Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 22.5.2012 9:54:02
|
|
|
|
minavb
|
U Zemunu su super. Vanju nisu ni pipnuli, samo su me pitali da li hoda.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 22.5.2012 10:09:40
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr I ja sam to čula, pošto se mi lečimo tamo, a kad smo bili na pretprošloj kontroli baš bila komisija. Sve žene koje sam pitala kad su izlazile su dobile bar 2 meseca. Ja se tako nadam da će i meni produžiti, ne znam šta ću ako ne uspem. Mislim, otvoriću bolovanje na sebe pa odmor, pa ću nešto izmuvati ali mi to nije dovoljno. Uh, bem ti posao..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 22.5.2012 15:02:16
|
|
|
|
ishler
|
Meni su kolege rekle da je Savski v i NBG dve najgore opstine videcemo uskoro.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 22.5.2012 17:13:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Zvali su me malopre. Prekosutra na komisiju. Držite mi fige.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 22.5.2012 17:49:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Zaboravih da napišem da su mi rekli da dovedem dete na pregled i da se pregledi zakazuju na pola sata. Šta li im rade pola sata?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 22.5.2012 18:08:55
|
|
|
|
mihi
|
Gae ddržimo fige da produžiš Porodiljsko.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 22.5.2012 18:28:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala, draga! Zakazali su nam u vreme kad Nevena obično spava pa se nadam da će biti pospana i lenja, inače smo ga ugasili...
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 22.5.2012 18:51:42
|
|
|
|
Mizzy
|
Srećno, sigurno će biti sve ok!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 23.5.2012 0:48:06
|
|
|
|
IRJ82
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Zvali su me malopre. Prekosutra na komisiju. Držite mi fige. bice, drzimo fige
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 23.5.2012 9:54:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala!!!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 24.5.2012 17:08:09
|
|
|
|
ishler
|
Gae gde se tacno uzima taj formular i predaje,koji je broj u 27 marta,sta treba pored fotokopije moje knjizice i nalaza od fizijatra,koja ti je sifra dijagnoze pisala.Hvala u napred
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 24.5.2012 19:03:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ishler Gae gde se tacno uzima taj formular i predaje,koji je broj u 27 marta,sta treba pored fotokopije moje knjizice i nalaza od fizijatra,koja ti je sifra dijagnoze pisala.Hvala u napred
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 24.5.2012 19:44:18
|
|
|
|
Sashica82
|
? Šta bi, Gae? Vidiš da te sve čekamo ceo dan, daj detalje...
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 24.5.2012 19:51:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Divno, tek sad vidim da mi je progutao telefon sve što sam pisala. Nadam se da će uskoro napraviti RR verziju za mb, inače sve teže postaje čitati i pisati sa bilo čega sem kompa... Dakle. predaješ u istoj zgradi gde si predala za materinski dodatak, soba pored, tamo dobiješ formular, popuniš u hodniku i vratiš se u tu sobu da predaš. Uz njega predaješ fotokopije tvoje knjižice i nalaza. Mi smo imali dijagnoze F83 i P94.2. Inače, preživela sam komisiju na NBG. Dobila sam mesec dana i sugestiju da ne dolazim za dalja produženja jer mi je dete "kao zmaj". Komisija je jeziva, tj predsednica iste je naci, ja sam samo imala sreće što je na odmoru pa su sve redom puštali inače kad je ona tu priča je drugačija. Žena koja je bila pre mene kaže da je pre 3 meseca samo ona dopbila produženje na 3 i jedna žena na mesec dana, ostale su sve odbijene. Kaže i da je ta dr bila jako neprijatna i postavljala 1000 pitanja i održala i po koje predavanje.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 24.5.2012 20:03:42
|
|
|
|
mihi
|
Gae.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 24.5.2012 20:13:47
|
|
|
|
ishler
|
Sta je tu je ,i to znaci,pa nekako ces smisliti za dalje. Hvala na odgovoru A to za drzanje predavanja,odrzala bih ja njoj. Dosta su stroziji i ako ne daju neka tako kazu,a ne da maltretiraju jadne zene Ih to me ceka za mesec dana. a DA LI SU JE PREGLEDALI?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 24.5.2012 20:18:01
|
|
|
|
minavb
|
Au, mesec dana? Kad se setim kako su mene ovde prosle godine optuzili da potkradam drzavu zbog produzenja...
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 24.5.2012 20:22:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Au, mesec dana? Kad se set_im kako su mene ovde prosle godine optuzili da potkradam drzavu zbog produzenja... Je l ovu državu koja štiti mog poslodavca koji mi godinu i po nije uplatio doprinose, ni meni ni mužu a poslednja 4 meseca nije nam dao ni neto platu? Ishleru, jesu, i čim su je stavili da puzi ona poletela ko metak...
< Poruku je uredio gae_gr -- 24.5.2012 20:23:21 >
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 24.5.2012 21:17:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Haha, mogu da je zamislim Gae, je l' misliš na roditeljski dodatak? IZVORNA PORUKA: gae_gr Dakle. predaješ u istoj zgradi gde si predala za materinski dodatak, soba pored, tamo dobiješ formular, popuniš u hodniku i vratiš se u tu sobu da predaš. Uz njega predaješ fotokopije tvoje knjižice i nalaza. Mi smo imali dijagnoze F83 i P94.2.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 24.5.2012 21:18:01
|
|
|
|
ishler
|
i ja sam u problemu iz istog razloga,ali neka daju i mesec pa cu videti za dalje. Banda
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 24.5.2012 21:29:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Anči, materinski, roditeljski, bem li ga, onih tries iljada za koje skupljasmo dokumenta kao da je tries iljada evara a jok dinara...
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 24.5.2012 21:32:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Haha, da to je roditeljski, mm je to predavao. Oki, znači na isto mesto se ide.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 24.5.2012 21:40:00
|
|
|
|
ishler
|
Ja nisam to predavala pa ne znam
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 24.5.2012 22:23:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam koji je broj, to je ona zgrada koja isto izgleda kao Inex i Poštanska štedionica samo preko puta. To je ugao Starine Novaka (ulica koja se kod Taša nastavlja na Beogradsku) i 27. marta i Kraljice Marije (nekad sve bila 27. marta dok je nisu prekratili). Al sam objasnilaaa...
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 24.5.2012 22:51:24
|
|
|
|
Sashica82
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Anči, materinski, roditeljski, bem li ga, onih tries iljada za koje skupljasmo dokumenta kao da je tries iljada evara a jok dinara... Joj kad se setim... Dok sam pohvatala sve papire po gradu, kaže mm, taman te pare što dobijemo da nam pokriju troškove i duševni bol. Znači, da kažemo, super za još mesec dana
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.