|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Alergija na mlecne proteine
6.6.2012 15:59:38   
Christabel
Da, posle 4.meseca. Nego te pahuljice od rize i vanila imaju laktozu u sebi, pa se zato ne usudjujem da dajem mojoj. To je i nio razlog sto sam odustala od Babyking-a.

(odgovor članu MOCICA)
Direktna veza do poruke: 1551
6.6.2012 19:35:27   
MOCICA
Odakle im laktoza ako nemaju mleka u sebi? Sad mi tek nirta nije jasno!

Sludjuju me ovi termini. Pitanje je da li deca sa alergijom na proteine kravljeg mleka smeju da jedu nemlecnu kasicu baby king vanila i pirinac?

< Poruku je uredio MOCICA -- 6.6.2012 19:43:33 >

(odgovor članu Christabel)
Direktna veza do poruke: 1552
6.6.2012 20:02:17   
Christabel
Ja mojoj ne dajem nista sto ima laktozu. To nije protein vec secer, ali ja ne znam na sta je i da li je moje dete tacno alergicno, moze biti i intolerancija, ali sve u svemu za sad znam za 3 cerealije koje nemaju nista mlecnog u sebi - Rizolino Lino Podravka, Nestle Riza i Nestle Kukuruz i Riza, i Humana pirinac - kukuruz i takve iste ali sa jabukom (hm, to mu onda dodje 5). Ima i Babyking neka plava kutija pirinac i prebiotici ali nisam nasla sastav na netu pa ne znam.

(odgovor članu MOCICA)
Direktna veza do poruke: 1553
6.6.2012 21:19:34   
Christabel
zaboravila sam milupine. Bezmlecni pirinac. A naravno ima puno onih sa glutenom, al dotle jos nismo stigli

Direktna veza do poruke: 1554
6.6.2012 21:25:45   
Adriana83
Cristabel imas i milupa riza-kukuruz nemlecne.

Direktna veza do poruke: 1555
10.6.2012 21:41:13   
maslackic
da pitam i ovde, smem li jesti Piskote? user posted image nisam se setila da pogledam pre neki dan na kutiji..zna li neko od vas? mislim , imaju li mleka u sebi? ili u tragovima?

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 1556
11.6.2012 8:45:19   
Anoniman
Ne znam. Baš javi pa da znam. 

(odgovor članu maslackic)
  Direktna veza do poruke: 1557
11.6.2012 8:49:53   
lesica
Mislim da piskote imaju mleka u sebi,tj neke-sve zavisi od proizvodjaca. Ali proverite.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1558
11.6.2012 12:48:59   
Anoniman
hmm, nisam razmisljala o laktozi. ja mojoj dajem i nisam primetila da joj smetaju. kupili smo jos 3 vrste babyking pahuljica, sa bananom, jabukom i bundevom.

mislim da piskote imaju mleko!

< Poruku je uredio Macaki -- 11.6.2012 12:49:55 >

(odgovor članu MOCICA)
  Direktna veza do poruke: 1559
11.6.2012 16:53:47   
Yula
Ne znam da li piskote imaju mleko, ali sigurno imaju belanca, a sa njima treba biti pazljiv.

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1560
11.6.2012 18:18:12   
Christabel
Macaki, a koji keks dajes bebi?

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 1561
11.6.2012 19:46:33   
zvezdaaa
drustvo...ona promena na glavi je nestala ,i to samo od pantenola par dana,mi i dalje pijemo Alernovu AR,i nemamo nikakvih problema zasad,neznam kako da saopstim doktorki da sam uvela na svoju ruku,,,,ali drustvo ustedeh dosta ,za neocate mi je islo 55oo din na svaka 3,4 dana a ovo 21oo na 4 dana razlika ogromna a dete obozava da pije cak i vise pije nego neocate

Direktna veza do poruke: 1562
11.6.2012 22:09:04   
Anoniman
Baš tako saopšti doktorki. Ili reci da je odbila Neocat pa si u frci probala Allernovu.

Proverila sam u radnji, piškote nemaju mleka, ali sadrže pš brašno i sveža jaja!

(odgovor članu zvezdaaa)
  Direktna veza do poruke: 1563
12.6.2012 0:02:08   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Christabel

Macaki, a koji keks dajes bebi?

posni gustav.

Direktna veza do poruke: 1564
12.6.2012 9:42:14   
maslackic
Tas , hvala , ja se nikako nisam setila da proverim...

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1565
14.6.2012 21:55:02   
MOCICA
Piskote Stark ne sadrze mleko,al kao sto rece Tash sadrze sveza jaja i psenicu. Mi sa alergijom na pkm i belance najvise smo
jeli zlatni pek, jafa, stark cokoladne napolitanke, bambi cokoladne bananice, 7days kroasani punjeni sa dzemom od jagode, grickalice vecina ne sadrzh mleko sem Trik.

