|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
3.9.2012 12:23:02   
lesica
Mina nemoj to da pises,stvarno sam se iznervirala sad...

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1526
3.9.2012 12:25:17   
MASHKA
mi bili danas sat vremena i bilo nam je baš lepo! zadovoljna sam i higijenom i klopicom!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1527
3.9.2012 14:37:49   
mihi
MIlošev vrtić je potpuno nov mislim da takvog nema sve je sređeno, novo i čisto Miuloš je bi odličan, doručkovao, užinao i otišli kući pre spavanja, sutra spava.

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 1528
3.9.2012 14:39:14   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 1529
3.9.2012 15:15:10   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: minavb

Kaze mi dadilja da oni to po vrticima namerno rade-zapuste sve do prvog roditeljskog pa onda roditelji sami organizuju finansiranje prskanja, krecenje i nove ormarice ili renoviranje. Tako je kaze i kod njih u vrticu. Ja cu da predlozim da dovedem Visan. Meni oni prskaju objekte i vrlo sam zadovoljna.

meni je Lukina vaspitacica rekla da je njima zabranjeno da ista uzimaju od roditelja.

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1530
3.9.2012 15:54:30   
Anoniman
Mina prvi put cujem za tako nesto, postoje te akcije u vrticima tipa doneti plasticne case, maramice, doduse u Krnjaci su roditelji pomagali oko adaptacije, mislim nije islo iz naseg dzepa, opstina nije htela da da pare za izvodjenje radova mada umeju da budu nekad bezobrazni, negde ni njih ne krivim,mislim na vaspitace, glavnu u vrticu. Ovde u Borci u vrticu je bas dobro, novi su ormarici, za sat vremena puzanja pantalonice su joj ostale ciste, sve je bilo uredno i smrdela jd samo necoja pelena user posted image

< Poruku je uredio Zenetina -- 3.9.2012 15:56:42 >

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 1531
3.9.2012 16:10:49   
Modessty
ovde nema tog prilagodjavanja gde su i roditelji tu sa decom. Prvog dana ga ostaviš odmah na dva sata.
Danilo je danas bio kao i prvih dana prošle nedelje. Nije hteo da učestvuje u aktivnostima, nije hteo igračke, nije hteo da jede.
Baš sam nešto razočarana. Valjda sam se nadala da to mnogo bolje prihvati. I brine me to što se izdvaja, što neće sa drugom decom, a van vrtića juri sa decom po parku.
razmišljam da ga sutra ostavim da spava pa makar i gladnog. Stvarno neznam šta da radim!
Evo danas je recimo ručao kad smo stigli iz vrtića kući. I nije hteo da spava oko 13h kao do sada. Uspavao se pre 15 min

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1532
3.9.2012 16:10:57   
Anoniman
Drago mi je sto je prvi dan za drugare prosao dobro i nadam se da ce na dalje ici jos bolje user posted image
Mi ne idemo sad par dana , mozda krene u cetvrtak , taman da upoznamo nove drugare user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1533
3.9.2012 16:14:41   
Modessty

IZVORNA PORUKA: ribizla

Drago mi je sto je prvi dan za drugare prosao dobro i nadam se da ce na dalje ici jos bolje user posted image

user posted image kako kome
i mom bi detetu dobro prošao dan da sam u početku ja bila tu bar prvih pola sata

ovo je agonija!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1534
3.9.2012 16:18:02   
Anoniman
Modessty razumem kako ti je, ali vremenom se naviknu, i svi placu u pocetku, ma i kasnije imaju faze sa plakanjem, sta da ti kazem, budi jaka i stisni zube, svakako bi ti bilo lakse da budes sa njim makar prvi dan! Tako ce to biti u pocetku, samo treba izdrzati user posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 1535
3.9.2012 16:20:35   
Modessty
mato što plače je manja muka. Nego što neće da jede, ni trunku hleba! To je najveći problem!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1536
3.9.2012 16:23:15   
Anoniman
Izvini mod , samo sam preletela preko prethodne strane i ucinilo mi se da je dobro proslo , vas sam izgleda preskocila .
Ali ti saljem user posted image da brzo i vama bude dobro

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 1537
3.9.2012 16:23:18   
anajid
Mod zasto se ne dogovoris sa vaspitacicom i spakujes mu bananu ili neko pecivo,7 days,medo Barniuser posted image .Ti mu objasni da mu pakujes to da pojede kasnije.Neka mu daju to pre spavanja i ja bih ti svetovala da ga ostavis da spava.Jednom prelomite,bice suza i negodovanja ali proci ce.Meni je Andrija krenuo sa 1,5 god i od prvog dana sam ga ostavljala na spavanju.Samo sam ranije dolazila po njega prve dve nedelje odmah posle spavanja.

Sad mi je veci problem sto u vrticu dosta rano idu na spavanje oko 11h ili 11 30 a kuci tek oko 13h.Tako da mi vasp kaze da slabo spava,svega 30 min-45 min.Veceras cu ga staviti malo ranije u krevet.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1538
3.9.2012 16:23:31   
minavb

IZVORNA PORUKA: Jeca*

IZVORNA PORUKA: minavb

Kaze mi dadilja da oni to po vrticima namerno rade-zapuste sve do prvog roditeljskog pa onda roditelji sami organizuju finansiranje prskanja, krecenje i nove ormarice ili renoviranje. Tako je kaze i kod njih u vrticu. Ja cu da predlozim da dovedem Visan. Meni oni prskaju objekte i vrlo sam zadovoljna.

meni je Lukina vaspitacica rekla da je njima zabranjeno da ista uzimaju od roditelja.

