|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
29.6.2012 19:36:43   
mala zeka
Devojke nasla sam temu samo za nes AZOO mucenike http://www.ringeraja.rs/forum/m_1029512/mpage_2/key_/tm.htm pa mozemo i tamo da se aktiviramo jer se javljaju samo sa tim problemom...valjda ce nam neko dati malo nade user posted image

(odgovor članu mala zeka)
Direktna veza do poruke: 176
30.6.2012 12:41:50   
sanjiva
Lalo iz svog okruženja znam identični situaciju , posle svih hormona koje je primio poboljšao spermogram i imaju prelepu curicu , biće to sve super user posted image
Mi smo odlučili da IUI odradimo u SPEBO.

< Poruku je uredio sanjiva -- 30.6.2012 12:45:48 >

Direktna veza do poruke: 177
1.7.2012 13:34:17   
lalojedac
hvala sanjiva,nadam se da ce mu biti bolje,navijam i za vas pa da zajedno castimouser posted image

(odgovor članu sanjiva)
Direktna veza do poruke: 178
17.7.2012 11:05:40   
masa masa
Da li neko moze da mi kaze kada zakazem u klinici Spebo , da li prvi put obave samo raygovor ili i pregled i sve sto je potrebno ili se to obavlja kasnije.Pitam iy razloga sto sam iz Vojvodine pa neznam sta mogu pri prvom susretu sve obaviti i koje preglede mogu uraditi?Da li moram nositi neke svoje nalaze ili nije potrebno?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 179
17.7.2012 11:09:27   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Alexis79

Pa evo drage moje ja cu kao nova trudnica i to bas "leskovacka" da krenem sa ovom temom.

Kontakt ce te lako naci na netu.Pregledi se zakazuju ,a posto je bas guzva nemojte da se iznenadite ako vam zakazu prvo vidjenje za 2-3 meseca.
Tako je makar bilo kod nas jer su nam u julu mesecu zakazali za 22. septembar.
Sve prve konsultacije se zakazuje do 9 h (sto je znam rano)
Poneset_e sve prethodne rezultate ,analize i sve sto ste ikad radili a da ima veze sa sterilitetom.
Naravno savetuje se apstinencija 3-5 dana ,jer ce dr mozda traziti da se da uzorak na licu mesta.
Konsultacije kod profesora Stojkovica su 5000 ,sto podrazumeva jedan otvoreni razgovor sa njim kao geneticarem  ,pregled dokumentacije ,a onda i razgovor sa ginekologom Nebojsom Markovicem i ultrazvucni pregled.

Atmosfera je veoma prijatna ,kao i celokupno osoblje.

Kod nas je nekako sve islo ok jer smo mi vec imali spremnu dokumentaciju za Vto.Nesto od analiza smo ponovili ,a nesto smo po prvi put radili.
Evo analiza koje su potrebne

1. Oba partnera:
Mikrobiološko ispitivanje:
- bakterije, Chlamydia, Mycoplasma
- HBsAg, HCV, HIV, VDRL - serologija.
Krvna grupa i RH faktor
MAR (antispermatozoidna antitela)
2. Ženski partner:
- - Hormonsko ispitivanje: od 2-4 dana od početka menstrualnog krvavljenja (jednokratno)
- FSH, LH, E2, Pg, T, Prolaktin, TSH, T3, T4, antimilerijan hormon (AMH)
- Mikrobiologija: -Toxoplasmu gondii, Rubellu - serologija
Skrining grlića materice:
- Bris po Papanikolau, kolposkopija
- Ultrazvučni pregled obavljen vaginalnom sondom
3. Muški partner:
- Spermogram
-Spermokultura

Sve prve konsultacije se zakazuje do 9 h (sto je znam rano)
Poneset_e sve prethodne rezultate ,analize i sve sto ste ikad radili a da ima veze sa sterilitetom.
Naravno savetuje se apstinencija 3-5 dana ,jer ce dr mozda traziti da se da uzorak na licu mesta.
Konsultacije kod profesora Stojkovica su 5000 ,sto podrazumeva jedan otvoreni razgovor sa njim kao geneticarem  ,pregled dokumentacije ,a onda i razgovor sa ginekologom Nebojsom Markovicem i ultrazvucni pregled.

