|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
8.8.2012 0:18:39   
red3lilu
Ja ponekad hoću da puknem na d_pe da saznam neku vruću vest ili nešto što se dešava njegovim drugarima ili kolegama, a kontam da šuška o tome... ma nema te sile isčupati nešto od njega,... prste bi sebi da polomim, ali npr. telefon mu ne bi uzela ni u ludilu, najluđem...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1226
8.8.2012 0:18:40   
Verus
Ja sam se pre uvek nervirala i brinula,a sad me vise mrzi. Stava sam nadji bolje ako mozes, a i svako ima jedan zivot i treba da je srecan. Oprostila bih mu kad bi mi sam rekao, a da mi ne kaze, e pa onda munije ni zao, tada ne znam da li bih i pokusala.....zarad dece? Pa ni on nije mislio na njih kad me je varao....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1227
8.8.2012 0:24:27   
Anoniman
Jasna, možda budemo tako mislile u 40oj. user posted image
Pobegla mi je mnogo bitnija misao. user posted image

(odgovor članu JasnaM)
  Direktna veza do poruke: 1228
8.8.2012 0:32:21   
Olga75
evo ja sam blizu te famozne 40 te
kazacu vam sve sto mi padne na pamet , sve sto isplaniram i sve kako sakrit tragove user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1229
8.8.2012 0:35:42   
JasnaM
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1230
8.8.2012 0:57:56   
Yula

IZVORNA PORUKA: n i n a

IZVORNA PORUKA: Yula

naucila sam da nista u zivotu nije zagarantovano, covek mora oko sebe da gleda sirom otvorenih ociju, da bude spreman na svakakve izazove i iznenadjenja, i da zna dokle sme da se ide a odakle krece put bez povratka.

To je sve na mestu, ali ono s čim se ja ne slažem je kopanje po tuđem telefonu kako bi se proširili vidici i ne smatram da je svaka žena ćurka ili kokoška, ako konstantno ne razmišlja da će je MOŽDA JEDNOG DANA muž ipak prevariti... Samo živi spokojnije, a ako joj se tako nešto i dogodi, možda mnogo bolje reši celu situaciju, nego neko ko se "spremao" na takvu mogućnost godinama čitajući tuđe poruke

Ja nigde ne rekoh da ja kontrolisem muzeve mailove, poruke na drustvenim mrezama ili telefonu. Desilo se u par navrata da sam pogledala, ne vise od 2-3x i to 2x kada sam bila trudna a napisala sam vec da sam tada bila izrazito ljubomorna, sto inace uopste nisam. Svakodnevno su mi dostupni njegov telefon i sve adrese sa memorisanim siframa, ali me uopste ne zanima da ulazim jer za sada ni najmanje ne sumnjam u svoga muza. Ako ikada posumnjam mislim da cu biti u stanju da bude zenska kopija Serloka Holmsa dok ne isteram stvari na cistac. I apsolutno nemam problem da to i njemu kazem, ako usptreba. A ti budi srecna, ja ti zelim sve najbolje i nadam se da ni ti ni ja necemo biti u nekoj slicnoj situaciji i da nam cela ova prica nikada nece biti bliska.

Da, mozda se neko bolje izbori sa potpuno neocekivanom, sok situacijom. Ja nisam od tih. A srecna sma i ovako, cak, super srecna! user posted image

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1231
8.8.2012 6:42:41   
minavb

IZVORNA PORUKA: n i n a

Ja mm mogu da zamislim i živčanog i švorc i debelog user posted image ostala bih uz njega doveka... Ljudski odnosi u zajednici-pažnja, poštovanje, iskrenost, za mene su presudni!

Da, ja inace ostavljam muskarce cim dobiju 1,6kg.user posted image
Mislum da nisam napisala ista u vezi fizickog izgleda. Mislila sam na nesto drugo, no dobro. Jeste, svi su isti i jeste ja sam u zabludi i jeste kad se vencas trud moze da prestane. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1232
8.8.2012 7:26:40   
Brand new mama
Ma,minab,ti ga bacis na dijetu:)) (iskreno,mogla bi da mi pozajmis bic da bih mog natjerala da smrsa)... Otkud znam,ja prije mislim da bih ga ostavila nego da bih ga varala da mi on nije dovoljan(hm,nekad mi ga je i previse:)) A "odmor" u Srbiji mi je poljuljao se temelje-ljudi koji su mi bliski zive u takvoj lazi od braka,a svi se prave da je sve normalno.Precutkivanje i glumljenje "idilicne porodice" nije zdravo za razum,posebno moj,a ja sam samo zivcani posmatrac(trebam li navesti da je moja tolerancija u crvenoj zoni odavno)

