|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
27.2.2012 13:08:31   
Mama 78
IZVORNA PORUKA: jelena038

i jos nesto, kad je zacinjavanje smesno, da onda svima nabacim osmeh na lice user posted image ako vas muz jednom prevari, pre nego sto sprovedete u delo sve to sto sad pricate da biste, svratite do ogledala pa pogledajte sto mu vise niste dovoljne, i obavezno preracunajte koliko ste vremena potrosile na bespotrebno moralisanje i hvalisanje ovde, umesto da se bavite sobom, kako ne bi jurio za kracim suknjama i lepsim osmesima user posted image ali da, kako zaboravim, vama se to ne moze desiti, vi ste tako savrsene user posted image

na sta ja gubim vreme..

user posted image user posted image Srce ko ga ti opisujes sebe ili nas jos jednomuser posted image

< Poruku je uredio Mama 78 -- 27.2.2012 13:10:04 >

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 1101
27.2.2012 13:11:02   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: ribizla

Kakve veze ima tranzicija sa izgledom user posted image jos cemo i drzavu opet uplesti u svoje neocupane obrve
A to za proteze , stvar je u menjanju na par godina i onda nema skljocanja user posted image

ma boli me nesto uvo ko koga zasto i kako vara , vise me brine sto je dizel skuplji od benzina user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1102
27.2.2012 13:14:09   
jelena038

IZVORNA PORUKA: Mama 78

i jos nesto, kad je zacinjavanje smesno, da onda svima nabacim osmeh na lice user posted image ako vas muz jednom prevari, pre nego sto sprovedete u delo sve to sto sad pricate da biste, svratite do ogledala pa pogledajte sto mu vise niste dovoljne, i obavezno preracunajte koliko ste vremena potrosile na bespotrebno moralisanje i hvalisanje ovde, umesto da se bavite sobom, kako ne bi jurio za kracim suknjama i lepsim osmesima user posted image ali da, kako zaboravim, vama se to ne moze desiti, vi ste tako savrsene user posted image

na sta ja gubim vreme..

user posted image user posted image Srce ko ga ti opisujes sebe ili nas jos jednomuser posted image

vas, srce, ja malocas napisah da sam najgora, a vi se ubiste objasnjavajuci kako ste super user posted image
mnogo je vama dosadno u zivotu..

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 1103
27.2.2012 13:20:12   
mamamikka
znači sređene žene ne mogu biti varane? hahaha eeevo rreešenja! nasmeja me čoveče!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1104
27.2.2012 13:23:59   
jelena038

IZVORNA PORUKA: mamamikka

znači sređene žene ne mogu biti varane? hahaha eeevo rreešenja! nasmeja me čoveče!

ne samo sredjene, ali i to. bavite se statistikom, ona je majka svake nauke user posted image

moj ako se zaroza, postane dosadan, naporan i beter, ko pola muskaraca kad se ozene, il ce se vratiti u normalu, il cu tu normalu sama naci. i ne ljutim se ako on pomisli isto.

ako me prevari, bice to i moja krivica, makar delicem, ali bice. za vezu je potrebno dvoje.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu mamamikka)
Direktna veza do poruke: 1105
27.2.2012 13:25:05   
Mama 78
Da li ja gresim ili je tvoj jadni stav da SVAKI muskarac pre ili kasnije prevari svoju partnerku,a da uz to svaka prosecna srpska udata zena mora jadno da izgleda,jer zaboga ima decuuser posted image ?

Direktna veza do poruke: 1106
27.2.2012 13:28:53   
Mama 78

ne samo sredjene, ali i to. bavite se statistikom, ona je majka svake nauke user posted image

moj ako se zaroza, postane dosadan, naporan i beter, ko pola muskaraca kad se ozene, il ce se vratiti u normalu, il cu tu normalu sama naci. i ne ljutim se ako on pomisli isto.

ako me prevari, bice to i moja krivica, makar delicem, ali bice. za vezu je potrebno dvoje.

