|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika za bebe..
25.5.2012 23:42:42   
Anoniman
Sudocrem ima 10% cink oksida dok kreme poput Nivee protiv ojeda imaju po 20 do 40%. Sudocrem mažem u jaaaako tankom sloju, zahvatim na vrh prsta bukvalno tačkicu prečnika oko 2mm i to lepo razmažem. Ako ti ostane belo znači da si previše stavila. Jedna kutija od 60g traje godinu dana sa svakodnevnom upotrebom, tj mazanjem guze posle svakog pranja. Ja ne mažem prevoje, mažem samo guzu.

(odgovor članu soni)
  Direktna veza do poruke: 826
25.5.2012 23:50:32   
madre
moram da pohvalim a derma kozmetiku! posle mesec dana koriscenja koza mu je mekana kao sto nikada nije bila... od ekcema i suve koze do prelepe, svilenkasteuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 827
26.5.2012 0:08:26   
Mariya

IZVORNA PORUKA: soni

da li neko bebi ulje moze da zameni pavlovicevu mast, posto u norveskoj ne mogu da nadjem kreme na taj fazon za bebe, sve sama ulja..
i da li to ulje mogu da koristim i za glavicu, cula sam da je dobro mazati teme zbog temenjacice???

kada kupam bebu, jel mogu da stavim samo malo kupkice / sampona u vodu i tako da je kupam i isperem a ne da nanosim na celo telo.citam sto manje kozmetike to bolje, ???? na netu kada trazim kupanje bebe svi istrljaju bebu sapunom, kupkom po celom telu pa ispiraju user posted image

pomozite neupucenoj zeni user posted image

Ja ne koristim ulje uopšte, baš ga ne volim, a temenjaču smo mazali pavlovićevom. Dok je bila manja, kupala sam je tako što sam nasapunjala rukavicu i time prala vrat, pazuh, prepone i guzu(znači ruke, noge,stomak nisam sapunjala) pa isprala, a sad kad se već brčka, sipam kupku u vodu, napravim penu, prebrišem je rukavicom i isperem čistom vodom. Ne koristim ništa za lice i kosu,perem samo čistom vodom. Da, i koristim sebamed sapun, a kupka je nivea, nutri sensitive čini mi se?A posle kupanja mažem guzu pavlovićevom a lice i telo niveinom kremom, onom u svetloplavoj kutiji. Ja volem kozmetiku i na sebi a volim i nju da mackamuser posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 828
26.5.2012 0:38:53   
crazymama
ne volim sudocrem, jer se tesko pere, ostaje belo po prevojima...

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 829
26.5.2012 6:03:23   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: crazymama

ne volim sudocrem, jer se tesko pere, ostaje belo po prevojima...

u uputstvu piše da ako ostane belo znači da je stavljeno previše kreme jer se maže u jaaaaako tankom sloju.

(odgovor članu crazymama)
  Direktna veza do poruke: 830
27.5.2012 20:21:47   
jance
jel neko koristio baby kupke na bazi ulja za izrazito suvu kozu i koje su to?
inace ogiju i Kosili kupka smeta na lice...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 831
27.5.2012 21:17:30   
Anoniman
Ne znam ni da ih ima (ima sigurno ali ja nisam tražila) dodajem maslinovo ulje u kupku i to nam je dovoljno.

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 832
27.5.2012 21:20:17   
branki*
jance mi koristimo linola uljani dodatak za vodu.to je jedina uljana kupka koju sam nasla.koristimo je zbog bozinog ekcema.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 833
29.5.2012 14:00:25   
Guardian
Mi smo ipak uzeli Chicco baby moments kolekciju i ja sam oduševljena. Hipoalergena je i bez parabena.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 834
29.5.2012 14:17:10   
nenja22
jance, verovatno i sama znaš, ali kada beba ima suvu kožu, ima preporuka da se jako retko upotrebljavaju bilo kakve kupke i sapuni (pa makar bili i za suvu kožu) i samo u vodu za kupanje da se doda par kapi maslinovog ulja...kosta iako nema toliko nešto suvu kožu, prvih 6 meseci ne znam da li se 3-4 puta okupa u nekoj peni, onda smo počeli da dodajemo jer mu zanimljivo, ali ni to ne prečesto...pri tom mu je koža divna, meka, miriše onako na bebu i nije štrokav je l' te, ako se o tome razmišlja user posted image hoću reći, voda sve to lepo spere, posebno dok su tako mali, pa šta se oni i mogu spec isprljati a i ako se oznoje, to se ispere i gotovo...

šta ga znam, ja nisma sad neki fanatik za tako prirodne stvari, ali eto, mislim da ovo i te kako ima smisla, mislim, ne trpati im hemije kojekakve, a eto posebno kod beba sa sklonošću za suvu kožu...

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu Guardian)
Direktna veza do poruke: 835
29.5.2012 14:38:25   
miva
Mi se kupamo samo sa sapunom iz Lili-ja, blag je i lepo mirise. Od kremica koristimo niveinu kremu, onu u svetloplavoj kutiji, nivea baby skin sensitive, ne stalno, a na guzu mazemo baby love kremu sa cinkom iz DM-a, i koristimoo DM-ove pelene sa kojima smo prezadovoljni.
Da li je neko koristio Becollino kozmetiku?
Gae da li vi koristite samo Sudocrem za guzu ili i neku drugu kremicu?

