Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 24.5.2012 22:53:04
|
|
|
|
Ana RR
|
ma zna to mm, ja bih verovatno zalutala
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 24.5.2012 23:10:28
|
|
|
|
Mizzy
|
Gae, i ja ceo dan mislim na tebe! Baš je malo mesec dana, ali šta ćeš. Ne verujem da su je stavili da puzi? A kolika je beba? I ako nisam indiskretna, šta je ona druga šifra? F83 znam, to je i nama fizijatar dao.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 24.5.2012 23:12:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Jedno je tortikolis drugo hipotonija, ne znam koja je koja. Stavili je mukicu da puzi i mahali nekim igračkama,ona poletela ko metak. Sama se ofirala.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 25.5.2012 10:59:20
|
|
|
|
ishler
|
Ja se samo nadam da moju ako uzmu da ce vristati,jer nece kod nepoznatih,to mi je sansa,mada drugarica koja je bila pre mesec dana na SV kaze da ne pregledaju,nego vec u napred odrede kome ce koliko.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 25.5.2012 11:11:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Držim ti fige da dobiješ. Javi kad budeš išla da navijamo!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 25.5.2012 11:12:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Ishler, to je meni rekla Markova privatna fiziot. da uglavnom svima produže prvi put ali da imaju normu koju ne prelaze. I ja sam na SV, videćemo kako će proći.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 25.5.2012 11:16:11
|
|
|
|
peca
|
Ma ja cu da budem srecna ako budem dobila i mesec dana, iako nemam neke posebne indikacije za to Od koga je, dosta je...
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 25.5.2012 11:23:46
|
|
|
|
ishler
|
Bas tako od koga je mnogo je ,a javicu pa da zajedno navijamo,mozda me pozitivne vibracije svih vas spasu bar jedan mesec
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 25.5.2012 11:31:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Mene najviše brine to što mi bolovanje ističe 18. jula a kontrola kod fizijatra je zakazana 10. jula. Šta ako mi komisiju zakažu pre 10og
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 25.5.2012 11:44:11
|
|
|
|
peca
|
Kazi im da si sprecena tad da dodjes, neka ti zakazu drugi termin, ili vidi sa tvojom dr.na kontroli da te prime ranije, ne znam... Jedno pitanje, jel pred kraj porodiljskog svi idu na komisiju, ili samo ko zeli dam produzi bolovanje ?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 25.5.2012 11:47:26
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Mene najviše brine to što mi bolovanje ističe 18. jula a kontrola kod fizijatra je zakazana 10. jula. Šta ako mi komisiju zakažu pre 10og Papire za komisiju predaješ 20ak dana pre isteka bolovanja. Ako ne priložiš taj poslednji od fizijatra, možda ti ga ne uvaže. Jel možeš da pomeriš za ranije?
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 25.5.2012 13:28:21
|
|
|
|
Mizzy
|
Ja mislim da će biti ok i ako nemaš drugi nalaz, tj videće da idete na kontrolu. Koliko puta ste išli kod fizijatra? Ima li neko iskustva sa Vračarom? Meni ističe 5.jula. A moje dete u 9 mesesci počinje da hoda, do tada će da piči k'o velika. Al' se kao nadam da ću dobiti bar nešto, ipak će biti baš mala kad budem trebala da počnem da radim. Neće imati ni 11 meseci. Uh, baš me drma trema! Više se brinem sad nego pred porodjaj!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 25.5.2012 15:53:00
|
|
|
|
Anoniman
|
mene zanima da li je taj mesec (ili tri) kompletno o trosku drzave? jel poslodavac nema nista sa tim?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 25.5.2012 15:54:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Isto kao i prvih 12, 100% plaća država.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 26.5.2012 1:12:54
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 26.5.2012 10:44:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Doktorka je na odmoru tako da ne može ranije da mi zakaže. Baš sam se smorila kad mi je to rekla. Mizzy, idemo od Markovog drugog meseca, imamo 4 izveštaja do sada. Valjda će mi uvažiti
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 28.5.2012 10:44:29
|
|
|
|
srna001
|
Macaki I nama se približilo.Meni ističe porodiljsko početkom avgusta.Što znači da u julu treba da predam papire.Neko je gore pomenuo dvadesetak dana ranije.A može li neko drugi umesto mene da podnese taj zahtev ili moram lično.I šta se od papira podnosi, jel treba neki formular ili uput od pedijatra?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 28.5.2012 11:30:41
|
|
|
|
Anoniman
|
srna ja mislim da mora licno, nisam bas sigurna sto posto...
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 28.5.2012 11:32:36
|
|
|
|
Anoniman
|
mislim da je zvezda pisala u temi Al na prot krav mleka da je na tu dijagnozu produžila bolovanje - čisto kao info ovde stavljam.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 28.5.2012 11:32:58
|
|
|
|
peca
|
IZVORNA PORUKA: peca Jedno pitanje, jel pred kraj porodiljskog svi idu na komisiju, ili samo ko zeli dam produzi bolovanje ?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 28.5.2012 11:35:34
|
|
|
|
minavb
|
Meni su na komisiji rekli da ih ne zanimaju papiri od gastro, samo od fizijatra i neurologa.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 28.5.2012 11:35:54
|
|
|
|
Anoniman
|
samo ko želi da produži.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 28.5.2012 11:37:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Meni su na komisiji rekli da ih ne zanimaju papiri od gastro, samo od fizijatra i neurologa. Iz Alergija na mlečne proteine: IZVORNA PORUKA: zvezdaaa drage mame....u petak sam izlazila na komisiju da produzetak pod.bolov.zbog poseb.nege deteta i produzili mi 2 meseca zasad pa cu ponovo da pokusam kad to prodje,tako da koga to interesuje da zna cisto.......
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 28.5.2012 11:40:54
|
|
|
|
minavb
|
Jel napisala koje je papire nosila?Mi nismo imali probleme koje je fizijatar napisao, motorički je bio savršen, ali pošto mi je i ranije rečeno da na gastro preporuku neću dobiti produženje, jurila sam papire od fizijatra. ZAto pitam koje je papire nosila.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 28.5.2012 12:19:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Samo onaj ko želi i ima osnova za to, tj. uglavnom su to nalazi od fizijatra.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.