|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
28.8.2012 9:40:59   
Modessty
nadam se Tash. Oko 10h idem po njega pa ću vam u toku dana javiti kako je bilo. Obećala sam mu da idemo posle vrtića kod naše seke Lare da se igraju.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1426
28.8.2012 13:51:54   
Anoniman
Mod , drzi se , prolazi to brzo user posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 1427
28.8.2012 14:01:33   
anajid
Meni Andrija prekasljao celu noc i danas sam ga morala ostaviti kod kuce.Najgore mi to "cepkanje" ide- ne ide,gore i za njega.Nadam se za par dana da ce biti bolje pa nastavljamouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1428
28.8.2012 16:41:22   
Modessty
Kad sam ga odvela jutros plakao je i drao se kao magarac. Kad sam došla po njega druga priča! Igrao se, jeo eurokrem koji inače nije hteo ni u ludilu da proba! Kakio tamo... Sutra ostajemo duže. Verovatno do ručka! user posted image

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 1429
28.8.2012 23:17:26   
jovicaa
koliko dugo traje ta faza privikavanja? dok ne pocnu normalno da idu do 14 h?

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1430
29.8.2012 0:53:28   
Anoniman
jovice pa u principu dve nedelje, zavisi i od deteta i procene vaspitacha, ih kad bi mogli da idemo po Nedu u 14 h, no do 16h joj nema mrdanja user posted image

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 1431
29.8.2012 8:25:16   
Modessty
jutros kukanje još od kuće. Neću vtiiić! Hoću kod bake i deke!
E sad se setio da hoć! A do pre neki dan kukao kako neće kod bake i deke!
Uz put je tražio da jede pitu. Kupili smo pecivo neko sa sirom i malo je klopao. Malo jede, malo plače, malo se zagleda u nešto na ulici pa zaboravi, pa se opet seti i počne da plače.Itako u krug.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1432
29.8.2012 8:29:19   
Modessty
moja pesma za danas:"Poludeću, pooooludeću! Nek me ostave sad na miru sviiiii" user posted image
kad mi se dete navikne na vrtić idem u Holivud na kraći odmor (inače specijalna bolnica za duševne bolesnike pored Niša)user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1433
29.8.2012 8:43:37   
Anoniman
Neću te lagati, Luka je tako plakao 2 godine. "Tata, požuri po mene". Ali, to je bio državni vrtić koji je u NS user posted image .
Onda sam ga prebacila u privatni vrtić, inače je od drugog rođendana stajao na ogradi tog vrtića i govorio da on BAŠ TU želi da ide, ali ja nisam imala para tada. Uglavnom, prebacih ga, i sada kada dođemo po njega u 15.30h, on kaže da se vratimo u 16h. user posted image

Mislim, deca se uglavnom naviknu, moj nikako nije dok ga nisam upisala tamo gde je želeo da ide.

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 1434
29.8.2012 9:01:19   
Modessty
videćemo. Juče je bio super. Isto je tako ujutru plakao, čak i više nego jutros. Zacenjivao se i tako to. E onda je bio super. Igrao se sa decom čak i jeo malo.
Sledeće nedelje ide i naša seka Lara sa nama pa se nadam da će biti drugačije. Vrtić nam je blizu pa oni mogu da se jure do tamo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1435
29.8.2012 9:31:47   
cockic
meni je peka plakao od septembra pa do kraja decembra dotle je sve isao sa scenom i bacakanjem kad vidi vaspitacice.mada on vise nije isao nego sto je ste u prosloj godini.tek od marta ove godine je krenuo u kontinuitetu mada od januara ga nismo davali zbog mog porodjaja i tako sve do sredine marta kad je krenuo.i mozda je plakao pet dana i posle je lepo krenuo cak ulazi sam i ostaje do 17:30h zatvara vrticuser posted image mada juce i ovih dana dokle je ovako prijatno cu ja ici sa lenom i mojim bratom po njega oko 16huser posted image

njega i spremacice zapamtise juce sretosmo jednu ispred vrtic kad smo krenuli kuci i kaze petre ides kuci a on njoj da.a ona ga pita jer me volis a on opet da.izgleda da se navikao na svo osoblje vrtica user posted image
evo jutros kaze idem da se igam u vrtic samo sto to vrtic kaze bas smesnouser posted image

mada mislim da ce mi biti jako tesko za lenu kad je budem davala,nekao mi deluje posto je devojcica da cu jos teze podneti.naravno ja sam i za pekin polazak plakala.i kad se setim koliko je bio bolestan na pocetku zato mi je dodatno teze jer znam sta me ceka sa njom.jedino ako neojaca imutiten preko petra tj.od njegovog cokanja gde stigne je cmace.a stalno kaslje i nos mu curi.

a sto se tice kolektiva mislim da ce ona bolje skapirati jer voli drustvo on cim udje ujutru u sobu budi je i ona mu se odmah smeje i sva je srecna user posted image

sta ja napisa nemam pojma lena mi pevusi pored glave user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1436
29.8.2012 9:36:45   
jovicaa
mm srecom radi samo do 14 h, pa aleksndar nece morati da bude duze u vrticu..

