Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 11.9.2012 22:22:50
|
|
|
|
lalojedac
|
4 nedelje se bockao menopurom i u najobicnijem spermogramu su mu nasli spermatozoide,rekli su nam da ih ima ali da je malo pa da dodje jos 4 puta a treba im 20 hiljada pa je to negde oko 4 hiljade plivaca hvala vam svima daj Boze kod svih lepih vesti
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 12.9.2012 7:59:23
|
|
|
|
mala zeka
|
Lalo pa to su divne vesti!!!! Super sto ga nisu mucili punkcijom!Mmu su prvo radili punkciju pa posle toga su mu trazili spermogram,skroz je drugacije bilo...Ali nesto mi nije jasno-zasto im treba 20 000 za vestacku? Pa ja o tome ne mogu ni da sanjam!Meni bi dar sa neba bio i jedan jedini....vise mi nista nije jasno?Zar se ICSI ne radi sa jednim,sta ce im 20 000....
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 12.9.2012 22:20:16
|
|
|
|
lalojedac
|
ne znam zeko,nisu nam objasnili a stojkovic nije bio tu,kad budemo isli ponovo pitacemo ih.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.9.2012 13:04:18
|
|
|
|
nata11
|
Jel zna neko koliko je IUI kod njih, nema te cene na sajtu?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.9.2012 19:06:52
|
|
|
|
lalojedac
|
nato cini mi se da je oko 35 hiljada...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.9.2012 21:25:37
|
|
|
|
razdragana
|
drage moje sta se ovo desava sa ovim privatnim klinikama opet je doslo da promene cenovnika,sve sto se vise parova pojavljuje sa problemom sterliteta cene su sve vece,slucajno sam usla na sajt speba i vidim da su promenili cene.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.9.2012 22:26:23
|
|
|
|
miska32
|
Devojke, mi smo se ipak odlucili za Prag. Sve pohvale za Medical Genesis, primili su nas odmah i vec za sl.nedelju zakazali nam micro-tese u Pragu. Dr. Antic je rekao da postoji bas velika sansa da tesa bude uspesna, jer su svi rezultati mm odlicni, pa posle toga da se spremam za ICSI. Javljam sta god da bude, da dam novu nadu svima koji muce muku sa azoo.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.9.2012 8:47:34
|
|
|
|
nata11
|
Hvala Lalo. Miska super
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.9.2012 21:44:19
|
|
|
|
lalojedac
|
miska srecno
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 15.9.2012 15:34:21
|
|
|
|
miska32
|
Hvala puno devojke!!! Javljam se cim se vratimo iz Praga!!! Drzite mi fige i saljite pozitivnu energiju. Sve vas
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.9.2012 20:47:53
|
|
|
|
lalojedac
|
u subotu idemo opet,na drugu turu zamrzavanja,nadam se da ce biti dovoljno
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.9.2012 22:26:25
|
|
|
|
Alexis79
|
Sa srecom lalojedac
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.9.2012 14:28:32
|
|
|
|
bojna
|
veliki pozdrav:) krenula sam sa pripremama za icsi u oktobru u spebo....imam veliku tremu kako teku pripreme...pijem mikroginon do 30og septembra...zanima me zna li neko sta je sledece?...kad cu morati da budem u Le?...imamo zakazano za 24ti da ponovimo sve analize i ne mogu da docekam...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.9.2012 16:00:40
|
|
|
|
Alexis79
|
bojna zelim ti puno srece i naravno barem jednu leskovacku bebicu Na pocetku teme sam detaljno opisala proceduru i put kojim smo mi prosli.Mozda ne bi bilo lose da to procitas da opet ovde ne davim sa detaljima i informacijama. Ako ti bas nesto ne bude jasno tu sam pa me slobodno pitaj. Imam samo jedan mali -veliki savet za tebe i tvog muza a to je da koliko god mozete budete sto opusteniji za vreme cele procedure. Ja sam ubedjena da je to nama najvise pomoglo ,jer smo se ponasali kao da smo na odmoru.Maksimalno smo ugadjali sebi i trudili se da uzivamo u slobodnom vremenu za tih 15-tak dana provedenih u Le.
