|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
7.8.2012 10:51:30   
Anoniman
Ja znam neke. user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1151
7.8.2012 10:57:08   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Misljenja sam da je opasnije kad zena vara!
Muskarci to najcesce rade cisto radi sexa, a zena iz duse....

Ja ovo smatram neverovatnom zabludom. Znam masu žena koje varaju muževe i dugogodišnje momke, isključivo jer im je seks monoton sa partnerom. Sa tim drugim su samo u seks varijanti, i po meni je to jednako često kao kod muškaraca, samo se o tome manje govori.

I ja sam sto posto sigurna da bi mi mm rekao kad bi me prevario. I sigurna sam da bi otišao, takav je čovek, a i ja sam takva. Ne kažem da ga ne bih prevarila, ali sam svesna da bih, kada bih to uradila, otišla od mm. Zato mogu slobodno da kažem da ga nikako ne bih prevarila dok ga volim i dok želim da ostanem sa njim. Jednostavno, kod mene je to crno*belo.

A što se tiče privatnosti...mm ne koristi društvene mreže, stoga sam ja uvek ulogovana na svoje fb, twitter i rr profile čim uključiš komp, koji je u kući jedini i zajednički. Može on da otvori fb, nemam ništa protiv, ali da čita poruke? Nema veze sa mojom privatnošću, da on čita ono što meni drugarice u poverenju pišu, što mi roditelji u poverenju napišu? Da li on zaista treba da zna da moja drugarica ima kondilome ili da se posvađala sa dečkom pa htela da ga prevari? Na kraju krajeva, da je on to trebao da zna, ona bi došla i rekla pred njim. Ako ga nešto zanima, može slobodno da me pita, ja ću mu sve pokazati, i obrnuto. Ali bez pitanja da mi čita prepiske, no way. I obruto.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 1152
7.8.2012 11:00:07   
Anoniman
Imala sam ja jednog, ajd nazovimo ga "momak", koji je isto došao i priznao... Ja bledo gledam u njega, ne kontam šta očekuje sad da uradim: da plačem, sečem vene, vrištim, udarim ga??? U sekundi me stomak zaboleo, ali već sledeći tren znala sam da mu neću opraštati i samo sam mu rekla: I?! Mogao si ovo i preko telefona, možeš ići...
Nakon godinu dana sreli se na slavi kod zajedničkog poznanika, on prišao da se javi, da vidi kako sam, šta ima novo... Ja s njim sve normalno, kao da se ništa nije desilo... Do kraja večeri, priđe on meni i pita me zašto se nisam naljutila kad me prevario user posted image U fazonu, da sam pokazala neku negativnu emociju, on bi se bacio na kolena i nikad me ne bi pustio! user posted image A ovako sam ga ohladila i više se nisam javila...
Meni je zaista ponižavajuće pružati satisfakciju osobi koja namerno dolazi sa idejom da te povredi i očekuje da uživa u tvom porazu. To što me je prevario za mene je bila najbolja stvar koja mi se s njim mogla desiti! user posted image Gde bi ja sa takvom budalom trajala!!!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1153
7.8.2012 11:05:46   
Jagodica*

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

I ja sam sto posto sigurna da bi mi mm rekao kad bi me prevario. I sigurna sam da bi otišao, takav je čovek, a i ja sam takva.

Kako mozes reci da si 100% sigurna? Verovatno objasnjavas to onim nastavkom "takav je covek", ali to nije nikakva sigurnost. I najbolji covek moze da prevari i potom da pozeli da sacuva porodicu i da ne ode od nje. Mozda da se bori za tu porodicu, sta znam. Evo ja sam krajnje bezobraznauser posted image posto mene kad bi muz preveario, ja bih ga sutnula, ali ja kad bi prevarila njega vec ne znam. Sve zavisi od mnogih faktora u datom trenutku. I to prosto nema veze sa sistemom vrednosti, jer svaki sistem vrednosti sa moje strane bi pao u vodu ako ja procenim da zbog nekog validnijeg faktora treba da se borim za oprostaj svoga muza.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1154
7.8.2012 11:09:19   
minavb