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1233
8.8.2012 8:01:59   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Tash

Ja sam 90% sigurna da muškarci u tim ženama ne traže novu ženu, već svoju ženu pre bebe, kuhinje, rastrzanosti. Ako pogledate šfalerke, sve prilično liče na supruge iz perioda kada su ih muškarci upoznali.
Ono što muškarci nikako ne kapiraju, mislim ja, je da ta "azda napirlitana, raspolozena, vesela" neće više biti takva kada je on oženi i napravi joj dete..

Babooshka user posted image Ova pesma mi je tačno to, i obožavam je.

A vi svi pričate o prevari kao da je to uglavnom nešto što muškarac planira, pa bira ovakvu ili onakvu...ja živim u uverenju da je prevara kod njih nešto što se desi spontano, i da je uglavnom presudno što im se u određenom, za njih lošem trenutku, pponudi na tacni relativno privlačna žena, a oni nisu dovoljno jakog karaktera. Mislim da su retki oni koji baš traže švalerke, a i oni nisu kategorija prosečnog muža, to su švaleriuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1234
8.8.2012 8:11:57   
Anoniman
nedjo to sam baš i ja rekla još dok se polemika vodila u prošloj temi-Vara trudnu ženu. Mislim da neki precenjuju tu mušku slabost,kao da im stvarno treba ne znam koliki vremenski zalet user posted image

mina, ja sam generalizovala šta bi za mene bio okidač, u smislu da mi izgled i novac nisu bitni. Nisam odgovarala ni na čiji post konkretno.

I hvala Yula, biću srećna-takođe, i da- ti si prva navela da je "privatnost" totalna budalaština među supružnicima, zato sam to pomenula

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1235
8.8.2012 8:28:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

IZVORNA PORUKA: Tash

Ja sam 90% sigurna da muškarci u tim ženama ne traže novu ženu, već svoju ženu pre bebe, kuhinje, rastrzanosti. Ako pogledate šfalerke, sve prilično liče na supruge iz perioda kada su ih muškarci upoznali.
Ono što muškarci nikako ne kapiraju, mislim ja, je da ta "azda napirlitana, raspolozena, vesela" neće više biti takva kada je on oženi i napravi joj dete..

Babooshka user posted image Ova pesma mi je tačno to, i obožavam je.

Genijalna! Jedno vreme mi je tako zvonio tel!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1236
8.8.2012 8:28:46   
minavb
Nina, odgovorila si na moj post i na ono što sam ja pisala. Nije ni bitno, sve si u pravu.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1237
8.8.2012 8:28:52   
Anoniman
user posted image user posted image Ja sam je toliko slušala da je i Neša skoro zna napamet

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1238
8.8.2012 9:00:40   
red3lilu

kad se vencas trud moze da prestane.

Onda se bolje i ne venčati, mada nije smisao u samom venčanju, nego se ljudi u vezi opuste i naviknu jedni na druge, onako truntave, do granice kad od jednom to počne da im smeta...

mm je jednu curu ostavio jer se nakon tri meseca veze ugojila 10kg i to je bila ona varijanta večna dijeta i vežbanje dok ne navatam frajera, a kada ga navatam ima da se prostrem ko zaraza...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1239
8.8.2012 9:57:36   
Anoniman
Mislim da, i pored svih promena koje nastupe, obaveza i briga, treba i mi i oni da se trudimo da budemo bar mallcice nalik na ono sto smo bili kad smo se zavoleli.

