|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
7.8.2012 23:36:10   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Olga RR

IZVORNA PORUKA: Tash

Ja sam 90% sigurna da muškarci u tim ženama ne traže novu ženu, već svoju ženu pre bebe, kuhinje, rastrzanosti. Ako pogledate šfalerke, sve prilično liče na supruge iz perioda kada su ih muškarci upoznali.

znam coveka , koji je razveden , nije se razveo zbog svaleracije koji sad ima devojku koja je ista kao njegova bivsa zena ( samo desetak godina mladja )

Ja ti kažem. Samo malo zaderite ispod površine, neverovatne su sličnosti između žene i švalerke.
Ne traže oni novo, već staro. To baca sasvim novo svetlo na praštanje (po meni) i na to da se zapitamo šta se ustvari desilo sa nama samima?

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1201
7.8.2012 23:36:33   
red3lilu
Mislim da oni ne traže ništa, već im se ponudi ko što su većinom u životu i navikli...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1202
7.8.2012 23:37:58   
Anoniman
Dakle, izgled ili novac.....

Pre nekih godinu i po, Mihajlo je bio jako bolestan, mm i ja se baš udaljili, pisala sam tada negde, ne sećam se više... Veruj mi, toliko mi je nedostajalo da me neko drži za ruku i da me zagrli da bih i na prosjaka "pala" da mi je to ponudio... Neke stvari nisu tako očigledne user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1203
7.8.2012 23:39:36   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: n i n a

Meni muž donosi saksijsko cveće user posted image

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1204
7.8.2012 23:40:49   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: red3lilu

Mislim da oni ne traže ništa, već im se ponudi ko što su većinom u životu i navikli...

Da, i sa tim se slažem.

Imam neke kontradiktorne stavove na ovu temu, moram malo da porazmislim. user posted image

(odgovor članu red3lilu)
  Direktna veza do poruke: 1205
7.8.2012 23:40:52   
magde
evo istinit primer...moja drugarica u braku vec 7 godina i vise ima jedno dete pre 2 godina muz je preverio sa jednu njenu rabotnicku zajednu su radile...moja drugarica GROM lepota bila miss visoka plavooka...a ona druga bre pih ali on joj je reko da je voli ona varalica i da mu odgovara u karakter da ona znala sta on zeli bez da otvori usta...sirota moja drugarica jedva je uspela da ga osvesti i sad da ti pljuknem zivot takav sto ako su sad zajedno kad ga ona uvjek pita za nju....a ona sirota tako tiha i mirna a on...nemam komentara

sacuvaj ne bozeeee

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1206
7.8.2012 23:46:36   
red3lilu

Dakle, izgled ili novac.....

Pre nekih godinu i po, Mihajlo je bio jako bolestan, mm i ja se baš udaljili, pisala sam tada negde, ne sećam se više... Veruj mi, toliko mi je nedostajalo da me neko drži za ruku i da me zagrli da bih i na prosjaka "pala" da mi je to ponudio... Neke stvari nisu tako očigledne user posted image

Ali ti tada nije trebao sex, već podrška, da te neko uteši... To ne mora neminovno da odvede u prevaru...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1207
7.8.2012 23:47:46   
Anoniman
Pa ni prosjak je ne bi tešio za džaba. user posted image

(odgovor članu red3lilu)
  Direktna veza do poruke: 1208
7.8.2012 23:48:34   
red3lilu

Da, i sa tim se slažem.

Imam neke kontradiktorne stavove na ovu temu, moram malo da porazmislim. user posted image

Zato što nije isto kad zamišljaš nešto na svojoj koži ili kad daješ drugog kao primer, jer onaj drugi nikad nije isti kao ti..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1209
7.8.2012 23:50:12   
Anoniman
Iskreno, ja sam osoba koja je uvek već zaljubljena ulazila u vezu-sex je bio nekako samo sled stvari... Tako da bi ovaj pravac za mene bio možda najkobniji. Da mi neko pokloni pažnju kad mi je najpotrebnije i da to radi redovno, moguće da bi poljuljalo i ostala gledišta... Sad govorim hipotetički, ali ja jesam u životu jednu dugu vezu napustila zbog drugog koji je venuo zamnom i svaki dan mi to dokazivao, a da se pre toga nismo ni poljubili... I bili smo dugo zajedno

(odgovor članu red3lilu)
  Direktna veza do poruke: 1210
7.8.2012 23:54:36   
red3lilu
Ključni čin kojim se izbegava prevara je napustiti pre nego što se šteta napravi...
Jedini problem je na vreme primetiti da ljudi guše jedni druge...

< Poruku je uredio red3lilu -- 7.8.2012 23:55:45 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1211
7.8.2012 23:55:22   
Yula

Generalno, mislim da su zene mnogo gore u prevarama i da igraju mnogo prljavije nego muskarci. A muskarci su obicno kao ovce, samo ko se dobro nameraci moze da ih sisa kako hoce. Kada se zablentave ne vide dalje od suknje. I najgore je sto kada se razvode ne razvode se samo do zene, vec i od dece, u najcescem broju slucajeva.

