|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika za bebe..
22.7.2012 15:14:01   
Anoniman
ja sam primetila razliku izmedju chicco i sebamed - prvi smo kupili kad se grasak tek rodio jer je sebamed za tek kad postane gusto. moje ruke su bile suvlje posle chicca, s ne njegova guza, pa smo prestali da ga koristimo i presli na sebamed. sad planiram da predjem na njihovu kupku, kao sapun samo do 3-4 meseca zivota

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 876
22.7.2012 15:54:14   
madre
od kako je imao problem sa ekcemom koristim a-dermu. ekcem je nestao, ali sam ipak nastavila da je koristim, bas mu prija i nama se pokazala mnogo bolje od musteleuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 877
23.7.2012 8:53:46   
Anoniman
uzela sam nivein sampon za kosicu i bas joj prija , a sebamed sapun mi je totalno bezveze user posted image pa cemo se vratiti avene sapunu koji nam je bio odlican , uzecu ga i za Martu .

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 878
29.7.2012 9:03:22   
pandina
Devojke, koje vlazne maramice su najbolje za osetljivu kozu?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 879
29.7.2012 9:11:24   
tanjicak79
Ja sam u početku koristila pampers sensitive. Vuk jeste imao dečji ekcem i može se smatrati da je imao osetljivu kožu i one ga nisu ni na kakav način iritirale. Ali sa druge strane nije skoro nikad imao neke ozbiljne ojede u predelu guze, pa ne mogu da kažem da li smetaju ove maramice bebama koje imaju ovakav problem.

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 880
17.8.2012 11:42:05   
Anoniman
Ostali smo na sebamed sapunu , imala je osip koji je trajaaaao ali nije od sapuna vec vrucine tako da nismo menjali ..
Jel neko koristi sebamed mleko ?

(odgovor članu tanjicak79)
  Direktna veza do poruke: 881
17.8.2012 11:42:48   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: pandina

Najbolje je bez vlaznih u tom slucaju user posted image

(odgovor članu pandina)
  Direktna veza do poruke: 882
17.8.2012 11:55:40   
Snelle
IZVORNA PORUKA: ribizla

Jel neko koristi sebamed mleko ?

Ja sam koristila i dan danas koristim. Baš su mi u Mišoviću preporučili njega, jer je Lana imala jako suvu kožu koja se dosta perutala, a Sebamed je baš za tako osetljivu kožu. Ja sam jako zadovoljna njime. Em lepo miriše, em je gusto i masno.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 883
17.8.2012 11:55:52   
Lilla
Moram da pohvalim Becolino kozmetiku, ja sam odusevljena. Doslepala sam 5 boca od 500 ml 2in1 kupka+sampon, na pumpicu. Da sam imala vise mjesta uzela bih jos, ali dobro, i to ce nam biti dugo. I jos sam uzela zastitnu kremu i mast. Divan miris a i odgovara mu. Vlazne maramice sam isprobala sve, od Bebe preko Violete pa do Nivea maramica. Za lice su nam najbolje Johnson's extra sensitive a za guzu smo ipak najvise uzimali Violetu Sensitive. Niveine su nekako previse suhe. Becutan me malo razocarao, nisu mi bile nista posebno.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 884
17.8.2012 13:01:39   
minavb
I mi smo koristili sebamed mleko, ali preko leta ga nisam mazala jer se osipao od vrućine. Leti sam ga talkirala oko vrata, ispod pazuha i na preponama, a guzu mazala pavlovićevom. Čim su temperature pale, mazala sam ga mlekom, i kasnije nekim posebnim koje sam dobila od dermatologa.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 885
17.8.2012 19:03:12   
pandina

IZVORNA PORUKA: ribizla

IZVORNA PORUKA: pandina

Najbolje je bez vlaznih u tom slucaju user posted image

Kod kuce ih ne koristim uopste, nego kad odemo negde moram imati uz sebe.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 886
17.8.2012 19:05:11   
pandina
Sebamed mleko i mi koristimo zbog izuzetno suve koze sklone svemu zivom sto postoji i ne postoji. Cak mi se cini da mu vise prija od Mustele Hydra Bebe. I od nje se cak perutao, a sebamed za sada drzi sve pod kontrolom. Koristim i njihovu kremu za lice. I sapun, naravno.

