|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika za bebe..
31.5.2012 20:38:48   
cockic
koja im je to fora na sajtu a na kutiji nepise ili ja corava user posted image

mada i nema veze nama odgovara koristimo je ne samo nju malo sudo,
malo bebi kremu iz apoteke ali
boze moj svuda oko nas otrovi onda ne bi trebali da disemo.

kad covek pogleda sve stetno

(odgovor članu Yag)
Direktna veza do poruke: 851
31.5.2012 20:45:44   
cockic
ja corava user posted image  pise i nakutiji

e sad pogleda na sajtu taj paraben nemaju kupke,sampon,sapun i vl maramice
sve ostalo ga user posted image

mada mi koristimo kupku za sina i super je znaci nju mozemo i da nastavimo a ovu mast
ce mo malo redje koristiti user posted image

hvala na savetu

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 852
28.6.2012 11:58:58   
smeskicTB
devojke, koje su upotrebljavale seba med kozmetiku za bebe-koje mleko i kupku mi preporucujete?
ja koristim neku kupki, malo pakovanje-za osetljivu kozu..ima li jos neka?
i extra soft kremu..

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 853
28.6.2012 20:37:50   
smeskicTB
pitala u apoteci-samo jedna kupka ima, u malom pakovanju od 200ml, ova koju i koristim..ranije bilo i vece, sa pumpicom pakovanje..postoji jos losion i mleko, pored ove extra soft kreme za telo..uzela sam mleko..

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 854
28.6.2012 21:19:38   
crazymama
ja mogu da pohvalim mustelinu kremu za lice hydra bebe, dobila sam uzorak i pokazao se kao odlican, sad cu joj kupiti i nastaviti da je koristim, jer je dosta ljubimo tata i ja po obrazima, i uopste joj nisu crveni niti hrapavi :)

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 855
28.6.2012 21:39:52   
Sesilija 83
Crazu ja isto nju koristim i super je,kao i svu ostalu kozmetiku kupka,sampon,ulje,mleko za telo i od skora kremicu za suncanje jer smo uglavnom napolju ... sve je super jeste malo jaca cena ali opravdava kvalitetuser posted image

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 856
28.6.2012 22:13:09   
peca
Ja za "tamo namo" koristim puder sa cink oksidom i alantoinom, sa tim sam se resila onog ojeda sto je imala za dva dana posle dve nedelje mazanja raznih krema,
Na lice mazem iskljucivo jekoderm,ponekad i seba med, telo mazem sa tom seba med ili niveinim uljem, kupku koristimo svako drugo, trece kupanje, inace samo topla voda.... i to je kupka bekolino cini mi se ili neka bilo koja user posted image Nama je koza za sad super user posted image

....neko radi sve po Bozjoj volji a ipak je sirotinja, neko zna celu bibliju napamet a i dalje je zivotinja...

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 857
28.6.2012 23:26:43   
crazymama
mi smo minji kupili mustelin sapun, kostao je 800 i nesto dinara, i imam utisak da ce trajati godinu dana, bas ga ima i sporo se trosi, ali trenutno je kupam kupkicama koje sam dobila u bg bebi klub paketu, rekoh da istrosim, a po njoj vidim da nisu lose... da ne cuje zlo, dete mi se nije ni jednom ojelo niti osulo za ova dva meseca... po preporuci dr posle kupanja je mazem sebamed uljem, guzu joj mazem becolino kremom, koja je meni bas dobra, pa sam joj uzela i sampon za kosu becolino... ali kad sve to istrosim, mislim da cemo preci na komplet mustelu, za mene mi je bila skupa u trudnoci, ali za dete mi nije nista skupo :))

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 858
28.6.2012 23:28:19   
peca
CM ni mi se nismo ojeli do skoro user posted image Ima vremena user posted image Ma sve je to manje vise dobra kozmetika user posted image

....neko radi sve po Bozjoj volji a ipak je sirotinja, neko zna celu bibliju napamet a i dalje je zivotinja...

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 859
28.6.2012 23:31:03   
crazymama
pa zato sam i napisala do sad... videcemo za ubuduce...

Curt Cobain

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 860
13.7.2012 13:41:01   
cockic
evo temice za sad samo preporucuju mustelu za bebe do dve godine jer nema hemije,ja je jos neuze neko hvali i seba med.videcu i ja sta da uzmem user posted image

(odgovor članu Yag)
Direktna veza do poruke: 861
17.7.2012 20:50:33   
pandina
Mame koje imaju decake, cime mazete pisu kad se vrh zacrveni?

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 862
17.7.2012 21:23:48   
branki*
meni je pantenol mast lek za sve,uvek prvo to probam,pa ako nece,nesto drugo-neki sebamed,npruser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 863
17.7.2012 21:28:24   
Figaro88
Ja nemam decaka ali nam je ona Niveina krema sa cinkom super bila za to.Cim se pojavi neko crvenilo samo mazemo njom i nikad nismo imali osip.Uz to smo luftirali guzu redovno.Prvo smo koristili Seba med a onda smo presli na Niveu,sada koristimo i Jonsons i Niveu......

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 864
17.7.2012 21:31:12   
red3lilu

IZVORNA PORUKA: pandina

Mame koje imaju decake, cime mazete pisu kad se vrh zacrveni?

Kad je bio beban koristili smo antibiotske masti mislim Hidrociklin da se zove...iritacija i crvenilo se isti dan povuku..

