|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
3.9.2012 9:42:37   
Anoniman
Neka deca tako reaguju, zalepe se za roditelje, druga ih guraju od sebe, pravila nema. Neša je bio na raspustu mesec dana, i nije hteo da ide na igralište uopšte, na silu smo ga vodili da bude malo sa decom. Hteo je da bude sa nama stalno, a već godinu dana ide u vrtić. Jutros je izgrlio drugare i drugarice, mahnuo mi i otišao. A da ti ne pričam kad je krenuo prošle godine, tih suza, te tuge...uf. ALi prođe, vrlo brzo. To je jedina utehauser posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 1501
3.9.2012 9:45:45   
Anoniman
alexx, Je l' Andrej nije više u jaslenom, je l' tako? Kod nas u vrtiću im niko ne proverava grlo i žlezde, ne znam zašto, je l' to svuda tako ili samo gde ima i jaslica, pošto kod nas nema? Tj kod nas su samo vaspitačice, nema patronažnih i med. sestara.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1502
3.9.2012 9:49:30   
Modessty
u Nišu je u svim državnim vrtićima tako. Za privatne neznam

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1503
3.9.2012 9:50:06   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

alexx, Je l' Andrej nije više u jaslenom, je l' tako? Kod nas u vrtiću im niko ne proverava grlo i žlezde, ne znam zašto, je l' to svuda tako ili samo gde ima i jaslica, pošto kod nas nema? Tj kod nas su samo vaspitačice, nema patronažnih i med. sestara.

Nije, sad je u vrtićkoj grupi. Ne rade im to u jaslama, samo vrtićkim grupama. On je sad u vrtiću koji nema jasle, samo te starije grupe, pa zaključujem da nema veze sa jaslama.
Dakle, jesu grlo i žlezde, ali one uvek pričaju o zubima user posted image Sa jedne strane mi je to skroz super, jer se smanjuje broj bolesne dece u grupama, a sa druge - šta da radim ako me vrate iz vrtića user posted image I, pobogu, zašto to ne rade jaslicama, pa oni su najbolesniji (non stop sline i kašlju)?

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1504
3.9.2012 9:52:24   
Modessty
Znam da im trijažne sestre pomažu kad hrane decu ili kad neko dete ko moje odbija da jede, ili se nešto desi - neko se udari ili provale da neko dete ima temperatur itd. One su tu ko prva pomoć i zovu roditelje da dodju po decu kad zatreba

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1505
3.9.2012 10:00:00   
cockic
kod nas stariju grupu u vrticima gledaju im ruke to sam jedino videla.kod peke u jaslicama nista negledaju.a mozda bi trebali ali koliko su ta deca bolesljiva kad krenu ona mukice nebi ni isle da ima tih sestara koji ih pregledaju.a roditelji mora da rade nema kome da ostave dete.to je bas zeznuto mislim da su oni pokusali to ali roditelji su se sigurno bunili.cula sam da je to bilo u nekim jaslicama u zarkovu ako se nevaram ali sumnjam da je i dalje tako.

ja npr nebi mogla da odsustvujem sa posla cesto jer je privatnik u pitanju i mislim da bi mi posle dva bolovanja dali otkaz.zato jaslene grupe nevracaju kuci kad su bolesa.barem ja tako mislim.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1506
3.9.2012 10:03:16   
cockic
mislim slinava i kaslju.a ne bolesna pogresno napisa ja.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1507
3.9.2012 10:58:13   
minavb
Dan prvi.
Mama se smorila, Vanja nije bio los.
Dosli smo posle dorucka. Za dorucak su imali carsku oitu i jogurt, nije lose. Grupa nije pretrpana, imaju dve vaspitacice koje za sad ne mogu da procenim. Deca su medena, svi su sedeli na nosi kad smo usli i mahali nam. Onda smo pevali i igrali, redjali kocke, igrali se, crtali pa smo mi otisli kuci. Deca slusaju, dobra su i svi su veseli. Vanja je bio radoznao, po malo je ucestvovao u aktivnostima ali nije se lepio za mene. Plakao je kad mu nisam dala da radi ono sto mu se radi, inace je bio ok.
Ja sam se smorila jer mi se uslovi bas i ne dopadaju.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1508
3.9.2012 11:06:48   
madre
tebe cekam ovde od jutrosuser posted image
zvuci fino, ali drugacije nije ni moglo biti za prvi dan i tako kratko vreme i jos plus si ti bila tu sve vreme, ali lepo ce se on prilagoditiuser posted image
koji uslovi ti se ne dopadaju?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1509
3.9.2012 11:07:55   
lesica
Mina drzim fige da se Vanja fino i brzo prilagodi.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1510
3.9.2012 11:16:55   
Anoniman
Takodje dan prvi, isti dorucak, mozda jer i nas vrtic na Paliluli :)

