Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 28.5.2012 12:24:31
|
|
|
|
minavb
|
Kako to misliš ko želi i ima osnova?
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 28.5.2012 14:08:22
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Samo onaj ko želi i ima osnova za to, tj. uglavnom su to nalazi od fizijatra. Pa ko ima nalaze od fizijatra, to sam mislila.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 28.5.2012 14:45:51
|
|
|
|
minavb
|
Aaaa
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 28.5.2012 14:47:39
|
|
|
|
peca
|
Ja cu imati nalaze od fizijatra, ali ce to do tad da se sve sredi i bice dobri nalazi, ja se nadam, ne verujem da ce mi ti nalazi da je sve u redu iako su od fizijatra vredeti
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 30.5.2012 23:37:01
|
|
|
|
Ivana.
|
Ja danas predala za drugo produzenje, pa kako mi bude. Jel imao neko iskustva sa tim? Dobili smo od fizijatra dijagnozu f83.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 30.5.2012 23:41:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi smo sa F83 i još jednom pride na prvoj komisiji dobili mesec dana i sugestiju da se ne vraćam po još, ali ja sam na NBG pa nisam ni merodavna toliko, kod nas vlada posebna klima...
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 30.5.2012 23:53:36
|
|
|
|
MOCICA
|
IZVORNA PORUKA: minavb Jel napisala koje je papire nosila?Mi nismo imali probleme koje je fizijatar napisao, motorički je bio savršen, ali pošto mi je i ranije rečeno da na gastro preporuku neću dobiti produženje, jurila sam papire od fizijatra. ZAto pitam koje je papire nosila. Mina jel ovo znaci da se zbog refluksa ne moze produziti bolovanje? I ko to produzuje jel ovi u DZ il neka specijalna komisija? Ja sam sa NBG.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 31.5.2012 10:29:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Živiš ili radiš na NBG? Posebna je komisija za produžetak porodiljskog i ide se na opštini na kojoj radiš za zaposlene na NBG je komisija u dz u 44. bloku i važi za najgoru u gradu. Pre tri meseva od preko 30 žena jedna je dobila produženje od 3 meseca jer joj dete ima kalceinuriu i kao posledicu toga redovno i ešerihiju i jedna produženje od mesec dana, za nju ne znam koju dijagnozu je imala. Sve ostale su odbijene, kažu da to što dete nije prohodalo nema veze i da papire od fizijatra tipa hipo i hipertonija i slično uglavnom ne uvažavaju. Ja sam imala sreću da je predsednica komisije na odmoru pa je cela komisija bila nova i privremena i dala svima bar mesec dana produženja, i uz tu sreću dobila produženje od mesec dana i sugestiju da se ne vraćam za novo produženje iako mi dete ne hoda i imam uredne nalaze fizijatra.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 31.5.2012 11:12:09
|
|
|
|
Ivana.
|
Mi smo u Zemunu. Tamo sam bila i prvi put i dali su mi 2.5 meseca. Dete mi nisu ni pogledali, usla unutra, rekli mi 2.5 meseca i hvala dovidjenja. Ostavili su super utisak na mene. Ma nista, probacemo, pa sta nam bog da.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 31.5.2012 11:18:01
|
|
|
|
cockic
|
gae i ti si tamo e i ja zapala sa sinom nadam se da se sad promenilo jer se firma prodala ja dobih 2 meseca proslog marta.i to jedva kao dr kardiolog nije bio jasan u izvestaju. sad je centrala firme u knezu,nadam se da nije komisija vise na nbg.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 2.6.2012 11:42:02
|
|
|
|
srna001
|
Cockic kakve papire od kardiologa imaš?Mi smo mislili da se vadimo na kardiologa jer u oktobru imamo zakazanu kontrolu sa navršenih godinu dana.Neko mi reče da od kardiologa ne može.Zna li neko gde je moja komisija pošto mi je firma na Paliluli?I kako da se prijavim za komisiju?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 2.6.2012 21:20:19
|
|
|
|
ishler
|
Pa ja mislim na paliluli,a za njih znam da su fenomenalni
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 2.6.2012 21:25:57
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: MOCICA IZVORNA PORUKA: minavb Jel napisala koje je papire nosila?Mi nismo imali probleme koje je fizijatar napisao, motorički je bio savršen, ali pošto mi je i ranije rečeno da na gastro preporuku neću dobiti produženje, jurila sam papire od fizijatra. ZAto pitam koje je papire nosila. Mina jel ovo znaci da se zbog refluksa ne moze produziti bolovanje? I ko to produzuje jel ovi u DZ il neka specijalna komisija? Ja sam sa NBG. Ide se na posebnu komisiju, na refluks ne moze da se dobije produzenje.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 12.6.2012 21:44:51
|
|
|
|
ishler
|
Danas smo predali pa cekamo da zovu
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 12.6.2012 23:11:57
|
|
|
|
Mizzy
|
Ja predajem sutra, i čekam da me zovu, na Vračar. Pročitala sam celu temu, i malo iskustva je sa Vračara. Ali, valjda ce biti sve ok ...
