Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 29.6.2012 10:33:54
|
|
|
|
Mizzy
|
Ja koliko sam pratila poslednjih meseca dana, svi na SV dobiju dva mesesca. Mi smo bili na Vra;aru, oni yakayuju, i udjes tacno u tvoje vreme, nema cekanja. Ima pet clanova, i veoma su ljubazne. Pogledali su dete kako hoda, i procitali nalaze. Pitali me o tome, ali savim korektno. Dete pre nas je hodalo, ali su ipak dobili 2 meseca.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 2.7.2012 22:21:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Predala danas papire. Uspeli smo da sredimo da nam dr u Tiršovoj ispiše izveštaj, da ne čekamo 10.jul. Sad čekam šta će reći komisija.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 2.7.2012 23:28:20
|
|
|
|
Anoniman
|
anci, drzimo vam fige!!! kad idete na komisiju?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 11.7.2012 13:25:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Zvali me danas (poslali mi poruku na mob da ih pozovem), sutra u 12 idem na komisiju..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 11.7.2012 13:44:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Anči, držim fige! Nadam se da ćeš dobiti produženje bez muke!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 12.7.2012 16:31:09
|
|
|
|
neda23
|
Zdravo svima! Upravo sam se vratila sa ozloglašene novobeogradske komisije i evo svima inf iz prve ruke:dobija se 2 meseca samo u slučaju da dete ne pokazuje nikakvu inicijativu za samostalno hodanje. Ukoliko samo napravi ijedan korak- ne prolazi. Savet mamama je da ne žure sa predajom knjižica jer se lakše prolazi pred kraj kao i da dete bude gladnjikavo i malko nervozno, tačnije da odbija saradnju jer ih baš detaljno pregledaju. Mi smo na tu foru prošli i to jedva iako ne hodamo. Dobili smo 2 meseca. Prolaznost danas je bila oko 50:50. Naravno, sve žene pričaju da je na svim ostalim opštinama potpuno druga priča i da se i po 3 meseca dobija bez problema. Većina firmi je na NBG pa su valjda zato strožiji. Držim fige svima. Zaista nam znači tih par meseci!!!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 12.7.2012 16:39:29
|
|
|
|
cockic
|
ja sam sa sinom bila na nbg i dobih dva meseca a sad mi se firma prebacila u knez pa me zanima na zdravstvenoj knjizici mi pise stari grad onda ja za porodiljsko kad budem isla idem tamo jer sam dobro sad svatila cisto da se polako raspitujem kakvi su tamo
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 12.7.2012 16:53:23
|
|
|
|
neda23
|
pretpostavljam da je stari grad, tamo kažu ni su strogi
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 13.7.2012 0:01:44
|
|
|
|
Anoniman
|
anci, sta je bilo na komisiji??
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 14.7.2012 11:59:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobila sam 2 meseca naravno, da nisam imala vezu ne bih ništa dobila, doktorke su se oduševile Markom. Žena koja mi je bila veza se smorila, kaže da sam trebala dobiti barem 3 meseca ali ja sam zadovoljna, bolje išta nego ništa.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 14.7.2012 22:27:53
|
|
|
|
Anoniman
|
super
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 14.7.2012 23:17:53
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 15.7.2012 0:19:14
|
|
|
|
IRJ82
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 15.7.2012 11:51:23
|
|
|
|
Ivana.
|
Bili smo na komisiji u Zemunu i JEDVA dobili jos mesec dana. Ali super, bolje ista nego nista. Prvi put smo dobili 2 meseca i 20 dana.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 16.7.2012 17:24:45
|
|
|
|
mi_ni
|
Cao svima,potrebna mi je pomoc. Porodiljsko mi istice 20.09. gde i kada se predaje zahtev za produzetak porodiljskog, firma mi se nalazi na N.Beogradu?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 16.7.2012 19:06:51
|
|
|
|
Ivana.