Svaka pametna žena sa samo malo iskustva, uz par dana pripreme može da smota 90% muškaraca. Jednostavno, žena može, ukoliko želi, da postane baš ono što dotični muškarac želi. Još ako potrefi trenutak... Ode sve bestraga!

natrci na neku koja je vazda napirlitana, raspolozena, vesela, a zena kuci umorna, rastrzana izmedju bebe, kuhinje i raznih obaveza...

Ja sam 90% sigurna da muškarci u tim ženama ne traže novu ženu, već svoju ženu pre bebe, kuhinje, rastrzanosti. Ako pogledate šfalerke, sve prilično liče na supruge iz perioda kada su ih muškarci upoznali.
Ono što muškarci nikako ne kapiraju, mislim ja, je da ta "azda napirlitana, raspolozena, vesela" neće više biti takva kada je on oženi i napravi joj dete..

Tasho, vidi se da si zena sa iskustvom user posted image Sve sto si rekla stoji kao zabetonirano!

Kako sad ovo da pitam, a da ne ispadne naivno: sigurni ste da izgled igra baš toliku ulogu prilikom prevare???

Lično znam par slučajeva gde prevarena strana izgleda kao avion, telo i lice sa naslovnice, ako je žena u pitanju još bolje izgleda posle dece, a oni varaju sa nekim vrlo prosečnim i ispod prosečnim ljubavnicima... Šta je tu podstaklo prevaru? Za te dve devojke na koje trenutno aludiram, čak su i vrlo tihe, skromne, i oni ih ostavljaju kući dok po gradu šetaju neke ženske sumnjivog morala, raskalašne...

Uopste ne igra, vec sam pisala o tome. Igra ta bezbriznost doticne dame, neopterecenost kucnim i porodicnim obavezama, a posebno ako je koleginica sa posla, koja mnogo bolje razume NJEGOVE poslovne obaveze i posao. Pa se jos veci deo dana srecu, svaki put padne osmeh, a kuci zena cesto bude iscrpljena da bi sarmirala svoga muza. Ja bar budem, ne uvek naravno. A u poslednje vreme sam se zalepila i za ovaj forum pa umesto da vreme provodim sa mm ja ovde evo visim. Sva sreca pa i on ima svoju zanimaciju.

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1212
7.8.2012 23:55:43   
Anoniman

Da, i sa tim se slažem.

Zato što nije isto kad zamišljaš nešto na svojoj koži ili kad daješ drugog kao primer, jer onaj drugi nikad nije isti kao ti..

Da... ja uvek kažem "nikad je reci nikad!" Šta bih uradila kada bi me muž prevario? Nemam bre pojma šta bih uradila! user posted image

(odgovor članu red3lilu)
  Direktna veza do poruke: 1213
7.8.2012 23:59:26   
Anoniman
Tasho, vidi se da si zena sa iskustvom user posted image Sve sto si rekla stoji kao zabetonirano!

Što je najcrnje, svoje stavove sam gradila na temeljima posmatranja a ne delovanja.
Daleko od toga da nikada momka nisam prevarila, oreol se često bacao na pranje, a ja šetala tada sa đavolskim rogovima, ali ovi stavovi nemaju veze sa tim.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1214
8.8.2012 0:01:24   
minavb
Kad kazem na trud oko supruznika, mislim vas na ono sto Yula napisa. Ne mogu da citiram jer ne volim ogromne postove. Mislim da, i pored svih promena koje nastupe, obaveza i briga, treba i mi i oni da se trudimo da budemo bar mallcice nalik na ono sto smo bili kad smo se zavoleli.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1215
8.8.2012 0:04:30   
Anoniman
Ja mm mogu da zamislim i živčanog i švorc i debelog user posted image ostala bih uz njega doveka... Ljudski odnosi u zajednici-pažnja, poštovanje, iskrenost, za mene su presudni!

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1216
8.8.2012 0:06:23   
red3lilu

IZVORNA PORUKA: minavb
Mislim da, i pored svih promena koje nastupe, obaveza i briga, treba i mi i oni da se trudimo da budemo bar mallcice nalik na ono sto smo bili kad smo se zavoleli.

Slažem se...

Ni ja ne znam šta bi uradila i kako bi postupila da me prevari, ali sam sigurna da bi se on pokupio i otišao zbog sramote i časti...(koje mu prevaru ne bi ni dozvolili na prvom mestu)

A te koleginice na poslu... ihhh, pa i ja sam neka koleginica na poslu, vedra, vesela, doterana i raspoložena... a kući...ponekad user posted image , ponekaduser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1217
8.8.2012 0:07:59   
Yula

Što je najcrnje, svoje stavove sam gradila na temeljima posmatranja a ne delovanja.
Daleko od toga da nikada momka nisam prevarila, oreol se često bacao na pranje, a ja šetala tada sa đavolskim rogovima, ali ovi stavovi nemaju veze sa tim.