Neda je bila super, meni je bilo ok, ukrasavali smo fasciklu koja ce biti za Nedine crteze, tako da je mami brzo proslo :) Sutra opet na sat vremena s'' tim da cu izaci u nekom trrnutku, da vide kako ce da se ponasa! I zadovoljna sam uslovima, a vaspitachicu jednu znam od ranije :)

< Poruku je uredio Zenetina -- 3.9.2012 11:19:49 >

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 1511
3.9.2012 11:18:08   
lesica
Inace evo i Lenkinog ovonedeljnog vrtickog menija:

ponedeljak:
-namaz od tunjevine,krem sir,kakao
-grozdje,ovsi,jogurt
-pasulj sa slaninom i suvim vratom,kupus salata,sok

utorak:
-puter,med,mleko
-dinja,proja sa sirom,kiselo mleko
-svinjsko pecenje,restovan krompir,krastavac salata,plazma keks

sreda:
-popara sa sirom,caj
-sljive,kolac sa grizom,mleko
-pileca supa,fasirana mesna vekna,sargarepa,pavlaka

cetvrtak:
-krem sir,pecenica,kakao
-breskva,strudla sa dzemom,sok
-cuspaiz od tikvica sa mesom,pavlaka,bio keks,sok

petak:
-kackavalj,margarin,kakao
-banana,jocine kocke,caj
-varivo od povrca sa mesom,pavlaka,plazma keks,sok

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1512
3.9.2012 11:30:47   
minavb

IZVORNA PORUKA: madre

koji uslovi ti se ne dopadaju?

Iz toaleta u kom su im nose mirise soda, imaju bube, ormarici nisu brisani godinama, duseci mi se ne dopadaju... Nisam ja bas za to da deca rastu u sterilnom okruzenju ili vakumirana, ali eto, tesko mi je da svarim sve ovo. Isla sam u vrtic, zivela u studenstkom domu, jela u menzi, nije to strasno ali sam se malo sokirala.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1513
3.9.2012 11:31:41   
madre
lesice, ja sam odusevljenauser posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1514
3.9.2012 11:33:30   
lesica
Da li je moguce da imaju bube i da im ne brisu ormarice user posted image I da li je moguce da se toliko stvari razlikuju od opstine do opstine i od vrtica do vrtica!

Valjda ce srediti to Mina.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1515
3.9.2012 11:35:41   
lesica
Madre,uglavnom im meni nije los. I sto je bitnije L jedeeee(mada,ona je svinjica koja hranu ne odbija pa kakva god da je)

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1516
3.9.2012 11:37:57   
lanajelena
Krenuli smo i mi od jutros,L ustala u 5 nije mogla da doceka,D cim je prosao bakinu zgradu znao je sta ga ceka i plakao je,jedva smo se odlepili(prikacio mi se za majicu i obgrlio sa obe noge) ostao je da place od jutros ih ima surnaest u grupi mnogo nove dece i svi placu user posted image ,jedva cekam 14h