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1437
29.8.2012 10:05:03   
cockic
mm do 17h user posted image uzas cak mu kazu da izlazi prvi kao cim otkuca 17h trebao bi neki put duze da ostane da bi ga ove babe koje nemaju obaveze videle da sediuser posted image

uzas nije tema izvinjavam se.privatnici su bolesni ljudi cede radnike.ali sta kad mora da se radi user posted image

ja dokle mogu ici cu po njega kad krene kisa ili sta vec nisam luda da pesacim sa bebom i pekom po vetru.onda ce morati da izlazi tacno u 17h.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1438
29.8.2012 11:00:13   
cockic
da li neko zna kad se ispise dete iz vrtica da li ce ga primiti kad ga roditelji opet upisu mislim na jaslice u bguser posted image npr sad se ispise i roditelji ga opet upisu za dva-tri meseca.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1439
29.8.2012 11:07:15   
mihi
Krećemo 3. septembra išli smo pre neki dan da uzmemo uplatnicu, nije hteo kući plakao da ostane u vrtiću. Videćemo šta će biti kad krene.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1440
29.8.2012 12:44:55   
bratzz
Milica je trebala da krene od 03.09. ali ima veliku opkotinu na ruci pa cemo najverovatnije odloziti polazak.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1441
29.8.2012 22:16:16   
jovicaa
kako pakujete stvari za vrtic, da li mu treba neki mali ranac, ili kako?

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 1442
29.8.2012 22:20:43   
Lu
Jedva čekam vrtić!
Sve sam pripremila, liječničko uvjerenje, četkicu i pastu, ruksak...samo da kreneuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1443
30.8.2012 8:20:52   
Modessty
Jutros se bunio kad smo trebali da krenemo. Kaže neće u vrtić hoće kod babe i dede. Ali nije plakao. Nosila sam ga do vrtića i pevali smo celim putem. Kad smo ušli reko dobro jutro trijažnoj sestri ali nije hteo da zine a ne da ni da ga uhvati za ruku. Gore se pred vratima dok smo se presvlačili malo stužnio. Onda smo se izljubili i tad je počeo kao da plačka i da se buni. Ja ga dala vaspitačici pravo u ruke. Rekla da dodjem oko 11.30h i da ne ulazim ja nego da pošaljem nekog od osoblja da vide da li će da ostane i na spavanju. Najveći problem je što neće da jede. A oni ga neće ostaviti da spava ako ne jede.
Uhhhhhhhhhh!
i sad se evo muvam po kući, a ima milion stvari da uradim!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1444
30.8.2012 8:28:13   
Modessty

IZVORNA PORUKA: jovicaa

kako pakujete stvari za vrtic, da li mu treba neki mali ranac, ili kako?

kupili manji ranac i tu spakujemo patikice za vrtić (ja kupila neke platnene sandalice, sa zatvorenim prstima u cicibanu, jer je mnogo vruće unutra), dve majce, dva para gaćica i čarapica, pantalonice, vlažne maramice. Danilo nije u jaslama i ne šaljem mu flašicu za vodu i sok. Piju svi iz čaše. Kad bude počeo da spava tamo ponećemo i pižamice.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1445
30.8.2012 14:27:45   
Modessty
gde ste žene da podelite malo brigu samnom user posted image

Danas nije hteo ništa da jede. I neće sa decom da se igra. Oni na jednu on na drugu stranu. Neće da učestvuje u aktivnostima ni da sedne za sto kad je vreme za klopu. Plakao je kad sam došla jer su pokušavali da ga nateraju da bar malo jede a on nije hteo. Jao muka mi je od svega.
Naravno da je bio gladan kad smo stigli kući. I bio je bezobrazan kad je trebalo da spava. Baš smo se bili posvadjali.
moraću da počnem da ga i kod kuće tream da radi sve ono što inače rade u vrtiću: da sam jede, da se oblači sam, da sam legne da spava.
Tvrdoglav je kao mazga.
Ja ću da odlepim a tek smo počeli!!! user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1446
30.8.2012 14:30:23   
minna
Neces, samo im treba malo vremena da se prilagode i da shvate da su tu i druga deca pa da nisu u centru paznje, i treba imati strpljenja dok se ne uhodaju i ne priviknu i to nekako izdrzati. Bice sve ok

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1447
30.8.2012 14:32:21   
Modessty
sva deca se igraju zajedno i prate vaspitačicu. Samo moje dete sedi sa strane. Nervira me to!

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 1448
30.8.2012 14:32:48   
minavb
Mene isto čeka od ponedeljkauser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1449
30.8.2012 14:41:46   
Modessty
napomenula je vaspitačica da ga učimo da sam skida gaćice i pantalonice da bi piškio i da se sam oblači. Ja ga terala kod kuće. Hteo da se skine ali nije hteo da se obuče.
I dalje nemam ideju šta da radim što se jela tiče. Neće tamo ni da proba. Drugog dana je probao kiflu sa eurokremom, sutra dan su im promenili sobu i on to nikako da prihvati.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Mladeži kod dece: Kada je potreban pregled?
Mladeži su uobičajene promene na koži, prisutne kod većine ljudi, uključujući decu. Iako su obično bezopasni, roditelji ...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here