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 19.6.2012 17:32:56
|
|
|
|
Mizzy
|
Danas su me zvali, idemo na komisiju 26. 6. Rekli su mi da povedem dete, ponesem originale dokumentacije i zdravstvene knjižice, i obavezno znam koji je poslednji dan porodiljskog. Držite nam palčeve
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 20.6.2012 18:05:38
|
|
|
|
ljiljanaa
|
Pozdrav svima, imam jedno pitanje. Porodiljsko bolovanje mi je isteklo 3.5.2012. od 4.maja do 4.juna sam iskoristila stari godisnji odmor aod 4.juna mi je ginekolog otvorila bolovanje do 3.7. Htela bi da uzmem bolovanje na dete od fizijatra pa me zanima kakva je procedura i da li je to moguce? Dete ima punioh 13 meseci jos uvek ne hoda,skoro je poceo da puzi ali po malo da li imamo sanse da dobijemo bolovanje bar mesec dana? Koliko ranije moram da podnesem zahtev za bolovanje na dete? Da li se pregled kod fizijatra u Sokobanjskoj zakazuje? Unapred hvala na odgovorima. Srdacan pozdrav
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 20.6.2012 18:09:21
|
|
|
|
peca
|
Ja sam cula da fizijatar moze da ti produzi i 2 meseca, ali ne znam na osnovu cega. a pregledi u sokobanjskoj se zakazuju i to po mesec i vise dana unapred. zakazuje se 25 u mesecu za sledeci mesec bar malo sam ti pomogla
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 20.6.2012 18:37:58
|
|
|
|
Ana RR
|
ljiljana, mislim da sada ne možeš produžiti bolovanje na komisiji jer si ga već prekinula odmorom (možda grešim ali čini mi se da je tako negde pisano). Trebala si pre isteka bolovanja predati papire na komisiju a pošto dete ne hoda verovatno bi dobila produženje.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 20.6.2012 22:03:59
|
|
|
|
ishler
|
Zvali su me danas idemo 28. drzite fige
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 20.6.2012 22:09:09
|
|
|
|
cockic
|
ishler pa ti svakako mozes da otvoris trudnicko illi gresim barem sam ja tako u stvari isla na komisiju jer jos nisam bila oni mi dadose dva meseca pa posle toga ostado pa sam uzela mesec dana starog odmora i onda nastavak trudnicko. ali svakako navijam da ti produze
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 20.6.2012 22:18:28
|
|
|
|
Mizzy
|
Ishler, ti beše na Savski venac?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 20.6.2012 22:23:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Mizzy, kad tebi ističe porodiljsko? Moja koleginica je dobila 2 meseca na savskom vencu ali tek treba da se čujemo pa da mi priča kako je bilo. Ja ću predati 2. ili 3. jula i nadam se da me pre 10og neće zvati, tada idemo na kontrolu u tiršovu.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 20.6.2012 23:20:34
|
|
|
|
Mizzy
|
Meni ističe 05.jula. Ova žena iz DZ me prvo to pitala, zato što je Tara rodjena 12.avg, pa joj bilo čudno kako mi rano ističe. Mene su zvali za manje od nedelju dana od predaje, i zakazali mi za narednu nedelju.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 20.6.2012 23:55:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Kaže koleginica da je prošla čistom srećom. Primali su ih u nekoj maloj kancelariji u kojoj je bio samo onaj visoki pult za presvlačenje beba, tako da ih nisu spuštali na pod. Njena mala se plaši tih pultova pa je odmah počela da plače i da se bacaka tako da doktorka ništa nije uspela da uradi sa njom. Inače, malecka puzi, stoji, hoda kad je držiš za ruku ali ne hoda samostalno. Ništa od toga dr nije videla, samo je pitala da li se podiže, koleginica rekla pomalo.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.