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1517
3.9.2012 11:40:14   
lesica
Ja cu da vas sve tesim i da navijam za sve drugare! Ipak sam ja veteran u stiskanju zuba,i slusanju placa koji je trajao skoro dva meseca!
Tako da drage moje,samo hrabro,sve ce to biti kako valja!!! user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1518
3.9.2012 11:42:22   
madre

IZVORNA PORUKA: lanajelena

plakao je,jedva smo se odlepili(prikacio mi se za majicu i obgrlio sa obe noge)

user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1519
3.9.2012 11:43:14   
Anoniman
Drrugarrke, želim vam da se i vi i klinci što pre adaptirate. Mi jš čekamo, početkom sledeće nedelje bi trebalo da saznamo da li i gde smo primljeni i kad krećemo. Koliko sam strahovala sad jedva čekam. user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 1520
3.9.2012 11:45:02   
jovicaa
mi smo super prosli, tj aleksandar dobro, a ja malo gore, cak sam i koju suzicu pustila dok sam isla po njega, trudnicko ludilo.
nije plakao uopste u tom smislu reakcije na vrtic, plakao je samo kada mu nisu dali da radi ono sto on zeli, a to je da se penje na sve zivo. kaze vaspitacica svuda ga ima. jeo je, nisam pitala sta. toliko sam bila pogubljena da ne znam ni da li sam dobar dan rekla vaspitacici, ja sam ubedjena da ta zena misli ili da sam retardirana ili da sam nemajka, posto ja kako udjem u taj vrtic, pocnem zesce da se gubim. ali nema veze mozda se sazali pa ga vise zgotiviuser posted image
znaci sve je proslo ok, ali nastavljamo do kraja nedelje do 10 h, da se navikne, kaze da to sto danas nije bilo reakcije, ne znaci da je nece biti sutra.
mm i ja smo skontali da ce on poceti da pizdi od vrtica kada ga smore sve igracke tamo.

don't shit where you eat :))

Direktna veza do poruke: 1521
3.9.2012 11:50:15   
cockic
e zato sam ja jako zadovoljna sa cika jovomuser posted image renoviran pre dve godine ako se ne varam,sve je bas novo ormarici ma sve.i zato se plasim kad budem prebacivala peku ali debelo cu razmisliti da li cu ga uopste i prebacivati u drugi kad bude presao u vrtic ne bi ga sad dirala tek tamo sa 3 godine a i ne znam kad ih prebacuju u kom mesecu.on u aprilu puni 3.nemam pojma.ali plan je bio da ga tad prebacimo u neki drugi.mada sad nesto i ne verujem.jer se svi bas guraju da udju u cika jovu.tj traze veze user posted image

u nasem su prskali prosle nedelje za bube pa su bili u drugoj sobi.valjda zbog ove guzve koja je od danas krenula u vrtic pa htedose da zavrse ranije.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1522
3.9.2012 11:52:47   
anajid
I Andrija jutros place.Vec sam pisala da ide godinu dana i da je pravio pauzu jul,avgust.Eto sad se odvikao.Nadam se da nece dugo plakati i da ce se ponovo adaptirati.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1523
3.9.2012 11:52:51   
cockic
e pitala sam za upis lene posto je upis prosao do maja sledece godine vaspitacice mi rekose da bi posto je drugo morali da je upisu tj vec mi jedno dete ide u ustanovu.ali da dodjem danas da popricam sa upisnom komisijom.a ja ne ode posto ni peka nije otisao u vrtic nego kod sveki.kaslje pa malo da mu se to smiri.
ali nadam se da necu imati problema oko njenog upisa.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1524
3.9.2012 12:19:55   
minavb
Kaze mi dadilja da oni to po vrticima namerno rade-zapuste sve do prvog roditeljskog pa onda roditelji sami organizuju finansiranje prskanja, krecenje i nove ormarice ili renoviranje. Tako je kaze i kod njih u vrticu. Ja cu da predlozim da dovedem Visan. Meni oni prskaju objekte i vrlo sam zadovoljna.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here