|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
27.2.2012 10:21:59   
Lu
IZVORNA PORUKA: Olga RR

pa to je sramota za mene , u ovim godinama user posted image

E moja Olga, ostarile a pameti nismo došle, maštamo o vjernostiuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1076
27.2.2012 10:22:15   
Anoniman
I da, dodala bih još: kada muškarac vara moju drugaricu, užasno mi je teško. Ali ako drugarica vara muškarca (nije bitno dal je muž ili momak), ne dotiče me, ne zanima me. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1077
27.2.2012 10:24:35   
Olga75
kao sto rekoh , ja sam naivna
sramota moja
ali meni je svaka prevara nekako tuzna
znaci da ti ne volis onog koga varas a pravis se da ga volis
pa budi covek i preseci
znam ja da je prevare uvek bilo i bice je
ali mi je gadna i licemerna

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1078
27.2.2012 10:24:49   
jelena038
pa ti misli, ali da znas da bi mnogo ljudi lakse oprostili jedni drugima i da bi svet bio mnogo bolji da nema svedoka koji o tome moraju da imaju svoj stav, iako ih niko za isti ne pita. ja samo to hocu da kazem.

znas, svi imaju probleme tipa "teske su to situacije, tesko je kad moras da biras".. to sve potice od toga da svi pae da imaju sto veci broj ljudi oko sebe, sto vise prijatelja na fb, nikad ne znas ko ce da ti treba, moras biti dobar s elom ovom klasom, oni imaju veze svuda, ako imam lom prijatelja to je kao znacka na kojoj pise da sam legenda i bog i car", a realno nisu sposobn da zadrze dva coveka koja bi njihovom detetu dala bubreg sutra. ne zato sto su losi ljudi, nego zato sto NE MOZES SA SVIMA. nisam to ja izmislila, to je tako oduvek. seti se glavnh macki i najpopularnijih cura u skoli, oko kojih su se svi gurali i svi im bili super drustvo, skontaj jesu li zaista bile voljene i gde su sada. primetices da su okruzene istim brojem samo ako imaju brdo para u dzepu, a potpuno same, ili negde daleko.

to je ta prica. ja se svakom ponudim kao prijatelj i skoro svako to zloupotrebi u roku odmah. ono malo sto mi pretekne, znam da su mi prijatelji jer sam im rekla sve najgore o sebi, a ipak su ostali tu.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1079
27.2.2012 10:25:57   
Lu
IZVORNA PORUKA: Tash

I da, dodala bih još: kada muškarac vara moju drugaricu, užasno mi je teško.

I to je drugarstvo?
Stvarno ništa nisam naučilauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1080
27.2.2012 10:27:32   
jelena038

meni je to sve veoma čudno što su ljudi toliko šokirani ovakvim stvarima.

misle da nekog boli uvo da l su one verne i sta misle o tome, pa smaraju svojim cednim pricama kad god stignu. to ja tako dozivljavam, iskreno, al to sam vec rekla par puta, da se ne ponavljam. odoh, ovo je dovoljna doza ove teme za mene za danas user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1081
27.2.2012 10:27:43   
Lu

znam ja da je prevare uvek bilo i bice je
ali mi je gadna i licemerna

The end.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1082
27.2.2012 10:31:34   
Lu
IZVORNA PORUKA: jelena038

meni je to sve veoma čudno što su ljudi toliko šokirani ovakvim stvarima.

misle da nekog boli uvo da l su one verne i sta misle o tome, pa smaraju svojim cednim pricama kad god stignu. to ja tako dozivljavam, iskreno, al to sam vec rekla par puta, da se ne ponavljam. odoh, ovo je dovoljna doza ove teme za mene za danas user posted image

A ko to smara čednim pričama ovdjeuser posted image
Valjda svi trebamo jednoglasno reći da nam je ok da se svi valjamo s kim stignemouser posted image

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 1083
27.2.2012 10:33:52   
jelena038
ma ne, taman posla, to ne kazem cak ni ja, najgora medju vama odavno, ali jednom je sasvim dovoljno, ne morate to na svakoj stranici teme ispocetka da naglasavate, nikog to toliko ne zanima user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1084
27.2.2012 10:34:56   
Olga75
iskreno , imam p[revise godina da bih verovala u svaku tuznu pricu , previse iskustva da bih sve shvatala bas tako kako mi se kaze , isuvise teskih ljubavnih prica , sve to ide u rok sluzbe i u zivotno iskustvo
jedno znam : tudji krevet nije moj , tudji stol nije moj
tako da mogu samo da empatisem i da mislim da ljudi nisu zli , losi i pokvareni i da ne cekaju trenutak moje nepaznje da bi me povredili
i tako sam sada ispatetisla , bljak za mene
prevara postoji , postoje licemeri , postoje bezobraznici i sto pre covek nauci da se nosi sa njima tim mu je ostatak zivota laksi
eto
ne bih volela da me matori vara iza ledja , bes seks , to je ionako rekreacija , bes ljubav , to je ionako enzimska reakcija
radi se samo o poverenju