I ja sam sto posto sigurna da bi mi mm rekao kad bi me prevario. I sigurna sam da bi otišao, takav je čovek, a i ja sam takva. Ne kažem da ga ne bih prevarila, ali sam svesna da bih, kada bih to uradila, otišla od mm. Zato mogu slobodno da kažem da ga nikako ne bih prevarila dok ga volim i dok želim da ostanem sa njim. Jednostavno, kod mene je to crno*belo.

Ovakav je mm. ZAto sam sigurna da bi mi rekao i otišao svojim putem.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1155
7.8.2012 11:14:49   
Anoniman
Ali ja nikad nisam rekla da mu ja prevaru ne bih oprostila, i da on ne bi mogao da sačuva porodicu. Meni prevara nije najgora stvar koja može da se desi u braku, samo ja jednostavno ne vidim sebe u tom dvostrukom životu. E sad...ja verujem da ima ljudi koji smatraju da svako može da bude ovakav ili onakav, da treba biti spreman na sve...mm i ja smo se uzeli vrlo mladi, odrasli smo zajedno, i imali i nemali, mučili se i nikad nismo poklekli. Ne da ga znam, nego ga poznajem bolje nego što on poznaje sebe, i ne postoji nijedan način da me iko uveri da nije tako. Pošto isto toliko dobro on poznaje mene. I zna, da kad bi me prevario (ne varao, to je druga kategorija, nego jednom prevario) i iskreno se pokajao, ja bih mu verovatno, verovatno oprostila. Ali on nije takav, i zaista nisu svi muškarci isti, kao što nisu ni sve žene iste. Možda postanu vrlo slični kad prevale neke godine, recimo pedesetu, ali i tad postanu slični, ne isti. Ponižavajuće mi je da kažem da su isti, jer ja mm poštujem, a da on kaže da su sve žene iste to bi meni bilo ponižavajuće.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1156
7.8.2012 11:19:09   
Jagodica*
Uh, pa naravno da nisu isti/iste. Ali glavnica jeste ista, razlika je u vaspitanju prilikom odrastanja, sredini i tipu karaktera. Znaci razlika je u nijansama, bar po mom misljenju.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1157
7.8.2012 11:23:41   
Anoniman
Ja to gledam obrnuto. Nijanse su im iste, vole fudbal, pivo i pecanje, ali meni su to nijanse. A glavnica je da li si dobar čovek ili ne, vaspitan, pravičan, pošten, agresivan, veseljak...a tu su ipak veoma, veoma različiti.

(odgovor članu Jagodica*)
  Direktna veza do poruke: 1158
7.8.2012 11:31:15   
Anoniman
Ja isto delim mišljenje da neće svaka osoba pokušati ili varati...
I da, ponašanje i izgled zaista znaju da prevare. Mnogi smatraju da neprivlačni muškarci i žene manje stupaju u prevare od zgodnih ljudi... Ja baš mislim da je suprotno. Kad spoznate da je neki vaš prijatelj ćelav, sa đozlucima, debeo, uvaženi prof. fakulteta, poštovan kolega, muž i otac ujedno i čovek sa dvostrukim životom, a lepotan za kojim seku vene veran svojoj ženi rospiji, shvatite da nema pravila user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1159
7.8.2012 11:36:36   
Anck Su Nmaun
Po statistikama, vecina zena oprosti prevaru, ali muskarci.... teeesko!

