|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I...
14.6.2012 14:28:09   
tanjica85

IZVORNA PORUKA: madre

IZVORNA PORUKA: tanjica85

kupila sam tegice, vezbam vec nedelju dana. sad mi je problem SAMO da se zategnem. ima li neko savet za grudi, moje su jako mlitave, bas bih volela da ih podignem.

i ja imam isti problem, ali mislim da je to nemoguca misijauser posted image

nemoguca misija? a taman sam se ponadala user posted image

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 451
14.6.2012 14:30:57   
Verus
Meni su za grudi posle prvog deteta pomogli sklekovi-ali ja naslonim dlanove na zid, telo pod uglom i radis puno puta, opet dok ne pocne da boli jako. I krema za zatezanje grudi-naci cu tu temu pisala sam sastav kreme. Mada, verujem, da nece nikad biti kao sto su pre bile, al ja sam ok sa tim...

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 452
14.6.2012 14:32:43   
Verus
Elem: ova krema ima u sebi cocoa butter (puter, buter), kolagen, elastin, vitamin E-to su glavni sastojci.  Ima i drugih koje su na bazi bilja, ali te nisam probala.  Koristila sam dva puta dnevno, ujutru i uvece, i masirala ka gore, sa tim da namazes i deo iznad grudi sve do vrata.

Vezba je isto kao sklekovi, ALI radis na zidu.  Naslonis se pod uglom i udri. 

Mustella ima kremu za podizanje grudi, ali mi je bila preskupa.  Sta ces kad sam cheap

iz teme grudi nakon dojenja...

< Poruku je uredio Verus RR -- 14.6.2012 14:33:34 >

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 453
16.6.2012 16:14:44   
mala buba
pokusavam da zategnem ruke i grudi,ali mislim da je potrebno vreme. Ja bih rezulate da vidim sto pre user posted image

Lako mi je s nemirom,
ne mogu da umirim mir.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 454
16.6.2012 20:34:55   
PoisonEve
Ja sam nasla preko popusta pilates u Centru, pa krecem uskorouser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu mala buba)
Direktna veza do poruke: 455
17.6.2012 10:00:01   
mala buba
user posted image user posted image javi rezultate

Lako mi je s nemirom,
ne mogu da umirim mir.

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 456
19.6.2012 10:12:57   
Anck Su Nmaun
Bila sam kod mojih 10 tak dana , isla na trcanje svaku noc, bez vecere ili zamena neko voce i bez slatkisaaaaaa, smrsala sam 2 kile user posted image user posted image user posted image

jedno mi je zao kad sam kuci nemam vremena za rekreaciju ama bas nista user posted image
Al uskoro opet idem kod mojih na duzi period, pa posle more... nadam se da cu nastaviti ovim tempom skidanja kilica!

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 19.6.2012 10:14:40 >

Direktna veza do poruke: 457
24.6.2012 23:52:08   
mala buba
user posted image
samo da javim da se rezultati vec malo vide

Lako mi je s nemirom,
ne mogu da umirim mir.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 458
29.6.2012 7:46:57   
Anoniman
2 meseca u teretani, nisam propustila nijedan trening, znači 5 puta nedeljno, i nisam izgubila ni jedan jedini gram. Užasno se osećam, iako se rezultati stvarno vide, nisam merila obime na početku ali vidim po garderobi, i celulit mi se prepolovio...ali opet, ni gramuser posted image Neću još da očajavam, dala sam sebi tri meseca da izgubim bar nešto, ako ni tad ne budem baš zadovoljna rezultatima, ja ne znam više šta da radim.

Direktna veza do poruke: 459
29.6.2012 7:52:03   
Jeca*
ne mozes ni da gubis kilazu, mozes cak i da dobijes kg kao ja, posle godinu dana treniranja jer misicna masa ima svoju tezinu. Ne ocajavaj, bitno je "na oko" a ne vaga.

