ako sestre znaju one ce ti reci ako ne onda kad dodju doktori 3.09 ja im saljem poruke cesto i odgovore mi odmah na svaku poruku.mogu ti reci da su jako ljubazni i precizni da ti objasne sve u detalje.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.8.2012 9:45:14
|
|
|
|
razdragana
|
buba m mladi jeste ali ako su vi svi rezultati ok.tj.ako ste sva ispitivanja radili vezano za sterlitet i tada utvrdili da je sve ok.pokusaj malo sa nekim cajevima i vitaminima i bice bebe,ali ako ste samo povrsno radili analize ispitaj detaljno gde je problem da ne prolaze godine a da kad dodje vreme za detaljna ispitivanja nadje se problem pa da posle boli glava.zelim ti srecu.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.8.2012 10:43:09
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: imperial Joj buba nama novac hvala Bogu nije problem,ali nam svi zbog toga što smo zdravi i nemamo problema savetuju da ne žurimo sa VTO,a opet vreme prolazi i plašim se neuspeha,neznam više ni šta da mislim,i stalno se pitam kad ovako neće a sve je ok,pa šta tu može VTO da pomogne??? pa moze da pomogne puno, recimo da dobijes svoju dugo ocekivanu ako nisam pomesala, vi ste u braku 10 godina ili se varam postoji i sekundarni sterilitet, gde se uzrok ne zna...a pogotovu ako cekate dugo, vama bi bilo odlicno resenje VTO, jos bolje ako nemate nekih problema kao sto kazes, znaci uspeh je zagarantovan. samo napred, i ne dvoumi se oko VTO, toliko nas je to odradilo i sad neke cekamo, a neke vec uzivaju sa svojim bebironcima
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.8.2012 12:39:42
|
|
|
|
lalojedac
|
alexsis bas sam te skoro pominjala,ti si moj idol,jao kad bi i nas tako ubolo,nista mi vise ne bi trebalo,drago mi je da ste svi dobro i zelim ti lak porodjaj...mi jos 2 nedelje menopura pa idemo da uardimo spermogramako daj Boze nadju nesto odmah ce zalediti i krecemo u akciju razdragana mi cemo sad u 6 godinu i od skoro je azospermija i kod nas,imao je milion a sad je 0 ...nekako imam poverenja u Le i imam osecaj da ce nam doneti lepe vesti,daj Boze svima nama
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.8.2012 13:08:37
|
|
|
|
imperial
|
U braku smo 6 godina,to je puno naravno i mogu vam reći da sad malo drugačije razmišljam,ko zna gde nam se krije problem a da smo se detaljno pregledali jesmo.U svakom slučaju svako vaše iskustvo je dragoceno.Hvala
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.8.2012 13:47:23
|
|
|
|
lalojedac
|
kod moje zaove je kao sve bilo uredu i nikako 5 godina i bez veze otisla da se podveze kod neke babe i taj dan ostala trudna,ja sam i to probala ali nije uspelo i to sam tri puta isla...a drugarica mi ima ciklus na 2 do 3 meseca i ostala opet iz prve,znaci kad hoce ono hoce i nema pravila!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.8.2012 14:11:48
|
|
|
|
imperial
|
E Lalo probala sam ja i to i to još prve god.braka,moja tetka rođena to radi i uložila je svo svoje znanje i ljubav da nam pomogne ali ništa,a ima primera milion kojima je pomogla,znam ja sve,čovek se hvata za sve kad ima neki problem i kad nešto jako želi,probali smo svašta,i razne čajeve i tinkture,i razne babe i dede da ne pričam mnogo,posle svega VTO JE NA REDU
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.8.2012 14:53:52
|
|
|
|
lalojedac
|
znaci isti smo...jos nisam isla u Afriku,mozda tamo ima neki novi rituali ...ma mora i nas da ubode,sad smo upotrebili sveto grozdje iz Hilandara pa videcemo,nadamo se da pomogne...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.8.2012 15:07:13
|
|
|
|
nina26
|
devojke kakvo vam je to podvezivanje
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.8.2012 15:31:41
|
|
|
|
imperial
|
Lalo jel sveto grožđe sa Ostroga ili sa Hilandara?Mi to još nismo probali,ali kako vidim šta se sa tobom dešava možda vam je stvarno pomoglo .