Ja bih mog udavila da me prevari, ali da jos dodje i kaze mi e prevario sam te.... kastrirala bih ga!
Samim tim sta je uradio, za*rao je stvar, sta sad jede te iznutra pa mi se ispovedas, pa bi da nam i porodicu rasturis jer nisi mogao da ga sacuvas u gacama????
Ja neznam da li bi oprostila ali znam da ne bi zaboravila, a da li bi posle moglo tako da funkcionise nas brak.....hmmmmm

Mozete da se zavaravate e koliko hocete.... vas vazi muzevi vole najvise i NIKADA vas ne bi prevarili.......bio jednom jedan.....
Budimo realne!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1160
7.8.2012 11:39:04   
Anoniman
Ne kažem da ga ne bih prevarila, ali sam svesna da bih, kada bih to uradila...

Ja ne mogu ni da završim ovu rečenicu. Otišla? Ja ne mogu da zamislim da odem. Ja ne mogu da zamislim život bez mm. Mislićete da sam neka opajdara, da sečem vene za mm... ne. Čak nisam sigurna da umem da obajsnim. Mislim da imamo ok brak, definišimo to tako, i veoma teško bih podnela da razlog raspada istog budem ja. Da li bih mogla zamisliti život bez njega da me on ostavi? Da. Nisam nesposobna, nezavisna sam finansijski, dakle, stala bih na noge. Znači nije stvar u tome, nego, ne bih volela da ja budem uzrok raspada.
Da li će se nekada desiti, da li će početi da me baš briga? Nemam pojma, videćemo.

I zna, da kad bi me prevario (ne varao, to je druga kategorija, nego jednom prevario) i iskreno se pokajao, ja bih mu verovatno, verovatno oprostila. Ali on nije takav, i zaista nisu svi muškarci isti, kao što nisu ni sve žene iste. Možda postanu vrlo slični kad prevale neke godine, recimo pedesetu, ali i tad postanu slični, ne isti. Ponižavajuće mi je da kažem da su isti, jer ja mm poštujem, a da on kaže da su sve žene iste to bi meni bilo ponižavajuće.

O delu isti / slični nikada nisam razmišljala na ovaj način, a ima nešto u tome, razmisliću na tu temu.
A za deo prevario / varao... mislim da se slažem.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1161
7.8.2012 11:52:50   
Anoniman
To je to isto Tašo što sam ja rekla. Možda bih ga prevarila kada ga više ne bih volela, jer bih onda mogla da odem, mada ne verujem da bih ga i tad tako ponizila. Ni ja ne mogu da zamislim život bez mm, jednom sam sanjala da me je prevario i ostavio i srce me je fizički zabolelo kad sam se trgla, jednostavno, on je moja srodna duša, i hiljadu puta se svađamo kao tinejdžeri, i urlamo po kući, ali se rastanak nikada ne spominje. To nije opcija. I zato sam sigurna da nisu svi isti, jer da jesu, mogla bih da budem sa bilo kim drugim, ustvari, i samo bi nijanse bile drukčije? I da, nije ovo nikakvo preuveličavanje, i ne mislim da je naša ljubav neka epska, kakve na svetu nema...to je jedna normalna ljubav, zdrava i odrasla, i prevari tu nema mesta. Ja sve ovo kad pišem, znam da i mm misli isto. Znam.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1162
7.8.2012 11:56:03   
tanjica85
ova tema postaje zanimljiva. nisam citala od pocetka, sad cu.

samo cu da dodam da ne znam kako bih reagovala da sam prevarena ili da varam, verovatno bi bilo mnogo nesvesnih reakcija i zaludjenosti. ali takodje znam, mada ne mogu da tvrdim, da bih tesko mogla prevariti mm s obzirom da imamo dvoje dece,pa iz postovanja i ljubavi prema nasoj deci i mm ne bih dozvoli ni da se prevara desi. ovo je s moje strane, mada mislim da i mm ima sl.misljenje.

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1163
7.8.2012 11:57:59   
Anck Su Nmaun

jednom sam sanjala da me je prevario i ostavio i srce me je fizički zabolelo kad sam se trgla, jednostavno, on je moja srodna duša, i hiljadu puta se svađamo kao tinejdžeri, i urlamo po kući, ali se rastanak nikada ne spominje. To nije opcija.