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 887
18.8.2012 11:21:18   
red3lilu
Mojoj bebuški su malo ogulili kožu u porodilištu brisanjem vlažnim maramicama (pošto bebe okupaju samo kad se rode a posle ih samo brišu vl. maramicama) i sad sam u nedoumici šta da koristim. Ogulili su joj i pišuricu sva je crvena i iritirana...Patronažna mi je juče savetovala Sebamed ali mi se čini da nije dovoljno zasitio bebinu kožu. Pavlovićeva mi je opet jako masna, bojim se da se te male aknice koje ima po telu ne zapuše pa da se ne nagomilaju.
Inače sam juče izbacila vlažne maramice iz upotrebe tj. koristim ih ali oprane u vreloj vodi, tako da su sad samo vlažne nemaju nikakvih mirisa.

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 888
18.8.2012 13:11:49   
Mama.Veki

IZVORNA PORUKA: red3lilu

Mojoj bebuški su malo ogulili kožu u porodilištu brisanjem vlažnim maramicama (pošto bebe okupaju samo kad se rode a posle ih samo brišu vl. maramicama) i sad sam u nedoumici šta da koristim. Ogulili su joj i pišuricu sva je crvena i iritirana...Patronažna mi je juče savetovala Sebamed ali mi se čini da nije dovoljno zasitio bebinu kožu. Pavlovićeva mi je opet jako masna, bojim se da se te male aknice koje ima po telu ne zapuše pa da se ne nagomilaju.
Inače sam juče izbacila vlažne maramice iz upotrebe tj. koristim ih ali oprane u vreloj vodi, tako da su sad samo vlažne nemaju nikakvih mirisa.

Kako to samo jednom okupaju bebu? A brisu je vlaznim maramicama? Jel to ona nova politika da ne treba skidati taj neki zastitan sloj ili nesto izmedju? user posted image
Inace, mislim da su jedino HUgies maramice , mislim pise pure, belo pakovanje, samo voda. Zakon su. A mozda da probas jekoderm za kozu.

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 889
18.8.2012 14:02:18   
Snelle
Red, koristii slobodno Sebamed mleko, ono je baš za osetljivu kožu, meni su tako rekli u porodilištu.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Mama.Veki)
Direktna veza do poruke: 890
18.8.2012 15:18:42   
red3lilu

IZVORNA PORUKA: Mama.Veki

IZVORNA PORUKA: red3lilu

Kako to samo jednom okupaju bebu? A brisu je vlaznim maramicama? Jel to ona nova politika da ne treba skidati taj neki zastitan sloj ili nesto izmedju? user posted image
Inace, mislim da su jedino HUgies maramice , mislim pise pure, belo pakovanje, samo voda. Zakon su. A mozda da probas jekoderm za kozu.

Da, okupaju je čim se rodi, da joj speru prljavštinu od rođenja, a posle ih brišu vl. maramicama. Prvo pravo kupanje bude kad bebana dođe kući. Ne znam koje su samo sa vodom, ali sam smislila dobar sistem, operem bilo koje u vreloj vodi, a isperem u vodi u kojoj sam dodala Octenisept kako bi ih malo zaštitila od bakterija i gljivica, svaki put pravim količinu za jedan dan...

Snelle koristim je ali mi nekako deluje i dalje koža kao papirnata, nema mi onako lep sjaj i glatkoću... Dobro ipak za sve treba nekoliko dana da bi se skroz pokazalo. Hvala.