Ovako sam ja razmisljala u srednjoj skoli samo,bogu hvala i da je ovo zvanican stav svih porodicnih ljudi,kao sto neko rece valjali bise svako sa svakimuser posted image

Direktna veza do poruke: 1107
27.2.2012 13:31:19   
mamamikka
statistika kaže da su najčešće varane žene dobrostojećih muževa koje ništa drugo i ne rade nego se sređuju, dočekuju i ispraćaju muževe s osmehom i to im je sva zanimacija. zašto? zato što su kao čaše na polici koje mužu stoje na dohvat ruke, lepe i dosadne. nije valjda brak samo fizička stvar, draga?

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 1108
27.2.2012 13:33:14   
jelena038

Da li ja gresim ili je tvoj jadni stav da SVAKI muskarac pre ili kasnije prevari svoju partnerku,a da uz to svaka prosecna srpska udata zena mora jadno da izgleda,jer zaboga ima decuuser posted image ?

boze sacuvaj. samo da je sve moguce, cak i onima koji govore "ja nikad".

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 1109
27.2.2012 13:37:46   
jelena038

statistika kaže da su najčešće varane žene dobrostojećih muževa koje ništa drugo i ne rade nego se sređuju, dočekuju i ispraćaju muževe s osmehom i to im je sva zanimacija. zašto? zato što su kao čaše na polici koje mužu stoje na dohvat ruke, lepe i dosadne. nije valjda brak samo fizička stvar, draga?

nisam ja samo fizicku stvar navela, navela sam i druge kvalitete, vi ste to fizicko same istakle u prvi plan user posted image bice da je vama to najvaznije. ja se, kao sto vidite, trudim da sirim sirinu shvatanja kod ljudi, toleranciju, prihvatanje da su ljudi drugaciji.. to je recimo, nesto o cemu sam ja razmisljala jos u srednjoj, a neki nisu ni posle tridesete poceli da uzimaju u razmatranje user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu mamamikka)
Direktna veza do poruke: 1110
27.2.2012 13:40:40   
Anoniman
a sta bi s pravilom o 3 posta? urnebesuser posted image

Direktna veza do poruke: 1111
27.2.2012 13:42:10   
jelena038
ja pisem na temi o stednji i ovde, ne krsim nista user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1112
27.2.2012 13:48:17   
mamamikka

ako vas muz jednom prevari,
svratite do ogledala pa pogledajte sto mu vise niste dovoljne, i obavezno preracunajte koliko ste vremena potrosile na bespotrebno moralisanje i hvalisanje ovde, umesto da se bavite sobom, kako ne bi jurio za kracim suknjama i lepsim osmesima

neću da ulazim u raspravu, ovo su tvoje reči. a sama jesam mišljenja da se svakom svašta može desiti, nije niko zaštićen, makar bio najnajnaj. i neznam šta bih učinila da se meni desi. ali znam da skrivene veze ne podržavam.

Direktna veza do poruke: 1113
27.2.2012 13:48:31   
Mama 78

IZVORNA PORUKA: Anoniman

a sta bi s pravilom o 3 posta? urnebesuser posted image

A ja saram nisam samo ovde,postujem pravila cak i onda kad mi se nesvidjaju.Ja sam jedno razumno i zrelo bice i ponasam se,a takodje i razmisljam u skladu sa svojim godinama.Cvrsto stojim iza svojih reci i dela i kad ja kazem NIKAD,ne postoji opcija!Hvala,i ajd zdravo arcim energiju na ovoj temi!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1114
27.2.2012 13:49:05   
minavb

na sta ja gubim vreme..

Da stvarno, sto gubis vreme kad ti prosvetljivanje ringerajki ne ide? Idi nesto citaj, verovatno ima neka mudrijaska knjiga koju jos nisi procitala.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

Direktna veza do poruke: 1115
27.2.2012 13:53:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ribizla

ma boli me nesto uvo ko koga zasto i kako vara , vise me brine sto je dizel skuplji od benzina user posted image

To sam na malo drugačiji način maločas ja rekla. user posted image

Da li ja gresim ili je tvoj jadni stav da SVAKI muskarac pre ili kasnije prevari svoju partnerku,a da uz to svaka prosecna srpska udata zena mora jadno da izgleda,jer zaboga ima decu ?

Bez namere da kontriram i upadam u rasprave, ali odgovor na ova pitanja je, na žalost, uglavnom, da.

