Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 21.6.2012 0:12:08
|
|
|
|
Anoniman
|
mi smo prosle nedelje predali, i rekose nam da ce nas zvati posle 27-og. ovog meseca je bas bila rano komisija, mislim da ce i ovog puta biti pocetkom meseca.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 21.6.2012 12:18:50
|
|
|
|
ljiljanaa
|
A na osnovu cega mogu da uzmem bolovanje na dete jedno mesec dana posta sam ja vec prekinula porodiljsko i iskoristila stari odmor? Da li mogu sa mog bolovanja odma na bolovanje na dete ili moram da radim malo pa tek onda na bolovanje?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 21.6.2012 22:12:19
|
|
|
|
ishler
|
Da savski venac,zvali su me u roku od deset_ dana.Predala izvestaje a poslednji ne sme biti stariji od mesec dana inace ne uvazavaju. Imam srece sto beka jos ne hoda sama inace kaze mi moja drugarica bila je na istoj komisiji pre mesec dana da su poceli da proveravaju, i ako dete hoda nema sanse da se produzi,mnoge su tamo izgrdili i oterali.
< Poruku je uredio ishler -- 21.6.2012 22:16:06 >
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 26.6.2012 13:24:58
|
|
|
|
Anoniman
|
danas smo bili na komisiji, dobili smo 4 meseca!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 26.6.2012 14:34:15
|
|
|
|
Mizzy
|
Yuhu, i mi danas bili, dobili 3 meseca
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 26.6.2012 15:06:06
|
|
|
|
Tanja011
|
Da li neko zna od koliko sati ujutru moze da se preda zahtev za produzenje bolovanja u 27 marta, tj koje im je radno vreme ?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 26.6.2012 19:21:50
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: ishler Da savski venac,zvali su me u roku od deset_ dana.Predala izvestaje a poslednji ne sme biti stariji od mesec dana inace ne uvazavaju. Imam srece sto beka jos ne hoda sama inace kaze mi moja drugarica bila je na istoj komisiji pre mesec dana da su poceli da proveravaju, i ako dete hoda nema sanse da se produzi,mnoge su tamo izgrdili i oterali. Ja bolje da se ne pojavljujem tamo... Zvali su te 10 dana od predavanja papira, je l'? I kad su ti zakazali? Ja ću predati 2. ili 3.jula, što je nekih 15ak dana pre isteka, valjda mi neće praviti problem.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 26.6.2012 19:44:30
|
|
|
|
mima1
|
Samo da javim da smo dobile 4 meseca ,na opstini Palilula smo bile,skroz su ok,bebu nisu pregledali,samo na osnovu sifre F82,dobile smo 4 meseca!Pozdrav!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 26.6.2012 21:51:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Čestitam cure!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 26.6.2012 22:44:47
|
|
|
|
Mizzy
|
Radno vreme: pon, sreda, petak od 9-13h, soba 28; ili svaki dan preko pisarnice. Macaki, jel' tebi ovo drugo produzenje?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 26.6.2012 23:17:50
|
|
|
|
Tanja011
|
Hvala puno za ovu informaciju o radnom vremenu
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 26.6.2012 23:49:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mizzy Macaki, jel' tebi ovo drugo produzenje? ne, prvo produzenje. veceras sam se cula sa poslodavcem, skontale smo da smo pogresile datum!! znaci, meni ne pocinje produzetak bolovanja 17.07. nego 19.07. jer mi bolovanje ne traje do 16. nego do 18.!!!! sutra moram da jurim, da vidim mogu li nesto da uradim. znaci, bas sam se zestoko sk*enjala!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 27.6.2012 8:29:23
|
|
|
|
Anoniman
|
isla sam jutros ranom zorom i sve je u redu! ova godina je prestupna, tako da je moj datum u redu. oni su to sve proveravali pre nego sto su odstampali zavrsne papire, bez veze sam brinula.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 27.6.2012 13:34:22
|
|
|
|
sladj
|
