Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Yula IZVORNA PORUKA: zvezdaaa drustvo....pomagajte....uvela sam od utorka umesto neocatea ,alernovu AR,i bekac prihvatio cak i kolicinski popije mnogo vise nego NEOCATE,od nocas cepamo i drugu kutiju,ali....danas mi na groblju i ja onako na suncu primetim na glavi jedan pecat,svetlo roze boje prekriven kao perutom preko,otprilike precnika 1cm,i zaprepasti se.....ra zmisljam dali nije od ovog mleka,sta je moglo da ga iziritira ili je to mozda jos od pre a ja nisam primetila,nmazah mu pantenol da vidim sta ce biti...mada mi lici na ekcem,jel imao neko iskustva slicnih? Ja bih rekla da je to ekcem, mislim da je Tashin sin imao iste takve bas u kosi. Nadam se da ce ona videti ovaj nas razgovor i da ce se ukljuciti. Ne znam da li to mora obavezno da znaci da je od mleka, moze biti a i ne mora da znaci. Prati, vidi da li se povecava, svakako mazi pantenolom i to redovno i po nekoliko puta dnevno. Ako se pogorsava, a ti se vrati na NEOCATE i ako se posle kraceg vremena povuce, onda je moguce da je od Allernove. Da bebinom digestivnom traktu smeta novo mleko, mislim da bi se reakcija preko creva pokazala u roku od 2-3 dana maksimum, tako da verujem da je sto se tice toga ok. Pazi, Allernova AR ima u sebi i kukuruzni skrob, mozda on moze da bude problem. Javljaj sta se desava. Napisaću ti ono što mi je prvo proletelo kroz glavu, pre nego što sam videla Yulin komentar: Nije ekcem samo suva koža, iziritirana od suvoće, peruta se i crveni, namaži emolijentnom kremom ili pantenolom, više puta na dan i proći će. Ako ne prođe, i počne da se širi, može biti reakcija na Allernovu, i može biti ekcem. Moja beba je imala kraste po celom kosmatom delu glave sa 3-4 meseca.
< Poruku je uredio Tash -- 3.6.2012 14:10:00 >
|