Muškarci u većini slučajeva upadaju u drugi pubertet i tada žena može biti sređena koliko god hoće, njemu treba devojka. Pišem to na osnovu svog okruženja, možda je vaše drugačije.

A što se tiče žena, kaa sam napisala da se ne presvlačim u ofucanu trenerku posle posla kojoj je boja izvučena Domestosom, da se šminkam kod kuće bla bla da ne nabrajam, većina žena na forumu je imala stav da muž ženu MORA da voli kakva god da je, i masne kose, i nenašminkana, i poderana... Ja ne kažem, svima nam se desi to najgore stanje s vremena na vreme, ali ako traje mesecima, godinama... Ne znam zašto žene misle da su im muževi oslepeli kada su stupili u brak?
Nadam se da ćete ispravno razumeti šta sam mislila.

< Poruku je uredio Tash -- 27.2.2012 13:55:36 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1116
27.2.2012 13:54:42   
jelena038
IZVORNA PORUKA: minavb

na sta ja gubim vreme..

Da stvarno, sto gubis vreme kad ti prosvetljivanje ringerajki ne ide? Idi nesto citaj, verovatno ima neka mudrijaska knjiga koju jos nisi procitala.

sad se vec zabavljam user posted image a o knjigama, ne mogu o tome s tobom, stvarno, ne mrzim se toliko user posted image ali to mozes da preporucis poedinim ringerajama, i to je svojevrsno "bavljenje sobom", ne samo dotervanje i mrsavljenje.

i sad kad si ti preuzela, ja cu se povuci, posto mi je malo muka.

< Poruku je uredio jelena038 -- 27.2.2012 13:56:32 >

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1117
27.2.2012 13:56:47   
minavb
To mi je i bio cilj. user posted image Prijatan dan i pisi kad stignes. U stvari nemoj, bolje nemoj.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

Direktna veza do poruke: 1118
27.2.2012 13:59:04   
Anoniman
Još nam ancksunamun fali! user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1119
27.2.2012 13:59:55   
mombg
Pa na sta ovo liciuser posted image jel ovo pijaca? Ko vama obavlja posao, cisti,sprema, cuva decu i provodi vreme s porodicom?! Sramota me je nekad sto sam zensko zbog takvih egzemplara...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1120
27.2.2012 14:01:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mombg

Ko vama obavlja posao, cisti,sprema, cuva decu i provodi vreme s porodicom?!

Kome je ovo upućeno?

(odgovor članu mombg)
  Direktna veza do poruke: 1121
27.2.2012 14:09:09   
mihi

na sta ja gubim vreme..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mina,
Ne verujem kako žena hoće u svim temama da nas sve ovde nauči pameti. Pročitajte temu o filmu A. Žoli ista priča, pa dobro ti misliš tako ja drugačije, nemoj da mi namećeš tvoje mišljenje po svaku cenu.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1122
27.2.2012 14:23:32   
jelena038

IZVORNA PORUKA: Tash

Još nam ancksunamun fali! user posted image

i verka, pa da nas spale djuture user posted image user posted image user posted image user posted image

kamo srece da imam tolke ambicije, da vas ucim pameti, samo hocu da vidite kako izgledate kad se odmaknete par koraka, pa pogledate, kao one zene u crnom, opisah cini mi se, bas u temi o andjelini zoli. ps. meni je film struka, jbg. nisam kriva sto se malo bolje razumem od vas kojima je jedva i zabava, jer ne stizete od RR user posted image a sad stvarno odoh, sve sam videla i cula sto me je zanimalo danas user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1123
27.2.2012 14:28:09   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mihi

na sta ja gubim vreme..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mina,
Ne verujem kako žena hoće u svim temama da nas sve ovde nauči pameti. Pročitajte temu o filmu A. Žoli ista priča, pa dobro ti misliš tako ja drugačije, nemoj da mi namećeš tvoje mišljenje po svaku cenu.

KOJI SI TI POLTRON!!!!!!!!!BEOGRADSKI UVLAKACKI

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 1124
27.2.2012 14:33:48   
indy_25
Uh Uh ovdje vrelo citam po malo s mobitela a nemam vremena da nesto napisem o ovim prevarama. Docu kanije sada cistim kucu i trebam Saru da uspavam pa dolazim da i ja sta svrljnem user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here