Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.6.2012 9:57:41
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala zene,nadam se,evo grickam nokte celo jutro,ne mogu da ucim,uh... Juce je uradio kod njih spermogram i danas su rezultati,rekli su ako nesto nadju,odmah ce zamrznuti.E sad sve zavisi ako ima bar 1 onda znaci da se bar nesto proizvodi i da nisu zapuseni kanali i onda mora da uradi hormone pa u zavisnosti od rezultata da dobije inekcije.Ako ne nadju nista,onda mora dalja pretraga,proverice mu da nije zapusen kanal pa da ne mogu da izadju a da se proizvode i radice mu punkciju,za sve to vreme ce lediti sve sto nadju i kako kaze Stojkovic da ih skupljaju do 20 hiljada da bi uradili selekciju za vto,a kao zadnja solucija je biopsija,pa direktna vto.Ako bas nista od toga ne uspe,onda pravac Prag po donora. Ja bih volela da vec danas budu pozitivne vesti i da pokusamo da dobijemo bebu od nas dvoje,a Prag neka bude u senci.Drzite palceve!!!! Meni nije nista radio,pitao me je kako je do sad bilo i da li su mi nesto nalazili,i on isto kaze da nema smisla da mi bilo sta proverava dok ne vidi sta je sa muzem i kako ce biti.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.6.2012 10:18:20
|
|
|
|
miska32
|
Jao Lalo, skroz te razumem, normalno je da si nervozna. Misli pozitivno, vidis koliko opcija ima, nesto ce da upali sigurno. Hvala ti na informacijama. Molim te obavestavaj sta se dogadja, pa da uskoro
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.6.2012 13:24:14
|
|
|
|
mala zeka
|
Joj Lalo meni nista nije jasno to sto su vam rekli Kako je za vto potrebno 30 000,dovoljno je i 10 komada!A sto vam nisu odmah uradili punkciju?Jel spominjao neku terapiju?Sada si me bas zbunila...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.6.2012 13:28:58
|
|
|
|
lalojedac
|
zeko i ja sam mislila to ali on kaze da treba 20 hiljada da bi imao s cim da ih poredi i bira najbolje. Prvo ce da mu provere hormone, kao mozda je tu problem,inace danasnji rezultat je jedno veliko NISTA kad stignu hormoni treba da ih zovemo pa ce nam reci stanje i sta dalje. Pokusace sa punkcijom i biopsijom pa valjda ce se i nama sreca osmehnuti...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.6.2012 13:32:25
|
|
|
|
hanka
|
Lalo pomocice vam sigurna sam.Nemoj da brines za sve postoji resenje
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.6.2012 13:49:54
|
|
|
|
mala zeka
|
Lalo nemoj da si tuzna,bice bolje sigurna sam!Pomoci ce vam oni,veruj u to!I mi smo cekali rezultate nekoliko dana.A jel vam nisu ni predlozili punkciju odmah da vam urade?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.6.2012 14:04:46
|
|
|
|
lalojedac
|
nisu,hteli su da vide prvo spermogram i hormone, hvala vam i nadam se da ce nam pomoci,verujem u to
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.6.2012 15:49:33
|
|
|
|
Jole84
|
Lalice naći će se način za uspeh,ne brini
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.6.2012 16:52:01
|
|
|
|
miska32
|
Jao Lalo, stvarno mi je zao!!! Sada se i ja jako bojim. Moras da verujes da ce biti bolje, radice punkciju, naci ce ih Lalo, ne brini. Ja ti saljem jedan veliki i molim te bez
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.6.2012 18:04:21
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala vam zene,divne ste
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.6.2012 23:26:33
|
|
|
|
17 joka
|
Lalo uz pomoć punkcije i biopsije sigurno ce izvuci onoliko koliko je potrebno za sigurna sam,glavu gore.
