|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najbolji film(film za preporuciti)
18.5.2012 18:40:55   
Anoniman
Raspadanje nego šta, raspadneš se od filma u svakom slučaju a onda se setiš da je na početku preko ekrana prešla rečenica da je film rađen po istinitim događajima pa više ne možeš ni da se sakupiš...

(odgovor članu nenja22)
  Direktna veza do poruke: 1326
18.5.2012 18:45:56   
minavb
Sad videh ispravku. user posted image
Kazem, ne znam sta da kazem. Zapravo, ovde nema sta da ti se svidja ili ne svidja, pitanje je da li razumemo reditelja. Pricam o Larsu. Vec danima prevrcem film i pokusavam da shvatm sta je hteo da kaze i pokaze.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 1327
18.5.2012 19:28:47   
nenja22
e pa to je upravo ono sto meni i jeste zasmetalo, jer jako ne volim kad na kraju filma moram da lupam glavu sta je pisac hteo da kaze...a posebno kod njega, gde sam mu filmove prosto osecala i to je to, na kraju budem toliko zagusena tako nekim uglavnom raznoraznim osecajima da tek posle par dana mogu nesto analiziram...i nikad necu zaboraviti osecaj posle svog prvog gledanja Breaking The Waves i hvala mu do neba na tom filmu, i cinjenica je da mi ni jedan od ostalih njegovih sto gledah, a jesam dosta nije na taj nacin legao, ali jesu ok...a ovaj, pa bas i nije morao da pravi sto se mene tice...

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1328
18.5.2012 19:41:04   
Anoniman
Meni se dopao... I nisam doživela ta pitanja sa kojima me je ostavio da moram da lupam glavu, pre kao priliku da stvari sagledam sa različitih strana... Ne znam... Ja sam Antihrista prilično katarzično doživela...

(odgovor članu nenja22)
  Direktna veza do poruke: 1329
18.5.2012 20:14:23   
Anoniman
Ja ga jos nisam gledala. Pocela i stala. Bial trudna pa mi se nesto nije dalo.

Od njegovih jako volim i Ples u tami a imam i neke rane radove i jos ponesto od Dogmi. Kada cemo filmsko vece? Joj sta da radim sa detetom. Da sacekamo jos malo pa da mogu da ga pedaliram kod mame ili da instaliram mamu tamo sa njim u sobu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1330
18.5.2012 22:04:45   
branki*
bas ste me zaintrigirale ovim filmovima.videcu da ih odgledam neko veceuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1331
18.5.2012 22:44:30   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: minavb

Divan je citac.
Ja gledala Crnog labuda i Antihrista. NE znam sta da kazem, i dalje ih varim.

crni labud je bas onako.... ali antihrist skroz bolestan i preispitivacki..
lars je sjajan reziser, sve njegovo gledam i uzivam, ne biram. inace on boluje od neke dusevne bolesti, sto se moze i primetiti po njegovom pitomom pogledu, tako sam cula.
mislim da se njegovi filmovi uglavnom baziraju na ljudskoj licnosti... sjajan je, atmosferu koju on stvori u filmovima, nezamenljiva.

< Poruku je uredio jovicaa -- 18.5.2012 22:45:23 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1332
27.5.2012 12:09:11   
PoisonEve
Moja preporuka, divan film

user posted image

Bicentennial Man

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1333
27.5.2012 12:50:30   
minavb

IZVORNA PORUKA: MaliMis
Od njegovih jako volim i Ples u tami

Prvi put u zivotu sam se ozbiljno zaljubila, kad sam otisla sa kolegom sa fax-a u bioskop da gledam ovaj film, i on mi je brisao suze posle mog ridanja u biskopu Balkan. Pre toga sam obozavala Bjork, posle toga i Larsa, a i tog kolegu.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1334
12.6.2012 0:10:54   
PoisonEve
Odlican!!! Moja preporukauser posted image

FLATLINERS

Ajrton Sena

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1335
12.6.2012 6:49:54   
vukosava

IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: MaliMis
Od njegovih jako volim i Ples u tami

Prvi put u zivotu sam se ozbiljno zaljubila, kad sam otisla sa kolegom sa fax-a u bioskop da gledam ovaj film, i on mi je brisao suze posle mog ridanja u biskopu Balkan. Pre toga sam obozavala Bjork, posle toga i Larsa, a i tog kolegu.

