|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
27.2.2012 14:34:13   
Anoniman
volim kad me postavi na mesto zena koja mi ni ime ne zna, ko sam, sta sam i gde sam. samo je bitno, cico, da si sa svojom strukom svu pamet sveta popasla...
sad ja idem, pritisak pocne da mi skace od spasitelja dokonih i "da ja vama objasnim" tipova ljudi

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1126
27.2.2012 14:36:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: indy_25

Uh Uh ovdje vrelo citam po malo s mobitela a nemam vremena da nesto napisem o ovim prevarama. Docu kanije sada cistim kucu i trebam Saru da uspavam pa dolazim da i ja sta svrljnem user posted image

Kako je krenulo, do tada će tema biti zaključana. user posted image

Koji je Mikicin stari nick? (eto mene radoznale user posted image )

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 1127
27.2.2012 14:43:45   
indy_25
IZVORNA PORUKA: mamamikka

statistika kaže da su najčešće varane žene dobrostojećih muževa koje ništa drugo i ne rade nego se sređuju, dočekuju i ispraćaju muževe s osmehom i to im je sva zanimacija. zašto? zato što su kao čaše na polici koje mužu stoje na dohvat ruke, lepe i dosadne. nije valjda brak samo fizička stvar, draga?

Kuku meni onda sam ja definitivno prevarena. A mozda i jesam user posted image . Ustvari i ne razmisljam o tome pokazao mi nije a i imam i jos dosta drugih zanimacija od sminkanja i uredjivanja za po kuci. Pa ne znam ja stvarno stignem sve to mozda jer sam taj tip. Znam da mu svi drugovi govore blago tebi kakvu zenu imas hehehe. A on sav ponosan. Ne vjerujem da bi me prevario jer zna sta ima sa mnom. Mozda bi za jednu noc kad ode negdje na putovanje ali ja uopste ne razmisljam u tom pravcu. A da ima s nekim vezu ljubavnicu itd. ne vjerujem. Uostalom mislim da svaka zena koja je varana zna sama ne treba niko ni da joj kaze jer se to ipak osjeti . Mislim na veze s ljubavnicama. A svaka koju je prevario onako slucajno s nekim za jednu noc da bi se istresao 100 % jer mu se digao se nikad i ne sazna. Mene isto prevare ne zanimaju kad cujem da neko nekog vara , toga je bilo i bice, pustite ljude ako hoce da se varaju nek se varaju na miru user posted image

< Poruku je uredio indy_25 -- 27.2.2012 14:48:09 >

(odgovor članu mamamikka)
Direktna veza do poruke: 1128
27.2.2012 14:47:49   
MASHKA
uh, ovde je baš zanimljivo...idem da čitam temu od početka user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1129
27.2.2012 14:55:04   
mamamikka
indy, oooo nisam mislila da su sve doterane žene prevarene, nego da ne treba samo da smo doterane i da smo samo tim zadovoljne. no, nebitno.

< Poruku je uredio Ana RR -- 6.8.2012 23:11:11 >

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 1130
6.8.2012 23:27:07   
Anoniman
Evo na ovu temu je Anči mislila user posted image

...ko se boji vuka još......... user posted image

(odgovor članu mamamikka)
  Direktna veza do poruke: 1131
6.8.2012 23:29:07   
red3lilu
Jujujujujuju, RR me stalno iznenađuje izborom tema user posted image
Uhhh, kad bi smela da izlanem šta sve znam i šta sam čula....user posted image

A kao podloga za temu, upravo na BN televiziji emisija o balkanskim švaleracijamauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1132
7.8.2012 0:06:43   
Jagodica*
Ju ju...Kakvih bisera ovde ima. Sutra cu uz jutarnju kafu da cituckam ovu temu.
Moj zakljucak je-kad bi muskarac brzo shvatio da je vo, ne bi se ponasao kao konj, a posto muskarac pored ociglednih rogova i dalje zeli rolu pastuva, onda zena treba da se pobrine da bude ona ta koja ce ga zajahati, a ne neka druga ili trecauser posted image

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 1133
7.8.2012 0:38:38   
Yula
IZVORNA PORUKA: n i n a

Evo na ovu temu je Anči mislila user posted image

...ko se boji vuka još......... user posted image

Tamo na onoj temi sam ti bila ispisala opsiran odgovor, ali je nestao jer je tema u medjuvremenu zakljucana. Elem, nije ni bitno.

