|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
7.8.2012 12:40:08   
Olga75

IZVORNA PORUKA: lanajelena

A koji to nije rekao user posted image

i moj je to rekao , mislim ne bih se ozenio da te nisam sreo user posted image
ahaam , imao si skoro 40 , da si nesto valjao ne bi meni dospeo al ajde , kao verujem ti user posted image
elem , nije lepo varati user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1176
7.8.2012 12:42:31   
Anoniman
Ma ok user posted image Nisam ja na to aludirala, već na tu sigurnost kad tvrdiš da sve možeš pretpostaviti, pa i kako razmišlja.... Ja nisam toliko baš sigurna šta je u njegovoj glavi... Za mene je on i dan danas često nepredvidiv user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1177
7.8.2012 12:42:48   
minavb

IZVORNA PORUKA: Olga RR
da si nesto valjao ne bi meni dospeo al ajde , kao verujem ti user posted image

E bre Olga, kad ovako nešto napišeš...

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1178
7.8.2012 12:43:03   
Anoniman
hahahaha Olga je kraljica majke miuser posted image

Nina, ja mislim da je to zato što smo se venčali jako mladi, i bukvalno sazreli zajedno, odrasli. Da smo se upoznali par godina kasnije, sve bi bilo drukčije.

< Poruku je uredio Nedja RR -- 7.8.2012 12:44:03 >

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1179
7.8.2012 12:43:38   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: minavb

E bre Olga, kad ovako nešto napišeš...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1180
7.8.2012 12:44:29   
Anoniman

Ajoj! user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1181
7.8.2012 13:05:22   
red3lilu
MM je premija!! Sve bi ga poželele!!user posted image

Upecala sam ga u pravoom momentu...

Taj čovek je toliko svojeglav i drži do svoje časti i obraza, da bi ovo su njegove reči: pre bi sam sebi odsekao nego tako nešto uradio....
Nema daljeg objašnjavanja razloga zašto bi ili ne bi takav je i kraj...

Sa druge strane, šta meni prolazi kroz glavu samo ja znam, šta sam kadra ili mislim da sam u stanju da uradim...hmmm.. recimo da sam veoma razmažena i volim da udesim da meni bude dobro...pa prema tome kako verovati drugome ako nisi ni sam svoj...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1182
7.8.2012 13:44:05   
lanajelena
Ja bih mog kastrirala i dovela drugog da gleda kako on to vise nece moci,on to zna i svidja mu se ideja user posted image

Nedjo i ja imam poverenja u tmuser posted image (deluje bas tako kako ga opisujes)

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 1183
7.8.2012 13:45:18   
Anoniman
Hahaha LJ user posted image

Direktna veza do poruke: 1184
7.8.2012 13:45:26   
Anoniman
LJ, a šta sa onom našom trojkom?! user posted image user posted image To bi mu oprostila, je l' da?! user posted image

Direktna veza do poruke: 1185
7.8.2012 13:48:16   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: n i n a

LJ, a šta sa onom našom trojkom?! user posted image user posted image To bi mu oprostila, je l' da?! user posted image

Nina to kad izadjes iz 2u1 user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1186
7.8.2012 13:50:28   
Anoniman
A što?! user posted image Kao niste toliko nastrani, a tu planirate kastraciju u trouglu!!! user posted image

Direktna veza do poruke: 1187
7.8.2012 13:55:22   
Olga75
vi planirate grupnjak na temi prevara user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1188
7.8.2012 13:55:34   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: n i n a

A što?! user posted image Kao niste toliko nastrani, a tu planirate kastraciju u trouglu!!! user posted image

Ovamo ne smes sa tm a hoces sa mojim pa to nije u redu user posted image a da vise volis hamburger...sorry Olga user posted image

< Poruku je uredio lanajelena -- 7.8.2012 13:56:15 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1189
7.8.2012 13:57:56   
Anoniman
Joj Olga to je jedna stara šala user posted image Koliko se sećam dogovor je pao u "Bračnim problemima" user posted image