e, sad ... posto se ljudi vremenom menjaju (sem jedne drage nam koja to kategoricki odbija), sazrevaju, uce - nisam sigurna da je iko od nas ona osoba od pre 5-10 ili 20 godina, a posto oboje prolazimo taj proces sumnjam da ijedno od nas zeli tu osobu od pre x godina. osim ako je tashina teorija tacna i ljubavnice su mladja kopija zene. ja bi licno volela nekog ko nije ni slican mm-u. pa necu jesti biftek dva puta user posted image
i dalje mislim da oni ne paze i maze zene (da se manemo cveca, u bilo kom stanju) da bi eliminisali mogucnost prevare, nego zato sto su takvi/nisu takvi.
muz moje koleginice joj donosi cvece vec 30 godina svake subote, cak i kad je slomio nogu. moj muz donese kad se rasplacem a on zaj.... nesto. i jedan i drugi vole svoje zene i ne varaju ih, a za ovog drugog mogu da tvrdim zato sto ako bi umeo da prevari - ne bi umeo da sakrije. nema tu kost u sebi. ja bi mogla, ali ja sam pokvarena do srzi a on nije.
iskreno.
ako se i desi - bolje da mi ne kaze ili da ne saznam. ubicu boga u njemu zato sto je bio smotan pa nije umeo da sakrije, ne zato sto je prevario. ako si uvece momak - budi i ujutru!
i da, mogu da kazem sta bi uradila. pre 7 godina se zaposlio medj 2000 zena i morala sam da prodjem sva scenarija. od onda ne razbijam glavu o tome, nema svrhe, a on mi uzvraca poverenje tako sto ima poverenje u mene da cu otici a i vratiti se.

(odgovor članu JasnaM)
  Direktna veza do poruke: 1240
8.8.2012 11:01:51   
minavb
Ne dobijam cveće, i ne želim da ga dobijem jer mi komplikuje život pošto živim sa dve mačke.user posted image
Ljudi s emenjaju, tako je. Ja sam sada mama, drugačije živim, razmišljam, imam druge prioritete, ali volim kad mi mm kaže da sam isti onaj devojčurak u kog se zaljubio. Imali smo prilično težak period jer smo prestali da mislimo na nas, svako je brinuo svoju brigu. To je prošlo i eto, sad je sve još lepše. Inače, biftek oboje volimo i jednom nedeljno nam je obavezno na jelovniku.user posted image
Lako je pobeći kod drugog ili druge, ali mislim da zreli ljudi treba malo da porade na sebi i na tom nekom sa kim dele sve. Ako vidim da mi je muž potišten, da se zapustio, da je nevoljan i da zanemaruje i sebe i mene, neću otrčati kod drugog već pokušati da otkrijem gde je problem i da li ja možda negde grešim. E o tome pričam, ne o cveću, kilogramima. Mene je muž posadio na krevet i rekao "Odlepićeš! Ajde da uzmemo neku ženu da ti pomogne a da ti malo misliš na nešto drugo"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1241
8.8.2012 11:21:27   
Yula
Mina, slazem se sa tobom.

Kazu da je to neko prvo vreme po dobijanju deteta/dece najteze i da tada brakovi najcesce pucaju. I mm i ja smo imali nesuglasica u tom periodu, nervoza oko svega novog sto nam je zivot doneo i pritisak da li cemo sve uraditi kako treba je to napravila. Kako je beba rasla sve je to dolazilo na svoje.

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1242
8.8.2012 13:51:40   
Anoniman
vidi, da je mene tvoj muz posadio na krevet i rekao da uzmemo zenu jer sam preumorna - eto drugi biftek user posted image
generalno, muskarci ne primecuju toliko, mozda vide umor, i neko sesto culo im vristi da nesto nije u redu, ali radije ce cekati da samo prodje ili eskalira nego da popricaju o tome. tako da vi niste pravilo nego izuzetak.
sta fali cvecu i mackama? imam i ja macke i nismo imali do sada problema. tu i tamo gricne palmu, ali to je umesto konca, da ocisti zube.

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 1243
8.8.2012 14:00:57   
Shishica
večna dijeta i vežbanje dok ne navatam frajera, a kada ga navatam ima da se prostrem ko zaraza...
user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1244
8.8.2012 14:01:34   
minavb

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

vidi, da je mene tvoj muz posadio na krevet i rekao da uzmemo zenu jer sam preumorna - eto drugi biftek user posted image

Ja nisam bila preumorna, ja sam odlepila zbog problema koje je moje dete imalo. Kad mi je uzeo siterku i isterao me iz kuće kad on treba da ruča, ja sam se oporavila, živnula, i za to sam mu zahvalna. Don't jump to conclusions user posted image
Ne volim kad mi mačke obale vazu pokušavajući da obrste ružu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1245
8.8.2012 14:03:44   
vukosava

