|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Snovi
12.5.2012 22:33:15   
isidora88
ja imam jako bolesne snoveuser posted image nocas sam sanjala da nekog kasapim nozemuser posted image
ne gledam filmove,gadljiva sam na krv,nemam pojma odakle mi te gluposti a inace sanjam dosta slicne snove kao i mina,vecito neki ratovi i apokalipse,doduse ja sam cesto brus vilis u tim snovima(tj.spasavam svet i bliske ljude)user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 401
12.5.2012 22:35:26   
Figaro88
Ja sam preksinoc imala uzasan kosmar,uvek mi je bilo smesno kada u filmu prikazuju kako neko ima nocne more,pa se nesto bacaka,vristi,sav u znoju,a bas mi je tako bilo,jedva sam dosla do dahauser posted image A sanjala sam da neki covek ubija ljude na nekom tavanu i onda juri mene da me udavi,i ja mu pobegnem,ali onda izbije neki drugi lik meni iza ledja i tu sam se probudila.Posle nisam mogla vise da zaspimuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

Direktna veza do poruke: 402
21.5.2012 7:40:11   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: minavb

U životu se najviše plašim apokalipse, rata, gneva izopačenih ljudi i besne rulje. Najveći mi je strah da u takvim situacijama ne mogu svoje najbliže da zaštitim, i to me često progoni.

Takodje.... user posted image
Sinoc bolje reci jutros sanjam zombije ....nalik na filmu "I am a legend", bas fuj, mi u nekom objektu kuci, neznma ni ja i borimo se a oni spolja napadaju, i budim se i odvratno se osecam, ceo dan ce mi sad to biti u glavi!
A cesto immam tako bzvz snove, vijaju me vampiri i sl.user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 403
21.5.2012 7:42:30   
minavb
ISti slučaj, ili se borim sa zombijima ili vampirima. Sledeći put sanjaj da se zajedno borimo, biće ti lakše.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 404
21.5.2012 7:49:15   
Anck Su Nmaun
user posted image To sigurno!

Nikad nikog nisam pitala za znacenje takvih snova, ali imam ih stvarno jos iz detinjstva, stvarno svakakvih gluposti je bilo u mom repertoaru mojih snova user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 405
21.5.2012 19:19:39   
jovicaa
ja sam nocas sanjala da se satima grlim(samo grlim, da naglasim!) sa jednim drugom iz osnovne skole u kog sam bila zaljubljena, pa celu osnovnu skolu... ali sve vreme sam osecala miris ovog prokletog saljicevog strieta, uf uginucu od tog mirisa, i kroz snove me progoniuser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 406
28.5.2012 9:06:58   
*Alexx*
Sanjala sam da mene i Andrej jure zombiji sa puškama user posted image A Andrej je mali kao miš i stao je u neku čizmu, pa sam ga tako nosila.
Jezivo.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 407
28.5.2012 9:07:23   
*Alexx*
Mislim da treba da prestanem da čitam epsku fantastiku pre spavanja.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 408
28.5.2012 9:31:33   
boba 11
Ja se nocas probudila smejuci se i kao moram da ispricam mm sta sam sanjala.Ali nazalost nemam pojma jutros sta je to bilo tako smesno jer sam posle toga opet sanjala i opet ne znam stauser posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 409
28.5.2012 9:32:49   
minavb

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Sanjala sam da mene i Andrej jure zombiji sa puškama user posted image A Andrej je mali kao miš i stao je u neku čizmu, pa sam ga tako nosila.
Jezivo.

Uh zombiji u dete u čizmiuser posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 410
28.5.2012 9:34:17   
Modessty
najgori su ti snovi kad pokušavaš da zaštitiš dete. Ja one noći kad je bio zemljotres sanjala kako se sve ruši i skroz sam u panici kako danila da spasim!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 411
28.5.2012 15:56:49   
jovicaa
ja sam nocas sanjala merlina mensonauser posted image
i opet sam sanjala da nosim stikle i to neke nabudzene, visoke, kakve u zivotu ne bih obula.. ne nosim stikle. ne znam da li ovo ima neko znacenjeuser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 412
12.6.2012 11:33:49   
Zell
meni su nocas u snu ispadali zubi (jedno 4-5) a ja ih kako koji ispadne skupljam u saku user posted image nije me nista bolelo samo mi se zgadilo. Odbijam da verujem u sanovnik sto se tice tumacenja hocu da mislim da mi je samo podsvesno frka zbog 30. rodj. da sam se vec pocela raspadati u snu. user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 413
12.6.2012 11:39:59   
Jole84
Uhh mrzim kad sanjam zube user posted image
Zell možda si nešto pričala s nekim o zubima,pa podsvesno ti stiglo u san,neka bude tako.. user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 414
12.6.2012 11:42:48   
Zell
Mislim da nisam... jedino sto odlazem zubara vec mesec ipo a otkinuo mi se komad zubauser posted image mozda sad konacno i odem da mi ne bi stvarno svi poispadali...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 415
12.6.2012 11:54:17   
Jole84
E pa onda je to user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 416
19.6.2012 21:13:40   
Olga75
Sinoc sam nasanjala svega i svacega :
kao trudna sam , onako pred porodjajem i negde sam u Poljskoj i sve je zavejanoooo , zvercica i ja smo u nekoj bolnickoj sobi a matorog nema . Soba neka olupana , ono socrealizam i sad ja kao treba da idem u kupatilo da se sredim , ostavljam zver na krevetu a ja idem da trazim kupatilo i naletim na Aleksandra Vucica koji mi kaze : joooj , pa ne mozete sami , ja cu da vam operem kosu user posted image
misliiiim user posted image

< Poruku je uredio Olga RR -- 19.6.2012 21:14:01 >

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 417
25.6.2012 10:01:55   
Snelle
Crkoh od smeha! Sve nekako, ali Vučić user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 418
25.6.2012 10:03:38   
lesica
user posted image Olga,izvini ali user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 419
25.6.2012 10:35:20   
Olga75
ta sta da vam kazem user posted image
kad sam se probudila sva u znoju od strave user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 420
25.6.2012 10:37:11   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Olga RR

kao trudna sam

Neka velika želja će ti se ispuniti.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 421
25.6.2012 14:58:58   
mtajcica83
ja sam sanjala sinoc da mi je muz trener real madrida Zoze Murinjo i sin nam je Andrija i zivimo u ogromnoj kuci, i kao ja njega cekam i kad on udje u kucu ja navalila na njega da ga ljubim na sred vrata, on mi podize haljinu itd...da ne nastavljam...A kao strog je prema meni posle nesto me kao viknuo a ja blejim u njega onako zaljubljeno i samo razmisljam kako cemo ponovo da se sexamouser posted image ...O Boze dragi, moji snovi su tako blesavi, mada pretpostavljam da ima nesto u tome sto cesto sanjam ljubljenje i muskarce, s obzirom da mi je muz na brod..Nije ni cudo, kad sexa nema mjesecimauser posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 422
27.6.2012 12:34:22   
minavb
Noćas sam sanjala da su Tadić, Pajtić, Đilas i Đurišić došli kod mene da se kriju i da formiraju The Resistance. Tadića su nameštali u Tatinu fotelju da se slika, i ovaj se nešto mrštio što je nameštaj star. U snu sam pomislila "nećeš se ti vratiti u onu tvoju kožnu fotelju dok ti ova skrnava ne bude lepa i draga".

Direktna veza do poruke: 423
27.6.2012 13:20:28   
Anoniman
A Pajtic , kakav je bio user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 424
27.6.2012 13:23:08   
minavb
Ljigav user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here