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.8.2012 15:36:59
|
|
|
|
imperial
|
Nina neznam dal´smem ovde da pišem da ne skrećem sa teme,ukratko podvezivanje ili potpasivanje se često radi kod žena koje ne ostaju trudne ili kod onih koje imaju česte spontane,ima veze sa stomakom i to su celi neki rituali ,bar je kod mene tako bilo,ako smem i ako nekog zanima mogu o tome da pišem opširno,pošto ne verujem da negde postoji tema za to ...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.8.2012 21:10:56
|
|
|
|
razdragana
|
IZVORNA PORUKA: lalojedac alexsis bas sam te skoro pominjala,ti si moj idol,jao kad bi i nas tako ubolo,nista mi vise ne bi trebalo,drago mi je da ste svi dobro i zelim ti lak porodjaj...mi jos 2 nedelje menopura pa idemo da uardimo spermogramako daj Boze nadju nesto odmah ce zalediti i krecemo u akciju razdragana mi cemo sad u 6 godinu i od skoro je azospermija i kod nas,imao je milion a sad je 0 ...nekako imam poverenja u Le i imam osecaj da ce nam doneti lepe vesti,daj Boze svima nama nemo mnogo da gledate u rezultat spermograma mi smo tako uvek posle neke terapije ocekivali poboljsanje ali uzalud spermatogeneza traje 72 dana tako da i ako ima nesto nemoze da se vidi odma ali kada je u pitanju azo.to je uzaludno cekanje nego vi odmah trazite da radite punkciju jel ako se tu nadje onda je ok.ako nema onda biopsija i da znate konkretno na cemu ste,jel spermogram je samo gubljenje vremena i para jel tako su i nama pricali pa smo izgubili godine i godine a da nam je bar neko odmah reko kako ide lecenje mi bi mozda vec imali dete.ali samo gledajte kad radite biopsiju radite gde ima zaledjavanje tako da imate tu mogucnost da to odmah uradite,mi smo to radili u leskovcu jel su bas pazljivi u radu kad je u pitanju nas slucaj i sve sto te zanime bas ti objasne na najbolji moguci nacin.razmislite dobro ja vas savetujem jel smo prosli mnogo i sa mnogo problema smo se susretali i znam kako je da sam bar imala neko da me posavetuje i da mi kaze ovako nesto bilo bi nam mnogo lakse,ali sad bi znala i nekog nesto i da naucim nebi mislila samo na sebe.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.8.2012 21:57:08
|
|
|
|
lalojedac
|
to je iz Hilandara,cudotvorna loza Simeona Mirotocivog koja je za parove koji ne mogu imati dece...evo mi trenutno cekamo da vidimo na cemu smo,a isto ima parova koji su posle toga isli na vto i uspelo je iz prve
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.8.2012 23:22:14
|
|
|
|
razdragana
|
IZVORNA PORUKA: lalojedac to je iz Hilandara,cudotvorna loza Simeona Mirotocivog koja je za parove koji ne mogu imati dece...evo mi trenutno cekamo da vidimo na cemu smo,a isto ima parova koji su posle toga isli na vto i uspelo je iz prve kazu za sveto grozdje da ima i u manastiru draca kod kragujevca ali da nemogu svi da dobiju da ima precedura za to post na vodi 40 dana,uzdrzavanje od seksa tih 40 dana,bez psovki losih misli i ko to sve izdrzi uma molitva i pricest posle toga gde se dobija to sveto grozdje muz 1 a mi zene 2.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.8.2012 23:29:15
|
|
|
|
imperial
|
Lalo jel ste išli za grožđe ili ste ga dobili od nekoga,čitala sam da ga i oni iz Hilandara šalju?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.8.2012 8:56:42
|
|
|
|
*Maki*
|
Ženskice, koliko kod Dr stojkovića sada košta onaj prvi razgovor i pregled,koliko se čeka-ima li liste čekanja,da li on radi taj UZ ili neko drugi,i koliko koštaju naredni pregledi posle ovog-naplaćuju li se uopšte? I cene za IVF i ISCI ako znate? Znam da je pisano o cenama ali me interesuje da li je nešto menjano do sada. Hvala :) p.s. kako sam vas izrešetala pitanjima na brzaka,ko profesor ;)
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.8.2012 13:11:54
|
|
|
|
imperial
|
Maki,mi smo isli na kons.u aprilu i tada je to bilo 5000 din.mislim da se ta cena nije promenila,ali kada zoves da zakazes konsultacije oni ce ti sami reci koliko to kosta,bar su nama rekli,ako se odlucis da kod njih radis postupak,dobices spisak analiza koje treba da odradis i kako ih budes radila tako im mailom saljes rezultate tako da sledecih pregleda neces ni imati do pred sam postupak,naravno ako su ti rezultati ok.Sto se tice cena postupaka gledala sam na njihovom sajtu da su malo podigli cene ali to isto i ti mozes da vidis kad odes na njihov sajt.A za sve sto te interesuje zovi ih i dobijes info iz prve ruke
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.8.2012 13:26:43
|
|
|
|
makina
|
Cao svima,ja sam imala srece zimus radila sam vto prvi put na klinici SPEBO i uspelo mi je iz prve.Prezadovoljna sam osobljem na klinici,sada sam sedmi mesec i nosim devojcicu.Svima bih preporucila da odu tamo.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.8.2012 13:29:22
|
|
|
|
makina
|
A da cena je razlicita za svakog,jer svako prima razlicitu terapiju,neko duze ,neko krace ali tu je negde oko 30000 din
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.8.2012 13:34:36
|
|
|
|
lalojedac
|
imperijal nama je doneo drug koji je isao tamo ali oni to i salju,bukvalno sirom sveta,to u Kragujevcu je ovo,ima i kod Bg neki manastir gde moze da se uzme a najbolje je pitati vaseg svestenika,on ce to najbolje i sa blagoslovom da vam uzme,jesu tacna sva ta pravila ali kad se zna cilj onda nije tesko,bas naprotiv,mnogo je lep taj post i sve to te nekako duhovno uzdigne i mnogo stvari se shvati,onda normalno bude lakse i mi se od tad bolje nosimo sa problemima. Mi smo bili u Le,trenutno muz prima menopur i cim zavrsi idemo na kontrolu i onda cemo znati sta fdalje,nas je taj prvi dan kostao 11000,plus put,ali to je samo razgovor i pregled muza,meni nista nisu hteli jer kazu da nema svrhe dok se ne naprave spermatozoidi,a posle je vadio hormone i to je kostalo 7000 i terapija menopura je 4 nedelje,2 puta nedeljno po 2 inekcije a jedna kosta2200.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.8.2012 13:35:58
|
|
|
|
imperial
|
Bravo MAKINA,jel ste imali neki problem ili ne?I mislila si 300000 din(zaboravila si jos jednu nulu)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Ime za decakaJovana131Konacno smo smanjili izbor na 2 imena. Jedno se svidja meni drugo mm. Koje je po vama lepse?Željko (
32%)
Relja (
68%)
Ukupan broj glasova: 259Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!