Jao ja sanjala vise puta, kao i on PAR PUTA, pa se onda kao ujutru ljutimo sto nas je onaj drugi varao u snu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1164
7.8.2012 12:01:26   
Anoniman
Neđo čitam tvoje postove i iskreno ti zavidim user posted image

Ja o prevari ne razmišljam, mislim- hoće li mi se desiti ili ne. Jednostavno ne prizivam je ni u mislima, ali da bih izgorela tvrdeći da nam se ne bi dogodila hmmm user posted image Mm ima baš izražene porodične kvalitete i njemu je porodica sve, ali nije mu uvek na prvom mestu. Što posao, što sport... U nekim trenucima ne napravi baš izbor kakav bih ja lično napravila. Kako onda da tvrdim za preljubu? I evo, ja priznajem, ja ne znam šta moj muž misli na svaku temu u životu, ne znam šta bi uradio da dođe u iskušenje, ne znam da li bi priznao i pokajao se, da li bi prećutao ili otišao.... Eto, ne znam.

Nisam neko ko diže prašinu kad ni vatre nema, živim život i nadam se najboljem user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1165
7.8.2012 12:03:54   
minavb

Ja bih mog udavila da me prevari, ali da jos dodje i kaze mi e prevario sam te.... kastrirala bih ga!
Samim tim sta je uradio, za*rao je stvar, sta sad jede te iznutra pa mi se ispovedas, pa bi da nam i porodicu rasturis jer nisi mogao da ga sacuvas u gacama????

Ja ga ne bih udavila, već bih i sebe pitala gde sam zas*ala.

Mozete da se zavaravate e koliko hocete.... vas vazi muzevi vole najvise i NIKADA vas ne bi prevarili.......bio jednom jedan.....
Budimo realne!

Moj muž se ne bi oženio da nije sreo mene, To su njegove reči. Mnogo se za mene borio, zbog naše porodice je napustio vaterpolo, završio fakultet i specijalizaciju. On je ostvaren čovek koji je sebi i drugima dokazao da vredi, ne trebaju mu faćkalice da bi sebi dokazivao da je frajer. Takođe je jednom prilikom, kad je naš kum imao brak i aferu, rekao "šta će mi hamburger s nogu kad kod kuće imam biftek" Mislim da je ovo negde pročitao. user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

Direktna veza do poruke: 1166
7.8.2012 12:04:44   
anajid

To je to isto Tašo što sam ja rekla. Možda bih ga prevarila kada ga više ne bih volela, jer bih onda mogla da odem, mada ne verujem da bih ga i tad tako ponizila. Ni ja ne mogu da zamislim život bez mm, jednom sam sanjala da me je prevario i ostavio i srce me je fizički zabolelo kad sam se trgla, jednostavno, on je moja srodna duša, i hiljadu puta se svađamo kao tinejdžeri, i urlamo po kući, ali se rastanak nikada ne spominje. To nije opcija. I zato sam sigurna da nisu svi isti, jer da jesu, mogla bih da budem sa bilo kim drugim, ustvari, i samo bi nijanse bile drukčije? I da, nije ovo nikakvo preuveličavanje, i ne mislim da je naša ljubav neka epska, kakve na svetu nema...to je jedna normalna ljubav, zdrava i odrasla, i prevari tu nema mesta. Ja sve ovo kad pišem, znam da i mm misli isto. Znam.

Nedjo svaka ti je zlatna,slazem se sa svakom tvojom resi i recenicom,potpisujem sve.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1167
7.8.2012 12:12:38   
Anoniman

zasto bi ti morala da budes uzrok?

(odgovor članu anajid)
  Direktna veza do poruke: 1168
7.8.2012 12:15:36   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: minavb

Budimo realne!

