|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Snovi
6.4.2012 8:25:32   
Snelle
Jaoooj Nedjo, crkoh od smeha user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 376
6.4.2012 8:26:29   
minavb
U životu se najviše plašim apokalipse, rata, gneva izopačenih ljudi i besne rulje. Najveći mi je strah da u takvim situacijama ne mogu svoje najbliže da zaštitim, i to me često progoni. Moji najgori košmari su smešteni u koncentracione logore, ili se dešava nešto poput priče u filmu "28 dana kasnije".

< Poruku je uredio minavb -- 6.4.2012 8:28:16 >

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 377
6.4.2012 8:27:44   
Anoniman
Čoveče, ja o tome nikad u životu nisam razmišljala, je l' ti tako oduvek?

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 378
6.4.2012 8:30:18   
indy_25
Jao Mina uzas i ja s vremena na vrijeme a moglo bi se reci cesto sanjam smak svijeta i uzasno se osjecam kad se probudim. To tako izgleda stvarno u snu a sto kazes najgore je sto ne mozes pomoci najblizima i kada moras da se rastajes s njima.

Jao Nedjo san ti je strava hahahhaha bas sam se lijepo nasmijala. Tako ponekad imamo cudne snove. Ja sinoc nisam nista sanjala ali sam preksinoc sanjala jednu moju davnu semu i imala sam mokri san. Jos sam pod utisicima i bas se lijepo osjecam.

Mene uhvati da recimo 15 dana imam nocne more strasne snove pa onda neko vrijeme sve neki lijepi snovi uopste ne zelimd a se probudim pa sve tako. A nekad bas nista ne sasnjam.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 379
6.4.2012 8:31:22   
minavb
Ne. Tako je od kad sam odrasla, donekle sazrela i počela mnogo više da brinem za svoje najbliže. Ranije sam sanjala kako u ratnom haosu tražim roditelje ,sestru, i moje mačke. Od kako imam Vanju, još više se plašim takvih užasa.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 380
6.4.2012 8:38:44   
Anoniman
Ja sam ranije imala baš grozne strahove, i napade panike, sad više ne.

Indy, 15 dana noćnih mora je vredno jednog mokrog sna, zar neuser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 381
6.4.2012 8:41:03   
Snelle
I ja u poslednje vreme jako puno sanjam, svako veče po nekoliko snova user posted image  Kad se probudim pojma više nemam šta sam sve sanjala. Svega tu ima, ali ništa lepo. Naišao neki čudan period.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 382
6.4.2012 8:42:16   
minavb
Juče sam videla Jovu Kapičića pa se zamislila, kako li su samo drhtali pred njim svi ti jadnici koji su stradali posle rata. On je za njih bio apsolutni gospodar života i smrti, kako su samo prebijani i mučeni... i valjda je to pokrenuo sve te strahove. Pogrbljeni, mršavi starac koji na duši nosi mnogo života, slobodno šeta gradom.

< Poruku je uredio minavb -- 6.4.2012 8:43:23 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 383
6.4.2012 8:42:44   
indy_25
U pravu si Nedjo ali stvarno ja nekad imam stalno svaku noc nocne more i to me bas onako iscrpi u tom periodu sam bas u nekoj depresiji. A nekad o boze ne bi htjela da se probudim uopste koliko mi je lijepo i u tom periodu sam bas veseeeelaaa imam neku pozitivnu energiju. A i meni se desavalo istod a sanjam nekog s rr nekog clana cak sam jednom sanjala clanicu aussie ili yag jao kako je bio smjesan san :)

A jeli se vama ikada desilo da sanjate pa se probudite i odete u wc da piskite pa se opet vratite u krevet i nastavite da sanjate isti san ?

< Poruku je uredio indy_25 -- 6.4.2012 8:43:48 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 384
6.4.2012 8:46:28   
Anoniman
Mina, mene više plaši činjenica da ulicama slobodno šetaju mnogi za koje nemamo pojma, i nikad ne bi ni pomislili šta su sve uradili, i šta su u stanju da uradeuser posted image Mene od toga uhvati panika, a pored toga se užasno bojim narkomana, ali onih pravih, heroinskih zavisnika koji ništa nemaju da izgube. Valjda zato sanjam droguuser posted image

Indy, nije mi se to nikad desilo.

< Poruku je uredio Nedja RR -- 6.4.2012 8:47:04 >

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 385
6.4.2012 8:50:10   
minavb
E, ja sam fit, tu stoku bih lako savladala. user posted image
Kolektivno ludilo je opasna stvar. Kažem ti, meni je drugo svetski rat nešto najužasnije što se desilo. Ne sam rat koliko kolektivno izopačenje Nemaca, ta tolika mržnja i ludilo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 386
6.4.2012 9:02:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Jao Mina bre, šta li je u tvojoj podsvsesti kad ovakve trilere sanjašuser posted image
Ja sam sanjala da ležim na krevetu, a Neša spava naslonjen na mene, i ja čitam knjigu koju je napisala Taša, a knjiga je o tome kako je kokain kul i kako ga treba koristitiuser posted image U tom trenutku čujem muža kako urla iz kupatila, a ja ne mogu da odem da vidim šta se dešava jer N spava na mojoj ruci, i dolazi moj muž sa masnicom na oku i slomljenim rebrom, kaže okliznuo sam se u kupatilu, ja pitam kako, kaže tako piše u toj knjizi da treba da uradim kad sam na kokainuuser posted image
Tašo, zatrovala si mi mužauser posted image

user posted image   Ali ja ništa ne znam o kokainu.

