|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
2.9.2012 23:07:12   
Anoniman
Ajde ajde brzo ce proci user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1476
2.9.2012 23:08:33   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

Jojuser posted image

Vi krećete sutra sa adaptacijom? Držim figeuser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1477
2.9.2012 23:10:09   
minavb
Sutra. Kupili patofne danas i imala sam utisak kao bukagije da mu kupujem. Ja sam bas mrzela moj vrtic pa eto, valjda se plasim da i on tako ne prodj

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1478
2.9.2012 23:11:33   
Anoniman
Gde ste uzeli patofne ?
On ce sigurno voleti user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1479
2.9.2012 23:11:45   
Anoniman
Otresi taj utisak, nemoj da ga on oseti. U našem vrtiću sva deca vole da idu, mislim da je danas mnogo drukčije nego što je pre bilo, sve, pa tako i prihvatanje vrtićauser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1480
2.9.2012 23:31:11   
minavb
Polino tofnice, i bas su super.user posted image
Hvala vam, ako bude neka lepa devojcica sigurno ce mu se svideti.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1481
2.9.2012 23:56:38   
pepeljuga
Mi uvek imamo Polino patofnice user posted image V voli vrtic i mislim da je za njih to najbolja moguca varijanta, on bi odlepio kod kuce bez drustva i zabave. Evo sad ce vec godinu dana kako ide, sad su pravi drugari, obraduju se jedni drugima kad dolaze i masu kad odlaze, bas su cakani user posted image Lista dobrobiti vrtica nema kraja, nauce se svemu, a najvaznije, nauce da se ponasaju u drustvu, sto je neprocenjivo.

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1482
3.9.2012 1:03:42   
Anoniman
De,de ovo je tek pocetak jedne divne avanture zvane " mili 'tic krece iz toplog gnezda" Srecno svima!

(odgovor članu pepeljuga)
  Direktna veza do poruke: 1483
3.9.2012 7:01:57   
jovicaa
mina i ja sam prezirala vrtic.... ali bitno je da kreces sa nekim pozitivnim stavom, to se sve prenosi na njih.... jao al sam pametna, ne mogu da docekam devet da odem po njegauser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1484
3.9.2012 7:04:53   
Cindarella
Jovke,jel' je bilo plakanje?user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1485
3.9.2012 7:09:08   
jovicaa
mm ga je odveo pre posla, kaze nije plakao, cim je video igracke otisao je da se igra... u 10 idem po njega.
ja kontam da ce plakati tek za koji dan kad skonta koliko ce biti tamo i tako to.
u svakom slucaju dobar pocetak, videcemo sta ce biti u 10.
a i plase me druga deca... ako krenu neke otimacine, bice belajauser posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 3.9.2012 7:11:40 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 1486
3.9.2012 7:11:41   
Cindarella
Bubica jedna pametna.user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1487
3.9.2012 7:27:14   
lesica
Drugari,srecno i bez suza danas!!!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 1488
3.9.2012 7:34:26   
mihi
I mi krećemo u vrtić!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1489
3.9.2012 7:49:41   
red3lilu
Ispratih dete jutros. Muž ga je upoznao sa vaspitačicom ovako: Nidžo budi dobar s ovom tetom, ona zna gde stoje sve igračke u vrtićuuser posted image ... oduševljenju nema kraja. Videćemo popodne hoće li oduševljenje ostati istouser posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1490
3.9.2012 8:38:58   
Olga75
i mi smo jutros otisli u vrtic user posted image
idem po nju u pola jedan jer je nova grupa pa su svi na adaptaciji user posted image
mada , jedva sam je probudila , naopako dete , kad je mogla da spava ustajala je sa petlovima a saaad user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 1491
3.9.2012 8:48:56   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Olga RR
mada , jedva sam je probudila , naopako dete , kad je mogla da spava ustajala je sa petlovima a saaad user posted image

Klasika.user posted image
Mi smo još na bolovanju, i još ne znam kad ćemo opet u radne pohode.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1492
3.9.2012 9:02:19   
Anoniman
Nidžo budi dobar s ovom tetom, ona zna gde stoje sve igračke u vrtiću

user posted image Kako to tate lako reše. Ja bih verovatno rekla "Ovo je vaspitačica, ako ti se piški ili si žedan, reci joj, a ja ću brzo doći"... što automatski rezultira vrištanjem. user posted image

(odgovor članu red3lilu)
  Direktna veza do poruke: 1493
3.9.2012 9:02:51   
Anoniman
Mod, Mina, Jovice, pišite posle. 

