|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika za bebe..
4.4.2012 19:48:04   
cockic
ja mislim da sam vec napisala da smo za guzu uzeli krem za bebe
pravi apoteka beograd i za sad sam jako zadovoljna user posted image

pavloviceva se bas nesto nije pokazala u nasem slucaju,po meni je jako
losa pre 15 god je bila mnogooo bolja user posted image

jako mi je vodena user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 751
4.4.2012 19:52:03   
Anoniman
ne znam cockic zasto je takvauser posted image , ova nasa je bas gusta, a sada mi je sveki donela neke bebizart kreme, pa joj njome mazem lice...

(odgovor članu cockic)
  Direktna veza do poruke: 752
4.4.2012 20:32:35   
Sanchy
Ja sam negde procitala da lice ne bi trebalo ni sa cim da se maze...e sad ako napolju duva vetar sta mazete?i ako mu se pojavi neka reakcija na licu,crvenilo itd cime mazete?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 753
4.4.2012 20:35:27   
Anoniman
ja nisa,m mazala, pa joj se pojavio jedan mali lisaj na licu od vetra, sunca, ko bi ga znao. a sada kada idemo napolje mazem nekom kremom iz apoteke , i lice nam je savrseno...

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 754
4.4.2012 20:59:05   
Anck Su Nmaun
Ja mazem Pavlovicevom, pogotovo zimi obrascice!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 755
4.4.2012 21:31:34   
cockic
ma mislila sam da je velika razlika izmedje sadasnje pavlovic(ja je uzimala u liliju ili disu)
i one kad je mama uzimala za brata u kutiji po 500gr.jer sam ja sa njom isto
mazala lice i bila je odlicna user posted image

a za klinca koristim bekolino mast i ona je po meni mnogo bolje od sadasnje
pavlovic.mazem i malu sa bekolinom nego sam sad pocela ovu iz apoteke )

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 756
4.4.2012 22:39:52   
Anoniman
a da cockic , u pravu si , ranije jeste bila bolja pavloviceva, a bekolino nisam probala, imam 3 pakovanja, ali cekam da potrosim ovu kutiju pavlov, pa da vidim..

(odgovor članu cockic)
  Direktna veza do poruke: 757
5.4.2012 12:39:10   
Guardian
Joj, ja sam razočarana Becollinom, mast je puna i prepuna parabena, ne bih baš to da stavljam na nežnu bebinu kožu.user posted image

Nama su Merimin dečji sapun i Pavlovićeva nešto najbolje. Naišla sam jednom na retku Pavlovićevu, ali sada je svaka čvrsta i odlična, naišla im valjda takva serija, šta li je...

Kako vam se pokazala Pavlogal krema i mast? Jeste li ih koristile?

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 758
5.4.2012 16:35:38   
branki*
ja sam koristila pavlogal za guzu,meni je bila ok.i sad za guzu kupim sta stignem-pavlovic,pavlogal,sebamed protiv ojeda,pantenol mast,pa vrtim.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Guardian)
Direktna veza do poruke: 759
13.4.2012 1:16:00   
madre
je l koristio neko a derma kozmetiku?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 760
16.4.2012 17:37:39   
Azra_
Ajde ako neka od mama koristi Mustelinu kozmetiku da mi napise cene sampona, kreme protiv ojeda, posto planiram da kupim, pa da se ne zabezeknem kad mi u apoteci kazu cenu.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 761
16.4.2012 19:15:14   
isidora88
sampon oko 1700,kupka+sampon oko 1800 pakovanje od 500ml,a oko 2500 pakovanje od 750 ml.
za kremu ne znam

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 762
17.4.2012 9:49:04   
Azra_
ok, hvala ti puno na informaciji.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 763
17.4.2012 10:28:42   
Sesilija 83
Azra cene su otprilike slicne zavisi od apoteke .. ja koristim mustelu i stvarno sam zadovoljna, narocito samponom posto joj se uopste nije pojavila ni trun temenjace (mada to je individualno) ali kazu da sampon to sprecava ee sad ko bi ga znao... moj glas za sve musteline proizvodeuser posted image user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 764
17.4.2012 13:56:08   
peca
Dobila sam neko niveino bebi ulje, ali ja joj to necu mazati, ona se toliko vrti da bi sve zivo bilo masno, ovako sa kremom i mogu da je prevarim user posted image
Sanchy ja joj na lice stavljam jekoderm user posted image

< Poruku je uredio peca -- 17.4.2012 13:58:21 >

(odgovor članu Suncica)
Direktna veza do poruke: 765
17.4.2012 13:59:32   
cockic
ni nama se nije pojavila temenjaca mada nije ni sinu sa njim sam koristila seba med
penu,a za malu mustelin sapun super je.