Mina, preživela sam tvoj san, baš bi bio dobar film.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 387
6.4.2012 9:07:34   
Anoniman
Nemoj sad da se izvlačiš, nego daj tu knjigu da se edukujemouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 388
6.4.2012 9:07:52   
minavb
Kako misliš preživela?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 389
6.4.2012 9:11:53   
nenja22
jako je zivopisan, pa se moze reci kao da je to viddjeno...ne znam da li si citala besnilo pekicevo, rekla bih obavezno uzmi, sem cega bi se tek onda nasanjala, joj user posted image

ne secam se snova u poslednje vreme, ali davno nisam bila pod utiskom kad se probudim, a volim taj osecaj...

a je l' sanjate crno belo ili u boji?

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 390
6.4.2012 9:13:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minavb

Kako misliš preživela?

dok sam čitala tvoj post. Možda se nisam dobro izrazila.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 391
6.4.2012 9:14:09   
minavb
IZVORNA PORUKA: nenja22

jako je zivopisan, pa se moze reci kao da je to viddjeno...ne znam da li si citala besnilo pekicevo, rekla bih obavezno uzmi, sem cega bi se tek onda nasanjala, joj user posted image

Čitala. Mene više plaši Orvelova 1984.

Razumela Taš. Dobro si se ti izrazila nego sam ja totapno pogubljena.

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 392
6.4.2012 9:19:22   
nenja22
da,bice da ti je onda definitvno veca frka od ljudi...mene bolesti uzasavaju, to nesto od cega se ne mozes skloniti, jer ni ne znas je li tu, pa mi zato besnilo bilo...uh...

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 393
6.4.2012 9:21:04   
minavb
Ja bih se odlično snašla u epidemijama i katastrofama. Učena i obučena za takve stvari, ali ljudi...

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 394
17.4.2012 9:59:50   
jance
nocas sam u nastavcima sanjala pretporodjajno, budila sam se sva u znoju i kako sam zaspala tako sam nastavila da sanjam. pretporodjajno je inace bilo u holu Filozofskog fakulteta u NS (one crvene cigle i mermer u holu), ja sam dolazila i odlazila u medjuvremenu u soping u Aksu, skoro skroz je bila ispala pupcana vrpca napolje, ja uopste nisam imala stomak, i gledala sam dole u prizemlje sa prozora na trudnice na patologiji trudnoce koje su bile u krevetima i nacickane ko sardine. obilazio me je onaj specijalizant koji mi je bio na porodjaju, i nacelnik Betanije (Budakov), a zaova je bila samnom i stalno komentarisala da dete ima slabe otkucaje i da nece preziveti ako se rodi u 22 nedelji...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 395
22.4.2012 21:05:57   
magnetic
Sinoc sam sanjala da sam opet trudna i to pred sam porodjaj i neverovatno sam bila uplasena i u panici.Sa tim osecajem sam se i probudila i ceo dan mi je tako neki ''poplasen''user posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 396
22.4.2012 21:09:22   
Jole84
Magnetic to ti je neka briga,nešto što te mučilo,ali rešiće se user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 397
23.4.2012 13:23:45   
minna

IZVORNA PORUKA: nenja22

ne secam se snova u poslednje vreme, ali davno nisam bila pod utiskom kad se probudim, a volim taj osecaj...

a je l' sanjate crno belo ili u boji?

Ja u boji sanjam. Nocas sam bas sanjala odvratan san, a toliko je delovao realno, da sam bila presrecna kad sam se probudila.

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 398
1.5.2012 23:27:10   
magnetic
IZVORNA PORUKA: magnetic

Sinoc sam sanjala da sam opet trudna i to pred sam porodjaj i neverovatno sam bila uplasena i u panici.Sa tim osecajem sam se i probudila i ceo dan mi je tako neki ''poplasen''user posted image
I dalje skoro svako vece sanjam ovo isto,sada sam sanjala i da mi je termin u decembru.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 399
12.5.2012 22:19:17   
mtajcica83
Ja sam sinoc sanjala da putujem na Tajland sa Dacom Ikodinovicem user posted image ..I to kao moj muz nece da leti avionom jer je gledao prognozu i vidio da ce biti ruzno vriijeme ( a inace se boji letenja avionom), a ja usla u avion i sjedoh pored Dace,,,I tako mi zajedno odletismo na Tajland user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here