IZVORNA PORUKA: minavb

Ne dobijam cveće, i ne želim da ga dobijem jer mi komplikuje život pošto živim sa dve mačke.user posted image
Ljudi s emenjaju, tako je. Ja sam sada mama, drugačije živim, razmišljam, imam druge prioritete, ali volim kad mi mm kaže da sam isti onaj devojčurak u kog se zaljubio. Imali smo prilično težak period jer smo prestali da mislimo na nas, svako je brinuo svoju brigu. To je prošlo i eto, sad je sve još lepše. Inače, biftek oboje volimo i jednom nedeljno nam je obavezno na jelovniku.user posted image
Lako je pobeći kod drugog ili druge, ali mislim da zreli ljudi treba malo da porade na sebi i na tom nekom sa kim dele sve. Ako vidim da mi je muž potišten, da se zapustio, da je nevoljan i da zanemaruje i sebe i mene, neću otrčati kod drugog već pokušati da otkrijem gde je problem i da li ja možda negde grešim. E o tome pričam, ne o cveću, kilogramima. Mene je muž posadio na krevet i rekao "Odlepićeš! Ajde da uzmemo neku ženu da ti pomogne a da ti malo misliš na nešto drugo"

Dug post, cccc....

Ja licno mislim da sve zavisi sta su u zivotu proziveli pre nego sto su se nasli. Sta ocekuju, koliko se dobro poznaju. U kakvom se drustvu krecu, kakvo im je finansijsko stanje. Negde je in imati svalerku pa se trude da budu in. Neki nadju svalerku da bi ostvarili neku svoju pritajenu perverziju koju ne smeju ni da pomenu zeni. Neki imaju i svalere jer su u sustini homoseksualci a zene su im samo paravan za nasu sredinu koja im ne bi dopustila da drugacije zive. Neki su kompleksasi pa misle ako zavrte mozak nekoj klinki i zamazu je sa malo para da su face. Neki su djubrad u dusi i kad im se u tom izopacenom umu zena nesto zameri vole da joj se svete tako sto ce je prevariti sa nekim joj dragim. Nekima zena/muz vise ne daje. Itd itd...

Da citiram jednu pravnicu ovde iz SAD: "Toliko dugo sam se bavila ljudima da mogu reci samo jedno: Nista me vise ne cudi od ljudske prirode".

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1246
8.8.2012 14:07:06   
red3lilu

generalno, muskarci ne primecuju toliko, mozda vide umor, i neko sesto culo im vristi da nesto nije u redu, ali radije ce cekati da samo prodje ili eskalira nego da popricaju o tome. tako da vi niste pravilo nego izuzetak.
sta fali cvecu i mackama? imam i ja macke i nismo imali do sada problema. tu i tamo gricne palmu, ali to je umesto konca, da ocisti zube.

Nije ti se nikad ukakila u zemlju od cveća??? E ti si izuzetakuser posted image

ali radije ce cekati da samo prodje ili eskalira nego da popricaju o tome - tačno tako!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1247
8.8.2012 15:03:59   
Anoniman

I moj muž je video kada sam baš bila u gabuli sa Markom, posle su mi neki pričali (namerno sam neodređeno napisla) da je kazao "Ljudi, moram nekako da rešim situaciju sa Markom, žena mi je skroz prolupala". Hvala mu, zaista je on bio taj koji je napravio prvi ispravan korak, a ja se samo nadovezala na to i održavam.
BTW, cveće sam dobila jednom, za 8mi mart, tada smo se dogovorili da ja ne volim cveće. user posted image

Ja licno mislim da sve zavisi sta su u zivotu proziveli pre nego sto su se nasli. Sta ocekuju, koliko se dobro poznaju. U kakvom se drustvu krecu, kakvo im je finansijsko stanje.

Ja mislim da to sve nema veze, da su samo hormoni u pitanju. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1248
8.8.2012 15:06:17   
Anoniman
Opet smo odlutale od teme, a i realno, sada već smaramo, zar ne?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1249
8.8.2012 23:27:40   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

Ja nisam bila preumorna, ja sam odlepila zbog problema koje je moje dete imalo. Kad mi je uzeo siterku i isterao me iz kuće kad on treba da ruča, ja sam se oporavila, živnula, i za to sam mu zahvalna. Don't jump to conclusions user posted image
Ne volim kad mi mačke obale vazu pokušavajući da obrste ružu.

nije bitan razlog, nego namera. da preuzme na mene dete jer mu se hoce ili zato sto ja ne mogu da stojim - meni je svejedno, samo neka ga uzme. bitno je da je primetio

mace mi nikad nisu kakile u cvece, a imam ih oko 25 godina. prva lekcija je - gde se piski i kaki. prskalica za cvece vrlo dobro podvuce moje reci.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here