Yula
|
IZVORNA PORUKA: Tash Generalno, mislim da su zene mnogo gore u prevarama i da igraju mnogo prljavije nego muskarci. A muskarci su obicno kao ovce, samo ko se dobro nameraci moze da ih sisa kako hoce. Kada se zablentave ne vide dalje od suknje. I najgore je sto kada se razvode ne razvode se samo do zene, vec i od dece, u najcescem broju slucajeva. Svaka pametna žena sa samo malo iskustva, uz par dana pripreme može da smota 90% muškaraca. Jednostavno, žena može, ukoliko želi, da postane baš ono što dotični muškarac želi. Još ako potrefi trenutak... Ode sve bestraga! natrci na neku koja je vazda napirlitana, raspolozena, vesela, a zena kuci umorna, rastrzana izmedju bebe, kuhinje i raznih obaveza... Ja sam 90% sigurna da muškarci u tim ženama ne traže novu ženu, već svoju ženu pre bebe, kuhinje, rastrzanosti. Ako pogledate šfalerke, sve prilično liče na supruge iz perioda kada su ih muškarci upoznali. Ono što muškarci nikako ne kapiraju, mislim ja, je da ta "azda napirlitana, raspolozena, vesela" neće više biti takva kada je on oženi i napravi joj dete.. Tasho, vidi se da si zena sa iskustvom Sve sto si rekla stoji kao zabetonirano! IZVORNA PORUKA: n i n a Kako sad ovo da pitam, a da ne ispadne naivno: sigurni ste da izgled igra baš toliku ulogu prilikom prevare??? Lično znam par slučajeva gde prevarena strana izgleda kao avion, telo i lice sa naslovnice, ako je žena u pitanju još bolje izgleda posle dece, a oni varaju sa nekim vrlo prosečnim i ispod prosečnim ljubavnicima... Šta je tu podstaklo prevaru? Za te dve devojke na koje trenutno aludiram, čak su i vrlo tihe, skromne, i oni ih ostavljaju kući dok po gradu šetaju neke ženske sumnjivog morala, raskalašne... Uopste ne igra, vec sam pisala o tome. Igra ta bezbriznost doticne dame, neopterecenost kucnim i porodicnim obavezama, a posebno ako je koleginica sa posla, koja mnogo bolje razume NJEGOVE poslovne obaveze i posao. Pa se jos veci deo dana srecu, svaki put padne osmeh, a kuci zena cesto bude iscrpljena da bi sarmirala svoga muza. Ja bar budem, ne uvek naravno. A u poslednje vreme sam se zalepila i za ovaj forum pa umesto da vreme provodim sa mm ja ovde evo visim. Sva sreca pa i on ima svoju zanimaciju.