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.9.2012 16:08:34
|
|
|
|
17 joka
|
Miska ,Lalo,Bojana srecno i uspesno Alexis za tebe i bebice
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.9.2012 18:33:22
|
|
|
|
bojna
|
Hvala ti puno...svi kazu da je mozda presudna opustenost i ne razmisljanje:) svima zelim sve najbolje u predstojecem periodu pa javljam detalje....
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.9.2012 22:21:07
|
|
|
|
lalojedac
|
alex pa gde si,nema te?kako si? ja stalno razmisljam o tebi kad idem u spebo i molim Boga da i nas tako ubode,ko zna kakav je osecaj biti trudan a tek imati tri zivota u sebi?!vauuuu...divno ja bih to jako volela,jos kao mala sam zamisljala sebe sa vise beba odjenom,izgleda da nista ne volim lako vec sto komlikovanije
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.9.2012 13:14:01
|
|
|
|
jela 76
|
Devojke, sinoc sam videla Alex u bolnici! Znate li kolika je....!!! A lepa! Kaže dr da su bebe super, ali da će morati uskoro da je porađa... Javiće se ona već.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.9.2012 13:17:21
|
|
|
|
17 joka
|
ona je bas dosta izdrzala,još malo pa ce da uziva sa svojim bebicama!
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.9.2012 1:38:44
|
|
|
|
Alexis79
|
IZVORNA PORUKA: jela 76 Devojke, sinoc sam videla Alex u bolnici! Znate li kolika je....!!! A lepa! Kaže dr da su bebe super, ali da će morati uskoro da je porađa... Javiće se ona već. J Ih velika a lepa:-).Pa sto mi ne pridje da se upoznamo.Ja dam tu noc ostala u bolnici i evo sad sam u bolnici pa ne mogu da spavam.Carski je zakazan za utorak.Jedva cekam da upoznam bebe.
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.9.2012 1:40:27
|
|
|
|
17 joka
|
još malo i uzivaces sa bebam super
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.9.2012 13:31:17
|
|
|
|
jela 76
|
Alex, nisam ti prišla, ali sam te večeri sa oduševljenjem reagovala kad sam čula da nosiš trojke. Tada sam i ukapirala da si to ti! Ne znam da li me se sećaš, plavuša, vezane kose... Čekala sam na pregled kod zajedničkog dr. Koji mi je i rekao da će da te ostavi, i uskoro porodi. Ti se uskoro porađaš, a ja krećem sa procedurom za vto. Nadam se istom ili sličnom ishodu... Pratićemo te, a ti javljaj šta se dešava. Srećno!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.9.2012 14:08:38
|
|
|
|
degu
|
Alexis, joooooooooj, još malo
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.9.2012 14:39:50
|
|
|
|
hanka
|
IZVORNA PORUKA: Alexis79 IZVORNA PORUKA: jela 76 Devojke, sinoc sam videla Alex u bolnici! Znate li kolika je....!!! A lepa! Kaže dr da su bebe super, ali da će morati uskoro da je porađa... Javiće se ona već. J Ih velika a lepa:-).Pa sto mi ne pridje da se upoznamo.Ja dam tu noc ostala u bolnici i evo sad sam u bolnici pa ne mogu da spavam.Carski je zakazan za utorak.Jedva cekam da upoznam bebe. Ne mogu da verujem kako vreme leti Alexis
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.9.2012 20:18:53
|
|
|
|
razdragana
|
IZVORNA PORUKA: lalojedac u subotu idemo opet,na drugu turu zamrzavanja,nadam se da ce biti dovoljno lalo nema te da se javis kakav je rezultat?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
da li vam se svidja ime Nemanja?nenuska (
69%)
(
31%)
Ukupan broj glasova: 65Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!