|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika za bebe..
10.5.2012 15:36:23   
branki*
da li neka mama koristi puder,odnosno talk za negu beba,npr. kad se ojede od vrucine ili sl?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 801
10.5.2012 19:27:42   
slavica.
vec sam sama sebi smesna sa onim "rekli su nam u skolici",ali-rekli su user posted image  kad se guza ojede-sudokrem,a sto se tice bebi pudera,leti je na prevoje bolje staviti puder,nego kremicu,ali nikako oba!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 802
10.5.2012 20:02:47   
Mariya

IZVORNA PORUKA: branki

da li neka mama koristi puder,odnosno talk za negu beba,npr. kad se ojede od vrucine ili sl?

Da. puder joj stavljam na vrat i ruke tj zglobove pošto se tu ojede od vrućine.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 803
13.5.2012 17:02:22   
cockic
ja samo da nakuckam da je chicco ova nova kupka
uzasna,meni bas smrdi ja kupila za malog a ono katasrofauser posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 804
16.5.2012 11:59:03   
Ivence
IZVORNA PORUKA: Mariya

IZVORNA PORUKA: branki

Da. puder joj stavljam na vrat i ruke tj zglobove pošto se tu ojede od vrućine.

I ja isto,i bas pomaze :)

Proći ćeš kroz neke krize... proći ćeš kroz analize.... al' verovati moraš da si rođeni superstar :)

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 805
16.5.2012 12:03:34   
branki*
ok.hvala,devojkeuser posted image ,probaci i ja malo da mu stavim na prevoje ruku.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ivence)
Direktna veza do poruke: 806
21.5.2012 1:16:51   
Sanchy
Da li neko koristi nesto iz programa babylove iz DM?ja kuplli sebi,posto mi najvise odgovaraju decije kremice i cuda,vlazne maramice i kremu za negu lica i tela bebe i mogu vam reci da je super za moju kozu koja je inace sklona susenju i raznim problemima,pa da pitam da li je neko koristio za bebca?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 807
24.5.2012 16:38:53   
Sanchy
Nekouser posted image ???

< Poruku je uredio Sanchy -- 24.5.2012 16:39:25 >

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 808
24.5.2012 16:42:27   
*Alexx*
Ja sam Andreju kupovala vlažne maramice i pelene Babylove. Vrlo sam zadovoljna user posted image Nisam koristila kozmetiku, pošto je Andrej bio sklon ekcemima jedno vreme - kupovala sam Mustelu.

< Poruku je uredio *Alexx* -- 24.5.2012 16:43:09 >

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 809
24.5.2012 16:48:26   
vonavoj
super im je kozmetika,slobodno mozes da koristis sve iz DMauser posted image i maramice,i za kupanje,i kremice,i pelene su super!
ja planiram sada da uzmem za suncanje njihov program!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 810
24.5.2012 16:51:43   
Sanchy
E pa super,i ja sam se odlucila za njihove pelene pored platnenih i vlazne maramice one plave a eto probala sam tu kremu,zuto pakovanje na svom licu i super je pa da proverim da li je neko koristi za bebce.superuser posted image ,hvala na odgovoru

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 811
24.5.2012 18:51:14   
Guardian
I mi od početka koristimo Babylove i zadovoljni smo. Njihove pelene takođe, kao i vatice/krpice za brisanje.

Čula sam da je Bubchen odlična, još bolja od Babylove. Jeste li je probale?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 812
25.5.2012 22:48:48   
soni
da li neko bebi ulje moze da zameni pavlovicevu mast, posto u norveskoj ne mogu da nadjem kreme na taj fazon za bebe, sve sama ulja..
i da li to ulje mogu da koristim i za glavicu, cula sam da je dobro mazati teme zbog temenjacice???

kada kupam bebu, jel mogu da stavim samo malo kupkice / sampona u vodu i tako da je kupam i isperem a ne da nanosim na celo telo.citam sto manje kozmetike to bolje, ???? na netu kada trazim kupanje bebe svi istrljaju bebu sapunom, kupkom po celom telu pa ispiraju user posted image

pomozite neupucenoj zeni user posted image

< Poruku je uredio soni -- 25.5.2012 22:55:04 >

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Guardian)
Direktna veza do poruke: 813
25.5.2012 22:52:01   
Anoniman
Soni, jel moze neko da ti posalje odavde?