Bitno je to da ja nisam imala nikakvu nameru da uvredim Gae, sto se nadam i da nisam, vec je moj komentar znacio da mislim da na svet i zivot gleda bajkovito i detinjasto. Ne vidim da sam je prozivala, kako ti kazes, vec je ona mene prva citirala i tako smo krenule u polemiku. Uopste nemam problem sa tim da li neko smatra da su moja razmisljanja detinjasta ili ne. Ovo je forum i mislim da nismo deca da se ljutimo za gluposti.

IZVORNA PORUKA: Jagodica*

Ju ju...Kakvih bisera ovde ima. Sutra cu uz jutarnju kafu da cituckam ovu temu.
Moj zakljucak je-kad bi muskarac brzo shvatio da je vo, ne bi se ponasao kao konj, a posto muskarac pored ociglednih rogova i dalje zeli rolu pastuva, onda zena treba da se pobrine da bude ona ta koja ce ga zajahati, a ne neka druga ili trecauser posted image

user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Yula -- 7.8.2012 0:40:13 >

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1134
7.8.2012 7:34:34   
Anoniman
Yula, nisam se uvredila ali smatram da je mnogo detinjastije misliti da možeš nešto da promeniš ako saznaš "na vreme" nego razvesti se zato što te muž vara. Već sam rekla da mi ne smeta da pogleda drugu ni da mašta, ali jasna i konkretna namera da me prevari sa nekom je isto kao i da me je prevario, razlika je samo u tome da li mu se pružila prilika ili ne ali problem je i dalje tu. Ja sam se sa mojim mužem izborila sa raznim problemima na koje smo nailazili, strpljiva sam i umem da radim na braku, znam da ga treba i kako održavati i nisam od onih koji raskidaju i razvode se za svaku sitnicu, ali onog trenutka kad nas dvoje ne budemo dovoljni jedno drugom i u naše živote se useli treća osoba od krvi i mesa, braku, vezi je kraj.

Ja sam se udala u 30 godina, naživela se pre toga i u brak ušla kao izgrađena, kompletna ličnost koja ume da funkcioniše jako dobro i sama. Ne zavisim ni od koga, samostalna sam ličnost, volim muža i dete najviše na celom svetu, ali me oni ne definišu ko sam ja nego me samo dopunjavaju. Možda mi je zato lakše, ne znam... U svakom slučaju mm i ja možemo da preguramo sve nedaće i nesuglasice, da preživimo sve bure i svađe sve dok smo nas dvoje okrenuti jedno drugom. Kad se jedno okrene nekom trećem sve gubi smisao.

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 1135
7.8.2012 8:53:08   
Anck Su Nmaun
Sto mislis da to nesto obecava u braku,sto ste zajedno prosli sve, i dobro i lose, i bolesti i srecu, i stvorili i mucili se zajedno da stvorite.... kao i ja i mm.
Znam bar 3 primera iz mog okruzenja koji su po 20 god gradili sve oko sebe, delili mrvicu hleba, i on da pufff sve pukne oko neke bezvezne sto mu je zavrtela mozak!

Ja mm verujem,ali nikad necu reci on mene NIKAD ne bi prevario... zene nemojte same sebe lagati! Ne postoji takav koji NIKAD ne bi!
Nikad se nezna sta donosi sutra...

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 7.8.2012 8:54:19 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1136
7.8.2012 8:56:21   
Anoniman
Meni je zanimljivo kako ovde ni jedna žena ne sumnja prvo u sebe. Ko kaže da jedna od nas jednog dana neće posrnuti??? Možda i nama neko zavrti mozak... user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 1137
7.8.2012 9:06:07   
Anck Su Nmaun
Ma ko kaze ..ja sam mom vec rekla ...ne budes li dobar odo ja kod komsije user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa to i kazem...upotrebljavati rec NIKAD je isuvise suludo, naravno da svi zelimo "Ziveli su srecni do kraja zivota" ...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1138
7.8.2012 9:07:33   
minavb
Meni bi moj muž rekao da se nešto dešava, i sigurno bi se razišli. On je takav, ima neke principe koje ne krši nekad i na svoju štetu. Ako bude želeo da bude s anekom drugom, neće sedeti na dve stolice,u to sam sigurna.
Ne razmišljam o tome da li bi to moglo meni da se desi.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1139
7.8.2012 9:10:11   
red3lilu

Meni je zanimljivo kako ovde ni jedna žena ne sumnja prvo u sebe. Ko kaže da jedna od nas jednog dana neće posrnuti??? Možda i nama neko zavrti mozak... user posted image

E, majke mi, uze mi reč iz usta...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1140
7.8.2012 9:12:27   
Anck Su Nmaun
Misljenja sam da je opasnije kad zena vara!
Muskarci to najcesce rade cisto radi sexa, a zena iz duse....

