|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje?
3.9.2012 22:03:11   
Anoniman
Ideš tamo gde pripada firma, u tvom slučaju Savski venac.

(odgovor članu IRJ82)
  Direktna veza do poruke: 1051
3.9.2012 22:11:00   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: mi_ni

Pozdrav svima, produzili su mi porodiljsko dva meseca user posted image
Decu nisu maltretirali, samo su pitali da li puze, da li hodaju i pogledali nalaze, tako da smo relativno brzo zavrsili, cak mislim da niko nije odbijen.

khm,ako ne puze,ne hodaju imam pravo na produzenje! ihaj,super,nista od toga ne radi! jos samo da mi sutra fizijatar to napiseuser posted image ...i ja luda se radujem,ali stvarno jos ne radi nista od togauser posted image

(odgovor članu mi_ni)
Direktna veza do poruke: 1052
4.9.2012 10:29:39   
krofi

IZVORNA PORUKA: mi_ni

Pozdrav svima, produzili su mi porodiljsko dva meseca user posted image
Decu nisu maltretirali, samo su pitali da li puze, da li hodaju i pogledali nalaze, tako da smo relativno brzo zavrsili, cak mislim da niko nije odbijen.

Koje nalaze si imala?i sa kojom sifrom su ti produzili?

(odgovor članu mi_ni)
Direktna veza do poruke: 1053
4.9.2012 17:50:13   
IRJ82
hvala Gae

najveca sreca nam je stigla 28.01.

(odgovor članu krofi)
Direktna veza do poruke: 1054
4.9.2012 22:37:33   
vonavoj
bili do fizijatra,dobila izvestaj,pise neka sifra Dg R62..a u izvestaju pise da predlaze da mi se produzi porodiljsko jer sam ukljucena u stimulaciju motornog razvoja!
dr mi se smejala sto sam dosla,jer ne stoji svako dete sa 9 meseci,*ne oslanja se na noge i ne puzi)ali mi je ipak dala preporuku za vezbe i napisala produzetak,hvala jojuser posted image
sad moram da idem kod T pedijatra,tako sam je razumela,pa na komisiju,ako se ne varam!?

(odgovor članu IRJ82)
Direktna veza do poruke: 1055
4.9.2012 22:44:14   
Ana RR
Ne znam kako je u Pa, ovde predaješ papire za komisiju bar dve nedelje pre isteka bolovanja, tamo popuniš zahtev i njega predaš zajedno sa izveštajem od fizijatra, u roku od 10 dana te pozovu telefonom i kažu ti kada da dođeš na komisiju. Posle komisije ideš kod pedijatra da ti napiše doznake za firmu.

Kako ti tako rano predaješ za produžetak, T ima tek 9 meseci? Ja sam predala kada je Mare imao punih 11m.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1056
4.9.2012 22:47:30   
vonavoj
Nisam jos predala papire,nego se raspitujem,jer bi trebalo da pocnem da radim 11.10.pa da vec sad predam papire!
Tiki je rodjena 18.11.rano mi je otvoreno bolovanje,jer sam presla terminuser posted image
A kod fizijatra sam isla jer mi je pedijatar dala uput jer se ne oslanja na noge i onda mi dr napisala izvestaj! Da li je rano da predam sledece nedelje na lekarsku komisiju?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1057
4.9.2012 22:48:21   
Modessty
I ja se pitam zašto tako rano? Mada je dobro da se ide i neki mesec ranije sa tom pričom. Moja kolegenica je vodila dete kod lekara nekoliko meseci pre isteka porodiljskog zato što navodno ne priča koliko treba i previše je vezana za majku. Na kraju je uspela da produži bolovanje još tri meseca

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1058
4.9.2012 22:50:12   
Ana RR
Ako predaš sada onda će te ranije i zvati. Valjda, ne znam. user posted image
Ako ti porodiljsko ističe 11.10. papire predaš krajem septembra, gledaš da bude bar dve nedelje pre isteka. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1059
4.9.2012 22:52:58   
vonavoj
moracu da odem do komisije i vidim kakva je procedura..koliko im vremena treba,kako donose odluke!
namera mi je da produzim mesec dana,pa cemo videti..jer ce me u firmi zadavitiuser posted image

mod,zanimljiv razlog za produzenje..ne bi mi palo na pamet!user posted image ..skoro sva deca su vezana za majke!

< Poruku je uredio vonavoj -- 4.9.2012 22:54:23 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1060
4.9.2012 22:57:38   
Ana RR
Šta te briga za firmu, to ne plaćaju oni.. ako T ne hoda, ne puzi, dobićeš i više od mesec dana user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1061
4.9.2012 23:02:41   
vonavoj
ma kakvo puzanje,danas je tek pocela da se oslanja na noge,ja u cudu..inace kad je stavis u polozaj da se osloni na noge odmah ih je savijala u kolenima,evo od danas ih ispruzi!user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1062
4.9.2012 23:06:31   
maslackic
hihi, eto, a ti se brines user posted image sad joj objasni da se strpi sa hodanjem dok ne prodje komisija user posted image

postoji li jos neki razlog za produzetak osim izvestaja fizijatra?