Mi smo nasu cettkali pre i posle kupanja tako da nije imala temenjacu. Ja ne bih stavljala ulje bez potrebe.

(odgovor članu soni)
  Direktna veza do poruke: 814
25.5.2012 22:56:53   
soni
malimis ja dodala na post jos user posted image

a ulje moram za telo ???

ako ne treba da se maze glavica, ne moram ni ja, cula sam da je to cetkanje ok..ali ne isplati mi se da mi salji non stop pavlovicauser posted image

< Poruku je uredio soni -- 25.5.2012 22:57:44 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 815
25.5.2012 22:58:20   
crazymama
mi smo uzeli za kupanje mustella sapun, koji ne verujem da cemo istrositi do prvog rodjendana, tako da opravdava cenu od 800 i nesto dinara :)

za mazanje imam svasta nesto, a ispostavilo se da joj najvise prija becolino krema iz bg bebi klub paketa ;)
osip sa guze i crvenilo joj od sudocrema nije nestao, od becolina kao rukom...

< Poruku je uredio crazymama -- 25.5.2012 23:03:04 >

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 816
25.5.2012 23:01:32   
Anoniman
Ja moju kupam normalno odprvog dana, svaki dan (preskocili svega par puta) i perem joj kosu isto svaki put. Ja se tripujem da je ta kozmetika dovoljno blaga da moze da se koristi svaki dan. Ja koristim mustela kupku od prvog dana i njihovo mleko za telo obavezno posle kupanja. Sapun se kao koristi jer se lakse ispira.

Sony, pavloviceva ili za sta se god odlucis dosta dugo traje. Mislim da ti posalju par komada i trajace ti godinu dana.

(odgovor članu crazymama)
  Direktna veza do poruke: 817
25.5.2012 23:04:43   
soni
hvalaa.. a jel bebu mazete kremicama posle svakog kupanja, mislim na celo telo???.. osetljive delove i nabore bih mazala

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 818
25.5.2012 23:05:44   
Anoniman
Kao što Miš reče, nismo se mastili bez potrebe, kad se pojavila temenjača nekoliko dana dok nije prošla.

Ako nađeš Sudocrem tamo, Irci ga prave, odličan je za guzu, mi ga od prvog dana koristimo, Pavlovićevu smo samo u porodilištu.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 819
25.5.2012 23:07:08   
Anoniman
Za telo dodaj malo maslinovog ulja u vodu za kupanje i ne trebaju ti nikakve mazalice.

< Poruku je uredio gae_gr -- 25.5.2012 23:08:02 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 820
25.5.2012 23:08:58   
Anoniman
Ja moju mazem celu Mustelom, a guzu pavlovicevom. Ja sam Sudocrem stavljala na vrat, jer tu joj bas budu crveni prevoji (dosta je povracala kao beba) i onda me je nerviralo sto ne mogu lepo da ga operem. Ja ga koristim u tako nekim situacijama kad ima osip, crvenilo i sl. Na pavlovicevu lepo reaguje tako da niam menjala. Ja isbegavam da je nacapam, moja sestra je ne stedi a super su i moja i njena deca sto se toga tice. Sta da ti kazem, probaces par stvari pa ces videti sta bebi najvise prija.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 821
25.5.2012 23:11:31   
crazymama
ja je ne mazem preterano, samo tanak sloj na guzu, i na prevoje, i to ne svaki put!

meni je patronazna inace rekla da je ne mazem skoro uopste, ni po licu, da ne koristim vlazne maramice itd itd... vremenom sama provalis sta i kako da radis, nemoj nikoga slepo da slusas!

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 822
25.5.2012 23:11:48   
soni
imaju neke specijalne bebi kremice na bazi cinka, protiv ojeda i crvenila..to mogu za guzu i prevoje.. a i ja moju ne bih mastila ako ne mora user posted image

hvala user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 823
25.5.2012 23:16:33   
crazymama
pa i sudocrem ti je na bazi cinka... meni se ne dopada.

Curt Cobain

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 824
25.5.2012 23:17:42   
soni
ako ga nadjem kupicu njega ovde... mada nisam do sada vidjala ali cu da pitam.. vidim da ga bas hvalite

crazy sto ga ne volis????

< Poruku je uredio soni -- 25.5.2012 23:23:35 >

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Za 13 meseci otkriveno sedam beba koje bol...
Spinalna mišićna atrofija je retka, ali teška bolest koja se manifestuje postepenom, progresivnom atrofijom mišića i gub...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here