Fali mi da se malo smejem danas.... user posted image

Direktna veza do poruke: 1190
7.8.2012 14:19:29   
indy_25
Ja ne mogu da se zakunem da mm mene nije nikad prevario . Sto se tice sexa i ostalih stvari ne pokazuje mi uopste al s obzitom da on cesto ide na putovanja i znam da izadje navece znaci smijem glavu dati da mu se omaklo. Ja ne ulazim u to nizi ispitujem nizi razmisljam sta se desava kad je on vani ili na putovanju. A evo sta se meni desilo pretprosli vikend. izasla sam s drugaricama u nocni izlazak malo se i popilo. Plesala sam prisao mi je jedan zgodni polutan i uzro me da plesemo. Pomislila sam ma sta ja ovo radim imama muza i djecu a onda sam opet pomislila ma bas mi je super uzivam necu da stavljam nikakve granice. I tako smo mi plesali tjelo uz tjelo. Iskljucila sam mog muza iz glave bas sam uzivala. On me ljubio po vratu nije mi bilo jednostavno. Htio je da se ljubimo al sam sklanjala glavu. Kasnije mi je trazio br telwfona rekla sam mu da mu nemogu dati jer imam muza i djecu i rekla sam mu da on meni da svoj broj pa ga mozda nekad nazovem. Dao mi je broj i ukucan mi je u mobitelu pod zenskim imenom. Kad sam dosla kuci napala sam muza s vrata :) Sutradan sam se probudila i pomislila sam da mi je bas bio super izlazak i bas sam se lijepo provela. Svog muza i dalje volim iali eto bas mi je bilo lijepo osjecati se kao djevojka.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1191
7.8.2012 14:58:12   
tanjica85
Indy, skoro svakoj zeni se desi da zeli da oseti da je i dalje pozeljna, samo sto nisu svima iste granice. ja se zadrzavam na pogledu, to mi je dovoljno da se nahranim. priznajem da uzivam u flertu, ali to je sve. priznajem i da uzivam kada mm odmerava neka riba, isto tako i kada on gleda sa strane. naravno, ziv covek. cak se cesto i salimo i komentarisemo.
mm i ja cesto odvojeno izlazimo,ali nekako na kraju se uvek sretnemo, to je neka navika koja nam je ostala od davnina.

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1192
7.8.2012 17:47:50   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

Ja ga ne bih udavila, već bih i sebe pitala gde sam zas*ala.

zasto bi ti morala da budes uzrok?

Kao što oni moraju da se trude oko nas da se ne bi osetile zapostavljeno i švrćnule, tako i mi moramo oko njih da se trudimo. Ja tako mislim, ne znači da sam u pravu.

znam par ljudi koji to rade jer im se moze. valjda ne mogu bez neke drame u zivotu, ali to im prolazi.
mislim da nijedan muskarac ikada nije rekao "da, donosicu joj cvece i govoriti joj da je volim svaki dan da ne bi svrljala okolo". mislim da ne razmisljaju toliko i tako, to samo zene rade.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1193
7.8.2012 23:10:11   
Yula
Slazem se sa BB, nekim ljudima je jednostavno s vremena na vreme potrebno da osete to uzbudjenje koje donosi taj pocetni flert, pa to zna vrlo lako da sklizne u ozbiljnu prevaru. Mnogi ne mogu da iskontroslisu postupke u tim trenucima. Mm nije takav i grozi se takvih stvari, ali ne bih volela da u nekim trenucima kada se gadno pokrvimo zbog neke gluposto kuci na poslu natrci na neku koja je vazda napirlitana, raspolozena, vesela, a zena kuci umorna, rastrzana izmedju bebe, kuhinje i raznih obaveza...

I ja sam se udala sa 29, prozivelo se, proflertovalo se, pa i varalo se user posted image Posto iz licnog iskustva znam kako do toga moze da dodje i kako je tesko iskobeljati se iz te situacije, koju grizu savesti to sve donosi, koliko lazi, stresa zarad neke trenutne ludacke zaljubljenosti ( nije da nije lepo, osecaj je mislim pravi narkomanski iako nikada nisam bila konzumet ikakvih droga, ali verujem da je slicno tom delirijumu ) za koju posle nekog vremena shvatis da je samo posledica strasne monotonije dugogodisnje veze kojoj se nikako nije mogao zagledati konkretan nastavak u smislu braka, dece... Zato za sebe znam i tvrdim da svog muza necu prevariti, a mnogo sam principijalna kada nesto zacrtam. Pogotovu sto imamo dete, a dete je za mene svetinja pa samim tim i njegov otac.