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1063
4.9.2012 23:12:03   
Modessty
ono što sam ja navela gore - a to je izveštaj psihijatra ili tako nešto. Meni se nije dopadalo da mi dete proglase zaostalim, pa nisam ni pokušala tu varijantu. A moja kolegenica je od mislim šestog meseca išla kod dr i žalila se kako je dete previše vezao za nju, zatim da neće da govori i slično. Više se i ne sećam šta mi je sve napričala

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 1064
4.9.2012 23:15:15   
Ana RR
Maslackic, skoro ništa sem izveštaja fizijatra.

Direktna veza do poruke: 1065
4.9.2012 23:18:55   
maslackic
Mi smo isli kod fizijatra 3-4 puta, poslednja dijagnoza "uzivajte, savrsena je" tako da , nista od takvog produzetka...jedino idemo kod gastrologa zbog Ger a i alergije...ali to neverujemd a ce da ima prodju ...nista ..iskoristicu dva godisnja...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1066
4.9.2012 23:29:01   
Ana RR
Na žalost, to ne prolazi. Ja sam imala vezu inače nema šanse da bi prošli komisiju. 

Direktna veza do poruke: 1067
4.9.2012 23:30:00   
Mariya
Tako sam i ja prošla, dete prohodalo sa 10 meseci, zdrava,prava, ništa joj ne fali kuc-kuc, kaže dr da jednostavno ne zna šta da izmisli a da komisija prihvati. Kaže da je pokušavala već sa alergijama, upalama ušiju i sl. ali kod komisije to ne prolazi. Tako da sam morala početi da radim...

Direktna veza do poruke: 1068
4.9.2012 23:46:54   
vonavoj
bas sam pisala cockic,nisam ni imala nameru,ali stvarno jos uvek ni ne puzi niti se oslanja,pa sam se zabrinula za adaptaciju u jaslicama,ona bi jadna bila na podu,a ostali je gazili,malena bi krenula..i cockic mi dade ideju,a pedijatar uput za fizijatra i eto,sad razmisljam o produzetkuuser posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1069
5.9.2012 10:21:59   
krofi
Juce mi je jedna med.sestra rekla da prolazi i nalaz sa ocnog,tipa kao primecujes da ne vidi dobro,da ne vidi bas predmete koje mu dajes itd. kao ne mogu da provere to a prolazi takav izvestaj....ne znam koliko je to tacno ali tako mi je ispricala juce

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1070
5.9.2012 10:45:49   
maslackic
ma samo nek mi je zudrava, pa sad sta da radim sa 11 meseci u jaslice, ence biti ni prva ni poslednja...mada u principu mozd ami gazda i otkaz da pa necu morati da se cimam user posted image

(odgovor članu krofi)
Direktna veza do poruke: 1071
6.9.2012 12:23:05   
vonavoj
zene,ja se razocarah gadno!user posted image dosla od pedijatra koja mi kaze da komisija skoro nikada ne produzava porodiljskouser posted image user posted image , da se to u BGu radi normalno,a kod nas u PA neuser posted image
ista drzava isto sve! ostaje mi da probam,ali je isla kod dr koja je u komisiji i rekla je da imam male sanse,da oni smatraju da detetu treba vremena,i da je sve to normalnouser posted image
kod nas je princip da se ide u opstinu po papire,to cu sutra..pa da probam..a smorila sam se bas!!!user posted image

Direktna veza do poruke: 1072
6.9.2012 13:19:56   
krofi
Ipak probaj nista te ne kosta.i kod nas u Nisu je zategnuta situacija bar mi je tako pedijatar reko juce.kao bila je neka afera sa tim produzivanjima pa su svuda strogi.ali nikad se ne zna.ja cu da probam pa sta bude.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1073
6.9.2012 13:27:27   
vonavoj
probacu,ali bas mi nije dala nikakvu nadu dr koja radi tamo u komisiji..koji kreteni!user posted image user posted image ,a nemam nikakvu vezu!

(odgovor članu krofi)
Direktna veza do poruke: 1074
6.9.2012 13:40:46   
krofi
Ne znam sta da kazem koliko vidim u bg-u nije neki problem oko produzenja a za ostalo ne znam.znam da je pre godinu dana ovde bila afera sa tim i da je cak predsednica komisjie data na sud zbog nekih neregularnosti i da su poostrili samo tako.ali nikad se ne zna probacu da mi ne bude krivo posle.a sto se veze tice sta znam ako imas bar nekog urgiraj jer je ovo ipak SRBIJA i svi znamo kako se zavrsava bilo sto pa makar to bio i obican pregled kod lekara,nazalost.moj bebac treba da operise pace za mesec dva ali se izvestaji hirurga uopste ne uvazavaju a sa mesec dana je operisao kilu...sta da ti kazem

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here