< Poruku je uredio Olga RR -- 27.2.2012 10:36:55 >

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1085
27.2.2012 10:37:10   
Anoniman

ali meni je svaka prevara nekako tuzna

Ma jeste, ja samo kažem svoj subjektivni osećaj po pitanju svega toga. Jednostavno, nije moja stvar.
Isto kao što, ako ja budem u tom položaju jednog dana, svi će sažaljivo da me gledaju, neće imati rešenje, nazvaće me svaki dan da vide dal sam dobro a ustvari će to biti samo podsećanje na probleme... Šta ja znam.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1086
27.2.2012 10:38:22   
jelena038

ne bih volela da me matori vara iza ledja , bes seks , to je ionako rekreacija , bes ljubav , to je ionako enzimska reakcija
radi se samo o poverenju

bas tako. ostaviti onda prostora ljudima da se pokaju i priznaju gresku, a ne osudjivato pre nego sto covek postane svestan svoje greske. i retroaktivno poverenje je bolje nego osveta iz inata. ali dokazi ti to ostrascenima..

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1087
27.2.2012 10:40:29   
Lu

ma ne, taman posla, to ne kazem cak ni ja, najgora medju vama odavno, ali jednom je sasvim dovoljno, ne morate to na svakoj stranici teme ispocetka da naglasavate, nikog to toliko ne zanima user posted image

Gdje sam ja naglašavala svoj "čedni" životuser posted image
Ja imam stav a to je da ne podržavam prevaru u bilo kom smislu, a prevara je za mene i da meni draga i bliska osoba krije istinu dok mi se drugi smiju iza leđa.
Istina ponekad boli ali je vječna za razliku od laži, ja tako razmišljam!

Direktna veza do poruke: 1088
27.2.2012 10:41:56   
jelena038
umorile ste me, odoh da citam nesto iskreno..

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1089
27.2.2012 10:46:51   
Lu
Ma naravno, jedina si ti ovdje iskrenauser posted image

Direktna veza do poruke: 1090
27.2.2012 10:51:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lu RR

I da, dodala bih još: kada muškarac vara moju drugaricu, užasno mi je teško.

I to je drugarstvo?
Stvarno ništa nisam naučilauser posted image

Kada sam bila u situaciji da je moj najbolji drug varao moju najbolju drugaricu, nikada joj to nisam direktno rekla. Nisam sigurna ni da bih volela da meni neko kaže. Ali joj jesam par puta skrenula pažnju da obrati pažnju na ovo i ono... Kada sam to ponovila nekoliko puta, ona je rekla da je manim jer ona sve zna, ali trenutno nije u stanju da reaguje, da kada se bude pribrala, da će tada to sve rešiti. Tako je bilo.
Ne želi svako da zna takve stvari. Jednostavno, možda je nekome dovoljno da taj muškarac stigne kući nasmejan, bude dobar otac, bude korektan prema njoj u obavljanju svojih bračnih dužnosti (sexualnih, emotivnih), i ustvari ne želi da zna da je on vara (u smislu da joj neko potvrdi sumnje). I ko sam onda ja da tu trpam nos? Ja zaista mislim da prevarena strana mora znati ako je varana. To se mora osetiti. Možda se varam?
I stava sam da muškarac može voleti svoju ženu čak i ako je vara. Slažem se da je to omalovažavanje žene, ali muškarci su sa Marsa... ja mislim da njima neke stvari nisu u glavi posložene kao nama. Pa samo promislite koliko puta tokom dana pomislite "O Bože, zašto on ne koristi glavu?", a ustvari on je koristi, samo za nešto srugo što onaj Y hromozom određuje.

U celoj ovoj priči, ja ne varam muža, nikada ga nisam prevarila. Udala sam se kada sam shvatila da ni u jednom momentu nisam ni poželela da ga prevarim, tada sam znala da je on taj. (kad smo kod čednosti)
Živim u nadi da je moj muž drugačiji od ostalih, da u 40im neće ući u pubertet i početi da me vara, iako u svom okruženju ne poznajem ni jednog muškarca za kog nisam čula bar neku priču (istinitu ili ne, ne mogu tvrditi) oko prevara... tako da se trudim da ne letim previše visoko, jer, ako me snađe prevara, pašću previše nisko.