Alexis je na prvoj strani teme dala detaljan opis šta vam treba i koliko sve košta.

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 180
17.7.2012 11:15:11   
masa masa
hvala na odgovoru , posto ja nemam puno nalaza osim  testova, uz a ocito trudnoce nema neznam da li mogu ici bez nalaza u Spebo ili moram prvo sve to prikupiti pa tek onda zakazati?

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 181
17.7.2012 11:18:09   
Modessty
koliko sam razumela traže svo ovo što je navedeno. Ali je najbolje dogovoriti se sa njima direktno telefonom. Žene koje su imale kontakt sa njima kažu da su jako ljubazni i da za sve što treba izlaze u susret

(odgovor članu masa masa)
Direktna veza do poruke: 182
17.7.2012 11:18:59   
daca77
Masa, ja sam ponela sve sto sam imala...tamo ti urade UZ, meni su i ASA test, dok spermogram i spermokulturu nisu, jer je mm imao dobre rezultate.
Jesi li ih zvala? Oni su na kolektivnom odmoru od 23.07-03.09.

Direktna veza do poruke: 183
17.7.2012 11:31:16   
masa masa
Daco jel si ti imala sve nalaze koju su potrebni?Da li se mogu pregledi obaviti u toku jednog dana ili je portebno ostati par dana?Kakve su cene u odnosu na ostale gin.ordinacije?

Direktna veza do poruke: 184
17.7.2012 12:00:57   
daca77
Maso, ja sam imala hormonski status i otpusnu listu iz bolnice kada sam operisala cistu. Sve se zavrsava u toku dana, s tim sto imas mogucnost da to odradis i u svom gradu. Cene su ise ili nize, sem spermograma za koji cujem da kosta 5000 din.

Direktna veza do poruke: 185
25.7.2012 12:28:48   
lalojedac
5000 je spermogram a zamrzavanje je 16000,znaci na odmoru su,to znaci pomeramo bockanje menopurom,dobro,hvala za informaciju.Da li neko ima iskustva sa tim i kako deluju na muskarce?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 186
25.7.2012 14:04:34   
Štetica
Lalo poslala sam ti pp.

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 187
10.8.2012 22:24:40   
lalojedac
od ponedeljka krecemo sa menopurom,nadam se da ce mu pomoci jer nista do sad nije,jedan nas poznanik je primio menopur ali se nije pomerio sa 0,valjda nismo te srece da i nas pogodi,dosta je bilo,5 godinauser posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 188
12.8.2012 15:22:05   
miska32
Lalo, drzim fige, verujem da ce u vasem slucaju uspeti.
Mi u septembru idemo u Bahceci na micro-tese, cekamo samo da nam jave termin. Sve smo se dogovorili preko mail-a i poslala sam im sve rezultate.

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 189
12.8.2012 15:23:47   
17 joka
ma Lalo bre da nisam cula unapred losa razmisljanja, bice bolje videces i pomoce i imaceteuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu miska32)
Direktna veza do poruke: 190
24.8.2012 21:28:30   
razdragana
drustvo ja prikupljam nalaze i u septembru imam zakazano na konsultacije pa ako sve bude ok u novembru sam za pocetak tepapije pa vto.vidim da forum miruje jel ste to svi na odmoru ili nema desavanja?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 191
24.8.2012 22:45:28   
imperial
Hej razdragana i ja često upadnem na ovu temu ali sve je mirno,puno sreće sa celim postupkom,mi smo bili na konsultacijama još u aprilu i pošto nemamo konkretnog problema odlučili smo da posle nove godine krenemo sa postupkom ako se naravno nešto ne desi pre,ali kad za šest godina nije ne verujem ni da će sada,koliko se dugo vi trudite i jel imate neki priblem??pozzzz