|
Zahtev se predaje u 27, marta u gradskoj upravi, najkasnije 3 nedelje pre isteka bolovanja, a izvestaj od fizijatra ne sme da bude stariji od mesec dana. Ja sam predala sve izvestaje od fizijatra, bebinu otpusnu listu i kopiju zdravstvene knjizice (moje i bebine). Oni ce te, kroz par dana, zvati sa komisije sa Novog Beograda.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 20.7.2012 14:50:56
|
|
|
|
sladj
|
Da li je neko upucen kakva je komisija u novom sadu i koja je procedura za komisiju? Meni porodiljsko istice 1avgusta. dobila sam preporuke od fizijatra,ali je ona samo na izvestaju napisala da predlaze da se "majci omoguci i dalji intenzivan boravak uz dete". ne znam bas koliko ce mi to pomoci,posto mi je dete rodjeno sa krivim stopalima i sad nosi ort.cipele pa su preporucene svakodnevne vezbe!!!!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 22.7.2012 9:46:01
|
|
|
|
Nina551
|
Pozdrav svima!potrebna mi je pomoc.Porodiljsko mi istice 14.09 pa me interesuje gde treba da predam parire za produzetak,sta mi je potrebno i koliko pre isteka bolovanja je rok za predaju istih. Hvala unapred
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 23.7.2012 13:07:53
|
|
|
|
Mizzy
|
Nina, predajes u Gradskom sekretarijatau, u 27. marta, minimum 2 nedelje pre isteka. Potrebne su ti kopije izveštaja fizijatra, i kopija zdravstvene, i tamo popuniš zahtev.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 26.7.2012 10:54:18
|
|
|
|
krofi
|
pozdrav svima! Ja sam iz Nisa ali posto sam vojni osiguranik predajem dokumentaciju u 27.marta u beogradu.molim vas da mi kazete sta se sve sem izvestaja lekara predaje od dokumentacije?da li treba da predam i uput za izlazak na komisiju? Unapred hvala :)
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 26.7.2012 11:22:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Ne treba uput, samo izveštaj od fizijatra i fotokopija tvoje zdravstvene knjižice. Tamo ćeš dobiti zahtev koji popuniš, predaš, dobićeš papirić sa brojem i kažu ti da će te pozvati sa komisije za 10ak dana.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 26.7.2012 11:31:13
|
|
|
|
krofi
|
Ja izlazim u Nisu na komisiju.i nemam izvestaje fizijatra vec neurologa.taj zahtev sam dobila ovde i sve to saljem postom.tako su mi rekli.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 26.7.2012 11:33:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Aha, pa ok onda, to je to. Nije potreban uput.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 26.7.2012 11:52:54
|
|
|
|
krofi
|
ok hvala puno.jos jedno pitanje da li mogu na dan komisije da prilozim jos jedan nalaz?dr je na odmoru pa necu stici da ga posaljem.kakva je situacija kod vas sa produzavanjem?vidim da ovde nema nikog iz Nisa,moj Vuk je operisao kilu sa mesec dana,sledi nam operacija hipospadije do prvog rodjendana, ima fizioloski sum na srcu koji se gubi do trece godine,idemo i kod neurologa zbog loseg spavanja tu nam je otvorila sifru R62.ja se nadam da ce mi izaci u susret.vec je pocela da me hvata panika.:(
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 26.7.2012 12:05:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Mukica mala, kako je podneo operaciju? Ja sam isto trebala jedan nalaz da donesem na dan komisije ali sam uspela da taj pregled pomerim za ranije pa sam i njega predala na vreme. Možda da pozoveš da pitaš? Kod nas uglavnom gledaju nalaze fizijatra, drugo ih ne interesuje. Ne znam da li prihvataju nalaz neurologa, meni je logično da prihvataju ali nisam sigurna. Pa vi imate dosta toga (nadam se da će se sve rešiti kako treba) trebalo bi da ti produže. Držim fige, svakako!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.