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 1566
14.6.2012 22:05:23   
zvezdaaa
jupi...za kroasan nisam znala ni za ove napolitanke,jedva cekam da probamo znaci nemajuuser posted image

(odgovor članu MOCICA)
Direktna veza do poruke: 1567
14.6.2012 22:07:02   
zvezdaaa
Mi sa alergijom na pkm i belance najvise smo
jeli zlatni pek, jafa, stark cokoladne napolitanke, bambi cokoladne bananice, 7days kroasani punjeni sa dzemom od jagode, grickalice vecina ne sadrzh mleko sem Trik.

mocice,a nemaju li krem bananice belanac u prahu

(odgovor članu zvezdaaa)
Direktna veza do poruke: 1568
14.6.2012 23:00:58   
MOCICA
Ove nemaju, cini mi se da ih proizvodi banat, provericu sutra koji je proizvodjac.

(odgovor članu zvezdaaa)
Direktna veza do poruke: 1569
14.6.2012 23:25:15   
Anoniman
Ja bih ti bila zahvalna da i sliku okacis, ja sam vizuelni tip, a deca prevrnu radnju dok ja iscitam sastav.

(odgovor članu MOCICA)
  Direktna veza do poruke: 1570
16.6.2012 0:41:30   
Christabel
joj, a to sve sto si nabrojala, Mocice, ima li to soje? Garant svuda trpaju onaj lecitin. Trik perece nemaju ni jaja, ni mleko, ni soju, ostale trik imaju. Posni gustav isto nema nista. Pardon grisine sa kikirikijem nemaju nista od nabrojanog (al imaju naravno kikiriki, pa za bebu nisu, mada ja jedem)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1571
16.6.2012 22:36:20   
MOCICA
Ja iscitah sastav danas i ne nadjoh mleko, ali pise info alergeni da proizvod sadrzi mleko i soju. Hm! To do sada nisam nasla, verovatno se neko zalio pa su stavili al mi smo ih dugo jeli i N. koja je jako oset_ljiva na mleko tipa pojede nesto mlecno odmah dobije prolivastu stolicu nije imala nikakvih problema. Uopste mi nije jasno sta je mlecno u njima. Sad sam stvarno zbunjena al evo procenite same...

http://ukusnidani.bambi.rs/b/?lang=sr&p=bananica

A sto se soje tice nemam pojma zaista. Verovatno onaj sojin lecitin neke sadrze. Jedino sto smo jeli da sadrzi soju je posna plazma.

Mi smo jeli i Rama margarin i pogledala sam na staroj kutiji i nigde ne pise da ima mleka, a sad vidim poceli ponovo da ga uvoze i na ovom pise da ima mleka. Al nema veze i Omegol Vam je super ukusan a bez mleka je!

< Poruku je uredio MOCICA -- 16.6.2012 22:42:06 >

Direktna veza do poruke: 1572
17.6.2012 18:10:32   
Christabel
Ja jedem dobrojutro dijet ili light margarin. Nego jesi li sigurna da te napolitanke cokoladne nemaju sojinog lecitina? Ako je tako eto meni radosti!!

(odgovor članu MOCICA)
Direktna veza do poruke: 1573
17.6.2012 23:54:26   
Anoniman
ne bih da te razocaram, ali ja mislim da imaju. user posted image i ja sam ga obilazila u sirokom krugu, pa znam da ga svuda trpaju. sad dr rece kako soju sme, pa sam se malo opustila.
inace, ja sam nasla neke rum stanglice koje proizvodi krusevac, u njima nije bilo ni mleka, ni jaja, ni soje! u malim su kesicama, pakovana po jedna. imaju takve i od jagod,e lai pise da ima jagode 2% (ili tako nesto) i aroma jagode, pa ih za svaki slucaj nisam kupovala. samo te sa rumom.. pogledaj po radnjama, mozda ih nadjes. ja sam bas bila revoltirana sto svuda trpaju to cudo.
a mozes i da pravis kolace! bilo koje, samo da su posni! user posted image

Direktna veza do poruke: 1574
19.6.2012 13:12:10   
zvezdaaa
nace, ja sam nasla neke rum stanglice koje proizvodi krusevac, u njima nije bilo ni mleka, ni jaja, ni soje! u malim su kesicama, pakovana po jedna. imaju takve i od jagod,e lai pise da ima jagode 2% (ili tako nesto) i aroma jagode, pa ih za svaki slucaj nisam kupovala. samo te sa rumom.. pogledaj po radnjama, mozda ih nadjes. ja sam bas bila revoltirana sto svuda trpaju to cudo.

Macaki,jel ti nije problem da okacis sliku posto sam ja iz Krusevca pa da nadjem to ,a trazih po radnjama nisam nasla ili barem kako se zove proizvodjac

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Lepa imena za devojčice rođene u decembru ...
Ako očekujete bebu u decembru ili januaru, a još niste odabrali ime za svoje novorođenče, pogledajte našu listu predloga...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here