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.6.2012 16:30:19
|
|
|
|
lalojedac
|
daj Boze joko
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.6.2012 21:01:52
|
|
|
|
mala zeka
|
Lalo sta ima novo,jesu li vam javili rezultate,jel ima neka terapija...sta kazu? Miska kada nam se ti prikljucujes,jesi li odlucila nesto? Ima li neke nove cure za Leskovac?Pisite nam iskustva,znaci nam puno...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.6.2012 22:04:04
|
|
|
|
lalojedac
|
evo stigli su mu rezultati hormona: FSH 15,3, prolactin 324, testosteron 10,6 i estradiol je manji od 20,0,cekamo i inhibin da bude gotov a ujutru zovemo Le da vidimo sta dalje. U labaratoriji su nam rekli da su mu hormoni super, vidim i ja po ovome sto pise da mu je sve u granicama normale. E sad, Stojkovic se nadao da su hormoni u ptanju ali ocigledno da nisu tako da nismo pametni sto ima 0, pretpostavljam da nam sledi punkcija i provera kanala,da li su zapuseni.Javljam vam sutra, inace prvi dan nas je kostao 10.600 bez goriva,hormoni 7000...sve vas
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.6.2012 22:48:09
|
|
|
|
miska32
|
Lalo, isti je slucaj bio i sa mm. Isto smo se nadali da hormoni nisu bili dobri, ali na zalost to nije bio problem, pa ne znamo koji je uzrok i lekari ne znaju na sta da se usmere. Mi se stvarno nadamo da ce punkcija ili biopsija uspeti, pa morate i vi. Sada sta je tu je, nema ocajavanja. , nego treba sve pokusati i verovati. Zeko, mm i ja bi trebalo da dodjemo u Srbiju u julu ili u avgustu, rekli su mi kada sam poslala mail Spebu, da se javimo 10-tak dana pre dolaska, da nam zakazu kako bismo stigli sve da odradimo dok je mm u Bg-u. Ako sve bude kako treba, a verujem da hoce, ja cu ostati duze i spremati se za ICSI, pa da sl.godine svi imamo nase , dve, tri cetiri Pisite sta se dogadja kod vas, a do tada veliki
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.6.2012 12:39:12
|
|
|
|
mala zeka
|
Lalo jesu li vam u Leskovcu radili te hormone?Nama nisu radili inhibin i nisu nam rekli rezultate u brojkama samo da je svo ok osim testosterona koji je drasticno nizak.Nisam pametna sta da mislim Miska proveri da li rade u avgustu jer sam cula da su ceo mesec na odmoru,ali ti pozovi da proveris? Jel je moguce da zbog tog testosterona mm ne pravi spermice?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.6.2012 17:24:25
|
|
|
|
lalojedac
|
ne znam sta da milism,i ja se nekako nadam da ce punkcijom naci,ma tu su oni samo su stedljivi i sigurna sam da cemo imati a to mi je i zelja od malih nogu. Oni su nam dali ova 4 hormona ali doktor u labaratoriji posto nas zna,je hteo na svoju ruku da nam i to proveri,sto opet nije na odmet,u ponedeljak ih zovemo jer se danas nisu javljali. kiss
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 25.6.2012 17:39:18
|
|
|
|
mala zeka
|
Lalo jel stigao rezultat za inhibib?citala sam da je on pokazatelj spermatogenze,odnosno da li se stvaraju ili ne.Bas me zanima kakav vam je taj rezultat i da li je to tacno? Nama su ostale jos 2 bockice pa idemo na kontrolu...hvata me panika hoce li sta naci,da li nam je sve ovo pomoglo...uh!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 25.6.2012 21:30:00
|
|
|
|
lalojedac
|
sutra ce,a i izgleda da mu je povisen FSH, sutra ce nas zvati da nam kazu sta dalje...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.6.2012 20:07:19
|
|
|
|
lalojedac
|
inhibin mu je samo 44 sutra ce da nas zovu da nam daju terapiju,tj. muzu,kazu mu da su malo poremeceni hormoni i da ce morati terapija.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.6.2012 10:42:16
|
|
|
|
miska32
|
jao devojke, ja ne znam sta bih vam pisala. kod nas nista novo, odlucili smo da definitivno idemo u spebo u septembru, jer mm ne moze ranije da uzme odmor, a to je mozda i bolje ako oni idu na odmor u avgustu. lalo, ako su u pitanju hormoni, to je onda super, zato sto posle terapije moze sve da bude super. mm-u je inhibin bio 91 i zato se nadamo da cemo punkcijom ili biopsijom doci do spermica. zeko, molim te pisi kakvi su rezultati i sta radite sledece jer to sve ceka mm i mene, samo se nadam da on nece morati na terapiju, jer ne moze da ostane duze od 3 nedelje u bg-u. saljem vam veliki
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.6.2012 11:12:22
|
|
|
|
mala zeka
|
Lalo jel to lose sto je inhiban takav?Nama to nisu radili tako da nemam pojma kakav treba da bude Miska mi polako zavrsavamo sa inekcijama i nadam se sledece nedelje idemo u Leskovac na kontrolu pa cu vam sve napisati...Svakog dana se molim da su nam ove inekcije menopura i profertil barem malo pomogli jer ako opet budu nulice ne znam sta cu da mislim za dalje Miska proveri da li rade u avgustu,to nije sigurna informacija!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.6.2012 9:26:46
|
|
|
|
lalojedac
|
mnogo je nizak i najverovatnije obara proizvodnju, rekli su mu da se bocka 4 nedelje menopurom i onda da idemo kod njih da radi spermogram,dace Bog da bude dobro,ma verujem da hoce,gde ste nasle menopur i koliko kosta? Mi idemo sledece nedelje na more i ne znam ko ce tamo da ga bocka
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.6.2012 9:30:22
|
|
|
|
daca77
|
lalo, samo se vi lepo odmorite i opustite i bice sve ok
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.6.2012 13:55:28
|
|
|
|
mala zeka
|
Lalo pa vi ste dobili istu terapiju kao i mi?!Sada mi uopste nije jasno za sta sluzi taj menopur?Tvom muzu su svi hormoni ok,a mom je testosteron nizak a imaju istu terapiju????? Ako neko zna nesto vise o ovoj terapiji neka napise PLEASE!!!!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?