Yula
|
Slazem se sa BB, nekim ljudima je jednostavno s vremena na vreme potrebno da osete to uzbudjenje koje donosi taj pocetni flert, pa to zna vrlo lako da sklizne u ozbiljnu prevaru. Mnogi ne mogu da iskontroslisu postupke u tim trenucima. Mm nije takav i grozi se takvih stvari, ali ne bih volela da u nekim trenucima kada se gadno pokrvimo zbog neke gluposto kuci na poslu natrci na neku koja je vazda napirlitana, raspolozena, vesela, a zena kuci umorna, rastrzana izmedju bebe, kuhinje i raznih obaveza... I ja sam se udala sa 29, prozivelo se, proflertovalo se, pa i varalo se Posto iz licnog iskustva znam kako do toga moze da dodje i kako je tesko iskobeljati se iz te situacije, koju grizu savesti to sve donosi, koliko lazi, stresa zarad neke trenutne ludacke zaljubljenosti ( nije da nije lepo, osecaj je mislim pravi narkomanski iako nikada nisam bila konzumet ikakvih droga, ali verujem da je slicno tom delirijumu ) za koju posle nekog vremena shvatis da je samo posledica strasne monotonije dugogodisnje veze kojoj se nikako nije mogao zagledati konkretan nastavak u smislu braka, dece... Zato za sebe znam i tvrdim da svog muza necu prevariti, a mnogo sam principijalna kada nesto zacrtam. Pogotovu sto imamo dete, a dete je za mene svetinja pa samim tim i njegov otac. Da on mene prevari, uh, poludela bih, ali ne bih ni sekunde pokusala da sacuvam brak, niti bih molila, mada bih verovatno plakala, da se ne lazemo, jer bi mi bilo zao sto bi propalo sve sto smo gradili. Prevaru ne bih oprostila ni u ludilu. Konkretnu, znaci izlasci, poljupci, seks. Flert bih. Nemam neki strah da cu biti prevarena ili ostavljena, on bi bio taj koji bi bio na gubitku. Ja sam borac, uvek se docekam na noge, snasla bih se i bez njega. Generalno, mislim da su zene mnogo gore u prevarama i da igraju mnogo prljavije nego muskarci. A muskarci su obicno kao ovce, samo ko se dobro nameraci moze da ih sisa kako hoce. Kada se zablentave ne vide dalje od suknje. I najgore je sto kada se razvode ne razvode se samo do zene, vec i od dece, u najcescem broju slucajeva.