|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
24.8.2012 11:10:29   
cockic
jelovnik danas je bio sad procitah na sajtu

hlep,margarin,dzem mleko
spageti,gulas sa mesom hleb salata,voce
integralna pogacica i jogurt  to je uzina druga oko 14-14:30h kad se probude posle spavanja

koje voce jedu to nepise user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1401
24.8.2012 11:20:36   
red3lilu
Nikolu smo pre dva meseca ispisali iz vrtića jer od 8 grupa zbog godišnjih odmora u vrtić dolazi jedva 15 dece, pored toga smo ga prepisali u drugi vrtić što je on do preključe lepo shvatio i prihvatio. Preključe se rasplakao kao kiša kad je video sliku svoje grupe i drugara iz starog vrtića, svaki dan ih od tada spominje i viče da neće u novi vrtić. Za 10 dana treba da pođe i upozna nove drugare i sve se plašim kako će on to podneti...
Pokušavamo da ga ohrabrimo, pričamo mu kako je ovaj vrtić puno bolji, da će imati još više drugara, da su igračke lepše... ma neće ni da čuje, odmah u plačuser posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1402
24.8.2012 11:25:06   
vonavoj
bas sam pitala za jelovnik,za jaslice,ne mogu bebe da jedu hleba i dzema?user posted image ..kao sve im je pasirano i hranimo ih..
a onda u holu vidim jelovnik,za dorucak hleb i eurokrem,med,pastetaaaauser posted image user posted image ...T to nista ne jede..mala je!

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1403
24.8.2012 11:26:14   
minavb

IZVORNA PORUKA: Tash

IZVORNA PORUKA: minavb

Roditelji nose hranu. Meni će biti dozvoljeno da nosim ono što Vanja može da jede kao zamenu za ono što ne sme i odbija, samo lekar mora da mi napiše preporuku.

To u NS u Radosnom detinjstvu ne može. Nemaju posebnu ishranu za alergičnu decu, a ne dozvoljavaju da se donosi, tj, čitaj, dete ne može ići u taj vrtić.

Po zakonu o bezbednosti hrane, ovo je sasvim ispravno. I ja ne dozvoljavam da mi srodnici donose hranu koj anije u originalnoj ambalaži i bez jasno čitljive deklaracije. Pošto ne postoje tehničke mogućnosti da se priprema hrana za alergične na određenu hranu, a tvrdim da ne postoje ni u vrtićima, mi ne primamo korisnike sa ozbiljnim nutritivnim alergijama kao što je celijakija. Druge alergene je moguće izbeći. Ako se u vrtiću ne dozvoljava da se donese nešto u originalnoj amabalži i sa deklaracijom, sa čim znam da se susrela JMPM, onda je to pogrešno tumačenje zakona i pravilnika.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1404
24.8.2012 13:55:05   
maslackic
Pa ok, mogu ja doneti kasicu u teglici sa deklaracijom..bas mi je frka da ce biti nemarni...a ja brinem.. ima ljudi koji ne shvataju ozbiljno alergije... kao u fazonu ako je alergicna na mleko nesme nda ga pije ali sir u kiflicama sme da se jede...uuhh...necu da se nerviram toliko unapred.

cockic, mi smo vec predali papire za upis, ali posto ona krece tek u januaru (tako smo napisali) ond u oktobru idemo samo na razgovor i da potvrdimo koji vrtic zelimo.

Iskreno, Petru stvarno nema ko da cuva...manje vise sto ja ne bih da je cuva sveki ni ona nije nesto odusevljena ovbavezom oko cuvanja...user posted image

kqako to da nema svaki vrtic sajt ?

Cocki, u koji vi idete bese?