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 1091
27.2.2012 10:52:55   
bebać
A tuj ste ženice...user posted image

A da i ja nešto 'zapapričim' za krajuser posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1092
27.2.2012 11:00:05   
mamamikka

radi se samo o poverenju

htela sam svaštanešto da napišem, ali samo ovoliko- olga svaka čast.
poverenje se ne dobija, nego stiče i zaslužuje. postoje otvorene veze i to je ok. postoje ljudi koji su labilni pa im se desi, opet ok, ali da neko svesno i bezobrazno ima aferu/afere i partneru nanosi bol, pa kako to može biti ok? i neznam koliko je truda potrebno da se pokvareno popravi. tuga je to.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1093
27.2.2012 11:05:54   
Mama 78
Nije stvar laznog morala,ali nikakva ljubav i nikakva strast NIKADA me nebi ponela toliko da prokockam harmonican zivot koji moja deca imaju sa nama kao roditeljima.I jos da dodam da nemogu ne voleti coveka i nabijati mu noz u ledja,koji je sa 21.god(sad ima 30)nocu isao u vojsku,a preko dana radio 12h,nebi li njegova porodica imala sve.

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1094
27.2.2012 12:18:17   
minavb

IZVORNA PORUKA: Anoniman

ma daj, bre, meni je sve to jedno ogromno licemerje, nijedna ne kaze "ne zanima me" na pocetku price, nego kad saslusa svu pikanteriju i dobro osmotri sav prljav ves. bljak.

Sve u svemu zacin c kao i uvjek.

user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1095
27.2.2012 12:54:26   
jelena038
i jos nesto, kad je zacinjavanje smesno, da onda svima nabacim osmeh na lice user posted image ako vas muz jednom prevari, pre nego sto sprovedete u delo sve to sto sad pricate da biste, svratite do ogledala pa pogledajte sto mu vise niste dovoljne, i obavezno preracunajte koliko ste vremena potrosile na bespotrebno moralisanje i hvalisanje ovde, umesto da se bavite sobom, kako ne bi jurio za kracim suknjama i lepsim osmesima user posted image ali da, kako zaboravim, vama se to ne moze desiti, vi ste tako savrsene user posted image

na sta ja gubim vreme..

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1096
27.2.2012 12:57:08   
mombg

radi se samo o poverenju

bas tako. ostaviti onda prostora ljudima da se pokaju i priznaju gresku, a ne osudjivato pre nego sto covek postane svestan svoje greske. i retroaktivno poverenje je bolje nego osveta iz inata. ali dokazi ti to ostrascenima..

Kontam ja sta hoces da kazes - i ja se zgrazavam na zgrazavanje prevarom :) Kao sto Olga kaze- uvek je bilo i bice je, svo smo mi zivotinje. Ima i zena koje uzivaju da budu ljubavnice, takve su kakve su. Moj stav = sve je za ljude, samo treba imati meru i znati sakritiuser posted image Moj muz je divan, ako me i vara, svaka mu cast kad je maher i ne primeti se, najozbiljnijeuser posted image

Direktna veza do poruke: 1097
27.2.2012 13:00:19   
mombg
Mislim da izgled nije presudan, sem za one koji su se zbog izgleda udali/ozenili. Kako treba da izgleda jedna zena s dvoje male dece koja radi i nema uslova za kucnu pomocnicu u vremenu tranzicije u Srbiji?user posted image user posted image stvar je u dosadi , uverena sam, i u ljudskosti - jer ako nekome muz ili zena vise ne odgovara jer se otromboljio/la i s godinama nije vise majska ruza, kakav li ce njihov odnos biti kad pocnu da im skljocaju proteze pri svakom zalogaju i kad kosu budu cesljali drzeci periku u ruci?user posted image

(odgovor članu mombg)
Direktna veza do poruke: 1098
27.2.2012 13:05:14   
Anoniman
Kakve veze ima tranzicija sa izgledom user posted image jos cemo i drzavu opet uplesti u svoje neocupane obrve
A to za proteze , stvar je u menjanju na par godina i onda nema skljocanja user posted image

ma boli me nesto uvo ko koga zasto i kako vara , vise me brine sto je dizel skuplji od benzina user posted image

(odgovor članu mombg)
  Direktna veza do poruke: 1099
27.2.2012 13:07:49   
lesica
user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here