nenja22
|
a ja moram ovde da se oglasim, da je po mom koriscenju kozmetike bebece, proizvodjaci se ne bi bas 'leba najeli od kad se Kosta rodio, evo skoro godina, trosimo pakovanje kupke sebamedove one vece, jedno te isto...nije kupljeno odmah doduse, prvih dva-tri meseca nisam ama nista od kozmetike u vodu za kupanje stavljala, par kapi maslinovog ulja i to je to... za mackanje, malo samo na guzu, pavloviceva jedna, ona original sto je, ona je od 120g, traje oko mesec dana...ako se desi da je nemam, ili ne mazem nista ili pantenol kremu ili mast, koju uglavnom imam u kuci za svoje ruke i noge... ok, zimus jesmo uzeli onu jednu veliku trixeru kremu od avene kozmetike, to mu macnem na lice kad je vetar, ili hladno bilo, jer mu se na par mesta pojavljivao ekcemcic neki, a eto sad je ima jos uvek vise od pola ihaj... trosimo vlazne maramice, to da, pampers uglavnom, za guzu kad se ukaki prvo skidanje, posle ispiranje vatom i makom vodom... e sad, na leto, posto ce biti veci vise se prljati, kosica duza, u slanoj vodi stalno i tako to, mozda ce se malo vise te kupke koristiti, ali inace, nesto nemam nameru ovaj sistem da menjam, super mu je koza, pupupu, za sada...