Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.1.2012 13:59:17
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: vukosava Ja Titanik. Odlepila sam bila kakav debilan film za milion tehnickih propusta. O daaa. Pisala sam mužu za fakultet esej na temu The wors movie I ever saw, i pisala sam o Titaniku.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.1.2012 15:06:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: gae_gr Spilberg ga je režirao. Ni ja to ne gledam ni van FESTA. A na FESTu jako retko gledam Američke filmove sem kad nešto baš jako želim da pogledam. Trudim se da iskoristim priliku da pogledam sve ono što sigurno neće biti otkupljeno i što možda više neću imati priliku da pogledam. Komercijalu mogu da gledam i posle u bioskopu, ili sa neta... Ima dobrih filmova u grupi sto oni zovu "Indy" ili neki koji idu na Sundance... Independent movies... Ma ima on po koji ODLIČAN film. Moj omiljeni je ali većina je
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.1.2012 18:36:21
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: LillyT Hm, nije loše onako na blic, Gus, Trier Polanski, Cronenberg, Coppola... a gde su tek ostali filmovi sa istoka.... Odoh da pravim selekciju Na koji idemo dlugalice? Na sve Prednost dajem Polanskom, Kaurismakiju, Kasovicu... teško pitanje Mina
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.1.2012 19:20:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Imam jedno 7-8 Kaurismakijevih filmova na kompu
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.1.2012 19:36:22
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Imam jedno 7-8 Kaurismakijevih filmova na kompu Šta se hvališ L, Polanski mora da se gleda.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.1.2012 20:19:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa da vas prizovem Sad kad smo netrudne moze vise da nas stane
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.1.2012 20:27:08
|
|
|
|
minavb
|
Ne smem ja kod tebe, vidiš da si još u hormonskom ludilu.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.1.2012 20:42:54
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Pa da vas prizovem Sad kad smo netrudne moze vise da nas stane khm, moji kukovi zauzimaju malko više mesta Ali za Kaurismakija ću steznik da navučem
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.1.2012 20:48:04
|
|
|
|
vukosava
|
Ljubomorna sam na vase imanje Ovde ne merem da skidam sa neta bez konsenkvenci tako da gledam samo legalno (sta imam na nekom servisu zvanom Netflix - nesto stariji imaju online a noviji dodju na DVD-ove tek kad nisu vise u bioskopima.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.1.2012 20:50:01
|
|
|
|
LillyT
|
Vuko daj adresu da ti pošaljem par DVD-a (ili da dođem lično da uručim ).
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.1.2012 21:00:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Vuko, mozemo svi da ti posaljemo po koji Lilly, grickacemo patlidzan uz film
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 31.1.2012 16:28:10
|
|
|
|
aster
|
Anonymous , preporučujem.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 31.1.2012 16:33:21
|
|
|
|
anuksunamun
|
Ilusionist,nije los film...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 31.1.2012 22:22:16
|
|
|
|
crazymama
|
stupid, crazy love nije los
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.2.2012 11:02:33
|
|
|
|
aster
|
IZVORNA PORUKA: crazymama stupid, crazy love nije los I meni se svideo. Sinoć smo gledali A Dangerous Method. Meni se i taj svideo, a mm je bio dosadan.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.2.2012 22:07:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Moon
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.2.2012 14:46:15
|
|
|
|
vukosava
|
Evo jedna komedija koja ukljucuje menjanje pelena i sl. "The Change-Up": trailer Muz i ja smo se pokidali od smeha u vise navrata...
< Poruku je uredio vukosava -- 3.2.2012 14:47:38 >
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 10.2.2012 19:34:31
|
|
|
|
viking
|
Mi se spremamo da pogledamo Anonimus, javljam za nekoliko sati kakav je
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 11.2.2012 11:04:49
|
|
|
|
Anoniman
|
I kakav je
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 11.2.2012 16:27:14
|
|
|
|
jovicaa
|
gledala sam melancholiu... odican film! i reziser je lars von trier, sto nisam ni znala, a njega obozavam. a gledali smo i antihrista, isto lars von trier. film me je duboko uzdrmao, jako je dobar, ali preporucujem ga samo onima sa jakim stomakom i nikako svezim mamama i trudnicama. jako je bolestan i scene su jezive.... ali bas
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 11.2.2012 17:29:35
|
|
|
|
LillyT
|
Ja sam Antihrista gledala trudna i znam da sam na kraju zaspala i sanjala neko drvo Dobro bre Vikinig, hoćemo li mi čuti kakav je Anonymous?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 11.2.2012 18:19:09
|
|
|
|
viking
|
Ahaha, sorry, zablenula sam se sinoć, samo što smo završili Anonimusa na TV-u počeo The Fallen sa Denzelom Vašngtonom, A Denzel se ne propušta :) Elem, Anonimus je super, baš drži priča mada je i meni i Debelom prvih 20 minuta bilo teško da pohvatamo ko je ko :) U svakom slučaju, preporuka, film as it should be.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 11.2.2012 18:21:57
|
|
|
|
Brana
|
A mi smo bas danas planirali da skinemo sa torrenta Anonimusa,super sto si dala komentar...
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 11.2.2012 18:27:21
|
|
|
|
viking
|
Slobodno, mislim da se nećete pokajati, a i devojka u video klubu mi kaže da još niko nije vratio film a da mu se ne sviđa.
< Poruku je uredio viking RR -- 11.2.2012 18:28:25 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2012 12:35:42
|
|
|
|
PoisonEve
|
Inace, na koga tipujete da ce dobiti oskara?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?