Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.4.2012 19:47:04
|
|
|
|
slavica.
|
Ja sam bas danas bacila oko na sudokrem u apoteci Ne bih da te slazem,ali cini mi se da je oko 350 dinara kutijica.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.4.2012 19:50:54
|
|
|
|
Azra_
|
Ok...kad izadjem iz kucnog protvora, tj.kad se prolepsa vreme, provericu. Krema sme da se upotrebljava kod malih beba?
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.4.2012 19:53:52
|
|
|
|
slavica.
|
Ja jos nemam bebu,ali cu ti preneti ono sto sam citala,i ono sto sam ucila u skolici :) Da,sme naravno,i kod novorodjenih. Jedino su nam u skolici rekli da ne bi trebalo da se koristi osim u slucajevima kada ima ojeda,kada ga nema,nema potrebe. Mada sam citala da ga pojedine zene koriste i za svakodnevnu upotrebu,i nesto se ne secam da se neko zalio.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.4.2012 21:05:14
|
|
|
|
Sashica82
|
Imate sudocrem i u Lilly drogerijama.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.4.2012 21:41:01
|
|
|
|
Azra_
|
Hvala mame i buduce mame!
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.4.2012 22:25:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Azra_ A za sta je sudokrem? Ja ga koristim za pablju guzu od kako smo izašli iz porodilišta. Posle svakog pranja guze (čitaj koliko se god puta ukaki plus kupanje) namažem trunčicu kreme na čmarić. Njime mažem i svako crvenilo na koži, prođe za čas, čak i na lice može. Kutija od 60 g košta oko 350 dinara i traje sa svakodnevnom upotrebom oko godinu dana jer baš tačkica na vrh prsta ti treba. Mi smo Pavlovića izbacili iz kuće čim sno došli iz porodilišta. Sudocrem je majka svih kremova!
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 23.4.2012 11:07:27
|
|
|
|
cockic
|
musrela 2u1 200gr 1050din a 500gr oko 1800.pitala sam sad ovih dana u apoteci. cim dobijem platu moracu je probati ali vise se isplati veca svakako
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 23.4.2012 11:45:52
|
|
|
|
slavica.
|
Danas sam bila kod patronazne,pa reko ajde kad sam tu,taman da je pitam koju kozmetiku da uzmem... Dvoumim se izmedju seba med i novog Chicca... Nego,rece mi da za pocetak uzmem samo sapun i pavlovicevu ,kaze za ostalo cemo lako,to mozemo kupiti naknadno,a mozda nece ni trebati u pocetku. Kasnije da,ali za pocetak je samo sapun dovoljan...
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 23.4.2012 11:56:15
|
|
|
|
Azra_
|
Slavice, tacno tako. Za pocetak samo sapun. Mada, mi smo imali odmah dosta kosice, pa nam je vise odgovaralo da nabavimo sampon za kosu umesto sapuna, manje se mastila kosa i bila nekako barsunasta sa samponom.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 23.4.2012 11:57:25
|
|
|
|
madre
|
konacno sam nasla a dermu svidja mi se, mislim da mu prija
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 23.4.2012 12:01:18
|
|
|
|
Monii
|
mi koristimo chicco i super je!
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 23.4.2012 12:06:47
|
|
|
|
PoisonEve
|
Mi od prvog dana koristimo samo chicco first bath. Nikad nije bilo problema Za guzu Pavlovicevu u sudocrem. I za obraze ako ispucaju jekoderm.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 23.4.2012 12:11:49
|
|
|
|
Mama 78
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Mi od prvog dana koristimo samo chicco first bath. Nikad nije bilo problema Za guzu Pavlovicevu. PE ja bas usla da kazem da smo sada kupili chicco first bath i odlican mi je u skorije vreme necu da ga menjam i da za guzu pavlovicevu i obavezno peremo guzu,a pampers maramice obicne plave kad nije ukakana i to je to!!!