Caoo!!! Mene interesuje sledece..... Sin mi je rodjen sa talipes equvinovarus(krivo stopalo ka unutra). Nosio je gipseve od 3dana do 3 meseca zivota,pa zatim plasticne korektivne longete 2,5mes i sad ima 10mes i treba da nosi ortopedske cipele,ja trba da pocne da radim za mesec dana,ortoped nam stalno prepisuje vezbe,ali kucne da ja vezbam sa njim po 5puta na dan,kad pocnem da radim to nece biti moguce,a bake,deke ili ako krene u jaslice od njih nema vajde sto se tice vezbi :). U glavnom,da li bi ja na osnovu tih svih rezultata mogla da dobijem produzetak bolovanja? Pitala sam ortopeda,ali ne naseg posto je na godisnjem(bas sad :-), on kaze da to vise ne prolazi. A opet cula sam od drugih mama da su prolazile na komisiji samo zato sto dete nosi ortopedske cipele zbog ravnih tabana :-). Pa mi sad nista nije jasno. Ako je neko upucen ili zna nesto o tome molim da mi javi.. Hvala!!!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 27.6.2012 13:45:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sladj Caoo!!! Mene interesuje sledece..... Sin mi je rodjen sa talipes equvinovarus(krivo stopalo ka unutra). Nosio je gipseve od 3dana do 3 meseca zivota,pa zatim plasticne korektivne longete 2,5mes i sad ima 10mes i treba da nosi ortopedske cipele,ja trba da pocne da radim za mesec dana,ortoped nam stalno prepisuje vezbe,ali kucne da ja vezbam sa njim po 5puta na dan,kad pocnem da radim to nece biti moguce,a bake,deke ili ako krene u jaslice od njih nema vajde sto se tice vezbi :). U glavnom,da li bi ja na osnovu tih svih rezultata mogla da dobijem produzetak bolovanja? Pitala sam ortopeda,ali ne naseg posto je na godisnjem(bas sad :-), on kaze da to vise ne prolazi. A opet cula sam od drugih mama da su prolazile na komisiji samo zato sto dete nosi ortopedske cipele zbog ravnih tabana :-). Pa mi sad nista nije jasno. Ako je neko upucen ili zna nesto o tome molim da mi javi.. Hvala!!! Zavisi gde živiš i gde radiš ako si u Beogradu opet sve zavisi na kojoj opštini ti je firma jer neke komisije daju za sve a neke ni za šta.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 27.6.2012 17:57:32
|
|
|
|
sladj
|
Iz novog sada sam!!1
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 27.6.2012 22:56:55
|
|
|
|
Mizzy
|
Ja mislim da treba da probaš. ništa te ne košta.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 28.6.2012 11:49:30
|
|
|
|
sladj
|
Ma probacu,pa sta bude bice! videcu jos samo da trazim od naseg ortopeda preporuke. Kad svi oni drugacije rade i govore,nas ortoped je na godisnjem,a ovaj sto ga zamenjuje nas poslao odma kod privatnika da pravimo ortopedske cipele,a to sve moze preko socijalnog i da nista ne placam,samo mi treba uput za komisiju! I sad ponovo zovem da zakazem kod naseg ortopeda a prvi slobodan termin tek 20.08,do tad cemo mozda i da prohodamo . a nista ne mogu bez tog uputa.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 28.6.2012 22:01:30
|
|
|
|
ishler
|
Bili smo danas i dobili dva meseca uz komentar vasa beba lepo napreduje ali cemo vam IPAK dati. Macaki bravo
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 28.6.2012 22:02:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao Ishler super Jesu li je pregledali, šta su radili?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 28.6.2012 22:18:26
|
|
|
|
ishler
|
Ne,samo smo usli na minut bukvalno, kazu vec su procitali i to je to,inace nikog ne pregledaju i svi dobiju po dva. Inace smo cekali oko 1,5 sat,a tamo je pakleno
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 28.6.2012 22:22:50
|
|
|
|
Anoniman
|
super ishler posle na trudnicko, pa da nastavis da uzivas sa svojom bekom!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 28.6.2012 22:25:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa super! Moja koleginica kaže da su njenu malu gledali ali je ona toliko plakala da su je odmah vratili majci isto je dobila dva meseca. A šta ti je pisalo u izveštaju od fizijatra?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 28.6.2012 22:36:56
|
|
|
|
ishler
|
F 82 DIJAGNOZA I MI IDEMO U SOKOBANJSKU OD NJENOG 4M JER JE RANIJE RODJENA,PA SU IZASLI U SUSRET Anci kako im nadodje od moje drugarice su isto gledali malog,ali navodno ako hoda ne daju,ali nama je bila bas guzva hvala macaki
< Poruku je uredio ishler -- 28.6.2012 22:39:33 >
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 28.6.2012 22:54:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod mene nigde ne pišu dijagnoze sa tim f.. svašta.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.