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 460
29.6.2012 7:55:44   
minavb
Kad više ne budeš znala šta da radiš, prepusti se meni.user posted image
Elem, Jeca ti je lepo rekla, čim mišići počnu da se grade, dolazi do stagnacije u gubljenju kilograma, ili se čak koji i nabaci. Obimi bi ti lepo pokazali da si izgubila masno tkivo a dobila mišićno.
Htedoh da dodam sliku koja bi ti pokazala koliko mišića a koliko masnog tkiva ima istu masu, ali ne radi ni jedan sajt za dodavanje slika.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 461
29.6.2012 8:08:53   
Anoniman
Baš sam juče videla takvu sliku na mom omiljeno blogu, i ja to, stvarno, u teoriji kapiram. Meni nije jasno zašto to tako sporo ide kad ja zaista, ali zaista pazim šta jedem. Ma, nikad se nisam zdravije, raznovrsnije i pametnije hranila, pa sve na 3 sata po malo, i sve po tvojim savetima za kombinacije namirnica. Jbt, neko drugi bi za dva meseca ovakvim tempom sebe prepolovio, ali kod mene izgleda sve mora na teži načinuser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 462
29.6.2012 8:13:27   
minavb
Dušo, svaki organizam je drugačiji pa neko mršavi brže a neko sporije. Imam par trikova za podizanje metabolizma, pa kad položiš taj ispit, ajd da poradimo na tebi.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 463
29.6.2012 8:14:24   
Anoniman
Možeuser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 464
29.6.2012 9:16:53   
snješka
Joj minavb, kud nisi u Sarajevu. user posted image
Ja skoro svako veče trčim po 7 km pa vježbam pola sata sa onom Džilijan. Nije mi stomak još nešto, ali se vidi da sam skinula sala pa prilično.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 465
29.6.2012 11:08:57   
minavb
Ja sad vežbam kasno uveče i baš sam umorna. Jedva istrčim dva puta po 15 minuta. Između radim kružni trening, i baš se razbijem, sva budem mokra i posle mi se tresu mišići.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 466
29.6.2012 13:47:17   
tanjica85
zasto se tresu misici? to se i meni cesto desava user posted image

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 467
1.7.2012 17:44:21   
Smršajte lako
Za reklamiranje na forumu obratite se Dunji RR.

< Poruku je uredio Nedja RR -- 1.7.2012 17:47:51 >

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 468
2.7.2012 15:26:44   
Anck Su Nmaun
Da se pohvalim da sam skinula jos jednu kilicuu... znaci -3 do sada user posted image user posted image

Otalo jos 11 user posted image

(odgovor članu Smršajte lako)
Direktna veza do poruke: 469
2.7.2012 22:24:52   
snješka
Ja danas nisam mogla na trčanje i mnoooogoooo mi je krivo. A baš mi je super krenulo. Međutim, nažuljala me cipela danas na peti i prstu tako da u patikama nisam mogla ni hodati, a ne trčati. Samo sam vozila bajs nekih 10-ak km i odradila vježbice sa Jilian M. Hajde, bolje išta. user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 470
4.7.2012 8:21:16   
mala buba
mm i ja smo zajedno poceli da vezbamo pre mesec dana,sad smo aktivni. njemu se vec vide rezultati, meni malo manje,ali bolje nego sto je bilo.

Lako mi je s nemirom,
ne mogu da umirim mir.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 471
4.7.2012 11:52:49   
Sanjica26 RR
Krecem opet na vezbanje. S obzirom da ne idemo nigde na letovanje onda se bacamo na fizicku aktivnost muz i ja. user posted image Jedva cekamuser posted image

Direktna veza do poruke: 472
4.7.2012 12:09:26   
17 joka
ja i mm, zajedno vezbamo vfec mesec i nesto, i mnogo nam je bolje,imamo tegice,spravu za trbusnjake,a sve ostale vezbice radimo. naravno regulisali smo i ishranu.

pozdrav za sve!

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 473
4.7.2012 12:14:00   
minavb
Znojite se sa muževima, ako ako.user posted image Mm i ja smo nekad trčali zajedno, ali to sada nije moguće.Sad on vežba ponedeljkom, sredom i petkom, a ja utorkom, četvrtkom i vikendom. Kako se ko vrati sa treninga, tako ga ovo drugo ispituje-koliko si trčao/la, koliko trbušnjaka, šta za noge...?user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 474
4.7.2012 12:24:07   
Sanjica26 RR
I mi cemo na smenu. Kad jedan ide drugi cuva Teodoru. Volela bih da idemo zajedno ali u ovom trenutku je nemoguce. Najbitnije je sto sam ubedila muza i da on pocne da trenira, jer ima bas dosta da smrsa.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here