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1141
7.8.2012 9:15:01   
Anoniman
Iskrena da budem, kad sam dobila prvo dete, meni prošlo kroz glavu: jbt ja i da HOĆU da varam nemam kad! user posted image

Ali kako deca rastu, i žene su slobodnije, idete na posao, srećete se sa mnogo ljudi-nikad ne znate ko vam jedno jutro može ući na vrata, a vi se baš to jutro posvađali sa mužem oko prljavih čarapa i praznog tetrapaka u frižideru, i ovaj novi "princ" (koji je moguće i tri puta gori) vam se učini tako dražesno user posted image user posted image Još ako vam udeli koju lepu, garant ćete na njega pomisliti još tri puta do kraja dana! user posted image

(odgovor članu red3lilu)
  Direktna veza do poruke: 1142
7.8.2012 9:16:40   
Anoniman

Tačno tako.
Neko je pitao "sa kim ti svi muškarci varaju svoje žene? A moj odgovor je jednostavan: pretpostavimo da 50% muškaraca vara svoje žene, i da 50% žena vara svoje muževe, a u tom slučaju je svaka krpa našla svoju zakrpu.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1143
7.8.2012 9:26:24   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Sto mislis da to nesto obecava u braku,sto ste zajedno prosli sve, i dobro i lose, i bolesti i srecu, i stvorili i mucili se zajedno da stvorite.... kao i ja i mm.
Znam bar 3 primera iz mog okruzenja koji su po 20 god gradili sve oko sebe, delili mrvicu hleba, i on da pufff sve pukne oko neke bezvezne sto mu je zavrtela mozak!

Ja mm verujem,ali nikad necu reci on mene NIKAD ne bi prevario... zene nemojte same sebe lagati! Ne postoji takav koji NIKAD ne bi!
Nikad se nezna sta donosi sutra...

Ne mislim da to nešto obećava, samo sam htela da naglasim da se ne razvodim za svaku sitnicu jer me "optužiše" da sam detinjasta i nezrela jer bih se razvela onog trenutka kad bih shvatila da mm ima potrebu da me prevari, nije ni potrebno da to zaista i učini. A da niko ne zna šta nosi dan a šta noć, to se slažem. user posted image

Direktna veza do poruke: 1144
7.8.2012 9:27:19   
red3lilu

IZVORNA PORUKA: Tash

Tačno tako.
Neko je pitao "sa kim ti svi muškarci varaju svoje žene? A moj odgovor je jednostavan: pretpostavimo da 50% muškaraca vara svoje žene, i da 50% žena vara svoje muževe, a u tom slučaju je svaka krpa našla svoju zakrpu.

Hehehee, to sam ja pitala, baš zbog prethodnog... Pa da su sve žene tako naivne i slepe od ljubavi... muškarci ne bi imali s kim da švrljaju... pa ni ova tema ne bi postojala...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1145
7.8.2012 9:33:42   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

Meni bi moj muž rekao da se nešto dešava, i sigurno bi se razišli. On je takav, ima neke principe koje ne krši nekad i na svoju štetu. Ako bude želeo da bude s anekom drugom, neće sedeti na dve stolice,u to sam sigurna.
Ne razmišljam o tome da li bi to moglo meni da se desi.

Ja nisam sigurna da bi moj baš do kraja bio takav karakter, ali meni bi tako nešto teško promaklo. Opet možda što sam matora i iskusna ušla u brak, pa sam i svesnija svega. Preko mnogih stvari pređem ali zato mislim da je tako bolje, ne zato što ih ne vidim. Davno su mi izbledele ružičaste naočare.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1146
7.8.2012 9:41:59   
Anck Su Nmaun
Ma sta matora usla u brak s 30... ja sam s 28 , onda sam i ja....nemoj tako user posted image

Da me ne shvatite pogresno ali meni je ludost i glupost reci zeni da si je prevario user posted image Zasto bi to radio???

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1147
7.8.2012 9:44:41   
Anoniman
Mislim da taj koji prizna, već je do pola spakovao svoje kofere i odlazi

Direktna veza do poruke: 1148
7.8.2012 9:47:52   
Anoniman
Da, i ja mislim da je taj rekao jer odlazi a ne zato što traži oproštaj. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1149
7.8.2012 10:04:50   
minavb

IZVORNA PORUKA: Tash

Da, i ja mislim da je taj rekao jer odlazi a ne zato što traži oproštaj. 

Ko još priznaje da bi mu tako nešto bilo oprošteno? user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here