Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.9.2012 10:00:02
|
|
|
|
lalojedac
|
evo sad su nas zvali,u ponedeljak u 7 i 15 da budemo kod njih....imam tremu...dace Bog da bude nesto za zaledjavanje!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.9.2012 12:03:21
|
|
|
|
Jole84
|
Lalo držim palčeve jakoooo
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.9.2012 16:16:55
|
|
|
|
razdragana
|
lalo drzim ti pesnice da sve bude ok.ponesite malo vise para da date na zaledjavanje spermica bice i njih,ali ne gubi nadu.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.9.2012 20:36:47
|
|
|
|
lalojedac
|
joj nadam se da ce biti,sta ti je ironija,pre sam kukala kad smo imali milion a sad bi sve dala da imamo bar taj milion. Hvala vam na lepim zeljama,javicu vam,naravno cim saznam rezultate,prosli put su nas poslali kuci a sutradan nam javili da je 0 i da nisu zaledili nista i ukljucili mu hormonsku terapiju.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.9.2012 11:54:13
|
|
|
|
Mali Makac
|
Bice sve u redu, samo opusteno i pozitivno razmisljaj. Mi idemo krajem septembra i potpuno te razumem sstvoju strepnju. Zelim vam mnooogo srece.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.9.2012 12:39:57
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala vam...znate kako mi je ali trudicu se da mislim pozitivno i da verujem da ce sve ispasti dobro
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.9.2012 13:49:02
|
|
|
|
mala zeka
|
Lalo puno srece sutra,navijam za vas!I nista se ne brini bice puuunnnoooo plivaca!Sigurna sam!Cekam ujutru lepe vesti!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.9.2012 18:15:11
|
|
|
|
*Maki*
|
Lalo uz vas sam,sretno i samo pozitivne misli!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.9.2012 23:04:45
|
|
|
|
plačljiva
|
Lalo srećan put draga
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.9.2012 7:28:15
|
|
|
|
daca77
|
Lalo, drzim palceve da sve protekne u najboljem redu
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.9.2012 17:03:12
|
|
|
|
mala zeka
|
Hej Lalo,kako je bilo?Cekamo te...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.9.2012 17:12:54
|
|
|
|
moja ciklama
|
lalo
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.9.2012 18:45:12
|
|
|
|
lalojedac
|
evo me zene,hvala vam na podrsci,divne ste...bili smo jutros,uradio je spermogram i rekli su da ce rezultati biti sutra,medjutim oko 3 su nas pozvali da nam saopste da su nam prvi spermatozoidi zaledjeni mi smo odusevljeni,posle 5 godina krenulo nam je,hvala Bogu rekli su da jos 4 puta ode da da materijal da bi skupili jos da bi nam uradili vto,kazu da imamo odnose normalno ali na svake 2 nedelje apstinencija 5 dana pa da ode da da uzorak eto hvala Bogu imam lepe vesti
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.9.2012 19:01:35
|
|
|
|
dunja RR
|
Bravo Lalojedac, sjajna vest, navijamooooo!
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.9.2012 19:40:19
|
|
|
|
gradinar
|
Bravo Lalo!!! Samo napred!!! Mi cemo nadam se od decembra na VTO, samo da nam nalazi do tada budu u redu. Veliki pozdrav i
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.9.2012 20:26:42
|
|
|
|
Bebana17
|
Jao, Lalo, pa to su odlicne vesti! Drzim fige da sto pre skupite dovoljno za vantelesnu i da sto pre dobijes svoju
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.9.2012 20:26:52
|
|
|
|
imperial
|
Bravo lalo,krenulo je na bolje,daće Bog da se tako i završi,navijamo .Koliko to treba da se skupi da bi bilo dovoljno za VTO ,ako samo nek se skuplja:)
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.9.2012 21:31:12
|
|
|
|
plačljiva
|
Drage moje,pošto nam je država kakva jeste,i pošto ću ko zna kada stići na red za VTO...Ja i mm smo odlučili da iduće godine idemo u Leskovac... Moje pitanje je koliko se čeka na konsultacije tj.prvi pregled,a koliko na postupak vto?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.9.2012 22:30:46
|
|
|
|
Alexis79
|
placljiva super sto ste se odlucili za Le. A vreme cekanja niko ne moze da ti kaze sad za sledecu godinu ,jer zavisi od guzve kod njih kao i perioda u kome zoves. Oni ne rade jul i avgust i to moras da imas u vidu kao i to da ne rade oko N.godine i Bozica. Mislim radi klinika i terapije se odvijaju ,ali nema konsultacija jer su doktori na odmoru tamo negde do 10-tog januara. Ja sam u julu zvala za prve konsultacije i zakazano mi je za septembar ,ali samo zato sto nisu radili tad kad sam zvala. Ja sam se u septembru dogovarala sa njima za njihov prvi slobodni termin za punkciju i Et i to je bio januar.pa smo shodno tome krenuli sa procedurom u novembru sa prvom menst. Zavisi vreme cekanja od mnogo stvari
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.9.2012 22:58:08
|
|
|
|
plačljiva
|
hvala Alexis puno Zvacu ih sledeci mesec...Kako si mi ti?Da li se vidi pol?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.9.2012 23:06:19
|
|
|
|
razdragana
|
lalo jel sam ti rekla sta ce da bude nek je sa srecom skupi ce se dovoljno za vto nista nebrini kad je od nule doslo do spermica bice tu jos materijala samo nemo da odustajete.placljiva meni je zakazana konsultacija za 10 dana od poziva a kada smo otisli oni su nam radili jos i neka ispitivanja,zato nebrini neceka se dugo na pregled ali za sam prozes vantelesne do zavisi od tebe kad prikupis rezultate pa posle toga jedno 2 meseca bar je tako bilo kod nas vecine koji smo cekali.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 11.9.2012 7:17:30
|
|
|
|
pari
|
Koliko sad košta ceo proces vto? Mi se polako spremamo za vto i trenutno razmišljamo gde bismo...
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 11.9.2012 9:34:45
|
|
|
|
daca77
|
Lalo, i ovde ti cestitam od
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 11.9.2012 10:24:12
|
|
|
|
makina
|
Rade oni konsultacije i pred Novu god,ja sam prosle god isla prvi put na pregled 28. decembra ali sa spremnim rezultatima i odmah smo u februaru poceli sa terapijom i 8. marta je uradjen et.Odlicni su svaka im cast,
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 11.9.2012 16:17:09
|
|
|
|
mala zeka
|
Lalo cestitam,super vesti bas sam se obradovala!!!!!!!jel su mu punkcijom nasli ili samo spermogram?koliko ih je bilo?jedva cekam detalje da mi das malo nade....kiss!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
spa za bebecexyda li biste vodili bebu u bebi spa centar na hidroterapiju i bebi masazu?da (
27%)
ne (
47%)
mozda (
7%)
zavisi od cene (
20%)
Ukupan broj glasova: 15Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!