Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.4.2012 1:15:15
|
|
|
|
minavb
|
Gledala The Artist, odusevila se.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 10.4.2012 9:10:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Na koji film da vodim Andreja ? Gledao je ove animirane sto se daju pre podne a ne mogu da ocenim da li neki od ovih ostalih sa repertoara mogu da prodju kod njega ? Inace sam primetila da nam pola bioskopa ne radi kao i da ih na repertoaru ima sve manje , bezveze ..klik
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 10.4.2012 9:19:53
|
|
|
|
minavb
|
Možda na Gnev Titana, ako je upoznat sa mitologijom. Meni je tata puno pričao o grčkim mitovima u tom uzrastu, pa sam obožavala Borbu Titana, stari film.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 10.4.2012 9:29:50
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ne znam kakav je Džon Karter, niti Igre gladi. Oba su ocenjena kao PG13 na imdb-u. Gnev titana je bzvz, krš film, ali će se njemu verovatno dopasti, ima mnogo efekata i jednu seksi damu
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 10.4.2012 9:31:20
|
|
|
|
minavb
|
E nije poenta šta se nama dojmi, već šta će njemu da se svidi.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 10.4.2012 9:32:40
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb E nije poenta šta se nama dojmi, već šta će njemu da se svidi. Zato i kažem - njemu će verovatno biti super
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 10.4.2012 11:20:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Znaci Gnev titana
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 10.4.2012 11:22:04
|
|
|
|
Anoniman
|
A ogledalce , ogledalce ?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 10.4.2012 11:22:13
|
|
|
|
minavb
|
Znači gnev, kako to zemunski zvuči
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 10.4.2012 11:25:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Imam visestruke poremecaje pa i govorne
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 12.4.2012 9:19:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Bili juce i gledali Dzon Karter Aki se odusevio Ja sam se odusevila Longer obrokom
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 12.4.2012 9:31:00
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Bili juce i gledali Dzon Karter Aki se odusevio Ja sam se odusevila Longer obrokom Jeeeee
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.4.2012 19:10:14
|
|
|
|
PoisonEve
|
Ko nije gledao...neka pogleda RESERVOIR DOGS
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.4.2012 22:09:32
|
|
|
|
vukosava
|
Ako neko hoce da place kao kisna godina - BIUTIFUL sa Havijerom Bardenom. Dobar film ali bedak nad bedacima, crno da crnje ne moze biti. Ethernal Sunchine of the Spotless Mind je mala maca za ovo.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.4.2012 22:13:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Vuko imam ga ali nikako da se nakanim da gledam. Cekam ove drrugarke
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.5.2012 17:53:05
|
|
|
|
jovicaa
|
THE READER.. valjda je izasao jos 2008, ali ja sam ga tek juce gledala, film je sjajan!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.5.2012 17:55:31
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa THE READER.. valjda je izasao jos 2008, ali ja sam ga tek juce gledala, film je sjajan! Meni jedan od omiljenih.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.5.2012 18:12:26
|
|
|
|
minavb
|
Divan je citac. Ja gledala Crnog labuda i Antihrista. NE znam sta da kazem, i dalje ih varim.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.5.2012 18:17:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Divan je citac. Ja gledala Crnog labuda i Antihrista. NE znam sta da kazem, i dalje ih varim. Probaj da svariš Kargo 200 Alekseja Balabanova. Jedan oda najboljih ali ubedljivo najstrašniji i najteži film koji sam gledala. Kuma i ja izašle iz Doma sindikata i u grobnoj tišini kao dva zombija prepešačile do Sava centra po zimi snegu i vetru (kako je inače u vreme FESTa)... Još ga nisam prevarila a prošlo je mislim 4 godine od tad.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.5.2012 18:18:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Gae, jel to Gruz 200? Gledala, odlican
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.5.2012 18:18:52
|
|
|
|
minavb
|
Antihrista sam gledala iz dva puta. Prolog me paralisao. Iskljucila film i otisla da gledam dete kako spava. Par dana kasnije gledala ostatak filma. I dalje razmisljam o njemu.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.5.2012 18:24:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Gae, jel to Gruz 200? Gledala, odlican Je, je. Taj je. Ma ne mož Balabanov da omane, a taj mi je favorit!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.5.2012 18:25:47
|
|
|
|
nenja22
|
uh, meni se na zalost veliku moju Antihrist nije svideo, kad sumiram u glavi...mda je cini mi se prvi film od kad sam se porodila da sma odgledala bez zaspivanja, sto ide u prilog...hm, necemu ali, elem...pocetak mi je tako mnogo obecavao, a posle mi se totalno izgubio u nekoj samodovoljnostii nista mi ne ostade od tog jakog uiska na pocetku, samo nekako "pih"
< Poruku je uredio nenja22 -- 18.5.2012 18:26:52 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.5.2012 18:27:21
|
|
|
|
minavb
|
Koji nenja?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.5.2012 18:38:13
|
|
|
|
nenja22
|
evo evo,ispravih se...mada mogu da dodam i za crnog labuda slicno, doduse tu se nisam potresla sto mi se ne svideo, nekako nisam ni ocekivala bogznasta.....a ovaj tovar sto gae prica ne gledah, mada sam cula to za raspadanje posle njega sa vise strana...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?