Moj muž se ne bi oženio da nije sreo mene, To su njegove reči. Mnogo se za mene borio, zbog naše porodice je napustio vaterpolo, završio fakultet i specijalizaciju. On je ostvaren čovek koji je sebi i drugima dokazao da vredi, ne trebaju mu faćkalice da bi sebi dokazivao da je frajer. Takođe je jednom prilikom, kad je naš kum imao brak i aferu, rekao "šta će mi hamburger s nogu kad kod kuće imam biftek" Mislim da je ovo negde pročitao. user posted image

Ne mora zena nigde da pogresi, u tome je stvar!
Uvek se setim one Severinine pesme da nista nije garancija, ni lepota, ni pamet, ni dobrota ni ljubav....

A ovo drugo user posted image user posted image iste reci je meni moj rekao user posted image

Nisam pesimista po tom pitanju, cak naprotiv, i mislim da je nasa ljubav jedinstvena user posted image i tra lala, ali ne zelim da me nista u zivotu iznenadi i nasalim se uvek ....
Skoro sam bila odsutna dve nedelje od kuce ,a on sam.
Jutro kad smo nas tri otisle kod mojih, ja spakovala decu u auto ( a on na poslu), ostavim mu poruku na stolu:
"Tajo volimo te puno, nedostajaces nam! Ako budes nesto privodio, molim te ostavite sve u redu, a kad je tu nek ti opere sudove i ukljuci masinu" user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1169
7.8.2012 12:18:02   
lanajelena
A koji to nije rekao user posted image

Direktna veza do poruke: 1170
7.8.2012 12:21:06   
minavb

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

zasto bi ti morala da budes uzrok?

Kao što oni moraju da se trude oko nas da se ne bi osetile zapostavljeno i švrćnule, tako i mi moramo oko njih da se trudimo. Ja tako mislim, ne znači da sam u pravu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1171
7.8.2012 12:21:09   
Anoniman
I mm i ja se stalno šalimo-on kad ranije dođe kući sa posla uvek upada bučno i žmureći i viče: ženo sakrij komšiju!!! user posted image

A to šta nam pričaju, sve to lepo zvuči, mislim biti biftek spram burgera user posted image , ali i to se promeni u trenu...

Direktna veza do poruke: 1172
7.8.2012 12:30:23   
red3lilu

biti biftek spram burgera user posted image

Mmmmmm, hamburgeruser posted image , mljac!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1173
7.8.2012 12:36:27   
Anoniman
JA ne volim biftek, ali hamburger volemuser posted image
Šala, znam šta si htela da kažeš, i to je super razmišljanje, ali šta ako naiđe biftek sa umakom od 4 sira, šta onda, ha? user posted image

Nina, nemaš na čemu da mi zavidiš. Iskreno, ja mislim da mnogi imaju to što imamo mm i ja, samo traže nešto drugo, lutaju, misle da će naći bolje, samo zato što muž ostavlja čarape pored korpe, ili ima neku drugu ružnu naviku, ili neku osobinu koja nas nervira. Samo treba misliti na to da i mi, sasvim sigurno, imamo osobne koje njih nerviraju, verovatno nekolikouser posted image
Nemoj pogrešno da me shvatiš, uopšte mi nije namera da te kritikujem jer sam slična po tom pitanju, ali tebi smeta to što je tm" fleksibilan", što podredi nekad taj raspored svom rasporedu...a njemu tako isto smeta što kod tebe uvek mora da bude po rasporedu i nikad nema odstupanja. Molim te da se ne ljutiš, zaista ne mislim ništa loše time što sam napisala, jer tako je i kod mene, zato sam dala sebi slobodu da to napišem - divljala sam kad mm ne skloni sudove sa stola momentalno nakon što završi obrok, na šta je on pitao zašto mora uvek da bude po mom, i da njemu jednako smeta što mora odmah to da uradi koliko meni smeta što neće odmah to da uradi.
Ovo je sad već malo offtopic, pec pec Nedjo!

(odgovor članu red3lilu)
  Direktna veza do poruke: 1174
7.8.2012 12:39:29   
Anoniman

JA ne volim biftek, ali hamburger volemuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here