< Poruku je uredio maslackic -- 24.8.2012 14:04:32 >

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1405
24.8.2012 14:17:09   
lesica
I danasnji dan nam je prosao super! Sad smo stigle kuci user posted image

A danasnji meni u vrticu je nama ovakav:
dorucak-hleb sa puterom i medom i mleko
uzina-pita sa sirom i jogurt,i breskve
rucak-boranija sa mesom i pavlakom,i sok
uzina 2-plazma keks i breskve

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 1406
24.8.2012 15:13:07   
madre
bas mi je drago sto je konacno super prihvatilauser posted image
i jelovnik je superuser posted image

inace, mi smo se nesto naknadno prijavili, tek smo podneli prijavu, sad cekam da nam se jave... svaki dan citam ovu temu i srce mi se steze, ali nadam se najboljemuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1407
24.8.2012 15:39:12   
lesica
Ja cu sve da vas tesim,sto se vrtica tice. Jer kad je L konacno prihvatila-svi ce prihvatiti!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1408
24.8.2012 17:18:50   
minavb
Da dodam, svaku nasu tvrdnju da je dete alergicno, inolerantno ili da nesto ne sme, moramo potkrepiti potvrdom od lekara.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1409
24.8.2012 17:44:16   
cockic
mi idemo u cika jova zmaj na vozdovcu ali to je uprava za sve vrtice na vozdovcu sigurno samo upravni vrtici i imaju sajt.a mozda i gresimuser posted image

mi nismo za lenu jos podnosili bas cu pitati pekine vaspitacice,ali koliko znam kad vec jedno ide u vrtic moraju i drugo da primeuser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1410
24.8.2012 18:54:23   
Anoniman
cockic u principu je tako, ako je jedno vec u tom vrticu i drugo primaju user posted image

voce jedu obicno sezonsko, ali koliko znam uglavnom su jabuke broj 1, one su uvek u sezoni, onda breskve u sezoni, kao i tresnje, kajsija, mislim da ide i grozdje, banana je cini mi se retkost .. sto se jaslica tice, mislim da tamo cepaju po plazmi i mleku, kad je Tamara bila u jaslama vec je imala skoro dve i tada je sve jela pa nisam se nesto mnogo ni raspitivala ... ali mislim da im je jelovnik slican kao i ostaloj deci, samo mozda pasiran, iseckan i sl.

< Poruku je uredio Zenetina -- 24.8.2012 18:55:37 >

(odgovor članu cockic)
  Direktna veza do poruke: 1411
24.8.2012 19:08:53   
lesica
Kod nas je u vrticu iseckano samo za najmladju jaslenu grupu,i meso im je iseckano.
Od voca su ove nedelje imali:lubenicu,jabuke i sljive,dinju,kruske i sljive,breskve.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1412
24.8.2012 19:21:07   
Anoniman
Ovi ovde su krajnje neinventivni, kad god piram Tamaru sta je bilo od voca: jabuke ili trenutno breskve, mislim da cele nedelje samo jednu vrstu vocki i da mislim da bude ponekad lubenica

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 1413
24.8.2012 20:36:29   
maslackic
Cockic , i mi cemo najverovatnije u Izvorcic , on je centralni vrtic za Rakovicu i nemaju sajt...

A ja volim da se mnoggoo unapred sve raspitam.

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1414
27.8.2012 14:48:44   
lesica
I danasnji dan je prosao super! Cak je pocela da se igra sa drugom decom.
A jelovnik za ovu nedelju nam je ovakav:
ponedeljak
dorucak:kackavalj,puter,kakao
uzina:breskva,stanglice sa sirom,jogurt
rucak:pasulj sa slaninom i suvim vratom,kupus salata,sok

utorak
dorucak:krem sir,sunka,kakao
uzina:grozdje,strudla sa orasima,sok
rucak:kupus sa mesom,plazma keks

sreda
dorucak:omlet sa slaninom,kiselo mleko
uzina:dinja,medeno srce,limunada
rucak:musaka od paprika,pire krompir,pavlaka

cetvrtak
dorucak:puter,dzem,mleko
uzina:banana,pita sa spanacem,jogurt
rucak:pasta suta,kackavalj,kupus salata,sok

petak
dorucak:kacamak,mleko
uzina:kruska,carska pita,kiselo mleko
rucak:krompir paprikas sa curetinom,krastavac,sok i keks

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 1415
27.8.2012 19:01:27   
minavb
Au brate, vidi petak. Previse UH user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1416
27.8.2012 19:13:58   
jovicaa
meni je sve losije sto se vise blizi pocetak vrticauser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1417
27.8.2012 19:49:06   
Anoniman
A danas bilo grozdje :)

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 1418
27.8.2012 21:06:26   
lesica
Mnogo UH i ja kazem,ali me sa druge strane tesi sto dosad ne vidoh da imaju pastete,virsle i ostale preradjevine na meniju. I imaju punoooo voca koje klopaju i posle u sobi.