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 1494
3.9.2012 9:14:10   
tijatija
I mi smo danas u vrticu user posted image
Marta mora sutra na vakcinu pa ce od srece a Milena i Nevena su jedva cekale, probudile se bez problema i ostale sa novom vaspitacicom u novom vrticu. Zajedno su u grupi i ako su one srecne otrcale, ja sam se placuci vratila kuci user posted image Neveni je treca godina ,a Mileni druga a meni kao da je prvi put, nemogu ni da zamislim kako ce mi biti kad budem Martu ostavila user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1495
3.9.2012 9:20:44   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Tash

Nidžo budi dobar s ovom tetom, ona zna gde stoje sve igračke u vrtiću

user posted image Kako to tate lako reše. Ja bih verovatno rekla "Ovo je vaspitačica, ako ti se piški ili si žedan, reci joj, a ja ću brzo doći"... što automatski rezultira vrištanjem. user posted image

isto tako ja! user posted image
Jutros se buni. Plakao ali ne tako tragično kao prošle nedelje. Čak je trijažnoj kroz suze pokazao zubiće.
Plakao dok smo se presvlačili, ali ne otima se nego radi sve što treba. Kad je trebalo da ga vaspitačica uvede u sobu otimao se i vrištao. danas smo do ručka, pa ćemo videti da od sutra spava tamo.

Imali smo katastrofu za vikend. Išli smo mm i ja ko druga na svadbu i ostavili danila kod babe i dede. Toliko je plakao da tonije bilo normalno. Vrištao, davio se, užas jedan. Onda se smirio kad smo mi otišli. Inače bila je noćna svadba. Moji ga doveli kući na spavanje. Kenjkao se pre nego se uspavao oko 10h. Onda se probudio oko 00.30h i morali su da nas zovu da dodjemo jer je plakao za mamu i nije hteo da im da ni da ga dodirnu. Kad smo stigli on ne plače, ali je odmah rekao " Mama ja sam plakao za tebe i pjobudio sam se a ti nisi bila tu. I ja sam se plašio" user posted image Stajao je pored kade dok sam se tuširala i pomagao mi da obučem pižamu.
U nedelju smo išli svi u igraonicu na rodjendan kod njegove drugarice Lenke. Igrao se sa decom a onda tražio mamu. Sedeo mi u krilu više od pola sata. Jedva sam ga ubedila da ga odvedem kod dece da se još malo igra. Morala sam da sedim i da ga gledam. Onda se zaigrao inačisto zaboravio na mene. Do kraja je bio dobar.
Ima nenormalan strah da će ga mama ostaviti i stalno pominje kako je mama bila u bolnici ion je bio mnogo tužan!!! user posted image
Poludeću dok sve ovo prodje!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1496
3.9.2012 9:25:47   
Anoniman
Mod, to je, nažalost, sasvim normalnouser posted image
Nas su uvrtiću savetovali da nikako deci ne kažemo "Idi poigraj se malo i mama će brzo doći po tebe", nego da objasnimo tačno kad ćemo doći "ti sad doručkuj, pa se igraj, užinaj, odspavaj, ručaj i mama stiže, brzo će to proći". Kažu da tako lakše prihvate to vreme što su tamo, i ne gledaju stalno na vrata. I naravno, beskrajno ponavljanje kako će mama uvek doći po njih i kako su oni u vrtiću da bi se igrali i družili, kako bi naučili lepe nove stvari, a ne samo zato što mama mora na posao. I nemojte da budete tužne kad ih ostavljate jer je prirodno da će i oni biti tužni, čak i ako plaču, osmeh na lice.

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 1497
3.9.2012 9:37:34   
Modessty
JA mu to pričam sve vreme. I da treba tamo da se igra sa drugarima, da se igra sa novim igračkama, da ručkaju svi zajedno i da spavaju svi zajedno. I da je mama najsrećnija kad je on nasmejan i srećan. Nijednom ga nisam ostavila tužna ili bila neodlučna. Ali ono što se odigralo za vikend je bilo strašno. Plakala sam kad smo ga ostavili i stigli kući. Jedva sam podočnjake prikrila šminkom. Na svadbi sam prvih pola sata bila ko kreten.
A u nedelju sam se iznervirala što nije hteo da se igra sa decom. dete koje je do juče uvek bilo oduševljeno igraonicama, toboganima i zamkovima za skakanje kao i gomilom dece, sada se sklanja od svega i samo hoće kod mame i da ide kući!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1498
3.9.2012 9:39:44   
*Alexx*
Nakon godinu dana pohađanja vrtića, meni i dalje nije jasno sledeće: zašto ta medicinska sestra njima gleda zube non stop? Nikad se ne setim da pitam u vrtiću user posted image
Ona njima, u stvari, gleda da li je grlo crveno ili šta?

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1499
3.9.2012 9:42:12   
Modessty
user posted image user posted image user posted image
Joj Alex! Pa naravno da gleda grlo. Ali ako bi Danilu rekla da j sine da ti pogleda grlo, znaš kad bi zinuo - nikad user posted image
I gleda im spolja iza ušiju, vljda one žlezde. Zbog boginja i zauški valjda. sad sam možda i ja lupnula

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here