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 836
29.5.2012 15:26:35   
Anoniman
Samo Sudocrem. user posted image

(odgovor članu miva)
  Direktna veza do poruke: 837
29.5.2012 15:35:37   
miva
Gae, ja sam mojoj Mici mazala Sudocrem jer je imala kandidu u stolici pa je dobila osip, potrosili smo celu kremu za dva meseca jer sam je ja mackala i previse, sada koristimo cinkovu kremu iz DM-a, koja se tesko razmazuje,sve nesto razmisljam da pokusam opet sa pavlovicevom ali se plasim da joj se taj osip ne vrati. 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 838
29.5.2012 15:42:14   
MicinaMama
Meni je becutan tamo u srbiji i Bosni naj bolji i super mi mirise.A u opste nije skupo,a odlicno je.

(odgovor članu miva)
Direktna veza do poruke: 839
29.5.2012 15:55:55   
miva
Dobile smo na poklon Becollino set, pa sam htela da se malo informisem o tome kakva je to kozmetika, ne bih da isprobavam na Miciki!

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 840
29.5.2012 16:17:20   
slavica.
Ja sam od kozmetike za sada pripremila: Chicco Baby Moments sapun,kupku i vlazne maramice (mada su mi rekli da mi je za pocetak dovoljan samo sapun),Seba Med sapun (da imam u rezervi u slucaju da Chicco ne odgovara),sudocrem i Pavlovicevu iz jedne apoteke. Ulje su mi rekli da za pocetak ne kupujem,ako bude trebalo,lako cu kupiti...

(odgovor članu miva)
Direktna veza do poruke: 841
29.5.2012 16:53:59   
cockic
meni se taj chicco mnogo manje svidja nego ona predhodna kolekcijauser posted image
valjda ce opet biti da se nadje one stare koja je sto puta boljauser posted image

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 842
29.5.2012 17:01:16   
cockic
ja sam koristila i koristim becolino sve njihovo i ok.

mada kazu da je stetna jer ima parabena user posted image ali sve je stetno danas i sto se jede a
kamo sto se maze.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 843
29.5.2012 18:11:55   
slavica.
cockic,kod nas (NS) u Enci Menciju jos uvek ima te stare kolekcije,pogledaj,mozda ima i po BGu. Mada i za nju kazu da ima parabena,pa sam ja zato jurila ovu novu Baby Moments... Ne znam,meni nije losa...

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 844
30.5.2012 13:09:54   
Guardian
Ni meni uopšte nije loša, čak šta više mi je najbolja. Bolesnik sam za tu hemiju i sastave, a Chicco baby moments ima najbolji sastav.

Miris, nega, sve je savršeno, čak sam počela i sebe da mackam timeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 845
30.5.2012 13:36:45   
Saskica83
Mi cemo za pocetak da dobijemo penaten set za bebe. Sestra mi salje iz inostranstva, koristila je i koristi jos uvek bebama njihovu kozmetiku i kaze da su najbolji. A ako nam ne bude odgovaralo promenicemo lako.

"Sebična sam, nestrpljiva i pomalo nesigurna.
Grešim, izvan kontrole sam i ponekad me je teško podneti.
Ali, ako me ne možeš podneti u najgorem izdanju,onda me, dovraga, sigurno ne zaslužuješ ni u najboljem izdanju! "

(odgovor članu Guardian)
Direktna veza do poruke: 846
30.5.2012 13:53:27   
cockic
ne znam kako se taj paraben pise na latinskom ili kom vec jeziku pisu
jer na ovoj kutiji becolina koju ja imam nigde ne pise paraben nego neki
drugi nazivi.da li neko zna kako se pise taj paraben da ubuduce znam sta da
citam na sastavu user posted image

nisam znala da ga i chicco ima meni ovaj novi chicco uzasno smrdi ili vec kako kome mirise
na puder a nisam ljubitelj tog mirisa.i to bas koncetrovano user posted image

(odgovor članu Saskica83)
Direktna veza do poruke: 847
30.5.2012 14:12:10   
Guardian
Paraben se baš tako i piše, a postoji:

Methylparaben - Propylparaben - Butylparaben - Ethylparaben i Heptylparaben.

Na sajtu beccolino.com možeš videti da im svaki proizvod sem kupke i šampona ima te parabene.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 848
30.5.2012 14:12:16   
nela79

IZVORNA PORUKA: Saskica83

Mi cemo za pocetak da dobijemo penaten set za bebe. Sestra mi salje iz inostranstva, koristila je i koristi jos uvek bebama njihovu kozmetiku i kaze da su najbolji. A ako nam ne bude odgovaralo promenicemo lako.

Joooj meni Penaten isto divno mirise:) Podsjeti me na djetinjstvo. Cesto se koristila njihova kozmetika u mojoj kuci

(odgovor članu Saskica83)
Direktna veza do poruke: 849
31.5.2012 14:45:01   
Yag
i ja volim penaten ali ovde ga nema sad mi je strina otisla dole i pita sta ce da mi donese i ja joj rekla kupi mi sve moguce proizvode od penaten i ako moze u duplouser posted image

21.12.2012. end of the world but my world start again 21.12.2012. SANIN ;)))

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Za 13 meseci otkriveno sedam beba koje bol...
Spinalna mišićna atrofija je retka, ali teška bolest koja se manifestuje postepenom, progresivnom atrofijom mišića i gub...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here