Nego ne rekoh vam da L u vrticu jede salatuuser posted image ja kuci ne mogu da je nateram da lizne,a tamo ne zna koliko joj je dosta.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1419
27.8.2012 22:11:39   
Anoniman
Ma lesice oni u vrticu imaju raznovrsne obroke, pa brate mili, bolje nego kod kuce, a te mesne preradjevine stvarno ne jedu

Tamara nikad nije volela salatu pa je i u vrticu na zalost ne jede, ali jede vecinu jela, cak mi je davala uputstva kako sta da skuvam, mislm sa cim user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 1420
27.8.2012 22:13:28   
Anoniman
Cut' joviceee ne pominji user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1421
27.8.2012 22:35:12   
oxy7
Ja sam jedva čekala da Aleksa krene, ali kako se približava polazak...uh....nije mi dobro.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1422
27.8.2012 23:25:52   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: oxy7

Ja sam jedva čekala da Aleksa krene, ali kako se približava polazak...uh....nije mi dobro.

isto i kod mene....

don't shit where you eat :))

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 1423
28.8.2012 9:04:44   
Modessty
mi krenuli juče. Malo se bunio ali je ušao u sobu. Malo je i plakao pa se smirio, ali nije hteo da se igra sa drugom decom. Kad je donet doručak nije hteo da pridje stolu. Oko 10h sam došla da ga uzmem. Svi na stoličicama sede oko vaspitačice i slušaju priču o crvenkapi, amo moje dete sedi sa strane, pored stola. Kaže vaspitačica da je tek par minuta pre mog dolaska hteo da sedne. Nije hteo uopšte da komunicira sa njim i sve se držao po strani.
Kad sam stigla malo se kao zaplakao ali se u stvari više obradovao što sam došla. To mi je posle i reko, da je plakao za mamu i da se mnogo radovao kad je mama došla. Onda smo svratili u Maxi da kupimo sok i pepu prase (lutku). Bio je sav onako srećan. Kad su došli posle i baba i deda a i kad nas iznenadio tata i došao s posla, on je sav onako ushićen pričao kako je bilo u vrtiću. Žao mi je što nije hteo da jede je je bilo baš ono što on inače voli - pecivo sa sirom i jogurt.

Jutros je kod kuće pričao kako će da ide. Kad smo krenuli, tražio da ga nosim i pričao kako neće u vrtić. Kad smo stigli, presvukla sam ga u majcu i pantalonice (unutra je baš toplo), pozdravili smo se i izljubili i ja ga dala vaspitačici. Toliko je plakao u tom trenutku da je bilo stvarno strašno gledati. Čak se i zagrcnuo par puta, onako kako da se davi. Ja sam ostala par trenutaka ispred vrata da čujem šta radi. I čujem da kroz suze kaže vaspitačici da hoće da pjavi kulu. Ona ga pita hoćeš ovde da sediš a on plačno odgovara da. Što zanči da je počeo da komunicira sa njima što je dobro.
Inače probudio se pre 6h i doručkovao oko 6,30. Više bi volela da nije i da jede u vrtiću, ali ne mogu da ne dam detetu da jede kad mi traži.

Preživeh i današnji dan nekako. Inače na bolovanju sam ove nedelje. U 10h idem po njega

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1424
28.8.2012 9:07:51   
Anoniman
user posted image Časkom će da se navikne, videćeš. 

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Mladeži kod dece: Kada je potreban pregled?
Mladeži su uobičajene promene na koži, prisutne kod većine ljudi, uključujući decu. Iako su obično bezopasni, roditelji ...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here