(odgovor članu razdragana)
Direktna veza do poruke: 192
25.8.2012 8:14:19   
pari
i ja se razmišljam da zakažem kod njih konsultacije...
Mi hoćemo još jednom da probamo inseminaciju u septembru kod moje lekarke (probali smo već jednom) i onda definitivno da se spremamo za vto. Mislila sam da napišem mejl u Spebo da im otprilike opišem našu situaciju pa da vidim šta će reći...pretpostavljam da svakako treba kod njih otići...
Ja hoću da odem i u Segedin na kliniku Kaali pa da se odlučim...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu imperial)
Direktna veza do poruke: 193
25.8.2012 21:59:35   
razdragana
da problem je kod supruga u pitanju je azospermija lecili smo se dugo a vec nam je deseta godina braka,bili smo u julu kod stojkovica radjena je suprugu punkcija i nadjeni su spermatozoidi i imali smo mogucnost zaledjavanja sto smo naravno i uradili dat nam je spisak analiza koje treba uraditi sto smo skoro sve i uradili,pa posto su oni na kolektivnom odmoru krecu sa radom 3.09 sa rezultatim idemo opet pa cemo videti sta i kako dalje?

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 194
25.8.2012 22:32:25   
Alexis79
Samo da vas sve povucem za nosice i pozelim puno uspeha kod prof.Stojkovica .
Da vam svima bude uspesno kao sto je i nama user posted image .
Mi evo ulazimo u 8-mi mesec i polako se pripremamo da docekamo nase dugo cekane bebirone user posted image user posted image user posted image
Tu sam ako vam treba neki informacija mada sam sve opisala na pocetku teme.

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu razdragana)
Direktna veza do poruke: 195
25.8.2012 22:41:42   
Ana RR
8. mesec???? Pa kad pre prođe user posted image

Jedva čekam da vidim bebirone user posted image user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 196
25.8.2012 22:55:08   
Alexis79
I meni je proletelo .Evo ulazimo u 32. nedelju .Dr. mi je rekao da samo udjem u 36. pa da vidimo kad da radimo CR.
I ja jedva cekam da vidim moja tri user posted image user posted image user posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 197
26.8.2012 0:01:00   
imperial
Alexis tebi se posebno divim i delimično sam se i zbog tvog iskustva odlučila za LE,pratim sve od samog početka,još plus smo sugrađanke,još plus smo ako se ne varam i iz istog naselja,sve sam ukapiral,ja u principu nemam pitanja,jedino mala nedoumica,koliko sam upućena VTO se radi u slučaju kada postoji neki problem,za to VTO I postoji,e sad kod nas dvoje nema apsolutno nikakvih problema,pa se pitam kako će nama VTO pomoći?Neznam da li me razumete,ali mislim da bi mi VTO imala veče šanse da imamo konkretan problem!!!

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 198
26.8.2012 0:03:36   
buba m
imperial ja mislim da je utoliko veća šansa da sve prođe super iz prve! Mm i ja takođe nemamo problema, zdravi smo i sve super a ono ipak neće, evo dve godine. Da imam novac odmah bih otišla u Le bez razmišljanja i čekanja.

(odgovor članu imperial)
Direktna veza do poruke: 199
26.8.2012 0:12:57   
imperial
Joj buba nama novac hvala Bogu nije problem,ali nam svi zbog toga što smo zdravi i nemamo problema savetuju da ne žurimo sa VTO,a opet vreme prolazi i plašim se neuspeha,neznam više ni šta da mislim,i stalno se pitam kad ovako neće a sve je ok,pa šta tu može VTO da pomogne???

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

Mali oglasi
lelaigor

Da li postoji neki besplatan način na forumu da dam svoj oglas pošto pravim domaće kolače i torte, itd.? Neka tema ili slično? Hvala unapred.

Da (u komentaru objasnite način) (31%)

Ne (37%)

Pitaj: (u komentaru napišite ime člana koji bi mi to približnije objasnio) (31%)

Ukupan broj glasova: 86

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here