(odgovor članu Mama.Veki)
Direktna veza do poruke: 891
18.8.2012 15:32:08   
Sesilija 83
Red moja beba je bila oguljena kao krastavac... spasla nas je mustela ulje za kupanje koje se dodaje u vodu i ne ispira se malo je skuplje. a krema za telo mustelina isto ali za osetljivu kozu stelatopia u tubi(jos mi traje) a boljitak se video posle 2 kupanja, sad joj je koza super,ali i dalje koristim njihovu kupku 2u1 sampon...od srcapreporucujemuser posted image

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 892
18.8.2012 15:34:25   
isidora88
red jel oni ovim kupovnim vlazim maramicama brisu deteuser posted image ako je tako oni nisu normalni,pa zdravije je obinom vodom oprati dete nego ga brisati parfemisanim vlaznim maramicama

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 893
18.8.2012 19:52:59   
red3lilu
Bebe su preko noći na odeljenju, ne kupaju ih, a da li vl. maramice koriste i za telo kao što ih sigurno koriste za pelenski deo, moja patronažna tvrdi da je tako i da puno beba izlazi sa tim aknicama...
Probaću sa Sebamedom koji dan pa ako ne bude boljitka, a nadam se da hoće, probaćemo Mustelu itd..

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 894
18.8.2012 20:12:09   
yoma
I moja beba je izasla iz bolnice sa belicastim bubuljicama ispod vrata i pazuha.
Patronazna mi je rekla da ih skidam gazom natopljenom jodom i upalilo je. Sve smo mu skinuli. Fora je samo da budu dovoljno zrele i pucaju.Inace koristimo sebamed kozmetiku. Koristila sam je i sa prvim detetom i odlicna je s obzirom na to da ona ima jako osetljivu kozu i kao beba je imala ekcem.E sada svi nesto forsiraju tu Mustelu ne znam koliko je dobra ali je preskupa.

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 895
18.8.2012 22:54:03   
nink
I ja planiram mustelu da koristim,dosta je hvale..Ja mojoj deci i dalje koristim sebamed jer devojcia je imala do skoro problem sa ekcemom a bebi cu mustelu pa dokle budem mogla finansiski da ispratim ,skupa je ali kazu i odlicna...

(odgovor članu yoma)
Direktna veza do poruke: 896
19.8.2012 23:31:30   
pandina
Koristila sam i Mustelu i Sebamed i vise mu prija Sebamed. Odnosi se na kremu za lice i losion za telo.

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 897
19.8.2012 23:39:26   
Sanchy
Moj bebac je iz porodilista izasao sa strasno suvom kozom ne mogu vam opisati kako je to izgledalo ..na pojedinim mestima mu se ljustila koza ma katastrofa..po nekim preporukama ovde na forumu koristila sam sebamed sapun i u vodu za ispiranje sipala maslinovo ulje ..nikakva mleka za telo,losioni ,kreme za lice nista...koza mu se u roku od dve nedelje drasticno popravilia ,toliko da je patronazna pocela da preporucuje roditeljima taj nacin nege bebine koze ...i takodje kupanje tri puta nedeljno nikako svaki dan,osim guze naravno...

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 898
20.8.2012 2:39:10   
Yag
Zene sta mislite o bekutanu???
Iskeno cu vam reci ovde ga nema kupiti ali mama mi je poslala sto stvarcica od tog proivodjaca???Pa sad nemam pojma nista o njemu???

21.12.2012. end of the world but my world start again 21.12.2012. SANIN ;)))

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 899
21.8.2012 9:04:08   
Anoniman
Nasla sam sebamed ulje za masazu user posted image bas sam to trazila , ni jedno na koje sam naisla mi se nije dopalo , ovo cu probati veceras verujem da ce biti super user posted image

(odgovor članu Yag)
  Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Za 13 meseci otkriveno sedam beba koje bol...
Spinalna mišićna atrofija je retka, ali teška bolest koja se manifestuje postepenom, progresivnom atrofijom mišića i gub...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here