Da on mene prevari, uh, poludela bih, ali ne bih ni sekunde pokusala da sacuvam brak, niti bih molila, mada bih verovatno plakala, da se ne lazemo, jer bi mi bilo zao sto bi propalo sve sto smo gradili. Prevaru ne bih oprostila ni u ludilu. Konkretnu, znaci izlasci, poljupci, seks. Flert bih. Nemam neki strah da cu biti prevarena ili ostavljena, on bi bio taj koji bi bio na gubitku. Ja sam borac, uvek se docekam na noge, snasla bih se i bez njega.

Generalno, mislim da su zene mnogo gore u prevarama i da igraju mnogo prljavije nego muskarci. A muskarci su obicno kao ovce, samo ko se dobro nameraci moze da ih sisa kako hoce. Kada se zablentave ne vide dalje od suknje. I najgore je sto kada se razvode ne razvode se samo do zene, vec i od dece, u najcescem broju slucajeva.

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1194
7.8.2012 23:20:53   
Anoniman
Generalno, mislim da su zene mnogo gore u prevarama i da igraju mnogo prljavije nego muskarci. A muskarci su obicno kao ovce, samo ko se dobro nameraci moze da ih sisa kako hoce. Kada se zablentave ne vide dalje od suknje. I najgore je sto kada se razvode ne razvode se samo do zene, vec i od dece, u najcescem broju slucajeva.

Svaka pametna žena sa samo malo iskustva, uz par dana pripreme može da smota 90% muškaraca. Jednostavno, žena može, ukoliko želi, da postane baš ono što dotični muškarac želi. Još ako potrefi trenutak... Ode sve bestraga!

natrci na neku koja je vazda napirlitana, raspolozena, vesela, a zena kuci umorna, rastrzana izmedju bebe, kuhinje i raznih obaveza...

Ja sam 90% sigurna da muškarci u tim ženama ne traže novu ženu, već svoju ženu pre bebe, kuhinje, rastrzanosti. Ako pogledate šfalerke, sve prilično liče na supruge iz perioda kada su ih muškarci upoznali.
Ono što muškarci nikako ne kapiraju, mislim ja, je da ta "azda napirlitana, raspolozena, vesela" neće više biti takva kada je on oženi i napravi joj dete..

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 1195
7.8.2012 23:28:01   
Anoniman
Kako sad ovo da pitam, a da ne ispadne naivno: sigurni ste da izgled igra baš toliku ulogu prilikom prevare???

Lično znam par slučajeva gde prevarena strana izgleda kao avion, telo i lice sa naslovnice, ako je žena u pitanju još bolje izgleda posle dece, a oni varaju sa nekim vrlo prosečnim i ispod prosečnim ljubavnicima... Šta je tu podstaklo prevaru? Za te dve devojke na koje trenutno aludiram, čak su i vrlo tihe, skromne, i oni ih ostavljaju kući dok po gradu šetaju neke ženske sumnjivog morala, raskalašne...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1196
7.8.2012 23:28:48   
minavb
Donosenje cveca je smesan primer. Nisam na to mislila.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1197
7.8.2012 23:31:29   
Anoniman
Meni muž donosi saksijsko cveće user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1198
7.8.2012 23:33:14   
Olga75

IZVORNA PORUKA: Tash

Ja sam 90% sigurna da muškarci u tim ženama ne traže novu ženu, već svoju ženu pre bebe, kuhinje, rastrzanosti. Ako pogledate šfalerke, sve prilično liče na supruge iz perioda kada su ih muškarci upoznali.

znam coveka , koji je razveden , nije se razveo zbog svaleracije koji sad ima devojku koja je ista kao njegova bivsa zena ( samo desetak godina mladja )

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1199
7.8.2012 23:34:21   
Anoniman
Smatram da je izgled bitan, ali ne najbitniji. Uostalom, zar se o ukusima može raspravljati? Ono što je tebi lepo, možda meni nije. Ja recimo ne volim tihe i skromne žene, one mi dođu kao kuvana noga i posle 5min ne znam šta bih pričala sa njima. Možda i ti muškarci tako... znaš, svi gledaju da ožene poštenu devojku. Znam momka koji se smucao sa najboljim i najtraženijim ribama u gradu, dok je jedna devojčica sekla vene za njim. Kada je spr*ao 30 god u dupe, počeo je da se zabavlja sa tom devojkom, jer je ludo voli. user posted image Ja bih to pre definisala kao "Iz dobre je kuće, fina, školovana, biće dobra majka mojoj deci". Sasvim je druga priča da ja mislim da se ona neće udati za njega, da će se okrenuti na peti samo da se pojavi neko ko je privlači koliko i on a ima više para.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here