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 766
21.4.2012 12:36:13   
Azra_
Nema manjih pakovanja Mustele? Htela bih da isprobam, pa za pocetak ne bih uzimala veliko pakovanje.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 767
21.4.2012 12:40:53   
nenja22
za vecinu stvari od mustele nema manja pakovanja...samo ona vitamnska zastitna krema ima vece i manje...ali pitaj u boljim apotekama, dobavljaci za mustelu su po pitanju testera bivali uglavnom siroke ruke, a i ako zene u apoteci su iole ok, trebalo bi da imaju da ti daju, pa sa par kesica mozes videti kako ce ti beba reagovati...

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 768
21.4.2012 12:44:23   
Azra_
Ok Nenja. U kesici sam dobila Mustelinu kremu protiv ojeda, ne secam se gde... I ona mi je ok, pa rekoh mozda da se prebacimo komplet na Mustelu ili Sebamed(oni sigurno imaju manja pakovanja).

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 769
21.4.2012 12:50:03   
nenja22
a ja moram ovde da se oglasim, da je po mom koriscenju kozmetike bebece, proizvodjaci se ne bi bas 'leba najeli user posted image

od kad se Kosta rodio, evo skoro godina, trosimo pakovanje kupke sebamedove one vece, jedno te isto...nije kupljeno odmah doduse, prvih dva-tri meseca nisam ama nista od kozmetike u vodu za kupanje stavljala, par kapi maslinovog ulja i to je to...

za mackanje, malo samo na guzu, pavloviceva jedna, ona original sto je, ona je od 120g, traje oko mesec dana...ako se desi da je nemam, ili ne mazem nista ili pantenol kremu ili mast, koju uglavnom imam u kuci za svoje ruke i noge...

ok, zimus jesmo uzeli onu jednu veliku trixeru kremu od avene kozmetike, to mu macnem na lice kad je vetar, ili hladno bilo, jer mu se na par mesta pojavljivao ekcemcic neki, a eto sad je ima jos uvek vise od pola ihaj...

trosimo vlazne maramice, to da, pampers uglavnom, za guzu kad se ukaki prvo skidanje, posle ispiranje vatom i makom vodom...

e sad, na leto, posto ce biti veci vise se prljati, kosica duza, u slanoj vodi stalno i tako to, mozda ce se malo vise te kupke koristiti, ali inace, nesto nemam nameru ovaj sistem da menjam, super mu je koza, pupupu, za sada...

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 770
21.4.2012 13:00:56   
cockic
za mustelu koliko se secam jer nikako da kupim jos smo na sapunu njihovom jer
je ogroman.ja kad sam bila u apoteci videla sam u tubi njihovu valjda kupku tako
sam razumela apotekarku tuba ima oko 200gr.to mi ne deluje veliko jer
malom kupujem sve po 500gr ovo mi nije delovalo veliko.sem ako me ona nije slagala
da je to za brckanje.
ovih dana moram otici i uzeti ako je to to.

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 771
21.4.2012 13:06:32   
cockic
mi za malog koristimo todies niveine maramice,sad sam pocela i za Lenu,ali
njoj uglavnom perem guzu kad se ukaki.mada to radimo i petru jer se desi da se
bas umaze.

a sto se tice kremica vec rekoh bekolino mast,krema za bebe iz apoteke beograd,
sudokrem..kad kako.
pantenol mast ili krem za lice sad kad krene ovo sunce Leni mazem jekoderm.

mislim da je to sve ulja nekoristimo mislim da nema porebe.nisam ni petru,
a neplaniram ni njoj.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 772
21.4.2012 13:31:21   
Azra_
A za sta je sudokrem?

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 773
21.4.2012 19:32:43   
Sashica82
Sudocrem je najbolji za ojed, tako da se najčešće koristi za guzu. Ja sam Đoletu jednom prilikom namazala i leđa u tankom sloju, jer se ojeo zbog znoja. Naravno, kao rukom odneseno.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 774
21.4.2012 19:35:01   
Azra_
Bas se mojoj bebi javio osip po guzi. Crvenilo i sitne bele tackice. Bas cu da probam taj sudocrem. Kupuje se u apoteci? Koja je cena?

(odgovor članu Sashica82)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here