Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2012 12:41:37
|
|
|
|
minavb
|
Joj nemam pojma. Ubedjena sam da ce Meril Strip dobiti za najbolju zensku glavnu ulogu,
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2012 12:43:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Preporucite mi neku dobru komediju. Pravimo sutra filmsko vece sa prijateljima, pa mi treba.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2012 12:49:07
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Joj nemam pojma. Ubedjena sam da ce Meril Strip dobiti za najbolju zensku glavnu ulogu, Meril Strip mi je omiljena glumica
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2012 12:49:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Uzmi nesto sa will ferrelom, Stepbrothers, Talladega nights, Old school, Legend of Ron Burgundy.... Ja njega obozavam, pogledaj samo kako promovise filmove, imitira Busa... Tip je potpuno lud
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2012 12:51:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja Meril obozavam. Svidela mi se u onom filmu Julie & Julia. Bas je bleskasta. Hvala Misu pogledacu
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2012 12:53:07
|
|
|
|
Jeca*
|
Ima savrsenu moc transformacije, ma sjajna je Inace, nazalost ne mogu da ti preporucim dobru komediju jer se ne secam kad sam uopste gledala neki film jedino neku od pre 5 godina
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2012 12:53:10
|
|
|
|
minavb
|
Komedija? Nisam odavno gledala neku dobru. Nama je omiljena Semi-pro sa Will Farrellom. Super je.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2012 12:54:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jeco kad se bude davao ovaj novi film sa Meril Strip idemo da gledamo. Docicu u Bg. Naravno ako se uklopimo sa svojim vremenom.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2012 12:54:55
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* IZVORNA PORUKA: minavb Joj nemam pojma. Ubedjena sam da ce Meril Strip dobiti za najbolju zensku glavnu ulogu, Meril Strip mi je omiljena glumica I meni. Znas li ti da je ona sa svojim muzem 33 godine u braku? Retko normalna zena u filmskoj industriji.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2012 12:59:32
|
|
|
|
malapufika
|
jel gledao neko sinoc devojka od milion dolara..ja sam se ubila plakajuci .nisam mogla nocas da zaspim
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2012 13:00:16
|
|
|
|
Jeca*
|
Sanjice dogovoreno sto se tice dobre komedije meni uvek mozete da pustite Pajtonovce ili one parodije na top gan i sl...Volim i Dr Strangelove...Davno sam gledala jedan jako sladak, Big business (nasi su ga preveliki, cini mi se, dva para sestara )
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2012 13:01:27
|
|
|
|
PoisonEve
|
Ma Meril Strip i Suzan Sarandon su po meni dve najbolje glumice. Ipak, mislim i da Glen Klouz ima velike sanse. A film, "The Artist". Toliko pricaju o njemu da sam ubedjena da ce pobediti.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2012 13:03:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma, mora i Bred Pit da dobije neku nagradu.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2012 13:04:00
|
|
|
|
LillyT
|
Ja tipujem na Michelle Williams ili Glenn Close, mada nisam gledala ni jedan od filmova koji su nominovani (sramota). Kod muškaraca je katastrofa (Kluni i Bred), ne znam kakav je Oldman, verujem da je savršen (kao i uvek), tako da je on moj favorit.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2012 13:04:26
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: malapufika jel gledao neko sinoc devojka od milion dolara..ja sam se ubila plakajuci .nisam mogla nocas da zaspim Odlican film. I Susan Sarandon volim, fenpmenlana zena.Pajtonovci su uvek pun pogodak i svaki put otkrijem neku novu skrivenu poruku.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2012 13:05:47
|
|
|
|
minavb
|
Sto se nagrada tice, nadam se da ce Pit proci kao i Tom Kruz ako me razumete.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.3.2012 12:59:06
|
|
|
|
aster
|
Carnage, gledala sam ga na Festu i baš mi se svideo.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.3.2012 13:17:04
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Ma, mora i Bred Pit da dobije neku nagradu. Bez njega i Klunija ovde nema emisije maltene... Dosadni su kao pokvarena stolica...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 11.3.2012 17:16:26
|
|
|
|
Lu
|
Jel neko gledao film" Parada", jel komedija, mislim jel stvarno komedija?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.3.2012 16:10:38
|
|
|
|
vukosava
|
Toplo preporucujem film Pomoc (The Help). Filmcina kakvu odavno nisam gledala. Odlican. Bio nominovan za dosta Oskara. Ova druga sleva je dobila Oskara za najbolju epizodnu ulogu.
< Poruku je uredio vukosava -- 16.3.2012 16:12:27 >
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.4.2012 12:49:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Vuko i meni se svideo taj film. Interesantna prica. Jeco, jel znas da li se dao novi film u Bg-u sa Meril Stripom?
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 7.4.2012 12:50:47 >
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.4.2012 13:10:21
|
|
|
|
maslackic
|
The Intouchables KLIK dugo nisam gledala ovako dobar film...
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.4.2012 13:51:54
|
|
|
|
minavb
|
Celicna ledi sa Meril Strip sr daje cini mi se u Tuckwoodu. Ja cu najverovatnije veceras da gledam the Artist. Sanjice nisam kuci ceo dan
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.4.2012 14:03:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Skinula sam mirror mirror sa Juliom Roberts. Bas me zanima kakav je. Mina, nemoj da se brines. Spremila sam danas lep ruckic.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.4.2012 14:33:50
|
|
|
|
minavb
|
Super, za ponedeljak planiraj nesto sa patlidzanom
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?