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 23.4.2012 16:42:16
|
|
|
|
cockic
|
castila moja mama tako da sam danas uzela mustelin gel za kupanje 1850din 500ml javljam mada sapun je super
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 24.4.2012 9:23:09
|
|
|
|
Ivence
|
Evo nadjoh jedva ovu temu... mojoj Milici izaslo nesto po kozi, i ja rekoh da promenim kupku, i trazila chicco baby moments da kupim, ali moj muz blesavi nije nasao, kako, ne znam, i kupi jonson... i njoj jos gore, pa uzela sapun, ali njoj uzas... i bila ja kod doktorke, kad ono atopijski dermatitis... iliti ekcem... i ona nama dade dva neka prospekta, exomega i mustela... ovo prvo odbacih, jer nije specijalno za bebe... a za mustelu sam citala po forumima da je dobra jako, ali i skupa... i sada moramo da uzmemo i kremu i kupku, i sampon i kremu za lice i za ojed... pa rekoh da pitam koje su cene otprilike... cockic jel to obican gel, ili onaj bas za ekcem, posto meni treba taj specijalni za ekcem?? Jel znate jos neke cene, mislim, moracu da kupim, ali cisto da znam sta me ceka???
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 24.4.2012 21:06:25
|
|
|
|
maslackic
|
Ima vise vrsta Mustele...postoji posebna za kozu sa ekcemima... mi koristimo za lice Hidra bebe 75ml cini mi se 1050.00 din
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 25.4.2012 7:17:41
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: maslackic Ima vise vrsta Mustele...postoji posebna za kozu sa ekcemima... mi koristimo za lice Hidra bebe 75ml cini mi se 1050.00 din Znam, znam, krema koja meni treba 200ml je 2736 dinara... sada mi ostalo da kupim to sredstvo za pranje, narucili smo danas ce stici, pa cu videti koliko kosta :)
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 5.5.2012 0:07:15
|
|
|
|
mamicak
|
Ja Lejlu nikada nisam mazala kremama. do treceg meseca sam stavljala samo babyulje (Penaten) kada bih je kupala ( babica me tako savetovala) . Inace kupam je svaki treci dan. Dr mi preporucio da je ne kupam svaki dan, jer se tako najvise stvara suva koza pa sam ga i poslusala. Posle treceg meseca sam pocela koristiti blagi sampon, od penatena ( ne znam prodaje li se ta marka uopste u Srbiji) i stvarno nikada nisam imala problema sa suvom kozom. Sada kada je sve lepse vreme, mislim uzeti faktor 50 za lice i to je to.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 5.5.2012 12:18:27
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: mamicak Ja Lejlu nikada nisam mazala kremama. do treceg meseca sam stavljala samo babyulje (Penaten) kada bih je kupala ( babica me tako savetovala) . Inace kupam je svaki treci dan. Dr mi preporucio da je ne kupam svaki dan, jer se tako najvise stvara suva koza pa sam ga i poslusala. Posle treceg meseca sam pocela koristiti blagi sampon, od penatena ( ne znam prodaje li se ta marka uopste u Srbiji) i stvarno nikada nisam imala problema sa suvom kozom. Sada kada je sve lepse vreme, mislim uzeti faktor 50 za lice i to je to. ...sve se slazem...a za guzu isto nista?
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 5.5.2012 12:27:42
|
|
|
|
Olga75
|
za guzu mislim da treba jer tu kozicu iritira urin i faeces pa mislim da treba mazati cime god , pavlovickom ( ja ) ili cime god
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 5.5.2012 12:38:28
|
|
|
|
Sanchy
|
ok,znam da moze i sudokrem ili neka krema od sebameda ne znam tacno kako se zove...mozda i obican emoliens koji pravi ap.ustanova Beograd,ja ga koristim za negu koze posto imam atopican dermatitis a inace je za negu suve koze?
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 5.5.2012 12:41:09
|
|
|
|
Olga75
|
zvercici je skroz odgovarala bebi krema koju pravi apoteka Su videces kad se rodi , mozda bebina koza nece zahtevati nikakav poseban tretman , to je najbolja i najlaksa varijanta cesto kazem : hvala Bogu sto zvercica nije osetljiva
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 5.5.2012 21:21:46
|
|
|
|
mamicak
|
Eh vidis to nisam navela:D........Koristim za guzu:) , takodje penaten ali onu tvrdu kremu (ili kako vec da je nazovem) jer na ovoj sto ja koristim ne moze nikako da upija urin..tako da nema nikad problema..............moja snajka koristi Sudo i takodje je zadovoljna
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 10.5.2012 14:02:35
|
|
|
|
Anoniman
|
presli smo sa avene na sebamed sapun i super joj je , jos samo da promenim sampon za kosu , jos se nisam odlucila ..
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 10.5.2012 14:06:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Nigde ne mogu da nađem sebamed sa faktorom 30. Jeste li videle negde?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.