Sta da uzimaju? Kaze da se roditelji dogovore sa upravom pa okrece o svom trosku i sl. Case, maramice, pelene, cd-ove roditelji donose svakpg meseca, kao i novac za obezbedjenje.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1539
3.9.2012 16:23:44   
Anoniman
Srce malo, pa stres je to za njih, nadam se da ce biti bolje, a mislim da hoce!

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 1540
3.9.2012 16:24:55   
suki
Blago vama... Mi nismo ni krenuli zbog bolestiuser posted image

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 1541
3.9.2012 16:26:04   
Anoniman
Pa pazi i u porodilistu ti kazu da doneses na otpustu pakovanje pelenauser posted image Sto je po meni van pameti,ali stvarno, a ovo mi je kao i ok,kad ne znamo za bolje, nazalost

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1542
3.9.2012 16:27:52   
Anoniman
A ko to sme da trazi , pisi sekretarijatu i pitaj da li to tako treba , ako ne , posalji im inspekciju , bube u vrticu ?!!! Svasta !

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1543
3.9.2012 16:28:24   
sanji
Evo i mi danas prvi dan!
Ostale su bez plakanja, posle dva sata sam ih zatekla kako se igraju. Kaže vaspitačica da su plakale jedno vreme i da nisu htele da jedu. Ja mislim da je to bilo povezano i da su baš zato plakale, zbog doručka i što mora da se sedi pola sata za stolom! Mnogo su teške za probu hrane tako da će nam to verovatno biti veliki problem. Sutra opet na 2 sata pa ćemo videti!

Ja sam probala da izbegnem taj doručak za početak pa da ih dovodim posle doručka dok se malo ne naviknu ali su oni tako rešili pa sad moramo tako. Inače mislim da je glupo navikavati decu na vrtić tako što ih posade za sto čim stignu! Nova sredina, ljudi, deca i odmah ih pritisnu da sede pola sata i jedu! Po mom nekom laičkom mišljenju bilo bi bolje da se malo poigraju, imaju neku aktivnost i upoznaju se pa onda ako će neko da jede užinu od njih bar će biti malo opušteniji! Jbg, valjda znaju šta rade! user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1544
3.9.2012 16:29:23   
Anoniman
Uostalom sacekaj taj roditeljski pa ces videti, da li ce traziti, a to sam bubama je nedopustivo!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1545
3.9.2012 16:30:21   
Anoniman
Bravo za drugare user posted image

Mod, proci ce ga to brzo, a oni svakako tu i tamo udju u tu fazu. Znam po sestrinom klincu.

Ja mislim da je vama teze nego deci.

Mina, pa kakav ti je to vrtic? I ja to prvi put cujem. Isla sam sto puta po sestrica kod njih je se bilo bombona. Mislim da su oni skupljali pare samo za neki kasetofon sa CD-om ali ni to ne bih smela da garantujem. On je sad u ovom noom gde je i klinac od Mihi. Jeste da im je novi vrtic, ali je odradjen slepacki, stavili su im klupe do ormarica pa jadnici sami moraju da pomeraju klupe kad hoce da otvore ormarice jer su blokirani tim klupama. Ja gledala preslatkocu kako pomera. Ne znam da li je tako ispred svakog boravka, ali ispred njegovog jeste. Vazno je da su okacili neku elektronsku tablu koja pokazuje temperaturu, vlaznost i ostala cuda.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1546
3.9.2012 16:32:11   
oxy7
Ja sam još pod stresom iako je prvi dan prošao super, bez suza, igrao se, sve je poručkao. E sad, ručak je bio ok, ali za doručak hleb i eurokrem, nisam baš srećna...

Jedino me izluđuje neljubaznost personala, tražim im uplatnicu - odgovor "kupite u pošti", kao da sam retard što sam mislila da imaju odštampane. Pitam za žr, odgovor "piše vam na ugovoru". Da, kod kuće, ali ja bih sada da uplatim! I onda smrknuta faca jer je, zaboga, teško napisati nekoliko brojeva.

Vrtić je nov, čisto je, uredno, ima puno igračaka, ali su mi rekli da ne osatvljam čašu "jer ću je ja bolje oprati za sutra" i da ne ostavljam ranac sa skupljim patikama u hodniku na vješalici "jer može da nestane"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suki)
Direktna veza do poruke: 1547
3.9.2012 16:33:23   
mihi
Modesty i u našem vrtiću nema mama ostaviš dete okreneš se i odeš. Moj drug koji je psihijatar kaže da je tako bolje.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1548
3.9.2012 16:33:53   
jovicaa
i mi nosimo pelene a treba da kupimo i dva velika pakovanja vlaznih maramica dva ubrusa ii neke maramice, nisam skontala kakve. i oni to sve potrose za mesec dana?!
ne razumem zasto dva pakovanja vlaznih ..

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1549
3.9.2012 16:35:18   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mihi

Modesty i u našem vrtiću nema mama ostaviš dete okreneš se i odeš. Moj drug koji je psihijatar kaže da je tako bolje.

ovo je i meni bilo najteze , a pisala sam , Petri je trebalo mesec i 10 dana da prestane da place , dakle prestace samo je pitanje vremena , doduse nisam ulazila u to sta je dobro sta ne , priznajem bilo mi je frka da je uopste i prime u vrtic user posted image

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dušica Eli - priča o dobroćudnom duhu žens...
U mts Dvorani u nedelju 3. novembra u 15h održaće se specijalna projekcija animirane priče "Dušica Eli", na kojoj će p...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here