Ja sam svoj stav o svemu ovome donela na osnovu i licnog iskustva, ali ponajvise na osnovu onoga sto sam sretala oko sebe, cuj sretala, svakodnevno bila u prilici da gledam i proucavam te ljude i njihove zamrsene odnose. Zaista, nista nije crno ili belo i niko ne moze da zna sta se u spavacim sobama tih ljudi desavalo pre svega toga, i nikada ne osudjujem te ljude, svako zivi svoj zivot onako kako zeli. ALI, naucila sam da nista u zivotu nije zagarantovano, covek mora oko sebe da gleda sirom otvorenih ociju, da bude spreman na svakakve izazove i iznenadjenja, i da zna dokle sme da se ide a odakle krece put bez povratka.

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1218
8.8.2012 0:08:07   
Anoniman

A te koleginice na poslu... ihhh, pa i ja sam neka koleginica na poslu, vedra, vesela, doterana i raspoložena... a kući...ponekad user posted image , ponekaduser posted image

To je onaj deo koji sam pisala da ne akpiraju. user posted image

(odgovor članu red3lilu)
  Direktna veza do poruke: 1219
8.8.2012 0:08:54   
Olga75
ja sam u braku evo skoro deset godina ,imala sam kojekakvih prilika ( nisam uvek bila debela i nadrndana user posted image ) a imao je i on ( ne verujem al ajde ) i nikako nismo isti i ne mozemo biti kao kad smo se upoznali , zaljubili i vencali , desilo nam se svasta i lepog a mnogo vise ruznog i tuznog
ali to je zivot a ne " opravdanje " za prevaru

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 1220
8.8.2012 0:12:25   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Olga RR

a imao je i on ( ne verujem al ajde )

user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1221
8.8.2012 0:13:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Yula

naucila sam da nista u zivotu nije zagarantovano, covek mora oko sebe da gleda sirom otvorenih ociju, da bude spreman na svakakve izazove i iznenadjenja, i da zna dokle sme da se ide a odakle krece put bez povratka.

To je sve na mestu, ali ono s čim se ja ne slažem je kopanje po tuđem telefonu kako bi se proširili vidici i ne smatram da je svaka žena ćurka ili kokoška, ako konstantno ne razmišlja da će je MOŽDA JEDNOG DANA muž ipak prevariti... Samo živi spokojnije, a ako joj se tako nešto i dogodi, možda mnogo bolje reši celu situaciju, nego neko ko se "spremao" na takvu mogućnost godinama čitajući tuđe poruke

< Poruku je uredio n i n a -- 8.8.2012 0:14:37 >

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 1222
8.8.2012 0:13:56   
Anoniman
A Olga, ti uvek ocrniš tvog matorog user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1223
8.8.2012 0:16:00   
Anoniman
Ja sam sigurna da ni jedna od nas ne pravi dnevnu vizitu muževljevog mobilnog telefona, i ne osuđujem žene koje to po nekada rade. Uradila sam i ja dok nije kupio ovaj novi koji ne znam da koristim odbijam da naučim baš iz razloga da ne bih kopala po njemu. Nikada ništa nisam našla u njegovom telefonu.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1224
8.8.2012 0:16:33   
JasnaM
Ala ste se raspisale, ali suva teorija user posted image . Zasto mislite da je ta neka ljubavnica bezbrizna, uvek nasmejana, neopterecena kucnim i porodicnim obavezama, tip top i slicno. Slazem se da bi to bilo logicno, ali na zalost znam za primere iz moje okoline kad je i ljubavnica udata, sa dvoje dece, podstanar (na stranu sto je tri puta ruznija od zene), tako da ne verujem da bas blista. Koliko sam shvatila, valjda su ih muke privukle, ona kuka na muza on na zenu i...neki su se tako smuvali user posted image .
Takodje, moram da se slozim sa mislim Tash koja je rekla da svi uglavnom polude oko 40-te. Skoro sam ostala sokirana cinjenicom da skoro svi imaju neke afere (negde je to ozbiljna paralelna veze, negde onako za jednu noc), i muski i zenski bez izuzetaka, svi naizgled porodicni ljudi, deca itd. Mislim znam da se to desava, ali u tolikom broju prosto sam ostala zatecena. Varijanta je to je normalno posle odredjenog bracnog staza user posted image . I u principu niko od tih sto varaju ne zeli da se razvede, vec je vise varijanta odgovara mi ovako, ok porodica, obaveze i sve, ali je svaleracija izduvni ventil user posted image Ja ne mislim tako, zato i ostadohuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here