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 865
17.7.2012 21:35:52   
cockic
ja prskam oktanisept user posted image i bude ok

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 866
21.7.2012 9:33:26   
zvrk.mrvica
Drage moje,
Planiram da kupim NIVEA proizvode za bebicu, ali neznam sta mi treba od proizvoda????
Na njihovoj stranici sam nasla sljedece proizvode:
-Pure and natural vlazne maramice
-pure and natural losion za pranje
-sampon i kupka
-intezivna krema (sos)
-umirujuca krema za guzu
-umirujuci puder
-mlijeko za suhu i osjetljivu kozu
-njegujuci kremasti sapun s prirodnim maslinovim uljem
-blaga kupka
-sampon za sjaj
-posebno blagi sampon
-todes vlazne maramice
- njegujuce ulje

POMOC: sta mi od gore navedenih proizvoda treba? ne razumijem se :-(

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 867
21.7.2012 9:51:25   
cockic
ja od niveinih proizvoda koristim samo onu svetlo plavu kozmetiku i to kremu sa cinkom za guzu i nista vise jer malom niveina kozmetika za kupanje neprija a cerki jos koristim musteluuser posted image sad cu da predjem na seba meduser posted image cim ovo potrosim

(odgovor članu zvrk.mrvica)
Direktna veza do poruke: 868
21.7.2012 9:53:54   
cockic
i da todies vlazne maramice su superuser posted image samo njih i uzimam

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 869
21.7.2012 10:55:51   
zvrk.mrvica
cockic hvala na pomoci znaci maramice te uzimam sigurno , sve ovo sto sam nabrojala je svijetlo plava kolekcija
a za ostale nivea proizvode stbarno neznam sta mi treba kakva sam ja cu kupiti sve ovo sto sam nabrojala jer stvarno neznam sta mi treba

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 870
21.7.2012 10:56:12   
red3lilu
za bebu sam pripremila sledeće:
- sapun od kozijeg mleka (za kupanje)
- kremu za guzu koju prave u našoj apoteci (kao pavlovićeva)
- jekoderm ukoliko bude ojeda
- takođe od ranije imam tu niveinu kremicu od ojeda sa cinkom - odlična je
- kasnije, posle nekih mesec dana za telo ćemo koristiti beli nivein losion sa maslinovim uljem
- a umesto apotekarske kreme ćemo koristiti bekutanovu kremu sa nevenom za guzu

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 871
21.7.2012 13:40:10   
tanjicak79
IZVORNA PORUKA: zvrk.mrvica

Drage moje,
Planiram da kupim NIVEA proizvode za bebicu, ali neznam sta mi treba od proizvoda????
Na njihovoj stranici sam nasla sljedece proizvode:
-Pure and natural vlazne maramice
-pure and natural losion za pranje
-sampon i kupka
-intezivna krema (sos)
-umirujuca krema za guzu
-umirujuci puder
-mlijeko za suhu i osjetljivu kozu
-njegujuci kremasti sapun s prirodnim maslinovim uljem
-blaga kupka
-sampon za sjaj
-posebno blagi sampon
-todes vlazne maramice
- njegujuce ulje

POMOC: sta mi od gore navedenih proizvoda treba? ne razumijem se :-(

Za početak kupi njihov jedan tvrdi sapun i vlažne maramice, a za negu guze i prevoja mi smo koristili samo pavlovićevu kremu u tankom sloju. Za sve ostalo imaš vremena kad se beba rodi i kad vidiš kakva će joj biti koža. Šampone, kupke, mleka, ulja i pudere je bolje da u prvo vreme ne koristiš ili se posavetuj sa patronažnom sestrom kad ti bude prvih dana dolazila kući.

(odgovor članu zvrk.mrvica)
Direktna veza do poruke: 872
21.7.2012 14:08:24   
cockic
ja sam probala sudokrem za cerku i ona je bas blaga,dok je ova sa cinkom niveina mnogo jaca,ali ni sudokrem nije los mada kazem mnogo slabiji od ove cink niveine.

(odgovor članu tanjicak79)
Direktna veza do poruke: 873
21.7.2012 14:27:19   
Anoniman
Sebamed sapun je ok ali mislim da je precenjan, bar kad su u pitanju deca koja nemaju zahtevnu i problematičnu kožu. Nisam primetila nikakvu razliku po kožu mog deteta između Sebamed i Chicco sapuna arazlika u ceni je ooooogroooomna. Sebamed košta oko 400 dinara i potrajao nam je oko mesec dana a Chicco košta oko 150 i trajao nam je preko 7 meseci. Da Žaba ima problematičnu kožu možda bi se ova razlika isplatila... ovako, samo bacanje para.

Zato moram da pohvalim Sebamed kremu protiv ojeda. Kupila sam je danas jer se Žabi guza rascvetala od proliva i već posle prvog mazanja sam videla poboljšanje.

(odgovor članu red3lilu)
  Direktna veza do poruke: 874
21.7.2012 14:29:03   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: cockic

ja sam probala sudokrem za cerku i ona je bas blaga,dok je ova sa cinkom niveina mnogo jaca,ali ni sudokrem nije los mada kazem mnogo slabiji od ove cink niveine.

Mi Sudocrem koristimo umesto Pavlovićeve za svakodnevnu upotrebu u vanrednim situacijama ipak treba teška artiljerija.

(odgovor članu cockic)
  Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Za 13 meseci otkriveno sedam beba koje bol...
Spinalna mišićna atrofija je retka, ali teška bolest koja se manifestuje postepenom, progresivnom atrofijom mišića i gub...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here