Ja sam sedela u prvom redu jako male sale u bisokopu Arena u NS. Plakala kao kisa, malo je reci. Bila sam sa jednim drugom, nisam mogla sebi da dodjem. Crno da crnje ne moze biti. Gledala sam ga opet kad sam ovde u SAD i dzabe sto sve znam, opet sam plakala, manje doduse, ali opet.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1336
21.6.2012 13:34:26   
soni

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Skinula sam mirror mirror sa Juliom Roberts. Bas me zanima kakav je.
Mina, nemoj da se brines. Spremila sam danas lep ruckic. user posted image

glupost, ja sma ga samo od pocetka gledala..ocekivala sam vise

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1337
21.6.2012 22:22:28   
Snelle
PE, gledala sam jako, jako davno i jedan i drugi.
Tražila sam po netu Ples u tami, baš ste me zaintrigirale, ali nigde nema da se skine user posted image
A Antihrist - čitala sam kritike i nisam sigurna da bih mogla da ga svarim, još razmišljam da li da ga pogledam.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1338
22.6.2012 0:34:41   
PoisonEve
Snelle, skini Real player downloader. Kad ga instaliras on ti kod svakog videa nudi opciju da ga skines (uvek se nalazi u gornjem desnom uglu). Onda ukucas u pretrazivac Ples u tami i samo ga skines pomocu njega. Ja sam na taj nacin skinula mnoge stare filmove koji se nigde ne mogu naci. Najbolji sajt za te stare filmove je Let Me Watch This.

Ajrton Sena

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1339
22.6.2012 6:15:45   
minavb
Snelle, nemoj da gleas antihrista. Mene je bas uznemirio user posted image
Ples u tami potrazi na pirate bay. Ukucaj Dancer in the dark pa vidi koja kopija ti je najbolja. Onda potrazi titlove na mojititlovi.com i eto. Ja sve ovako skidam.

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1340
22.6.2012 9:45:06   
viking
Jel gledao neko "Ženu u crnom"? Zanima me koliko je zaista strašan? Gleda mi se, ali nisam u fazonu da drhtim posle tri dana, kao da mi nije dosta real life užasa...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1341
22.6.2012 9:55:32   
Krcko

IZVORNA PORUKA: viking RR

Jel gledao neko "Ženu u crnom"? Zanima me koliko je zaista strašan? Gleda mi se, ali nisam u fazonu da drhtim posle tri dana, kao da mi nije dosta real life užasa...

Gledala,nije toliko strašan,mislim očekivala sam da mi se pojave bar dve tri sede u kosi(kao posle Krug-auser posted image ).

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1342
22.6.2012 10:18:34   
viking
e, dobro, onda ću da gledam :) razbijam glavu da li da gledam ili ne bar dve nedelje user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Krcko)
Direktna veza do poruke: 1343
24.6.2012 0:14:41   
Adriana83
E ovako...Po vasim preporukama sam pogledala sledece filmove: Antihrist,Melanholia,Gruz 200 i upravo sad Breaking the Waves.Melanholia mije bila nekako mlaka,nista posebno.Gruz 200 je ostavio bas jak utisak na mene.Prosto mi je bilo neverovatno da se tako nesto zaista desilo. Breaking the Waves-sta reci,oci sam isplakala gledajuci ovaj film.A Antihrist... Ovaj film sam gledala pre nekih mesec dana i jos uvek ne mogu da se saberem.Duboko me je potresao a nisam ni uspela da ga shvatim.Jos uvek ga varim i lupam glavu oko njega.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1344
26.6.2012 19:26:23   
PoisonEve
Gledala juce Donnie Darko. Posle sam jedno sat vremena raspravljala sa mm o filmu. Dosta je dobar mada poprilicno konfuzan.

Ajrton Sena

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 1345
26.6.2012 19:29:43   
PoisonEve
Mada jos uvek mi nije jasan zecuser posted image

Ajrton Sena

Direktna veza do poruke: 1346
27.6.2012 11:14:25   
jovicaa
meni je i ples u tami odvratno depresivan... plakala sam i bila u depresiji to vece zbog filma. mislim dobar je, ali potresan

don't shit where you eat :))

Direktna veza do poruke: 1347
27.6.2012 11:52:42   
PoisonEve
Moracu i ja da pogledam taj Ples u tami kad toliko pricate o njemu. Mada pomisao da je depresivan mi se uopste ne dopada.
Sinoc smo gledali Drvo zivota
Za moj ukus je predugacak (skoro 2 i po sata) ali je jak. Mm kaze da je previse spor za njega ali zar to nije sustina jedne drame? Da pokaze jaku emociju a ovaj film je to definitivno uspeo. Ne znam zasto svi hejtuju Bred Pita, po meni njegova gluma je dosta progresovala i u ovom filmu mi se dopaouser posted image

Ajrton Sena

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1348
27.6.2012 13:05:42   
Adriana83
Ja sam malo pre pogledala Donnie Darko.Jedino mi je zao sto sam ga gledala sama pa sad nemam sa kim da razglabam o filmu.Mnogo je dobar.Sad cu da trzim i Ples u tami...

Direktna veza do poruke: 1349
27.6.2012 14:14:49   
PoisonEve
Adriana, jel da da je dobar? Pun je nekakve simbolike. Meni je zao sto sam bila umorna kad sam ga gledala pa mi paznja nije bas bila u punom jeku

Ajrton Sena

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here